- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #37.821
Ben bunların cogunu yiyorum ama miktar mi az bilmiyorumCanım valla ben hiç abur cubur börek hamur işi yemiyorum. Tatlı desen asla yemem. Sevmiyorum. Yediklerime aşırı dikkat ediyorum. Ama 12 kilo aldım. Günde bir dilim tam tahıllı ekmek harici ekmek yemiyorum. Pilav makarna patates gibi nişasta yemiyorum. Öyle yiyip almayanda var. Yiyip alanda var. Benim gibi olanda vardır eminim. Kızlar diyor ya dayanamıyorum. Yiyorum diye. Asla yemiyorum.Tabi ki hareketsizim mecburiyetten. ama az yiyorum. En azından daha az almayı beklerdim. Böyle olunca insan hiç kaçamak yapmadım bari yapsaydım diyor. Ama demek ki kaçamak yapsam daha fena olacak.
O güzel ozaman zaten bencede öyle olması gerekiyor ben yinede bi süprizle karşılaşmıuım diye sordum iyiki sormuşumSenin aldığın kg.lar çok adaletsiz olmuş arkadaşımben aldığım her gramı hakediyorum.mesela
İstemsizce kahkaha attım
bu gebelikte daha o konuma gelmedim ama oğlumda 30 kg aldım ve aynı tarifin gibiydim doyuyor gibi oluyordum yarım saat sonra hiçbirşey yok
Bizim hastanede hiçbir Dr.almiyor ekstra ücret
Ama Dr uzaktaysa seminer hastalık vs gibi durumlarda icapci aranıyor o geliyor ama %95 her Dr.hastasina geliyor
Ayy teşekkür ederim illa 3 ay da daha değişir herhaldeMasallah ya tam bir erkek suratı
Aynı şeyi bana da söyledi Dr.plesenta rahim duvarına yapışık mi dedi yakın mı dedi bebeğin hareketlerini daha az hissebilirsin diye
Ben 14.haftadan beri hissediyorum ama hala çok kuvvetli olmasına rağmen çok bariz dışardan belli olmuyor
Hareket kısıtlaması vardı değil mi sizde? Hala devam mı? Az yense de kalori harcanmadığı için kilo olması muhtemel.Bir bilsemvalla gecmiste yazmıştım günlük yediklerimi istersen yine yazarım yani usenmem ben de anlamadım gitti.
Kesinlikle. Ben yapısal olarak almaya meyilli bir insanım. Normalde de az yerim ama hareketsiz olduğum dönemlerde alırım. Hareketliyken idare ederim.Ben bunların cogunu yiyorum ama miktar mi az bilmiyorumama çok hareketliyim belki o etkendir. 5.5 kilo aldım şuana kadar hedefim 10 kilo. Bence hareket isin özü ve yapısal.
Evet maalesef hareket yasak.Hareket kısıtlaması vardı değil mi sizde? Hala devam mı? Az yense de kalori harcanmadığı için kilo olması muhtemel.
Valla benim ilk hamileliğim yakın çevremle de hiç böyle bir konu konuşmadım yeni öğreniyorumBen 9 kilo aldım.
Birkaç doktora gittim hiçbiri bana sınırın bu kadar demedi. Kaldı ki hamile kaldığımda 68 kiloydum. Bazı doktorlar bu konuyu çok irdeliyor bence..
Bu uygulama hep vardı ki
Fazla mesai sonuçta
Gece uykumun en tatlı yerinde doğum var diye arasalar ben fazlasını bile isterim
Gyno ferro ve devit 3 kullaniyorumDoktor bunları verdi kullanana varmı,
mide yanması için
Demir için
Kramp için magnezyum mide için vitamin herhalde kağıttaki onu daha almadım
Bence öyle
Araştırdığım kadarıyla
Ebe bana 9 damla demişti hatta
Doktorum 15 dedi
Benim hep d vit düserdi. Istedim doktordan devit 3 verdi. Bunun 1 damlasi digerlerine göre daha yüksek oranda o yüzden 4 damla al dedi bana.Ben bu D yi bayadır içmiyorum ya çok gerekli bi sey mi ??
Gyno kilo yaptımı sanada, geçen ay kullanmıştım galiba kilo ypan o gibiGyno ferro ve devit 3 kullaniyorum
Doktorunu sorar mısın kuzenine acaba ?Yok cnm onun haricinde gecen yil esimin kuzeni sezeryan dogum yapti memnundu bir sorun yasamadi
Doktoru kimdi sorar mısın acaba?Canım benim arkadaşım etlik lokman hekimde doğum yaptı 2 ay kadar önce normal doğum yaptı oldukça memnundu bilgin olsun.
Hadi ya ben de resmen hafta içi gidip paket alacaktım o zaman etlik lokman hekime yoğunlaşayim ben ..Canım koru’ dan uzak dur. Şehir hastanesine gitsen bile daha iyi
Valla benim ilk hamileliğim yakın çevremle de hiç böyle bir konu konuşmadım yeni öğreniyorum
Yapti ama vitamin hapı da baslamıstim yaninda. Hangisi yapti bilmiyorum da. Bi ayda 2 kilo almistim simdi yine bi bucuk kilo daha almisim. Ama oyle birden bi ayda 4 5 kilo almadim. Emin degilim ama o yapiyor olabilir kiloyu.Gyno kilo yaptımı sanada, geçen ay kullanmıştım galiba kilo ypan o gibi
Ben onu kullandığımda 4 kilo aldım da, neyse 1 ay daha kullanıyımYapti ama vitamin hapı da baslamıstim yaninda. Hangisi yapti bilmiyorum da. Bi ayda 2 kilo almistim simdi yine bi bucuk kilo daha almisim. Ama oyle birden bi ayda 4 5 kilo almadim. Emin degilim ama o yapiyor olabilir kiloyu.
Ben mecbur kullaniyorum demir ve b12 düsük. Demir düsünce carpintim oluyor. Nabzim 130 a cikiyor. Artik hareket ederek kilo almayı yavaşlatacagım. Başka çare yok. Tabi degerlerime de bi baktırmam gerek. Çok fazla yükseldiyse bırakabilirim ya da dogru duzgun yukselmemişse ona göre bi caresine bakarim. Sizin degerleriniz normal mi ya da çok düsük degil mi o zaman 1 ay kadar kullanmanız yetecek mi ?Ben onu kullandığımda 4 kilo aldım da, neyse 1 ay daha kullanıyım
Valla bencede kocam ilgilensinBen önceki doğumumda doktor para istedi mi ne kadar istedi hiç sormadım. Banane kocam ilgileniversin o anda
Belki de o hastanede istenmiyordu hiç bilgim yok hala.
Ben 15 yıl önce ablam doğum yapacağı zaman şahit olmuştum. Ablam kendi doktorunu istemişti nöbetçi doktoru beğenmemiş kendi doktorunu istemişti ücreti var deyip çağırttılardı. Baya önceden varmış zaten bu muamele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?