- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.541
Susamlı şeyler yeme fazla acılı baharatlı yeme 2 yastık üst üste koyup yatO kadar zormuş ki. Daha önce hiç midemle ilgili bir sorun yaşamadım. Şu an resmen uyuyamıyorum ağrısından, yanmasından. Yarın doktora gideceğim. Bu ilacı da sorayım çünkü dayanılacak gibi değil
Salatalık mi? O rahatlatan kısma girmiyor muTahmin edebiliyorum bende aynı durumdaydim. Üstelik bir süre sonra öksürüge sebep oluyor. Boğazda tahriş. Öksürük dolayısı ile miğde bulantısı..... Yastıkları yükselttim yakacak şeyleri hayatımdan çıkardım. Düşün, portakal mandalina, kivi, soğan, salatalık yemez oldum. Yıllardır yemiyorum. Gecen ilk defa salatalık yedim az da olsa bir şey olmadıvallahi bu ilac suruplardan iyi geldi.
Çekirdekleri var ya yakıyor. Sürekli ağzıma geliyordu.Salatalık tam tersi rahatlatır sanıyordum
Hissedemiyorum kuzum. Sanki hiç hareket etmiyorHissediyor musun hissetmiyor musun o kısmı anlayamadım canım?
Şaşırdım bunaÇekirdekleri var ya yakıyor. Sürekli ağzıma geliyordu.Surrender benim babam yıllardır salatalık yiyemez. Gastrit var migdesinde
Hangi pazar bu acaba ? Ankaradaysa ben de gidip alayım2 tane yenidoğan askılı
5 tane 0-3 aylık sıfır kol
4tane 6aylık kısa kollu
2tane 9 aylık uzun kollu
5tane eldiven
3 çorap
3 şapka
1gecellik üstü
Aldım pazar malı ama yumuşacık valla170 tl ye hallettim hepsini
Bidaha almam badi bunlar yeter
Benim de hareketli ama aşırı diyemem .1 kere 2 3 gün hiç hissetmedim .büyüyor mu acaba dedim .Sonra tekrar hareket etti .Kızlar dün öğlenden beri hareketlerini hissediyorum. Normalde aşşırı hareketli. Böyle bir durum yaşayan oldu mu hiç normal mi pozisyonu mu değişti naptı
Klavye sürekli yazdığımı düzeltiyor. Hiç hissedemiyorum hareketleriniHissediyor musun hissetmiyor musun o kısmı anlayamadım canım?
Umarım pozisyon değiştirmiştir ya. Ben de tekrar hissederim.Benim de hareketli ama aşırı diyemem .1 kere 2 3 gün hiç hissetmedim .büyüyor mu acaba dedim .Sonra tekrar hareket etti .
Ya kaybolmak değil konu da ben araba kullanamıyorum dolmuş otobüs ile gidemiyorum öyle dışarı hem cok kalabalık oluyor içerisi resmen nefes alamıyorum hem de midem bulanıyor hafta sonu esime diyeyim de bakalım bu dedigin bi kac yere teşekkür ederimyildizsavascisi Kizilayda Onur çarşısı diye bir çarşının girişinde Minicity diye bir mağaza var. O mağazada her türlü bebek kıyafeti ve malzemesi var. Senin bulunduğun semtten ucuzdur. Bunun dışında Kizilayda yine dışarda ki mağazalarda dolaşirsan uygun şeyler bulursun. Maalesef pazarlar artık kalmadı. Eskiden Ankara'da da vardı pazarlar ama şimdi nasıl bilmiyorum. Ayrancı pazarı artık kurulmuyor sanırım. Yenisehir pazarı vardır Perşembe gunleri sihiye de o kuruyor sanırım halen. Ama orda fiyatlar nasıl bilmiyorum yıllardır gitmedim. Ama gidip bakabilirsin. Fikir edinmene yardımcı olur belki. Ulus ta cikrikcilar yokusunun altında baby hope mağazası vardı. Orası da uygundu eskiden.
Misal geçen annem bir sürü askılı body almış kizilaydan 3.5tl ye bim de bile 17tl idi. Küçük magazalar bu konuda iyi bence. Kısacası çık biraz dolaş. Kaybolmaktan korkmaŞimdi almasan bile fikir edinirsin.
Sırtını filan dönmüştür canım. Ben de 2-3 gün hiç hissetmedim. Dün butun gün zıp zıp yerinde durmadı.Umarım pozisyon değiştirmiştir ya. Ben de tekrar hissederim.
Ben de böyle yaptım. Chicco teşhir ürünü aldım tertemiz. Iyiki almışım. Hayır asla acele ermiyoruz .keşke daha çok şey alsaymisim. 6.000 aldığım bebek arabasi 1 ay geçmeden 8.000 olmuş. Geçen hafta aldığımız mobilya liste fiyatı 11.000 tutarken, bu hafta 13.600 olmuş,60 liraya aldığım alt açma bile 80 olmuş. Bebek telsizine 700 lira zam gelmiş. Bugün de gideceğim emzik,biberon ve kendime eşya alacağım.Nbr kızlar? Son ayında olan bir arkadaşım var bez stokladın mı ne marka aldın falan dedim yoo daha hastane çıkışı bile almadım dedi
Biz mi abarttık olayı o mu çok rahat ben anlamadım
Bu arada beşik işini de hallettik chicconun anne yanı beşiğini aldım 1 yaşına kadar yatsa benim için yeterli zaten. Aklımda bırakın chicco almak yeni almak dahi yoktu biliyorsunuz Baby plus ın ikinci el olanını almıştım iptal edilmişti beşiği de çocuk odasına koyacağım için kahverengi olması pek içime sinmemişti zaten pembe beyaz odanın içinde bana batardı aynı şekilde büyük kızım da takıntılır benim gibi
Beyaz yada pembe bişey bulsam diyordum kuzenim aradı bugün bir mağazada açık pembe chicco anne yanı bulmuş teşhir ürünüymüş ama kağıtları bile üzerinde yepyeni yatağı da dahil 1250 dedi sadece karton kutusu yokmuş dedim kutusunu napim kap gitsin. Uygun bir koliye koymuşlar başka bir tanıdığın arabasına koyup gönderecek bana aynı şehirde değiliz.
