- 29 Haziran 2021
- 396
- 619
- 53
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.021
Vallaaaa ben olsam bende kv istemme yanımda anne gibi olmuyo cidden ki annemede 2. Haftadan sonra git anne evine dicemmm, kardeşim kalır yanımda onunla daha rahat ederm, ne yapıcak yani 1 ay önceden kalıp gelip çok saçmaaaaaaaaa seni son ay hamile hamile daha çok yorucak,Benim bu takıntılı bebeği kaybetme korkum birazda bundan galiba bilinç altıma işledi bu kusurlu damgası tekrar kaybedersem netleşir diye içimi yedi belki bu his bilmiyorum.. samimiyetim yok canım ama yüzsüzdür gelir kalır 1 ay falan hiç aldırmaz pek konuşmuyorum diye sineye çekiyorum esim destek çünkü bana o yanımda Allah a şükür ne yapayım annesi sonuçta silemez ki ben küs olursam gidip gelemez esim arada kalır diye susuyorum genelde.. huyu cok farklıdır esim alışmış artık ona .. bakalım torun torun dedi ne alacak torununa, bak daha çöp almadı ama şimdiden gelecem doğuma bir ay kala kalacam doğum sonrası da 1 ay kalacam diyor toplam 2 ay yani.. ha yardım eder mi süpürge açmaz maksat gelmek olsun şimdilik ses etmiyorum ama bir ay önce gelmesini istemiyorum dicem insan der ki anası gelsin rahat edemez ama yok , bebek sağlıkla doğsun inşallah da doğunca da 2 hafta sonra falan müsaade isticem gitmesi için. Ben hiç diyemem böyle şeyleri ama inşallah o an yapabilirim
Allh allah ne kadar değişiklik yaniii bizmi farklıyız anlamıyorum kv de öyle şenlik olmadı ilk torunlarıBenimkilerde ben hamile değilmişim gibi davranıyorlar eski kafalımı denir nedenir bilmiyorum. O kadar oturmaya gideriz bebekle ilgili hiç bir konu konuşulmaz ve ilk torunlarıAnnem beşik alıcak diye söyledimde yarışmak için bizde oda alalım dediler yoksa ağızlarını açmazlar
Aynen etiketlenmiyo oRabia islam
Yok ortalarda. Etkiler yapamadım
Yalnız yanlış yoldalar inadına koymamMustafalar götürsun onları
Amin bizde kaldığı dönemlerde genelde migrenim tutuyor zatenCanım Allah sabır versin sana yaöyle kaynanayla 2 ay kalınmaz inan ki
En azından yarışmış .. yeminle ben annem bunları aldı desem üste çıkar öyle cümleler kurar ki sinir eder almayı geçtimBenimkilerde ben hamile değilmişim gibi davranıyorlar eski kafalımı denir nedenir bilmiyorum. O kadar oturmaya gideriz bebekle ilgili hiç bir konu konuşulmaz ve ilk torunlarıAnnem beşik alıcak diye söyledimde yarışmak için bizde oda alalım dediler yoksa ağızlarını açmazlar
Ne yap ne et isim bul olmadı iki isim koyBen hâlâ isim bulamadım.. bulamazsam eşimin seçtiği bi isim var o koyulacak ama hiç bi isim içime sinmiyor
İşte içlerinden geldiğinden değil yani yarışmak içinAmin bizde kaldığı dönemlerde genelde migrenim tutuyor zaten
En azından yarışmış .. yeminle ben annem bunları aldı desem üste çıkar öyle cümleler kurar ki sinir eder almayı geçtim
Ben yeni çıkan şu tek hece li isimler değil de daha klasik isimlerden olsun istiyorum bilmiyorum bana mira berra lina bu tarz isimler cok tuhaf geliyor tabiki koyana lafım yok bizzat kuzenim bu tarz isim koydu ama benlik değil.. klasik bi isim bakıyorum ama söyleyince içime işlesin istiyorum sanırım fazla sihirvari büyülü bi an bekliyorum şimdilik hic bi isim içime işlemedi. annem hergun didikliyo zaten isimli bi şeyler yaptıracakmis ben de daha bulmadık acelesi yok dur hele diyorumNe yap ne et isim bul olmadı iki isim koyçok önemli bence sonra hep aklında kalır.
