• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar meraba 💕 Hastaneye bir şekilde gelebildik sabah eşim ticari taksilerden rica etti bir tanesi insaflı çıktı bizi yetiştirdi çok şükür 😇 spinal anesteziyle doğum yaptım çok şükür. 12:10 da oğlumun ağlamasını duydum yanağıma koyduklarında pamuk gibiydi sıcacıktı. İkimizde iyiyiz 😊 güzel emiyor sürekli mememde kalmak istiyor 😅 şimdilik her şey yolunda darısı sizlerin başına Allahım su gibi doğumlar nasip etsin hepinize ❤️
Allah analı babalı büyütsün canım maşallah 🥰🥰🤲🏻
😀😀 Dün benim ağrılarım daha yoğundu valla gözlerinden anladım o korkuyu😀 cidden aşırı olsa eşin anlar cnm senin de, aman o ağlamaları sorma bende herşeye ağlıyorum ya
Fazla duygusalız 🙈🙈

Haha🤣durum bizde de aynı. İlk olduğu zaman arabayı garajdan çıkarayım çantayı indireyim mi filan diye panik yapmıştı eşim. Baktı gördü ben doğuracak gibi değilim, uyuyunca geçer uyuyalım en iyisi diyo🤭
Hayır birde haklı çıkıyorlar 😂 gittim hastaneye bu soğukta tin tin çıkıp geri geldim yanımda kayıvalideyi panik yapıp kendimle götürdüm 😂

Off bizimkinin de kafa önden gidiyor hep. Bakalım nasıl olacak. Bir de ters duruyor. O da sezaryende zor oluyormuş sanırım. İnşallah rahat geçer, sağlıkla gelir. Sen özel çekim mi yaptırdın, yoksa telefonla mı videoya aldılar?
Yok zaten gece 3 te suyum gelmişti doktorum ayarlamış ameliyathaneden birini çekmesi için. Benm o sancıda aklıma bile gelmemişti. Sen de doktorunla görüşüp ayarlatabilirsin canım cok güzel anılar oluyor

Hayır birde haklı çıkıyorlar 😂 gittim hastaneye bu soğukta tin tin çıkıp geri geldim yanımda kayıvalideyi panik yapıp kendimle götürdüm 😂
Ya evet 🤣 geçen gun eşim işten geldi apar topar ,hareket etmiyordu ,epey panik oldum. Hastaneye vardık nst ye tekme atmaya başladı. Ay rezil oldum elimiz boş eve geldik 🤣🤣

20220125_203548.webp

Bizde durumlar böyle kızlar. Yıllar sonra bu kadar çok kar gördük.

Normal doğumdu canım, epiduralsiz yaptım doğumu
dokyorum hiç sormadı ne istersin diye, günü geldi direkt doğuma almıştı
bende zaten pek o konuda hevesli değildim.

bebek hareketlerinde konusunda maalesef ilk bebek için yardımcı olamayacağım çünkü onu doğduğu güne kadar hiç hissetmedim :)
tamam canım sağ olasın 😊

elif ismi de çok güzel, bizde düşündük ama benim o isimde hoşlanmadığım biri var diye istemedim, saçmaladım mi bilmiyorum 🙈 Meryem Sena düşünüyoruz bizde ama karar veremedik hala
Meryem ismi de güzel. Sena ile Zeynep de uyumlu geliyor bana. Biz ilk baştan beri Miray Elif düşünüyorduk aslında ama nedense Miray ismini çok benimseyemedim. Elif ismindeki kişiden çok haz etmiyorsan koyma bence sonradan acaba yaşamazsın 🤭

elif ismi de çok güzel, bizde düşündük ama benim o isimde hoşlanmadığım biri var diye istemedim, saçmaladım mi bilmiyorum 🙈 Meryem Sena düşünüyoruz bizde ama karar veremedik hala
Ben böyle onun ismi buydu, bunun ismi şuydu diye haz etmediğim insanlar yüzünden ne isimlerden vazgeçtim 😃 Çocuğuma seslenirken sevmediğim insanlar aklıma gelsin istemem 🙈

Kızlar meraba 💕 Hastaneye bir şekilde gelebildik sabah eşim ticari taksilerden rica etti bir tanesi insaflı çıktı bizi yetiştirdi çok şükür 😇 spinal anesteziyle doğum yaptım çok şükür. 12:10 da oğlumun ağlamasını duydum yanağıma koyduklarında pamuk gibiydi sıcacıktı. İkimizde iyiyiz 😊 güzel emiyor sürekli mememde kalmak istiyor 😅 şimdilik her şey yolunda darısı sizlerin başına Allahım su gibi doğumlar nasip etsin hepinize ❤️
Ayyy çok güzel ya 🥺 hiç ayrılmayın annesi sağlıkla büyüsün kuzum 😘

Anladım canım tabi haklısın sormakla. Sanırım 1-1,5 saat sürer totalde. Anestezi doktoru spinal anestezi içn yaklasık 15 dakika uğraştı. Onuda hesaba katayım. Vajinal yıkama sonda takma vs hepsi içinde sürenin. Tedirgin olacak birşey yok sadece ben çooook titredim. Doktor normal dedi.
Ben ilk oğlumu Ağustos’ta doğurmuştum o sıcakta tirtir titremiştim kaç kat battaniye örttüler ısınamadım.ama bunda ayağımda çorapla gidicem ameliyathane buz gibi oluyo.sıcak su torbamıda hazırladım.

Meryem ismi de güzel. Sena ile Zeynep de uyumlu geliyor bana. Biz ilk baştan beri Miray Elif düşünüyorduk aslında ama nedense Miray ismini çok benimseyemedim. Elif ismindeki kişiden çok haz etmiyorsan koyma bence sonradan acaba yaşamazsın 🤭
bencede 😊
Ben böyle onun ismi buydu, bunun ismi şuydu diye haz etmediğim insanlar yüzünden ne isimlerden vazgeçtim 😃 Çocuğuma seslenirken sevmediğim insanlar aklıma gelsin istemem 🙈
bizde o yüzden hala ismi netlestiremedik 😂
Kibar bir isim 🥰 ismi ile yaşasın inşAllah
Darısı diğer isimsizlere 😀
Amin canım inşallah ,valla en zoru isim koymakmis 9 aydır ve hala karar veremedik 🙈
Hakikaten ailecek rahatlayacagiz🤣🤣

Çok güzel 💕

Çok güzel, kibar ve kolay bir isim 😇
teşekkür ederim kızlar 😊

Kızlar ya bende işime bi karar veremedim çikolata siparişi vereceğim veremedim bende İpek Lena ve Jasmin İpek arasında kaldık yurtdışında kullanmaya uygun bi isim bulmamız gerekiyor siz olsanız hangisini koyardınız

Back
X