- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #37.661
Benim de cuma cumartesi yogun tempolu yurumeli gün gecirmemin ardindan bebegi hissetmedigim oldu. Pazar bi iki kez aksam hissettim pazartesi sabah hiç tık yoktu. En son baktm olmuyor göbegimi salladım azicik. Öyle çok haldur huldur degil de. Hafiften. Sonra uzandim 2 kez vurdu bu kadar. Ama o kadar derin ve kuvvetsizdi ki. Sonra burda bebişler uyku düzeni oluşturur uyuyrdur bu haftalarda dediler. Iyi o zaman dedim. Pazartesi 24 hafta raporu almaya gittim. Doktor da ultrasonla bakti. Kalbi atiyr suyu iyiydi. Eş biraz asağıda dedi. Belki ondan hissetmemeye basladim belki de arkasini dondu bilemiyorum. O esnada doktorun ultrasonu koydugu yere vurup durdu. Bugünse gün boyu fıkır fıkırdı. Ben içimi rahat tutmaya çalıstım sen de rahatlamaya çalış inşallah. Geceleri benimki de beni uyandirmiyor. O denli hareketini hissetmiyorum. Pelte gibi yatiyorum. Belki de yorgunluktan zira bu aralar tempolu bi işim vardı. Artık sükür ki izne ayrildım.Ya dogrudurbenim sormak istediğim hani öncesinde çok hareketli kuvvetli olup suan daha kuvvetsiz çok nadir hareket etmesiydi , benim gibi olan var mı onu merak ettim Dr a gitmem gerekir mi diye . Hep böyle olsa alışık olurum da sonradan durulması ilk gebeligim olunca normal mi bilemedim , burada kizlar uyutmuyor falan diuor benimki giderek daha az daha kuvvetsiz vuruyor
Bende çok sevdim canımÇok şekermiş bayıldımm
Aynen canım bence de progesteron alınmalı drlar da çeşit çeşit yarınkine de danışıcam bakalımKahverengi olunca kendini daha önce yorma kaynakli olabilir. Ama işte lekelenme olunca pregesteron içmek iyi olur gibi sanki bilmiyorum kisen sor bakalım doktoruna
Çok güzel görünüyor canım beyaz olduğu için ben sanırım koyu renk alıcam ama her bütçeye göre bulunuyor demek ki :)Duchesse Elit 3200 Hamile Lohusa Yeni Sezon Sade Ve Şık 3 Lü Lohusa Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu senin isteğine göre biraz süslü olabilir belkiBen bundan aldım. Daha oncekinde çok sade almıştım bu sefer biraz dantel bari olsun dedim. Zaten hava sıcak olacak trendyola bakın derim. Değişik modeller ve fiyatlar var. Z zeynokoloji yildizsavascisi
Madre giyim diye bi siteden aldım. Instada da sayfalari var. Vatsaptan baya ilgilendiler. Bi cok yere göre daha uygundu. Tesettürluyüm o sebeple kendime uygun olanları da rahatlikla buldum. Gayet cabuk geldi. Malları da guzel.Kızlar siz lohusa pijaması olayını ne yaptınız? Biraz baktım nette çok işlemeli abartılı şeyler var gibi fiyatları da uçmuş hep. Daha sade ve uygun satan yerler var mı bildiğiniz?
Annem bunu kardesime hamileyken iciyordu. Kokusu tadı kötü degil miydi bununEki Görüntüle 3037232 bu canım bnm ilaç. Gerçi ben çok içmiyorum.
Bilmiyorum ki ben 26. Haftada gitcem insallah şeker yüklemesi için 23+2 de gittiğimde 600 gramdi canımAynen canım progestan yazdı..mide yanması içinde şurup yazdı..çünkü mideme baskı başladı benim..sizlerin 24.hagtada kiloları nasıldı
Benim gibi birini görmek güzel bende bu tuhaflık olmadığını anlayıp rahatlıyorum normal demekki diyorumBenim de cuma cumartesi yogun tempolu yurumeli gün gecirmemin ardindan bebegi hissetmedigim oldu. Pazar bi iki kez aksam hissettim pazartesi sabah hiç tık yoktu. En son baktm olmuyor göbegimi salladım azicik. Öyle çok haldur huldur degil de. Hafiften. Sonra uzandim 2 kez vurdu bu kadar. Ama o kadar derin ve kuvvetsizdi ki. Sonra burda bebişler uyku düzeni oluşturur uyuyrdur bu haftalarda dediler. Iyi o zaman dedim. Pazartesi 24 hafta raporu almaya gittim. Doktor da ultrasonla bakti. Kalbi atiyr suyu iyiydi. Eş biraz asağıda dedi. Belki ondan hissetmemeye basladim belki de arkasini dondu bilemiyorum. O esnada doktorun ultrasonu koydugu yere vurup durdu. Bugünse gün boyu fıkır fıkırdı. Ben içimi rahat tutmaya çalıstım sen de rahatlamaya çalış inşallah. Geceleri benimki de beni uyandirmiyor. O denli hareketini hissetmiyorum. Pelte gibi yatiyorum. Belki de yorgunluktan zira bu aralar tempolu bi işim vardı. Artık sükür ki izne ayrildım.
