- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #37.841
Geçen ayda bu ayda kullanıyorum devam ediyorum hep demir hapına, ama değerlerime baktırmadım hiçççBen mecbur kullaniyorum demir ve b12 düsük. Demir düsünce carpintim oluyor. Nabzim 130 a cikiyor. Artik hareket ederek kilo almayı yavaşlatacagım. Başka çare yok. Tabi degerlerime de bi baktırmam gerek. Çok fazla yükseldiyse bırakabilirim ya da dogru duzgun yukselmemişse ona göre bi caresine bakarim. Sizin degerleriniz normal mi ya da çok düsük degil mi o zaman 1 ay kadar kullanmanız yetecek mi ?
Ben 55 ile hamile kaldım şu an 65 kiloyum. Sadece geçen ay 4 kilo aldım. O yüzden çok dikkat ettim sporumu aksatmadım bu ay 1 kilo aldım. Ama gel gör ki şeker çıktı. Diyetisyene başlattı mecbur alamıcam ama ilk kızımda 23 kilo almıştımkızlar kaç kilo ile hamile kaldınız ve şuan kaç kilosunuz acaba :):) moralim bozuldu doktor son 5 kilon dedi. şuan 69 kiloyum toplam 12 kilo aldım daha 26. haftadayımmmmm :/:/
Benim şekerim çıktı. Hiç bir belirtim yoktu. İşin garibi gayet dengeli ve güzel beslenmeme hergün egzersiz yapmama ve günde en az 7000 adım atmama rağmen çıktı. Yani gebelik şekerinin çıkmasının beslenmeyle ya da kiloyla ilgisi yok maalesef. Kızımda çok fazla yerken ve aşırı kilo alırken çıkmayan şeker bu sefer çıktıHanımlar şeker takibi yapanlar ve yüksek olanlar, yükseldiğinde hissediyor musunuz? Akşam mantı yedim. Hamur işi vs çay içtim üstüne zaman da geçti ama bir garip hissediyorum. Tansiyonun çıkar gibi biraz yüzde ateş, huzursuzluk vs. Şeker yüklemesi vs de yaptırmadım daha. Şeker çıkmış olabilir mi? Çünkü tatlı tüketiyorum bu aralar sık sık.
Anladım. Ben de 1.5 aydir falan kullaniyorum. Baktrmadim henuz. Kan veresim gelmiyor. Sürekli kan verdim zaten kansizim. Troit oldugundan her ay duzenli kan veriyorum bi de. Çogu kişi bu ilacı kullanıyor yarıyor demekki doktorlar veriyor . Dogrusu kullanim sekli de etkili ama neyse. Doktor hastane göresim gelmiyorGeçen ayda bu ayda kullanıyorum devam ediyorum hep demir hapına, ama değerlerime baktırmadım hiççç
Kaynanama sorarsan zayıf insan fesat olur, içi içini yer kilo almaz derYA grubun en kilo alanı olarak kayıtlara gireceğim. Ben neden böyle oldum arkadaşlar sırrınız nedir
Dimi evet bende bormal hayatımda hiç hastaneye gitmezdimmm sevmezdim, şimdi bebek için gidince cidden gitmek istemesekde mecbur arada gidiyoruz, bende daha haziran başına kadar gitmem herhalde , oda doğum tarihi almak için giderimAnladım. Ben de 1.5 aydir falan kullaniyorum. Baktrmadim henuz. Kan veresim gelmiyor. Sürekli kan verdim zaten kansizim. Troit oldugundan her ay duzenli kan veriyorum bi de. Çogu kişi bu ilacı kullanıyor yarıyor demekki doktorlar veriyor . Dogrusu kullanim sekli de etkili ama neyse. Doktor hastane göresim gelmiyor
Doktorunu sorar mısın kuzenine acaba ?
Doktoru kimdi sorar mısın acaba?
Hadi ya ben de resmen hafta içi gidip paket alacaktım o zaman etlik lokman hekime yoğunlaşayim ben ..
