2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar ya bebeğim geceleri uyurken bile çok hareketli uyuyor sizin bebeklerde var mı öyle bi durum

Bu saat oldu daha akşam yemeği yemedim. Oğlumun ödevlerini yaptırdım zar zor. Asla uyumuyor kızım, akşamları ayrı huzursuz oluyor. Aksi gibi esimde akşamları yok bu hafta...
Emmesi de bi tuhaf, bagiris cagris emiyor, kavga ede ede... gün geçtikçe daha da zorlaşıyor. Şeytan diyor ver mamayı geç. Gerçekten tükendim...
Cnm benimki de ayrı huysuz su sıra baktım da atak dönemine girmişiz ve malesef 2 hafta surucekmis😑Allah yardımcın olsun bide evde var senin, ben sadece oğlumla zor başa çıkıyorum

Bizimde aynı, günün belli saatlerinde çok huzursuz aynı saatlerde gaz sancısı çekiyor. Ağızdan çıkarabiliyor ama alttan çok zorlanıyor karnı nasıl sert oluyor. Damla kullanmalı mıyım bilmiyorum uykusundan uyanıyor çünkü. Biz mama veriyoruz huyu suyu değişiyor mamadan sonra. Sizde verin akşam saatlerinde. Kolaylıklar diliyorum 😟
Bende kullanmıyodum cnm yeni başladım, dediğin gibi alttan çıkarmada sıkıntı oluyodu, az da olsa rahatlama oldu ama tam geçmedi malesef, yine akşamları yatmadan kriz yaşıyoruz

Kızlar ya bebeğim geceleri uyurken bile çok hareketli uyuyor sizin bebeklerde var mı öyle bi durum
Gaz cikarmaya ve kakasini yapmaya calistiginda cok hareketleniyor gercekten. Biz güvenli yatis yastigi kullaniyoruz, cok cok memnunum. En azindan cocugu yatagin baska yerlerinde bulmuyorum uyandiginda, yatagi da reflu yatagi gibi egimli kullandigimiz icin o yastik olmayinca kayiyo cocuk. Güvenli yatis yastigi kullanmiyorsaniz tavsiye ediyorum 😊

Gazını çıkarmadan yatırdıysam hareketli uyuyor, hazımsızlık çekiyormuş gibi sesler çıkarıyor sonra kendi uyuyor tekrar, ama derin uykuya dalamadığı için normalde 3 saate yakın uyuyan bebe 1 buçuk saatte uyanıyor böyle zamanlarda

Kızlar merhaba nasılsınız. Hem mama hem anne sütü ile devam edenler günde kaç CC besliyor acaba bebeği. Bizim istahimiz kapandi sanki çok az besleniyoruz. Bir de kabızlık var. Kabızlık yaşayan oldu mu nasıl basediyodunuz.

Kızlarrr kızlarr uzun zaman oldu yazamadım biraz mesajları okuyim dedim benim gibi olan ne çok kişi varmış 🥰 ilk haftadan beri meme+mama gidiyorum ben de kızlar… bir hafta sadece full anne sütüyle beslendi ve hiç kilo alamadı bebeğim doktor da sen buna mama vermeye devam et dedi 😅 emzirme danışmanıyla görüştüm mama verdiğin kadar sağım yapman lazım ki süt artsın dedi , meme reddi olmaması içinse parmakla besleme önerdi ben yapamam dedi uğraşamam yani 60 cc içiyor kızım, sonra sordum dedim siz bana biberon önerin o da lansinoh önerdi, chicco kullanıodum medela falan sordum hani anne memesine yakın olsun diye asla önermiyoruz dedi anne memesinde sütü azar azar bekleye bekleye içio ama biberonda hemen içio dedi ayırt etmesi lazım dedi 🤷🏻‍♀️ Canınızı sıkmayın ben de kendimi ilk başta çok yetersiz hissettim ama çocuğum doymuo mama ile yetişemiyorum iştahlı olunca yapıcak bişey yok anne sütü aldığı kadar kar dır. Bu arada sağıyorum buzdolabına atıyorum ben ertesi gün çıkarıyorum akşam özellikle , asla vaktim kalmıo sekiz kere sağmaya uyumuyo maalesef😅 eğer sağım yapabilirseniz emzirme danışmanı dediki bebeğiniz 60 cc mama içiyo mesela, sağdığınız süt biriktirip 60 cc olunca mama yerine o sütü öğün olarak verin memeden sonra. Bilgi olması açısından paylaşıyorum belki işinize yarar 🥰 üzülmeyin canım anneler ben de mamayla büyümüşüm milli sporculuğum var 🤓 çoğumuz öyledir belki çok şükür doyurcak imkan var diye düşünün hepinize kocaman sarılıyorum yalnız değilsiniz 🙋🏻‍♀️💙
Ben anlamadım mama süt dengesini nasıl söyledigini danışmanın 🙈 benim bebeğim hiç memeden ememiyor sağıyorum yetmeyen yere mama veriyorum ve bu genelde yüzde elli yüzde elli oluyor acaba doğru mu oluyor kendi doktorumdan da tatmin olamadim

