- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #37.681
Migren baya hassas senin. İçme bosver o ilaçları. Kanın düşükse pekmez ya da siyah üzümle takviye yapmaya çalış.İshal de oldum kızlar. İlaç mideme dokundu galiba.
2 farklı marka kullanınca heralde.
Patates haşlıyorum
Biraz midem bastırılır heralde
Bir ara onları da atarım cnmHemen favorilere ekledim ama keşke alınanların karşısında ürünlerin isimleri markaları ve giyiminde detayları olaydı
Benim sütüm pek yaramıyor canım diğer 2 bebeden biliyorum muhtemelen mama destekli gideceği için kaynamış su ihtiyacımız olacak dışarıda falan.Maşallah olayı bitimişsin termos niye lazım oluyor ek gıda dönemi için mi canım?
Sabahtan beri 5 kere kustum. Simdi de kustum midem rahatladı, uyuyayım bari bir an önce .Migren baya hassas senin. İçme bosver o ilaçları. Kanın düşükse pekmez ya da siyah üzümle takviye yapmaya çalış.
E Ekbl56 merhabaa evet bebeğimin sağ kolunda anomali teşhisi konuldu kolunda diğer koluna göre kısalık var ve eli gelişim göstermemiş. ayrıntılı ultrasonda da aynı şekilde.. Şuanda onun dışında herşey normal gidiyor oldukça hareketli ve gelişimi ilerde olan tospalak bir bebeğim var.mavibeyazzz arada yaziyor aslında. Yine aynı sorun var ama takip edelim denildi sonrasında da. Bebek gayet sağlıklı ama
Çok geçmiş olsun. Ben içmiyorum ilaçları fayda etmeyince sürekli kusmaktan iyi en azından. Bakalım doktor ne yaklaşım getirecek haftaya gideceğim.İshal de oldum kızlar. İlaç mideme dokundu galiba.
2 farklı marka kullanınca heralde.
Patates haşlıyorum
Biraz midem bastırılır heralde
Bergüzar Korel giydi bunu ..Şu gecelik şirin ve rahat geldi https://ty.gl/t3aakfjrxs
Şu çok hoşuma gitmişti ama bu fiyata değmez , bu tarz uyguna denk gelirse atar mısınız ?
Magic Form 30108 Model Brode Desenli Lohusa Takımı - Fiyatı, Yorumları
Magic Form 30108 Model Brode Desenli Lohusa Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende ikili hanelere düşmüşüm sonunda oh diyodumGünaydın herkese26 haftadan selamlar Ben girdim ama takvim tabi yarın girecek 26 haftaya
Bende de var bu dert kahvaltılarım çok iyi yumurta, süt, peynir, mevsim sebzeleri, meyve, tahin pekmez ceviz iyi ne varsa azar azar tüketiyorum ama öğleden sonra bişey oluyor canım yatana kadar hep tatlı, abur cubur çekiyor hiç doymuyorum sürekli yemek yiyesim var kilom da çok artıyor +14deyimKızlar benim beslenmem çok berbat
İlk 4 ay çok sağlıklı beslenmeye çalıştım. Son 1 aydır Allah ne verdiyse yiyorum. Kızartma, fast food, abur cubur… Asıl şimdi dikkat etmem gerekiyor, öyle değil mi?
Nasıl eskiye döneceğim
Aklımda hep döner, hamburger var.
Son 2 ayda sanırım 5 kg aldım anlamadığım bir şekilde.Bende de var bu dert kahvaltılarım çok iyi yumurta, süt, peynir, mevsim sebzeleri, meyve, tahin pekmez ceviz iyi ne varsa azar azar tüketiyorum ama öğleden sonra bişey oluyor canım yatana kadar hep tatlı, abur cubur çekiyor hiç doymuyorum sürekli yemek yiyesim var kilom da çok artıyor +14deyim
Bu tatlı ihtiyacını nasıl bastırabilirim kızlar vitaminlerim de iyi bebek de gelişiyor ama kendimi doyuramıyorum
Kabızlık bende de oluyor bazen.Bol su içmeye çalışıyorum günde yarım saat yürüyorum.Kayısı özellikle gün kurusu iyi geliyor dene derim:)Ben de gyno ferro sanol kullaniyorum bende de etkisi sadece kabizlik. Ama bence bu aralar suyu ve yuruyusu azaltmam da etkiledi. Öncesinde böyle ilactan kaynakli skntım yoktu. Değerlerinize sonra baktirdiniz mi faydası oluyor mu bu ilacin. Ben 1 aydir kullaniyorum henüz baktirmadim da.
Hay Allah epey çok olmuş kusmalar. Besin zehirlenmesi ya da mideyi üşütme olabilir mi acaba? Kan ilacına başlamadan korktum vallaSabahtan beri 5 kere kustum. Simdi de kustum midem rahatladı, uyuyayım bari bir an önce .
Yatıyordum koltukta. Şimdi yatağa geçtim.
İnşallah yarın bişi kalmaz.
Berbat bir gün geçirdim.