Canım son zamanlar ilk zamanlardan daha mühim 2 ay gitmemekten bahsediyorsun benim doktorum artık 2/3 haftaya düşürdü sen 2 ay hiç gitmemezlik yapma en azından ayda bir git Nisan ve mayıs da hazirana daha çok varDimi evet bende bormal hayatımda hiç hastaneye gitmezdimmm sevmezdim, şimdi bebek için gidince cidden gitmek istemesekde mecbur arada gidiyoruz, bende daha haziran başına kadar gitmem herhalde , oda doğum tarihi almak için giderim
Eveeet acıkma perileri geldi, sonra nasıl 16 kilo aldın
Uyuma perileriyle karşılık veriyorumEveeet acıkma perileri geldi, sonra nasıl 16 kilo aldın
Mesela bugun gittim sadece kilosunu öğrendim ve ilaçlarımı yazdı, artık sanki görmek için sadece gidiyorum gibiCanım son zamanlar ilk zamanlardan daha mühim 2 ay gitmemekten bahsediyorsun benim doktorum artık 2/3 haftaya düşürdü sen 2 ay hiç gitmemezlik yapma en azından ayda bir git Nisan ve mayıs da hazirana daha çok var
Ah ne güzel asla uyyyanıyorumm son zamanlarda, vücudum sanırım temmuza hazırlık yapıyorUyuma perileriyle karşılık veriyorumbaktım mide bulantısı da geliyo hop yatağa
Ahh benimde şu uyku düzenimi düzeltmem gerek. Çok acıkıyor insan geceUyumak gerek yemek yememek için galiba
Benim gece atıştırma huyum pek yoktur. Ona rağmen +9
Demir hapımı içtim ben yatar
Ya öyle tabiki 30 yıl öncesi asla böyle hassas takipler yokmuş ama kötü sonuçların oranlarıda korkunç fazlaymış, takip iyidir sen git yinedeMesela bugun gittim sadece kilosunu öğrendim ve ilaçlarımı yazdı, artık sanki görmek için sadece gidiyorum gibi
Annemlerin zamanında bi cinsiyet öğrenmeye bide doğum tarihi almaya gidiyolarmış ben2ayda gitmeme rağmen laf yiyorum
19. Nisamda devlete randevum var plesantama bakıcaklar çıktımı yukarı diye ozamanda giderim biHastane ortamlsrını bi sevemedim
Ah canım o bende de başladı yaAh ne güzel asla uyyyanıyorumm son zamanlarda, vücudum sanırım temmuza hazırlık yapıyor
Ayyy allah korusunnnAhh benimde şu uyku düzenimi düzeltmem gerek. Çok acıkıyor insan gece
Ya öyle tabiki 30 yıl öncesi asla böyle hassas takipler yokmuş ama kötü sonuçların oranlarıda korkunç fazlaymış, takip iyidir sen git yinede
Offf iff uykusuzlukAh canım o bende de başladı yaanca bu kadar erken yatabiliyorum sabah da pat diye açıyorum gözümü
Buradaki doktorun da Ümit Korucuoglu olduğu söyleniyor.Hangi doktor bilmiyorum ya da gerçekten o mu ?9 nisan 2017 koru hastanesi rezaleti
geçmiş olsun, çok üzüldüm umarım herşey daha iyi olur.. edit: başlık başa kalmış, ilk entry ise şöyledi. (linkler en yakın zamanda düzeltilecektir.) bir yakın arkadaşımın başına gelen rezalet g…eksisozluk.com
Ic canim tabi demir çok önemli.hem şimdi hem de doğumda lazım olacakOlmadı öyle alıyım gerçi demirdenn kpekuyom kilo yapıyomdiye ama mecbur içcez
Ozman ben yandığı anda içiyim bu gidişle bende bitirrim geceleri kötü oluyorum çok
Yarın sabah başlıyım hepsine doldu ilaçlar bidaha haziran başında giderim
Abboowww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?