- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.759
- 248
Benmki de sağolsun hep nefesi gidene kadar ağlar. Bi anda mosmor olur ses soluk kesilir ağlmaa krizinden. Geçen de annemlerde uyuttum çocuğu misafirler vardı geçtim salona. Benm ki ağlamaya baslamıs halam duymus nefesi gittiğini görünce birden çığlık attı çocuk bayılıyor koşun diye. Neye uğradığımı şaşırdım elim ayağım boşaldı nasıl tir tir titriyorum korkudan.. aldım hemen kucağıma normal ağlaması bu ne bayılması ya dedim.Ahhshshshsjjs bunun kopyasını biz de acilde yaşadık. Gittiğimizde çığlıklar atıyordu, doktor fitil verdi "Acilde halletsinler hem sancısını alır hem salinleştirir, sonra emzirirsin. Sakinleşirse eve gidebilirsiniz, olmazsa tekrar bana gelin" dedi. Fitili hemşire yerleştirdi bu ciyaklayarak geri çıkardı. Bu birkaç kez olunca hemşire panikledi. Siz doktorun yanına gidin ben onu arayacağım dedi. Emzirme odasına gittim emdi uyudu. Doktorun odasına geçtik gülmeye başladı. "Bir şeyi yok bunun. 3 ay bitene kadar sabredin" dedi. Ulan madem emebiliyordun bizim niye iki ayağımızı bir pabuca sokup acile getirttin apar topar? Öyle işte aksiyon seviyorlar. Dün yine nefesi gidene kadar ağladı, annem yanımızdaydı. Kadının aklı çıktı. Sonra birden saçma bir hızla sakinleştiğini görünce "Bunun hiçbir derdi yok şımarıklıktan ağlıyor" dedi sinirlenerek![]()
Ne bileyim böyle ağladığını diyor halam da herkes çok korktu