Yediğim midede kalmadı yani.
Aslında ılkinde doğuma kadar kullandım
Bunda da 1 aylık demir kullandım.
Ama niye böyle oldu bu bilemiyorum
Merhaba,Allah razı olsun. Eşim beni kırdı.
Onu umutlandırmışım erkek hissediyorum demişim.
Demediğini bırakmadı Bana.
Bunun hapı benim canıma okudu bugün.
Bunları eşine söyledi zaten. Bence eşi de biliyor. (Yani sözüm meclisten dışarı, eşek olmayan anlar bu açıklamadan sonra zaten)Merhaba,
Merak ettiğim bir konuyu arastirirken tesadüfen geçmiş yazinizla karsilastim ve hayrete düştüm.
Herkesin gönlündeki farklidir tabi ki. Ama bu yüzden sizin suçlanmaniz cok ilginç ve biraz da cahilce..
Bilinen birsey vardir ki bebek cinsiyetini erkek kromozomlari belirler.
Suçlayacak biri ariyorsa kendisini suclasin lütfen..
sizin için daha aciklayici sekilde asagida alintiladim..
Erkeklerin genetik yapısı 46xy'dir.
Dolayısıyla bazı sperm hücrelerinde x bazılarında ise y kromozomu vardır. Y kromozomu taşıyan bir sperm yumurtayı döllerse erkek bebek, x kromozomu taşıyan bir sperm yumurtayı döllerse kız bebek oluyor. Dolayısıyla doğacak bebeğin cinsiyetini kadın değil, erkek belirliyor.
Islak mendil yenidoğan herhangi bir marka alırım.Bebek için hazır olanlar:
Biberon LANSİNOH (anne memesine en yakın diye duydum aventte iyi ama emziği biraz sert oluyor belki bir de ondan alırım şimdilik 1 tane aldım emer mi mama mı yer bilemediğim için)
Emzik FRIGG, OİOİ, CHİCCO (Kauçuk olanları daha kolay tutuyor denildiği için frigg marka aldım bibs ile aynı hatta bibs daha meşhur ama frigg çiçek şeklinde tam kız emziği diye hoşuma gitti. Frigg tutmazsa diye oioi de aldım, chicco damaklı benim kızlardan kalmıştı onlar hiç emzik tutmadılar hepsini deneyeceğim)
Termos (Mama içerse yanımda su taşımam gerekecek diye aldım üstünde derece gösterenlerden marka hatırlamıyorum çin malıdır)
Sabun ve şampuan (Hali hazırda kızlara DALİN ürünlerini kullanıyorum evde hep stoklu ona da deneyeceğim alerji vs olursa mustela veya sebamed alırım)
Küvet kova maşrapa seti (BABYJEM e-bebek)
Küvet filesi ve yıkama süngeri (file BABYJEM, sünger WEE)
Havlu (Lcw den aldım kare şeklinde olanlardan)
Tırnak makası (e-bebekten tekli çıtçıt makas olarak aldım normal makas şeklinde olanlarla kesmeyi ben beceremiyorum)
Tarak (önceden vardı bence gereksiz)
Temassız ateş ölçer (LIFE NET diye bir marka indirim vardı aldım bende güzel sıkıntısız çalışıyor)
Burun aspiratörü (BABYPLUS e-bebekten)
Pişik kremi (SUDOCREM)
Bebe yağı (DALİN)
Bez (PRIMA premium care 1 ve 2 no 1 er pk)
Deterjan ve yumuşatıcı (Deterjan ABC aldım lekeleri en iyi o çıkarıyormuş yumuşatıcı DALİN düş bahçesi hastasıyım kokusunun)
Müslin, pamuk, peluş battaniyeler (Müslin Lcw diğerleri ablalarından kalma çeşitli markalar)
Tüm giyim eşyaları (Lcw, Andy wawa, us polo, e bebek, başka markalar ne hoşuma gittiyse veya indirimde bulduysam aldım)
Bebek arabası ve puseti (KANZ d-go travel e-bebekten)
Oyun halısı (FISHER PRICE önceden vardı)
Baby nest aldım ilk zamanlar içine koyar taşırız koltukta falan dururken altına koyarız diye yazmayı unutmuşum onu ikinci el aldım.
Benim için hazır olanlar:
2 tane gecelik (önceden vardı)
Terlik (Lcw den aldım kargoda şuan crocs tarzı basit pembe plastik terlik sonrasında da bahçede falan giymek için aldım süslü terliğim tacım önceden var ama hiç kullanmadım benim için gereksiz)
Hamile kilodu (e-bebekten aldım geçen hafta indirim ve ikincide ek indirim vardı çok rahat ettim)
Hamile giysileri (Lcw den aldım birkaç şey evde olduğum için çok fazla giysi gerekmiyor)
Bugün almadım işte. Bakalım nasıl gececek. Şuan iyi hissediyorum kendimiHay Allah epey çok olmuş kusmalar. Besin zehirlenmesi ya da mideyi üşütme olabilir mi acaba? Kan ilacına başlamadan korktum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?