- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.337
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.561
Evet bence de onunla alakası yoktur .
E zaten gebelikte tavan yaptığı icin kullanıyoruz
Onu biliyoruz
Ben de çok su içerim belki de normalde ondan çok hareketlidir. Bugün az içtim hemen biraz daha içeyim.Benimki bol su içince mutlu oluyor .Suyu değişiyor galiba .Bir de öyle dene. Sonuçta su hep yararlı
Fazla hareket halindeyken de hissedilmiyor,yoğun bir gün geçirdiysen eğer o yüzden hissetmemiş olabilirsin.Hissedemiyorum kuzum. Sanki hiç hareket etmiyor
Doktoruna güven diyorum sadece
ne sorduysam normal dedi,vajinamın sol tarafında ağrı olduğunu özellikle hareket haline geçerken ağrı girdiğini üstüne basa basa 2 kez söyledim ,cevap :normal
artık başka şeyler de olsa normal gelecek bana:):)
bacakları sıcak tutmakta krampa iyi geliyormuş hakkaten 2 gündür havalar iyi kramp falan yok hiç
anlaşıldı merkezDoktoruna güven diyorum sadece
Doktorlar düşünceler olarak ikiye ayrılır. Herkesin tecrübesi kendineanlaşıldı merkez
tecrübeli olduğunu düşündüğümden güveniyorum diyelim
canım bazen çok hareketli bazen de hareketsiz olabiliyorlar artık uyuyup uyandıkları için olsa gerek.. sen yine de takipte kal mesela yemek yedikten sonra sol tarafına uzan yarım saat içinde hareketlerini gözlemle bakalım hareket edecekmi kaç kez edecek internette Dr. kaan kocatepe de dinlemiştim bendeHissedemiyorum kuzum. Sanki hiç hareket etmiyor
Sende de sürekli oluyordu sanırım. Bu gece yine oldu bacağımda kramp.Doktorlar düşünceler olarak ikiye ayrılır. Herkesin tecrübesi kendine
Ama o kramplar berbat bisi. Bacak krampı
Ooo geçmiş olsun yaaa miniğeeeMisafirim vardi canim arada baktim buraya firsatim olmadi yazmaya
Şimdide kizim kustu onunla ilgileniyorum yavrum üşüttu galiba
Valla hepsindede hello baby yazıyo e bebek ürünü gibiKiz resmen bedavaçok iyi almışsın vallahi pazar falan demem ben de alırım da bizim burada ki cankaya da evime yakın pazarda kıyafet olmuyor kendi memleketimde sıra sıra bebek eşyası saten pazarcilar olurdu burada yok ilginç geliyor gerçi ankara nin neyi ilginç gelmiyor ki bana güle güle kullansın vallahi hem hesaplı hem cok güzeller annesi
İyi yine bakabilmişsin bende hepsi doluyduyoncambenim normal odaya baktım, yeni silinmişti içeri giremedim,kapıdan gördüğüm kadarıyla klasik bir oda orta klasman.suit odalar da doluydu bakamadım,bi dahaki gittiğimde boşsa ona da bakıcam
Aynennnn emzirirken kötüüü zaten 1-2hafta doğumdan sonra sezerysn olduğu için sıvı beslenirim belki ıda işe yararAy evet okudum onu çok, demir tadı gelmesi durumunu.
Halsizlik en kötüsü heralde çocukla mümkün değil yapılması ama ona emin ol
Uykusuz, yorgun helede benim gibi gece hiç uyumayan bir bebeğin annesiysen imkansız.
