Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben bunların cogunu yiyorum ama miktar mi az bilmiyorum ama çok hareketliyim belki o etkendir. 5.5 kilo aldım şuana kadar hedefim 10 kilo. Bence hareket isin özü ve yapısal.

O güzel ozaman zaten bencede öyle olması gerekiyor ben yinede bi süprizle karşılaşmıuım diye sordum iyiki sormuşum
Ayy teşekkür ederim illa 3 ay da daha değişir herhaldeAynen aynen herkes çıkıcak gibi diyo mesela bende hiç öyle bi dırum olmadı, evet hep hissediyorum ama çok kuvvetli değil demekki oyuzdenmiş , bula bula orayı buldu yerleşmeye plesenta

Ben bunların cogunu yiyorum ama miktar mi az bilmiyorum ama çok hareketliyim belki o etkendir. 5.5 kilo aldım şuana kadar hedefim 10 kilo. Bence hareket isin özü ve yapısal.
Kesinlikle. Ben yapısal olarak almaya meyilli bir insanım. Normalde de az yerim ama hareketsiz olduğum dönemlerde alırım. Hareketliyken idare ederim. Çünkü önceden insulin direnci çok kilo almama sebep olmuştu. Onu dengelemeyi başarmıştım ki pandemi hareketsizligi beni vurdu. Sonra evde spor yapmaya baslamistim. Sonra da hamilelik ve hareket yasağı beni yaktı. Yoksa evde bile olsam spor aletlerimle dev etmek niyetindeyim. Step aletim ve kondisyon bisikleti ile calisacaktim oysa. Mekik aleti ve trambolini kullanamam ama.

Valla benim ilk hamileliğim yakın çevremle de hiç böyle bir konu konuşmadım yeni öğreniyorum

Yok cnm onun haricinde gecen yil esimin kuzeni sezeryan dogum yapti memnundu bir sorun yasamadi
Doktorunu sorar mısın kuzenine acaba ?
Canım benim arkadaşım etlik lokman hekimde doğum yaptı 2 ay kadar önce normal doğum yaptı oldukça memnundu bilgin olsun.
Doktoru kimdi sorar mısın acaba?
Canım koru’ dan uzak dur. Şehir hastanesine gitsen bile daha iyi
Hadi ya ben de resmen hafta içi gidip paket alacaktım o zaman etlik lokman hekime yoğunlaşayim ben ..

Hanımlar şeker takibi yapanlar ve yüksek olanlar, yükseldiğinde hissediyor musunuz? Akşam mantı yedim. Hamur işi vs çay içtim üstüne zaman da geçti ama bir garip hissediyorum. Tansiyonun çıkar gibi biraz yüzde ateş, huzursuzluk vs. Şeker yüklemesi vs de yaptırmadım daha. Şeker çıkmış olabilir mi? Çünkü tatlı tüketiyorum bu aralar sık sık.

Valla benim ilk hamileliğim yakın çevremle de hiç böyle bir konu konuşmadım yeni öğreniyorum

Ben önceki doğumumda doktor para istedi mi ne kadar istedi hiç sormadım. Banane kocam ilgileniversin o anda
Belki de o hastanede istenmiyordu hiç bilgim yok hala.

Ben 15 yıl önce ablam doğum yapacağı zaman şahit olmuştum. Ablam kendi doktorunu istemişti nöbetçi doktoru beğenmemiş kendi doktorunu istemişti ücreti var deyip çağırttılardı. Baya önceden varmış zaten bu muamele

Gyno kilo yaptımı sanada, geçen ay kullanmıştım galiba kilo ypan o gibi
Yapti ama vitamin hapı da baslamıstim yaninda. Hangisi yapti bilmiyorum da. Bi ayda 2 kilo almistim simdi yine bi bucuk kilo daha almisim. Ama oyle birden bi ayda 4 5 kilo almadim. Emin degilim ama o yapiyor olabilir kiloyu.

Ben gyno ferro sanol u yatmadan once kullanmak istemiyorum. Çok skntı oldu cay iciyoruz yemekten sonra bazen gec oluyo saat kovalıyorum gecsin vakit diye uyumadan bekliyorum gözlerimden uyku akiyo. Sabah kahvalti oncesi en iyisi ama sabah kahvalti oncesi de troid ilacim var yakin vakitlerde alininca troidin etkisini azaltiyormus. O yuzden kahvaltidan 2-2.5 saat sonra iciyorum. Yine ictikten 2 2.5 saat sonra anca yrmek yiyorum. Acaba sorun olur mu ki iciyorsam dogru olsun işe yarasın istiyorum

Yapti ama vitamin hapı da baslamıstim yaninda. Hangisi yapti bilmiyorum da. Bi ayda 2 kilo almistim simdi yine bi bucuk kilo daha almisim. Ama oyle birden bi ayda 4 5 kilo almadim. Emin degilim ama o yapiyor olabilir kiloyu.
Ben onu kullandığımda 4 kilo aldım da, neyse 1 ay daha kullanıyım

Ben onu kullandığımda 4 kilo aldım da, neyse 1 ay daha kullanıyım
Ben mecbur kullaniyorum demir ve b12 düsük. Demir düsünce carpintim oluyor. Nabzim 130 a cikiyor. Artik hareket ederek kilo almayı yavaşlatacagım. Başka çare yok. Tabi degerlerime de bi baktırmam gerek. Çok fazla yükseldiyse bırakabilirim ya da dogru duzgun yukselmemişse ona göre bi caresine bakarim. Sizin degerleriniz normal mi ya da çok düsük degil mi o zaman 1 ay kadar kullanmanız yetecek mi ?

Valla bencede kocam ilgilensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…