Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Vallaaaa ben olsam bende kv istemme yanımda anne gibi olmuyo cidden ki annemede 2. Haftadan sonra git anne evine dicemmm, kardeşim kalır yanımda onunla daha rahat ederm, ne yapıcak yani 1 ay önceden kalıp gelip çok saçmaaaaaaaaa seni son ay hamile hamile daha çok yorucak,
Aslında tahmin etmiştim başından bişi geçmese bu kadar evhamlı endişeli olmazsın sende haklısın Ama bu senin sucun değil kv sana yaptığı hareketin sucu

Allh allah ne kadar değişiklik yaniii bizmi farklıyız anlamıyorum kv de öyle şenlik olmadı ilk torunları
Ama annemle babamın 3. Torunu yinede benim ilk diye sevğndilerrrr yaniii insanın morali düzeliyo öyle tebkiler alınca mutlu olyor insan. Aldımı bari odagidicektn bakmaya

Canım Allah sabır versin sana ya öyle kaynanayla 2 ay kalınmaz inan ki
Amin bizde kaldığı dönemlerde genelde migrenim tutuyor zaten
En azından yarışmış .. yeminle ben annem bunları aldı desem üste çıkar öyle cümleler kurar ki sinir eder almayı geçtim

Amin bizde kaldığı dönemlerde genelde migrenim tutuyor zaten

En azından yarışmış .. yeminle ben annem bunları aldı desem üste çıkar öyle cümleler kurar ki sinir eder almayı geçtim
İşte içlerinden geldiğinden değil yani yarışmak için öyle yaptıklarındada ben sinir oluyorum bu sefer, ilk torun insanın bi heyecanı olmaz mı anacım bunlarda sıfır

Ne yap ne et isim bul olmadı iki isim koy çok önemli bence sonra hep aklında kalır.
Ben yeni çıkan şu tek hece li isimler değil de daha klasik isimlerden olsun istiyorum bilmiyorum bana mira berra lina bu tarz isimler cok tuhaf geliyor tabiki koyana lafım yok bizzat kuzenim bu tarz isim koydu ama benlik değil.. klasik bi isim bakıyorum ama söyleyince içime işlesin istiyorum sanırım fazla sihirvari büyülü bi an bekliyorum şimdilik hic bi isim içime işlemedi. annem hergun didikliyo zaten isimli bi şeyler yaptıracakmis ben de daha bulmadık acelesi yok dur hele diyorum

☆☆☆Klasik bi isim duyarsanız bana yazın kizlar

Ya bizim evdede bebekten başka bir şey konuşulmaz annem babam deli divane oluyorlar, bunlarda tık yok resmen sinir oluyorum ya
Bu hafta sonu bakalım diye konuştuk alıcaklar sanırım

Hic oyle laflar eden bi yapım yok hep susarım ama o zaman demeyi düşünüyorum bi şekilde bakalım inşallah derim
Bizimkiler de çok heyecanlı onların ailede tık yok
İşte içlerinden geldiğinden değil yani yarışmak için öyle yaptıklarındada ben sinir oluyorum bu sefer, ilk torun insanın bi heyecanı olmaz mı anacım bunlarda sıfır
Kiz bosver inadına minadina sonuçta alıyor benim kaynana inadına bile almaz tam tersi laf eder bi de üstüne bizimkilere

Annemle babamın 7.torunu benim 3.olacak ama herkes çok çok mutlu ve tebrik etti annem bana sorup aliyor birseyler yine destek oluyorlar ara tatil icin sirf babam gelecek cocuklarin yanina. Kv umrunda değil diğerlerinde de 2 alt üst takım aldı onlarida asla giydirmem biliyor. neyin var bayramda gelemeyecek kadar diyor bende hamileyim duymadınız mı dedim. İstersen bu kadar oğlun gelsin diye ekledim yok cocuklari ozledik diyor ee benim gelmeme gerek yok o zaman dedim bende

Ali hiç eskimez bence

Bende diyorum şimdi böyle bebek yokmuş gibi ruhsuzlar doğduktan sonra benim evden çıkmazlar torunum torunum diye. Millete gösteriş yapıcaklar ya iyice çıldırırım ben o zaman

Valla öyle bir şey yapsalar anında veririm ağızlarının payını affetmem oldu hem kendi bir şey almasın hem benimkilere laf etsin

Ali hiç eskimez bence
Bebim bebiş kiz canim
Hah o kesin zaten şuan tık yok çocuk doğsun özledim de özledim demeyi bilir ama eminim
Ben hep esim için susuyorum gostere göstere aileme laf etse veririm ağzının payını da oyle alttan alttan laf ediyor ki ben çıkış yapsam ne dedim ki der ben suçlu olurum . Tuhaf kadın vesselam esim de farkında ama anası işte.. asla kendine laf ettirmez ailem bi sey yaparsa da onlara laf eder inceden

Ay tam sinsi desene benimki gibi
Allahtan ben aşık atabiliyorum onunla, o alttan alttan bişey söylerse hemen yapıştırırım cevabı aynı şekilde susar hemen
Benim hamileliğim ne kadar zor geçti biliyorsunuz bir kere arayıp kızım nasılsın demedi mesela, yada bir gün gelip yemeğini yapayım demedi. O yüzden çocuk doğduktan sonra yapmacık yapmacık gelirlerse kapıma hiç kaldıramam şimdi nasıllarsa öyle devam ederler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…