- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #37.641
Mideni büyütme bence. Sonra duramıyor insan.Ben öğlen mercimek yemeği yaptım, şimdi eşimi börek almaya gönderdim.. Tamam bugün düzgün yedim derken, akşam olanlar oluyor
Başka renkleri var. Başka değişik modellerde var. Trendyol a bak bulursun değişik bir seyler. Benim evde bir pembe bir mavi var. O sebeple bu sefer farklı renk olsun dedim.İkisinide tatmış olcaksin ne güzelbelki bende alırım resim için falan senin aldığını gormusdum ama beyaz giyme fikri bana uzak geldi, doğumda kimbilir nasıl olcam pembeleri var onlardan bakarım belki.
Yarından sonra biraz sakinleşsem iyi olacakMideni büyütme bence. Sonra duramıyor insan.
Ben mesela genelde aç yatıyorum geceleri
Yani börek yiceksen de bu saatte değil de öğlen ye, mercimeği akşam ye :)
İyi yapmışsın canim değişik olmuş olur hem güle güle kullan inşallahBaşka renkleri var. Başka değişik modellerde var. Trendyol a bak bulursun değişik bir seyler. Benim evde bir pembe bir mavi var. O sebeple bu sefer farklı renk olsun dedim.
AnladimDoğru okudun. Zaten ilklerin arası 19 ay o zaman hep alıyordum kanguruda tasiyordum büyüğü hatta karnim büyüyünce sırtımda kanguruda tasidimhasta oluyor bir yeri acıyor uykulu oluyor arabada uyanmıyor normalde anlatiyorum anlıyor ama illa oluyor.
Ay baktım ama bulamadım sanki yaTrendyola bakın kızlar
Çok şekermiş bayıldımmS Sedose kızlar bende bundan aldım rahat olsun diye şık olanlardan da resim için falan belki alırım belki almam bilmiyorumkumaşı falan çok güzel yumuşacık ve dökümlü duruyor kalıbı geniş bayağı.
Pijama Takım - LC WAIKIKI - 399,99 TL
LCW DREAM Pembe Gömlek Yaka Desenli Kısa Kollu Viskon Hamile Pijama Takımı size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W1GO88Z8-LT4www.lcwaikiki.com
Meselaa bunu alsak sezeryan olsak bile giyebilir miyiz, yoksa gecelik tarzı daha mı iyi olur acaba? Normalde gecelik hiç giyemem ama doğum olaylarında nasıl acabaDuchesse Elit 3200 Hamile Lohusa Yeni Sezon Sade Ve Şık 3 Lü Lohusa Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu senin isteğine göre biraz süslü olabilir belkiBen bundan aldım. Daha oncekinde çok sade almıştım bu sefer biraz dantel bari olsun dedim. Zaten hava sıcak olacak trendyola bakın derim. Değişik modeller ve fiyatlar var. @zeynokoloji yildizsavascisi
Aradığım soruları soruyorsunMeselaa bunu alsak sezeryan olsak bile giyebilir miyiz, yoksa gecelik tarzı daha mı iyi olur acaba? Normalde gecelik hiç giyemem ama doğum olaylarında nasıl acaba
Acemi olunca biz akılda bir sürü soru oluyorAradığım soruları soruyorsun
Bi ay oncesine kadar yürüyordum sonra carpinti oldu bende hava aniden sogudu kaldiydi. Tekrar hemen başlayayım belki zamanla alisirim dediginiz gibi.Aslında yavaş yavaş başlamış olmak gerekiyor ki sonda zorlanmadan yürünebilsin. Ben şimdi günde 15 dk ile başladım sonlara doğru yarım saate çıkıyor. Doğumlarımda etkisi oluyor bana kalırsa.
Alla hic aynı degil doktorlar haftasiyla uyumlu diyor da burası hep bi 150 gr falan yüksekAşağıdaki takip bence olası boy ve kilosunu demek istiyo aynı olmak zorunda değil oyuzden
Gidip bakmaya çok üşeniyorum netten bakayım bakalımgidip bakıp aldım link yok o yüzden koraydan aldım kentpark avmde.