Ya bizim evdede bebekten başka bir şey konuşulmaz annem babam deli divane oluyorlar, bunlarda tık yok resmen sinir oluyorum yaAllh allah ne kadar değişiklik yaniii bizmi farklıyız anlamıyorum kv de öyle şenlik olmadı ilk torunları
Ama annemle babamın 3. Torunu yinede benim ilk diye sevğndilerrrr yaniii insanın morali düzeliyo öyle tebkiler alınca mutlu olyor insan. Aldımı bari odagidicektn bakmaya
Hic oyle laflar eden bi yapım yok hep susarım ama o zaman demeyi düşünüyorum bi şekilde bakalımVallaaaa ben olsam bende kv istemme yanımda anne gibi olmuyo cidden ki annemede 2. Haftadan sonra git anne evine dicemmm, kardeşim kalır yanımda onunla daha rahat ederm, ne yapıcak yani 1 ay önceden kalıp gelip çok saçmaaaaaaaaa seni son ay hamile hamile daha çok yorucak,
Aslında tahmin etmiştim başından bişi geçmese bu kadar evhamlı endişeli olmazsın sende haklısınAma bu senin sucun değil kv sana yaptığı hareketin sucu
Bizimkiler de çok heyecanlı onların ailede tık yokAllh allah ne kadar değişiklik yaniii bizmi farklıyız anlamıyorum kv de öyle şenlik olmadı ilk torunları
Ama annemle babamın 3. Torunu yinede benim ilk diye sevğndilerrrr yaniii insanın morali düzeliyo öyle tebkiler alınca mutlu olyor insan. Aldımı bari odagidicektn bakmaya
Kiz bosver inadına minadina sonuçta alıyor benim kaynana inadına bile almaz tam tersi laf eder bi de üstüne bizimkilereİşte içlerinden geldiğinden değil yani yarışmak içinöyle yaptıklarındada ben sinir oluyorum bu sefer, ilk torun insanın bi heyecanı olmaz mı anacım bunlarda sıfır
Ali hiç eskimez benceBen yeni çıkan şu tek hece li isimler değil de daha klasik isimlerden olsun istiyorum bilmiyorum bana mira berra lina bu tarz isimler cok tuhaf geliyor tabiki koyana lafım yok bizzat kuzenim bu tarz isim koydu ama benlik değil.. klasik bi isim bakıyorum ama söyleyince içime işlesin istiyorum sanırım fazla sihirvari büyülü bi an bekliyorum şimdilik hic bi isim içime işlemedi. annem hergun didikliyo zaten isimli bi şeyler yaptıracakmis ben de daha bulmadık acelesi yok dur hele diyorum
☆☆☆Klasik bi isim duyarsanız bana yazın kizlar
Bende diyorum şimdi böyle bebek yokmuş gibi ruhsuzlar doğduktan sonra benim evden çıkmazlar torunum torunum diye. Millete gösteriş yapıcaklar ya iyice çıldırırım ben o zamanHic oyle laflar eden bi yapım yok hep susarım ama o zaman demeyi düşünüyorum bi şekilde bakalıminşallah derim
Bizimkiler de çok heyecanlı onların ailede tık yok
Kiz bosver inadına minadina sonuçta alıyor benim kaynana inadına bile almaz tam tersi laf eder bi de üstüne bizimkilere
Bebim bebiş kiz canimAli hiç eskimez bence
Hah o kesin zaten şuan tık yok çocuk doğsun özledim de özledim demeyi bilir ama eminimBende diyorum şimdi böyle bebek yokmuş gibi ruhsuzlar doğduktan sonra benim evden çıkmazlar torunum torunum diye. Millete gösteriş yapıcaklar ya iyice çıldırırım ben o zaman
Valla öyle bir şey yapsalar anında veririm ağızlarının payını affetmemoldu hem kendi bir şey almasın hem benimkilere laf etsin
Ahhh analarımız babalarımız bitaneYa bizim evdede bebekten başka bir şey konuşulmaz annem babam deli divane oluyorlar, bunlarda tık yok resmen sinir oluyorum ya
Bu hafta sonu bakalım diye konuştuk alıcaklar sanırım
Ay tam sinsi desene benimki gibiBebim bebiş kiz canim
Hah o kesin zaten şuan tık yok çocuk doğsun özledim de özledim demeyi bilir ama eminim
Ben hep esim için susuyorum gostere göstere aileme laf etse veririm ağzının payını da oyle alttan alttan laf ediyor ki ben çıkış yapsam ne dedim ki der ben suçlu olurum . Tuhaf kadın vesselam esim de farkında ama anası işte.. asla kendine laf ettirmez ailem bi sey yaparsa da onlara laf eder inceden
Şimdiden bir iki fikir zıtlaşması yaşadık ama bakalım nasıl alıncak bende merak ediyorumAhhh analarımız babalarımız bitaneİyi bari istediğini aldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?