Benimki de gazdan kaynaklı sanırım sesler çıkararak uyuyor gözleri kapalı ise ellemiyorum sanırım bünyem alıştı ben uyumaya devam ediyorum. Zaten uyanırsam ağlıyor kalkıp emziriyorum

E ben hala 2 saatte bir kalkıyorum 🤓 kalkmiyim mi yani ama bebişimde kalkıyor alarmla uyumlu olarak aralarında 10 dk falan fark var 😂
kendi uyanıyorsa kalk tabiki 😀 ama uyuyorsa 2 saatte bire gerek yokmuş 😊 ben dr un tavsiyesi ve buradakilerin tecrübesiyle 2 gündür ellemiyorum.tek endişem uyanınca ses vermiyor sessizce elini emiyor duymazsam aç aç uyursa diye korkuyorum ama aç uyumaz diyor herkes. Nette güzel bir yazı buldum, tamamını okumadım ama gece uykusu kısmı için link atayım Bebeklerin Uyku Düzenini Oluşturmak İçin - Hisar Intercontinental Hospital

Cnm benimki de ayrı huysuz su sıra baktım da atak dönemine girmişiz ve malesef 2 hafta surucekmis😑Allah yardımcın olsun bide evde var senin, ben sadece oğlumla zor başa çıkıyorum
Aa doğru 8. Haftadayiz, 2 hafta sürecekse, 12. haftada da atak var. Ay biz ne zaman güzel günler göreceğiz 🤕

Gaz cikarmaya ve kakasini yapmaya calistiginda cok hareketleniyor gercekten. Biz güvenli yatis yastigi kullaniyoruz, cok cok memnunum. En azindan cocugu yatagin baska yerlerinde bulmuyorum uyandiginda, yatagi da reflu yatagi gibi egimli kullandigimiz icin o yastik olmayinca kayiyo cocuk. Güvenli yatis yastigi kullanmiyorsaniz tavsiye ediyorum 😊
Babynest kullanıyorum canım eğimli olanlardan

Gazını çıkarmadan yatırdıysam hareketli uyuyor, hazımsızlık çekiyormuş gibi sesler çıkarıyor sonra kendi uyuyor tekrar, ama derin uykuya dalamadığı için normalde 3 saate yakın uyuyan bebe 1 buçuk saatte uyanıyor böyle zamanlarda
Benim kırkı çıktığından beri böyle canım gece gündüz hep kıpır kıpır hep gazda çıkartıyorum çözemedim bu işi doktorada dedim yorum bile yapmadı 😞

Benimki de gazdan kaynaklı sanırım sesler çıkararak uyuyor gözleri kapalı ise ellemiyorum sanırım bünyem alıştı ben uyumaya devam ediyorum. Zaten uyanırsam ağlıyor kalkıp emziriyorum
Gazını çıkartıp yatırıyorum her sefer ama bilemedim doktorda yorum yapmadı söyleyince 😕 bu bebeler ne zaman düzelecek 😞

Bunu kullanıyorum canım

Eklentiler

• 1E14CCAF-22D8-4B52-A711-26D900F97E45.webp
    1E14CCAF-22D8-4B52-A711-26D900F97E45.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 34
Gazını çıkartıp yatırıyorum her sefer ama bilemedim doktorda yorum yapmadı söyleyince 😕 bu bebeler ne zaman düzelecek 😞
Hakikaten ya ne zaman sakince etrafa bakıp sakin sakin duracaklar ki? Benimki hep ağlıyor , cok kısa diyalog kurabiliyoruz. En fazla 15-20 dakika beni dinleyip gülümsüyor sonra başlıyor yaygaraya😔

Bende kullanmıyodum cnm yeni başladım, dediğin gibi alttan çıkarmada sıkıntı oluyodu, az da olsa rahatlama oldu ama tam geçmedi malesef, yine akşamları yatmadan kriz yaşıyoruz
Canım ben dün azıcık rezene çayı icirdim sabah kriz yaşamadık çok güzel gaz çıkardı tekrar deneyeceğim eğer yine ise yararsa yazarım

Back
X