Insallah doktordan doktora degisiyor. Bazisi iyi diyor bazisi az bazisi normal diyor bazisi asagida. Deme şekilleri bile degisiyor bazen. Içini ferah tut da. Eger bi kac güne hareketleri artmazsa degismezse olmadi gidip baktirirsin.Bilmiyorum ki ben 26. Haftada gitcem insallah şeker yüklemesi için 23+2 de gittiğimde 600 gramdi canım
Benim gibi birini görmek güzel bende bu tuhaflık olmadığını anlayıp rahatlıyorum normal demekki diyorumsuyundan dolayı korkuyorum hareketi azalır suyu azalınca demişti dr o yüzden inşallah bi daha azalmaz
Benim ekte sunduğum genelgenin üzerine bu konuyu içeren yeni bir genelge çıkmadı. O yüzden geçerliliği devam ediyor.siz de dilekçeniz ve durum raporunuzla birlikte 30 Haziran 2021 tarihli genelgenin çıktısını alıp ekleyin.Hocam biraz önce okul idaresiyle görüştüm ögretmenim bu arada kesinlikle kalktı diye öyle emin konuşuyorlar ki diyorum bir çok arkadaş ayrılmış inanmıyorlar kesinlikle dediginiz gibi genelgeli falan yazmam lazım sanırım
Sen nasıl istiyorsun söyle bakayım arkadaşımÇok şekermiş bayıldımm
Var başka renkleri 100 den başlıyor fiyatlar.Çok güzel görünüyor canım beyaz olduğu için ben sanırım koyu renk alıcam ama her bütçeye göre bulunuyor demek ki :)
Hamilelikte biraz zor geçiyormuş zaten. Pers mant kullanıyorum (b grubu) aşırı yakıyor. Sirke deneme konusunda emin olamadim. Sarımsak yemek tavsiye ediliyor.Bir hafta geçti, yeniden nüksetti. Valla çok kötüyüm be ne yapacağımı şaşırdım. Sirke ile yıkıyorum. Kaşımamaya çalışıyorum ama çok hafif rahatlatıyor sadece. Hayattan soğudum resmen. Yoğurt yemeye başladım. Umarım bir faydasını görürüm. Travazol iyi geliyor ama C grubu ilaç olduğu için çok kullanmak istemiyorum. Kötüleşirsem gynolomexin krem alıp kullanacağım. 10 gün önce fitilini kullandım, tekrar kullanmak istemiyorum. Siz de bir an önce önlem alın. Genital bölgeyi kuru tutun, yoğurt yiyin, sirkeli su ile dezenfekte edin, pamuklu iç çamaşırı kullanın, eve gelince de mümkün olduğunca iç çamaşırı gitmemeye çalışın. Ve en önemlisi asla kaşımayın. Çünkü kaşımak mantarın yayılmasına neden oluyor. Umarım ilerlemeden iyileşir.
Bana kötü gelmedi, bana haplar daha kötü geliyorAnnem bunu kardesime hamileyken iciyordu. Kokusu tadı kötü degil miydi bunun
Valla şöyle çekimde giyebileceğim şık bir şey istiyorum ama sade de olsun istiyorumSen nasıl istiyorsun söyle bakayım arkadaşım
Şu gecelik şirin ve rahat geldi https://ty.gl/t3aakfjrxsValla şöyle çekimde giyebileceğim şık bir şey istiyorum ama sade de olsun istiyorumbugün senin linkini attığın beyaz gibi bir şey alacağım sanırım
Ay o fistolular benim de hoşuma gidiyor ama çok pahalıŞu gecelik şirin ve rahat geldi Suwen Cream Hamile Lohusa Gecelik Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Şu çok hoşuma gitmişti ama bu fiyata değmez , bu tarz uyguna denk gelirse atar mısınız ?
Magic Form 30108 Model Brode Desenli Lohusa Takımı - Fiyatı, Yorumları
Magic Form 30108 Model Brode Desenli Lohusa Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Canım aslında ilk defa kullanmıyorum. 20.haftalarda da kullandım 1 aylıkSurrender kuzu bazı insanlara kan ilaci yaramiyo bnm çalıştığım yerde bi abla vardi kan ilaci beni zehirliyo diyordu aynı senin gibi oluyordu mecbur kalırsa damardan alıyordu belki sana da böyle yan etki yapıyordur
Tansiyon ölçümü yapıyor musun canım? Tuzu hemen azalt bol su iç idrar tahlili baktır.Kızlar ödem sorunu yaşayan var mı?
Benim ilk gebeliğimde olmamıştı emin olamıyorum o sebeple ama bacaklarım ve yüzüm birden çok şişti ve patlayacak gibi.
Çok esneğimdir normalde şimdi bağdaş bile kuramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?