Ben de çok çektim canım, gece inleyerek ağlayarak emzirirdim 4-5 gün öncesine kadar, emmesin uyanmasın isterdim, çok iyi anlıyorum seni, kucağıma alasım bile gelmiyordu bebeğimi inan. Geçmeyecek sanıyodum ama geçti benimki, şimdi daha rahatım şükürler olsun

Benim de sağ göğüsümde yarık vardı, sağı sağıp solu veriyodum ağlayarak emziriyodum sol taraf da fena acıyordu artık,Bütün kremleri merhemleri denedim, yurt dışından aldığım merhemler de dahil. Bana tek iyi gelen kantaron yağı oldu, her emzirmeden sonra mememi temizleyip kantaron yağı sürdüm, hiç kapatmadım memelerim açık gezdim 2 3 gün, hatta memeler açık yattım, sütüm yatağa aktı, kantaron yağı her yere bulaştı ama 2 günde geçti. Bi de ablam emzirirken görünce dedi ki, bebeği kafasından tutup memene yapıştır, memeni bebeğe yaklaştırma dedi, bi de memeyi ağzına aldıktan sonra çenesini aşağı doğru çek, alt dudağı içe dönğk değil dışa dönük olması lazımmış, böyle yaptıktan sonra iyileştim ben. Umarım sana da çare olur. Çok çok zor biliyorum, çok ağrıyor işkence gibi. Tavsiyem Memelerini kapatma açık gez iyileşene kadar. İnşallah bir an önce iyileşir