Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben öğlen mercimek yemeği yaptım, şimdi eşimi börek almaya gönderdim.. Tamam bugün düzgün yedim derken, akşam olanlar oluyor
Mideni büyütme bence. Sonra duramıyor insan.
Ben mesela genelde aç yatıyorum geceleri
Yani börek yiceksen de bu saatte değil de öğlen ye, mercimeği akşam ye :)

İkisinide tatmış olcaksin ne güzel belki bende alırım resim için falan senin aldığını gormusdum ama beyaz giyme fikri bana uzak geldi, doğumda kimbilir nasıl olcam pembeleri var onlardan bakarım belki.
Başka renkleri var. Başka değişik modellerde var. Trendyol a bak bulursun değişik bir seyler. Benim evde bir pembe bir mavi var. O sebeple bu sefer farklı renk olsun dedim.

Başka renkleri var. Başka değişik modellerde var. Trendyol a bak bulursun değişik bir seyler. Benim evde bir pembe bir mavi var. O sebeple bu sefer farklı renk olsun dedim.
İyi yapmışsın canim değişik olmuş olur hem güle güle kullan inşallah

Anladim

Oyle keyfine beni.kucagina al diyo sandim
Bakalim dogumlarimiz ne zaman gerçekleşecek bu gidisle

Surrender kuzu bazı insanlara kan ilaci yaramiyo bnm çalıştığım yerde bi abla vardi kan ilaci beni zehirliyo diyordu aynı senin gibi oluyordu mecbur kalırsa damardan alıyordu belki sana da böyle yan etki yapıyordur

Çok şekermiş bayıldımm

Meselaa bunu alsak sezeryan olsak bile giyebilir miyiz, yoksa gecelik tarzı daha mı iyi olur acaba? Normalde gecelik hiç giyemem ama doğum olaylarında nasıl acaba

Aslında yavaş yavaş başlamış olmak gerekiyor ki sonda zorlanmadan yürünebilsin. Ben şimdi günde 15 dk ile başladım sonlara doğru yarım saate çıkıyor. Doğumlarımda etkisi oluyor bana kalırsa.
Bi ay oncesine kadar yürüyordum sonra carpinti oldu bende hava aniden sogudu kaldiydi. Tekrar hemen başlayayım belki zamanla alisirim dediginiz gibi.

gidip bakıp aldım link yok o yüzden koraydan aldım kentpark avmde.
Gidip bakmaya çok üşeniyorum netten bakayım bakalım
Masaallah fitil olarak progestan mi verdi ?
Cok ince görünüyor ama güzelmiş de
Ben de trendyola bakayım bakalım sanırım kriter önü düğmeli olması emzirme için.. sezeryan da pijama giyilir mi yoksa etek tarzı gecelik mi olmalı bilmiyorum henüz doğum şeklim belli olmadığı icin , tecrübem de yok alacağım zaman yine sizlere danisirim inşallah

Canım benim ikiz olduğu içinmiş daha fazla olma sebebi artık fitil rahatlatır inşaallah

Aynen canım progestan yazdı..mide yanması içinde şurup yazdı..çünkü mideme baskı başladı benim..sizlerin 24.hagtada kiloları nasıldı

5 dlık olay degil
Ne 5 dakikası kiz. Gün boyunca ağzıma sçtı
Benimde demir depolarim çok düşük ilaç da pek yükseltmedi doktor şey dedi belki işinize yarar . Eğer yukselmezse 32.haftada falan damardan veririz dedi hemen yükselir . En azından böyle mide bulantısı cekeceginize tek seferde damardan verilmiş olur.

alıştıkca gidiyorsa tamam o zaman. Bel ağrısından korkmuyorum aslinda da. Kuyruk sokumum agriyor hatta bazen takiliyor yuruyemiyorum kaliyor oyle bacak sorun yaratmiyorsa bebek icin falan ben yürüyeyim o zaman.

Ben de gyno ferro sanol kullaniyorum bende de etkisi sadece kabizlik. Ama bence bu aralar suyu ve yuruyusu azaltmam da etkiledi. Öncesinde böyle ilactan kaynakli skntım yoktu. Değerlerinize sonra baktirdiniz mi faydası oluyor mu bu ilacin. Ben 1 aydir kullaniyorum henüz baktirmadim da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…