Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim de cuma cumartesi yogun tempolu yurumeli gün gecirmemin ardindan bebegi hissetmedigim oldu. Pazar bi iki kez aksam hissettim pazartesi sabah hiç tık yoktu. En son baktm olmuyor göbegimi salladım azicik. Öyle çok haldur huldur degil de. Hafiften. Sonra uzandim 2 kez vurdu bu kadar. Ama o kadar derin ve kuvvetsizdi ki. Sonra burda bebişler uyku düzeni oluşturur uyuyrdur bu haftalarda dediler. Iyi o zaman dedim. Pazartesi 24 hafta raporu almaya gittim. Doktor da ultrasonla bakti. Kalbi atiyr suyu iyiydi. Eş biraz asağıda dedi. Belki ondan hissetmemeye basladim belki de arkasini dondu bilemiyorum. O esnada doktorun ultrasonu koydugu yere vurup durdu. Bugünse gün boyu fıkır fıkırdı. Ben içimi rahat tutmaya çalıstım sen de rahatlamaya çalış inşallah. Geceleri benimki de beni uyandirmiyor. O denli hareketini hissetmiyorum. Pelte gibi yatiyorum. Belki de yorgunluktan zira bu aralar tempolu bi işim vardı. Artık sükür ki izne ayrildım.

Çok güzel görünüyor canım beyaz olduğu için ben sanırım koyu renk alıcam ama her bütçeye göre bulunuyor demek ki :)

Kızlar siz lohusa pijaması olayını ne yaptınız? Biraz baktım nette çok işlemeli abartılı şeyler var gibi fiyatları da uçmuş hep. Daha sade ve uygun satan yerler var mı bildiğiniz?
Madre giyim diye bi siteden aldım. Instada da sayfalari var. Vatsaptan baya ilgilendiler. Bi cok yere göre daha uygundu. Tesettürluyüm o sebeple kendime uygun olanları da rahatlikla buldum. Gayet cabuk geldi. Malları da guzel.

Aynen canım progestan yazdı..mide yanması içinde şurup yazdı..çünkü mideme baskı başladı benim..sizlerin 24.hagtada kiloları nasıldı
Bilmiyorum ki ben 26. Haftada gitcem insallah şeker yüklemesi için 23+2 de gittiğimde 600 gramdi canım
Benim gibi birini görmek güzel bende bu tuhaflık olmadığını anlayıp rahatlıyorum normal demekki diyorum suyundan dolayı korkuyorum hareketi azalır suyu azalınca demişti dr o yüzden inşallah bi daha azalmaz

Insallah doktordan doktora degisiyor. Bazisi iyi diyor bazisi az bazisi normal diyor bazisi asagida. Deme şekilleri bile degisiyor bazen. Içini ferah tut da. Eger bi kac güne hareketleri artmazsa degismezse olmadi gidip baktirirsin.

Bu arada ben 23+5 de gitmistim. Benimkine 503 gram demisti. Benim bebiş hep zayıf. Anlayamadim gitti

Benim ekte sunduğum genelgenin üzerine bu konuyu içeren yeni bir genelge çıkmadı. O yüzden geçerliliği devam ediyor.siz de dilekçeniz ve durum raporunuzla birlikte 30 Haziran 2021 tarihli genelgenin çıktısını alıp ekleyin.

Hamilelikte biraz zor geçiyormuş zaten. Pers mant kullanıyorum (b grubu) aşırı yakıyor. Sirke deneme konusunda emin olamadim. Sarımsak yemek tavsiye ediliyor.

Valla şöyle çekimde giyebileceğim şık bir şey istiyorum ama sade de olsun istiyorum bugün senin linkini attığın beyaz gibi bir şey alacağım sanırım
Şu gecelik şirin ve rahat geldi https://ty.gl/t3aakfjrxs

Şu çok hoşuma gitmişti ama bu fiyata değmez , bu tarz uyguna denk gelirse atar mısınız ?

Ay o fistolular benim de hoşuma gidiyor ama çok pahalı

Tansiyon ölçümü yapıyor musun canım? Tuzu hemen azalt bol su iç idrar tahlili baktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…