Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Susamlı şeyler yeme fazla acılı baharatlı yeme 2 yastık üst üste koyup yat

Salatalık mi? O rahatlatan kısma girmiyor mu

Hangi pazar bu acaba ? Ankaradaysa ben de gidip alayım

Kızlar dün öğlenden beri hareketlerini hissediyorum. Normalde aşşırı hareketli. Böyle bir durum yaşayan oldu mu hiç normal mi pozisyonu mu değişti naptı
Benim de hareketli ama aşırı diyemem .1 kere 2 3 gün hiç hissetmedim .büyüyor mu acaba dedim .Sonra tekrar hareket etti .

yildizsavascisi Kizilayda Onur çarşısı diye bir çarşının girişinde Minicity diye bir mağaza var. O mağazada her türlü bebek kıyafeti ve malzemesi var. Senin bulunduğun semtten ucuzdur. Bunun dışında Kizilayda yine dışarda ki mağazalarda dolaşirsan uygun şeyler bulursun. Maalesef pazarlar artık kalmadı. Eskiden Ankara'da da vardı pazarlar ama şimdi nasıl bilmiyorum. Ayrancı pazarı artık kurulmuyor sanırım. Yenisehir pazarı vardır Perşembe gunleri sihiye de o kuruyor sanırım halen. Ama orda fiyatlar nasıl bilmiyorum yıllardır gitmedim. Ama gidip bakabilirsin. Fikir edinmene yardımcı olur belki. Ulus ta cikrikcilar yokusunun altında baby hope mağazası vardı. Orası da uygundu eskiden.
Misal geçen annem bir sürü askılı body almış kizilaydan 3.5tl ye bim de bile 17tl idi. Küçük magazalar bu konuda iyi bence. Kısacası çık biraz dolaş. Kaybolmaktan korkma Şimdi almasan bile fikir edinirsin.

Ya kaybolmak değil konu da ben araba kullanamıyorum dolmuş otobüs ile gidemiyorum öyle dışarı hem cok kalabalık oluyor içerisi resmen nefes alamıyorum hem de midem bulanıyor hafta sonu esime diyeyim de bakalım bu dedigin bi kac yere teşekkür ederim annen o body lerim bu dediklerinden hangisinden almış baya hesapliymis pamuk mu yoksa polyester falan mı acaba

Ben de böyle yaptım. Chicco teşhir ürünü aldım tertemiz. Iyiki almışım. Hayır asla acele ermiyoruz .keşke daha çok şey alsaymisim. 6.000 aldığım bebek arabasi 1 ay geçmeden 8.000 olmuş. Geçen hafta aldığımız mobilya liste fiyatı 11.000 tutarken, bu hafta 13.600 olmuş,60 liraya aldığım alt açma bile 80 olmuş. Bebek telsizine 700 lira zam gelmiş. Bugün de gideceğim emzik,biberon ve kendime eşya alacağım.

Pamuklu baya güzel. Kizilaydan aldim dedi. Ama nerden bilmiyorum sorsam hatırlamaz şimdi. Ama yine de sorayım.

9.250ye almıştım canım. Keseyi görür görmez aldım. Şuan ne kadar bilmiyorum
Suan da 10 500 çok artmamis aslında ama benim de haftam baya ilerledi etlik lokman indirim yok dedi ama gidince bi daha diycem ayrıntılı şeker yüklemesi hersey bitmis olacak gittiğimde bence az daha indirim yapmaları lazım şunun şurasında son 3 ay nihayetinde

Ekleme: demetevler de sanırım 1. Cadde emin değilim. Büyük bir caddeydi. Araba temizletmek için fırsat almış eşim internetten gittik. O cadde de bir sürü mağaza vardı baya ucuz gelmişti bana.
İkisini de not ettim canim sagol ama cidden ankara da ulaşım tam bir işkence atla dolmus a git olmuyor ulaşım trafiği değişik geliyor bana mezela önce mutlaka bi kizilau a gidiyor dolmuş orxan biniyorsun asıl gideceğin yere mesela bana çok yakın bir yere gitmek için dolmuş ile gitmeye kalksam önce ters yöne Kızılay a gidip ardından tekrar geldiğim yöne gidiyorum kafama göre gidip gezemiyorjm dolmuşla bir kere şehir hastsnesine gittim iner inmez kustum o kadar dolu oluyor ki nefes alamiuor insan anca esimle hafta sonu bakarız ben de tek çıkıp almak bakmak isterim de ulaşım sorun işte canım hepsini not ettim teşekkür ederim
Pamuklu baya güzel. Kizilaydan aldim dedi. Ama nerden bilmiyorum sorsam hatırlamaz şimdi. Ama yine de sorayım.
Tamam bakalım poşetin üstünde falan yazar belki yoksa da sorun değil ben zaten herseyo bebek arabası beşik hariç internetten alcam galiba kendimde o gezme gücünü bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…