Eşim de ne gerek var ikinci el almaya deyip duruyordu isabet oldu kısmetinde bu varmış kızçemin Allah yatmayı da nasip etsin inşallah.
Acele etmeyeyim dedikçe fırsatlar önüme çıktı hep herşeyi oldu bitti hayırlısı bakalım.
Bende böbrekleri büyük lafından sonra hep tedirginim ama kötü hissetmiyorum sağlıkla doğacak inşallah bu haftaiçi bir gün de özeldeki dr a gideceğim bakalım o ne diyecek.
Ayın 19 una da devletten randevu aldım şeker yüklemesi ve diğer kan tahlillerim vs için 26. Hafta oluyor 15 te bir ultrasona girmiş olurum diye planlıyorum.
Hassas bir dişim var o ağrıyor bu ara özellikle duş falan alınca yani biraz üşüyünce veya soğuk bişey yersem yapıyo inşallah devam etmez dün gece uykumdan uyandım resmen ağrıdan ama bugün geçti çok şükür
İçim rahat etsin diyorsan bi git sağlık ocağına canım orada kalp atışını dinle belki sırtını dönmüştür tatli bir şey ye ve sol tarafına uzanKlavye sürekli yazdığımı düzeltiyor. Hiç hissedemiyorum hareketlerini
Pamuklu baya güzel. Kizilaydan aldim dedi. Ama nerden bilmiyorum sorsam hatırlamaz şimdi.Ya kaybolmak değil konu da ben araba kullanamıyorum dolmuş otobüs ile gidemiyorum öyle dışarı hem cok kalabalık oluyor içerisi resmen nefes alamıyorum hem de midem bulanıyor hafta sonu esime diyeyim de bakalım bu dedigin bi kac yere teşekkür ederimannen o body lerim bu dediklerinden hangisinden almış baya hesapliymis pamuk mu yoksa polyester falan mı acaba
İnşallah öyledir canım. Teşekkürler rahatlattınızSırtını filan dönmüştür canım. Ben de 2-3 gün hiç hissetmedim. Dün butun gün zıp zıp yerinde durmadı.
İşyerindeyim uzanamıyorum da öğlen biraz çikolata yiyim ben canım.İçim rahat etsin diyorsan bi git sağlık ocağına canım orada kalp atışını dinle belki sırtını dönmüştür tatli bir şey ye ve sol tarafına uzan
Benimki bol su içince mutlu oluyor .Suyu değişiyor galiba .Bir de öyle dene. Sonuçta su hep yararlıUmarım pozisyon değiştirmiştir ya. Ben de tekrar hissederim.
Suan da 10 500 çok artmamis aslında ama benim de haftam baya ilerledi etlik lokman indirim yok dedi ama gidince bi daha diycem ayrıntılı şeker yüklemesi hersey bitmis olacak gittiğimde bence az daha indirim yapmaları lazım şunun şurasında son 3 ay nihayetinde9.250ye almıştım canım. Keseyi görür görmez aldım. Şuan ne kadar bilmiyorum
yildizsavascisi Kizilayda Onur çarşısı diye bir çarşının girişinde Minicity diye bir mağaza var. O mağazada her türlü bebek kıyafeti ve malzemesi var. Senin bulunduğun semtten ucuzdur. Bunun dışında Kizilayda yine dışarda ki mağazalarda dolaşirsan uygun şeyler bulursun. Maalesef pazarlar artık kalmadı. Eskiden Ankara'da da vardı pazarlar ama şimdi nasıl bilmiyorum. Ayrancı pazarı artık kurulmuyor sanırım. Yenisehir pazarı vardır Perşembe gunleri sihiye de o kuruyor sanırım halen. Ama orda fiyatlar nasıl bilmiyorum yıllardır gitmedim. Ama gidip bakabilirsin. Fikir edinmene yardımcı olur belki. Ulus ta cikrikcilar yokusunun altında baby hope mağazası vardı. Orası da uygundu eskiden.
Misal geçen annem bir sürü askılı body almış kizilaydan 3.5tl ye bim de bile 17tl idi. Küçük magazalar bu konuda iyi bence. Kısacası çık biraz dolaş. Kaybolmaktan korkmaŞimdi almasan bile fikir edinirsin.
İkisini de not ettim canim sagol ama cidden ankara da ulaşım tam bir işkence atla dolmus a git olmuyor ulaşım trafiği değişik geliyor bana mezela önce mutlaka bi kizilau a gidiyor dolmuş orxan biniyorsun asıl gideceğin yere mesela bana çok yakın bir yere gitmek için dolmuş ile gitmeye kalksam önce ters yöne Kızılay a gidip ardından tekrar geldiğim yöne gidiyorumEkleme: demetevler de sanırım 1. Cadde emin değilim. Büyük bir caddeydi. Araba temizletmek için fırsat almış eşim internetten gittik. O cadde de bir sürü mağaza vardı baya ucuz gelmişti bana.
Tamam bakalım poşetin üstünde falan yazar belkiPamuklu baya güzel. Kizilaydan aldim dedi. Ama nerden bilmiyorum sorsam hatırlamaz şimdi.Ama yine de sorayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?