Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Geçen ayda bu ayda kullanıyorum devam ediyorum hep demir hapına, ama değerlerime baktırmadım hiççç

kızlar kaç kilo ile hamile kaldınız ve şuan kaç kilosunuz acaba :):) moralim bozuldu doktor son 5 kilon dedi. şuan 69 kiloyum toplam 12 kilo aldım daha 26. haftadayımmmmm :/:/
Ben 55 ile hamile kaldım şu an 65 kiloyum. Sadece geçen ay 4 kilo aldım. O yüzden çok dikkat ettim sporumu aksatmadım bu ay 1 kilo aldım. Ama gel gör ki şeker çıktı. Diyetisyene başlattı mecbur alamıcam ama ilk kızımda 23 kilo almıştım
Benim şekerim çıktı. Hiç bir belirtim yoktu. İşin garibi gayet dengeli ve güzel beslenmeme hergün egzersiz yapmama ve günde en az 7000 adım atmama rağmen çıktı. Yani gebelik şekerinin çıkmasının beslenmeyle ya da kiloyla ilgisi yok maalesef. Kızımda çok fazla yerken ve aşırı kilo alırken çıkmayan şeker bu sefer çıktı yüklemeyi yaptırmadan anlayamazsın sanıyorum.

Geçen ayda bu ayda kullanıyorum devam ediyorum hep demir hapına, ama değerlerime baktırmadım hiççç
Anladım. Ben de 1.5 aydir falan kullaniyorum. Baktrmadim henuz. Kan veresim gelmiyor. Sürekli kan verdim zaten kansizim. Troit oldugundan her ay duzenli kan veriyorum bi de. Çogu kişi bu ilacı kullanıyor yarıyor demekki doktorlar veriyor . Dogrusu kullanim sekli de etkili ama neyse. Doktor hastane göresim gelmiyor

Dimi evet bende bormal hayatımda hiç hastaneye gitmezdimmm sevmezdim, şimdi bebek için gidince cidden gitmek istemesekde mecbur arada gidiyoruz, bende daha haziran başına kadar gitmem herhalde , oda doğum tarihi almak için giderim

Doktorunu sorar mısın kuzenine acaba ?

Doktoru kimdi sorar mısın acaba?

Hadi ya ben de resmen hafta içi gidip paket alacaktım o zaman etlik lokman hekime yoğunlaşayim ben ..

Canım son zamanlar ilk zamanlardan daha mühim 2 ay gitmemekten bahsediyorsun benim doktorum artık 2/3 haftaya düşürdü sen 2 ay hiç gitmemezlik yapma en azından ayda bir git Nisan ve mayıs da hazirana daha çok var

Canım son zamanlar ilk zamanlardan daha mühim 2 ay gitmemekten bahsediyorsun benim doktorum artık 2/3 haftaya düşürdü sen 2 ay hiç gitmemezlik yapma en azından ayda bir git Nisan ve mayıs da hazirana daha çok var
Mesela bugun gittim sadece kilosunu öğrendim ve ilaçlarımı yazdı, artık sanki görmek için sadece gidiyorum gibi
Annemlerin zamanında bi cinsiyet öğrenmeye bide doğum tarihi almaya gidiyolarmış ben2ayda gitmeme rağmen laf yiyorum
19. Nisamda devlete randevum var plesantama bakıcaklar çıktımı yukarı diye ozamanda giderim bi Hastane ortamlsrını bi sevemedim

Uyumak gerek yemek yememek için galiba

Benim gece atıştırma huyum pek yoktur. Ona rağmen +9
Demir hapımı içtim ben yatar
Ahh benimde şu uyku düzenimi düzeltmem gerek. Çok acıkıyor insan gece
Ya öyle tabiki 30 yıl öncesi asla böyle hassas takipler yokmuş ama kötü sonuçların oranlarıda korkunç fazlaymış, takip iyidir sen git yinede

Buradaki doktorun da Ümit Korucuoglu olduğu söyleniyor.Hangi doktor bilmiyorum ya da gerçekten o mu ?

Ic canim tabi demir çok önemli.hem şimdi hem de doğumda lazım olacak
Ben de hiç bi yan etki yapmiyo bu arada,sabah kalktıgımda alıyorum 2 saat sonra da kahvaltımı yapıyorum.
Magnezyum günde kaç kere dedi doktor.ben bi tane kullanıyorum ama sabah feci şekilde krampla uyandım bacagimin arkası fena ağrıdı.Yarin doktora söylim 2 ye çıkarır belki ,hala sizliyo valla.Cocugumu da uyandırdım o acıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…