2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benimde 4 5 kilo gitti 😑 korse kullanıyorum o baya fark etti bende ama yüzüm falan şiş daha. Giyecek bir şey bulamıyorum 🤣
Bende korse takıyorum inşallah iyi gelir, yüzüklerim falan hala olmuyor benim

Canlar şunu danışmak istiyorum. Benim iki memeden pompa ile 15 ml süt geliyor. Şuan 3. Günüm. Görümcem 42 yasında doğurdu ve tiroit hastası. Aaa ben de bile 30 ml geliyordu deyince canım sıkıldı. Umarım artar. Kaygı arttıkça süt azalıyor. Ama çevre de sağolsun herkes damızlık inek gibi maşallah.
Asla üzülmeyin benim bebeğim sütüm gelmiyor diye sarılık oldu 2 gün çocuk emiyor sandık aç kalmış meğerse 3. Gün bana hastahanede bana pompa verdiler sağdım 20 ml zor çıkardım ama şimdi maşallah geliyor sütüm kiminin sütü 50 ml geliyor ama yağlı olmuyor su geliyor kiminin 15 ml oluyor ama efsane yağlı oluyor doyurucu oluyor önemli olan sütün kalitesi hiç moralini bozma sütün bebişine yarasın 🥰

Bende 2 Şubat doğum yaptım 3. Gün sabahı taburcu olurken oğlumun sarılığı olduğu İÇİN yoğun bakıma aldılar şuan iyiyiz 15 günlük bebeği olanlar durumunuz nedir artık sarılık riski bitti diye biliyorum ☺️

Rahatladım ya çok sağol
Ne demek. Sen de sorarsın yine kendi doktorunuza gittiğinde ama endişelenme normal gibi görünüyor baksana herkese aşağı yukarı aynı şeyleri demişler
Bende 2 Şubat doğum yaptım 3. Gün sabahı taburcu olurken oğlumun sarılığı olduğu İÇİN yoğun bakıma aldılar şuan iyiyiz 15 günlük bebeği olanlar durumunuz nedir artık sarılık riski bitti diye biliyorum ☺️
O risk ilk 10 gün diye biliyorum ama yanlış olmasın

Ne demek. Sen de sorarsın yine kendi doktorunuza gittiğinde ama endişelenme normal gibi görünüyor baksana herkese aşağı yukarı aynı şeyleri demişler

O risk ilk 10 gün diye biliyorum ama yanlış olmasın
Evet bizde öyle biliyoruz ama doktor 2 hafta dedi dikkat edin diye 🥰

Kan uyuşmazlığı varsa uzun sürebilir, biz kontrole gittik cok az var hala dedi doktor bol emzir dedi

Evet bizde öyle biliyoruz ama doktor 2 hafta dedi dikkat edin diye 🥰
İşte bizde kan uyuşmazlığı var ondan sebep dikkat ediyoruz sizin bebiş kaç günlük 🥰 sağlıkla büyüsün
Bizde de kan uyuşmazlığı var. Bir gece fototerapi aldı. Bir süre de mama verdik. 15. güne kalmadan toparlamaya başlamıştı. Sizinki daha da hızlı toparlar inşallah

Asla üzülmeyin benim bebeğim sütüm gelmiyor diye sarılık oldu 2 gün çocuk emiyor sandık aç kalmış meğerse 3. Gün bana hastahanede bana pompa verdiler sağdım 20 ml zor çıkardım ama şimdi maşallah geliyor sütüm kiminin sütü 50 ml geliyor ama yağlı olmuyor su geliyor kiminin 15 ml oluyor ama efsane yağlı oluyor doyurucu oluyor önemli olan sütün kalitesi hiç moralini bozma sütün bebişine yarasın 🥰
Cok tesekkurler. Ameda pompa kiraladım, emzirme danışmanıyla da çalışıyorum. Ilk sagmada 70 ml elde ettim şükür ki. Bendeki makine 37 alıyordu en fazla. Hastane tipi makine efsane.

Kızlar bugün dr'a gittim suyum yeterli pazartesiye. tekrar rahim ağzı kontrolü yapıldı açıklık 1 cm. Squat pilates çömel kalk devam pazartesiye kadar doğum bekliyoruz olmadı pazartesi gel görüşelim dedi. Sezeryan mı olsam artık dedim. vucud bütünlüğünü bozmak istemiyorum şuan için dedi kontrollü bir şekilde ilerleyeceğiz dedi beni rahatlattı biraz

Bizde de kan uyuşmazlığı var. Bir gece fototerapi aldı. Bir süre de mama verdik. 15. güne kalmadan toparlamaya başlamıştı. Sizinki daha da hızlı toparlar inşallah
Aynı süreci yaşadık 1 gece fototerapi aldı hala oğlum mama yiyor mamasız doymuyor uyumuyor mama rahatlığına alıştı 🤦🏼‍♀️

Cok tesekkurler. Ameda pompa kiraladım, emzirme danışmanıyla da çalışıyorum. Ilk sagmada 70 ml elde ettim şükür ki. Bendeki makine 37 alıyordu en fazla. Hastane tipi makine efsane.
Maşallah. Barekallah benim hastahane tipinde 20 ml zorla çıkardı kesinlikle bende hastahanede sağdığında fototerapi alırken oğlum anne sütü istediler efsane çekiş gücü var ayıptır sorması ne kadara kiraladınız kaç para? Kaç gün ?

Aynıyız cnm 2 şubatciyim bende 😉
Yaa çok şükür gönlüme göre oldu tarih efsane bi tarih tabi ki önceliğim sağlıklı olmasıydı sağlıklı zamanda doğması ama öyle güzel denk geldi 2.2.22 oldu 🥰 sağlıkla büyüsün bebişiniz 💋❤️ Kız mı erkek mi?

Kizlar günaydin
Dün tüm gün bebeğimi emzirmeye çaliştim, uyumadan ne zaman aglasa emzirdim. Mama vermemek için çok zorladim kendimi.
Nerdeyse 6-7saat emdi araliklarla ama beş dakikayi gecmedi uyumasi, ağladi ve sonunda mama alinca uyudu. Çok üzldüm alişti dedim
Halbuki gece iki mememi de iki saat araliklarla sagmaya çaliştim ve toplam bir mil bile süt gelmedi.
Sütüm yetmiyormuş gercekten yavruma, şerbet, malt, 3.5lt su, rezene, ihlamur... Ne yapsam fayda etmiyor.
İki gun once daha cok sütüm vardi oysa.
Ne yapmaliyim bana akil verin😞😞
Lactamil çay, bestlak damla, ılık duş bana iyi geldi deneyebilirsiniz siz de

Back
X