- Emoji Skoru
- 29
- Puanlar
- 8
- Konu Sahibi hayatkorkutmazbeni
-
Bende önlisans 2022 için çalışıyorum buradayım...Arkadaşlar merhaba ,
Önlisans çocuk gelişimi ve insan kaynakları yönetimi mezunuyum malesef ki okuduğum iki bölüm içinde alımlar çok az ve puanlar çok çok yüksek. 2022 önlisans kpss ye hazırlanacak arkadaşlar olarak burada konuşalım ve bu hazırlık sürecini en iyi şekilde değerlenirelim atanalım.
Hadi gelin toplanalım!
evde kendi imkanlarınızla mı çalışıyorsunuz yoksa bir kursa kayıt oldunuz mu ?Bende önlisans 2022 için çalışıyorum buradayım...
Kursa gitmiyorum kendim çalışmayı tercih ediyorum . Kurs dershaneyle yapamadım üni hazırlığında olmadi tekrar denesem olacağını da düşünmüyorum evde daha rahatımevde kendi imkanlarınızla mı çalışıyorsunuz yoksa bir kursa kayıt oldunuz mu ?
Ben malesef çalıştığım için bir dershaneye kayıt oldum en azından konuları orada çalışmam etütlerde yardım almam açısından daha rahat olacağımı düşündüm. Üniversitede bende evde çalışmıştım ve çok çok rahattıKursa gitmiyorum kendim çalışmayı tercih ediyorum . Kurs dershaneyle yapamadım üni hazırlığında olmadi tekrar denesem olacağını da düşünmüyorum evde daha rahatım
Bencede motivasyon çok önemli! evde kendi imkanlarınızla mı çalışıyorsunuz?Bende yeni başladım evli bir çocuk annesiyim birbirimizi gaza getirelim hem muhasebe hemde çocuk gelişimi mezunuyum bizim kazananlardan neyimiz eksik sadece biraz motive olursak halledecegiz
Evet hatta Telden videoları izleyip online test çözüyorum şuan vatandaşlık ve coğrafya nin yarisina geldimsayılırBencede motivasyon çok önemli! evde kendi imkanlarınızla mı çalışıyorsunuz?
çok iyi :) bende şuan için konu tekrarları yapıyorum özetler çıkarıyorum dershane için temel oluşturuyorum , inşallah emeklerimizin karşılığını en güzeliyle alıcaz!Evet hatta Telden videoları izleyip online test çözüyorum şuan vatandaşlık ve coğrafya nin yarisina geldimsayılır
Siz hangi bölüm mezunusunuz lisans mi önlisans miçok iyi :) bende şuan için konu tekrarları yapıyorum özetler çıkarıyorum dershane için temel oluşturuyorum , inşallah emeklerimizin karşılığını en güzeliyle alıcaz!
Bende ÇOCUK GELİŞİMİ VE İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ mezunuyum. Bu senede dört yıla tamamlamak için DGS ye girdim bakalım ne olacak ama inşallah önlisans kpssden atanırım ve buna hiç gerek kalmaz :)Siz hangi bölüm mezunusunuz lisans mi önlisans mi