İdyet bile hak getire gece acıkmalarında sürekli aburcubur yiyodumm
Ama emzirince veriliyor kalorileri çok güzel yakıyorsun
Aaaa ben hamile kalmadan önce hayatımı yemeksiz devam ettiriyodumDana gibi yiyorsun
Bir de su orucu yapacakmış
İstanbul yaaa normal sokakda kurulan semt pazarıHangi pazar bu acaba ? Ankaradaysa ben de gidip alayım
Sağol canim iyi cok şükür simdiOoo geçmiş olsun yaaa miniğeeeramazan doğru misafir gelen giden olur
Valla hepsindede hello baby yazıyo e bebek ürünü gibikeşke ordada olsa pazar malı diyip geçme çok teşekkür ederiz
İyi yine bakabilmişsin bende hepsi doluyduAslında hastanenin herşeyini gezin bakın diyolar bazıları süt sağma pombasına kadar veriyomuş da düzgün tek seferde anlatmıyolar
Aynennnn emzirirken kötüüü zaten 1-2hafta doğumdan sonra sezerysn olduğu için sıvı beslenirim belki ıda işe yarar
Aaaa ben hamile kalmadan önce hayatımı yemeksiz devam ettiriyodumtek öğünle yemekle alakam yoktu şuanda yokda şuan tatlıya düştüm
İstanbul yaaa normal sokakda kurulan semt pazarıorda yokmu öyle pazar illa vardır çocuk kıyafeti satan
O da olur inşallahYaa ne güzel. Eşim her gün “bu kız bana pas vermiyor” diye trip atıyoraşırı hevesli ama bizimki sessiz garibim tık yok. Ben hissediyorum gün içinde birçok defa ama eşime daha nasip olmadı
Benim ruya daha beterdi , ayaklarini herkes dıştan görüyordu karnimi yirtip cikacak sand cok korkmustum canavarmi var len icimde diye uyandimBütün gece rüyamda doğurdum durdum ay ne zormuş
Yöntemi bulmuşsunuz.Sende de sürekli oluyordu sanırım. Bu gece yine oldu bacağımda kramp.
Eşimde harika bir yöntem var.
Hemen ona söylüyorum.Baldırı ellediği an gerilmiş kası buluyor, muhtemelen eline geliyor hemen ve o an çimdikler gibi acıtmadan sıkıyor kası bir kere. Anında geçiyor. Sıktıktan sonra %80 ağrı gidiyor. Biraz da ovalayınca da hemen normale dönüyor benim. Denemediysen yaptır.
Yaa bende sürekli böyle saçma sapan rüyalar görüyorum bu aralarBenim ruya daha beterdi , ayaklarini herkes dıştan görüyordu karnimi yirtip cikacak sand cok korkmustum canavarmi var len icimde diye uyandim
Hahah tabiri mabiri yok valla bizim hormonlar kudurmuşşYaa bende sürekli böyle saçma sapan rüyalar görüyorum bu aralartabirine baksam yazıcak şey bulamıyorum yani o kadar saçma
birde nisan annelerini okumayı acilen bırakmam gerek benim, sonra doğurup duruyorum rüyamdaHahah tabiri mabiri yok valla bizim hormonlar kudurmuşş
Gerçekten ağrı ve yanmayla uyuyup uyanıyorum. Sabahtan beridir ölüyorum. Utanmasam oturup ağlayacağım. İlaç da içtim bir gram fayda etmedi. Herhangi bir şey yemeye korkuyorum. Nasıl bu kadar şiddetlendi anlayamadım. Doktor da gaviscon kullan şimdilik dedi ama hiç fayda etmiyor ki. Bekleyeceğim artık. Demir gibi sindirim sistemim vardı, birden böyle oldu.Tahmin edebiliyorum bende aynı durumdaydim. Üstelik bir süre sonra öksürüge sebep oluyor. Boğazda tahriş. Öksürük dolayısı ile miğde bulantısı..... Yastıkları yükselttim yakacak şeyleri hayatımdan çıkardım. Düşün, portakal mandalina, kivi, soğan, salatalık yemez oldum. Yıllardır yemiyorum. Gecen ilk defa salatalık yedim az da olsa bir şey olmadıvallahi bu ilac suruplardan iyi geldi.
Hiçbir şey yemesem bile yanıyor, ağrıyor. Sürekli boğazıma bir şey takılmış gibi.Susamlı şeyler yeme fazla acılı baharatlı yeme 2 yastık üst üste koyup yat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?