Masaallah fitil olarak progestan mi verdi ?Kızlar merhaba bugün kontrole gittim 24+1 bebekler..700 Gr olmuşlar. Aralarında 10 Gr var..rahim ağzı uzunluğundan korkuyordum 39 mm çıktı çok şükür..fakat bu kasık ağrıları nolcak bilmiyorum.fitil başlattı kasılmalar ve rahim ağzını koruması için
Cok ince görünüyor ama güzelmiş deDuchesse Elit 3200 Hamile Lohusa Yeni Sezon Sade Ve Şık 3 Lü Lohusa Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu senin isteğine göre biraz süslü olabilir belkiBen bundan aldım. Daha oncekinde çok sade almıştım bu sefer biraz dantel bari olsun dedim. Zaten hava sıcak olacak trendyola bakın derim. Değişik modeller ve fiyatlar var. @zeynokoloji yildizsavascisi
Ben de trendyola bakayım bakalım sanırım kriter önü düğmeli olması emzirme için.. sezeryan da pijama giyilir mi yoksa etek tarzı gecelik mi olmalı bilmiyorum henüz doğum şeklim belli olmadığı icin , tecrübem de yok alacağım zaman yine sizlere danisirim inşallahS Sedose kızlar bende bundan aldım rahat olsun diye şık olanlardan da resim için falan belki alırım belki almam bilmiyorumkumaşı falan çok güzel yumuşacık ve dökümlü duruyor kalıbı geniş bayağı.
Pijama Takım - LC WAIKIKI - 399,99 TL
LCW DREAM Pembe Gömlek Yaka Desenli Kısa Kollu Viskon Hamile Pijama Takımı size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W1GO88Z8-LT4www.lcwaikiki.com
Canım benim ikiz olduğu içinmiş daha fazla olma sebebi artık fitil rahatlatır inşaallahHiç kafanı buna takma… ben 7 haftadan beri vajinal progesteron kullanıyorum. Bir aparatla içime, taa derinlere krem sıkıyorum desem daha doğruHatta anatomisini artık ezbere öğrendim yani
Benim de ultrasonda hep kasılmam çıkıyor 7. haftadan beri. Artık takmıyorum, buraya kadar sancıyla geldiysem, doğuma kadar da böyle gider artık
Aynen canım progestan yazdı..mide yanması içinde şurup yazdı..çünkü mideme baskı başladı benim..sizlerin 24.hagtada kiloları nasıldıGidip bakmaya çok üşeniyorum netten bakayım bakalım
Masaallah fitil olarak progestan mi verdi ?
Cok ince görünüyor ama güzelmiş de
Ben de trendyola bakayım bakalım sanırım kriter önü düğmeli olması emzirme için.. sezeryan da pijama giyilir mi yoksa etek tarzı gecelik mi olmalı bilmiyorum henüz doğum şeklim belli olmadığı icin , tecrübem de yok alacağım zaman yine sizlere danisirim inşallah
Benimde demir depolarim çok düşük ilaç da pek yükseltmedi doktor şey dedi belki işinize yarar . Eğer yukselmezse 32.haftada falan damardan veririz dedi hemen yükselir . En azından böyle mide bulantısı cekeceginize tek seferde damardan verilmiş olur.5 dlık olay degil
Ne 5 dakikası kiz. Gün boyunca ağzıma sçtı
Biraz alışmakla ilgili bence.
İlk yürüyüşe çıktığımda benim de oluyordu ağrım
Ama şimdi olmuyor.
Çok çok fazla yürürsem ağrı yaşıyorum
Bence 10 dk olarak başla zamanla alışırsın. Sonra arttırırsın
Yonca gibi bir günde birden 11k adım atarsan tabi ağırır
Ben de gyno ferro sanol kullaniyorum bende de etkisi sadece kabizlik. Ama bence bu aralar suyu ve yuruyusu azaltmam da etkiledi. Öncesinde böyle ilactan kaynakli skntım yoktu. Değerlerinize sonra baktirdiniz mi faydası oluyor mu bu ilacin. Ben 1 aydir kullaniyorum henüz baktirmadim da.Bana da doktorum gyno ferro sanol yazdı 1,5 aydır kullanıyorum.
Hiç yan etkisi olmadı, sen ne kullanıyosun?
Belki ilaç değişikliği yapılsa sıkıntı kalmaz,çok zor bulantı istifra bi an önce biter inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?