Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet bence de onunla alakası yoktur .
E zaten gebelikte tavan yaptığı icin kullanıyoruz
Onu biliyoruz

ne sorduysam normal dedi,vajinamın sol tarafında ağrı olduğunu özellikle hareket haline geçerken ağrı girdiğini üstüne basa basa 2 kez söyledim ,cevap :normal
artık başka şeyler de olsa normal gelecek bana:):)
bacakları sıcak tutmakta krampa iyi geliyormuş hakkaten 2 gündür havalar iyi kramp falan yok hiç

Doktoruna güven diyorum sadece

Hissedemiyorum kuzum. Sanki hiç hareket etmiyor
canım bazen çok hareketli bazen de hareketsiz olabiliyorlar artık uyuyup uyandıkları için olsa gerek.. sen yine de takipte kal mesela yemek yedikten sonra sol tarafına uzan yarım saat içinde hareketlerini gözlemle bakalım hareket edecekmi kaç kez edecek internette Dr. kaan kocatepe de dinlemiştim bende

Doktorlar düşünceler olarak ikiye ayrılır. Herkesin tecrübesi kendine

Ama o kramplar berbat bisi. Bacak krampı
Sende de sürekli oluyordu sanırım. Bu gece yine oldu bacağımda kramp.

Eşimde harika bir yöntem var.
Hemen ona söylüyorum.Baldırı ellediği an gerilmiş kası buluyor, muhtemelen eline geliyor hemen ve o an çimdikler gibi acıtmadan sıkıyor kası bir kere. Anında geçiyor. Sıktıktan sonra %80 ağrı gidiyor. Biraz da ovalayınca da hemen normale dönüyor benim. Denemediysen yaptır.

Misafirim vardi canim arada baktim buraya firsatim olmadi yazmaya
Şimdide kizim kustu onunla ilgileniyorum yavrum üşüttu galiba
Ooo geçmiş olsun yaaa miniğeee ramazan doğru misafir gelen giden olur
Valla hepsindede hello baby yazıyo e bebek ürünü gibi keşke ordada olsa pazar malı diyip geçme çok teşekkür ederiz
yoncambenim normal odaya baktım, yeni silinmişti içeri giremedim,kapıdan gördüğüm kadarıyla klasik bir oda orta klasman.suit odalar da doluydu bakamadım,bi dahaki gittiğimde boşsa ona da bakıcam
İyi yine bakabilmişsin bende hepsi doluydu Aslında hastanenin herşeyini gezin bakın diyolar bazıları süt sağma pombasına kadar veriyomuş da düzgün tek seferde anlatmıyolar
Aynennnn emzirirken kötüüü zaten 1-2hafta doğumdan sonra sezerysn olduğu için sıvı beslenirim belki ıda işe yarar
Dana gibi yiyorsun
Bir de su orucu yapacakmış
Aaaa ben hamile kalmadan önce hayatımı yemeksiz devam ettiriyodumtek öğünle yemekle alakam yoktu şuanda yokda şuan tatlıya düştüm
Hangi pazar bu acaba ? Ankaradaysa ben de gidip alayım
İstanbul yaaa normal sokakda kurulan semt pazarı orda yokmu öyle pazar illa vardır çocuk kıyafeti satan

Sağol canim iyi cok şükür simdi

Yöntemi bulmuşsunuz. denerım

Benim ruya daha beterdi , ayaklarini herkes dıştan görüyordu karnimi yirtip cikacak sand cok korkmustum canavarmi var len icimde diye uyandim
Yaa bende sürekli böyle saçma sapan rüyalar görüyorum bu aralar tabirine baksam yazıcak şey bulamıyorum yani o kadar saçma

Gerçekten ağrı ve yanmayla uyuyup uyanıyorum. Sabahtan beridir ölüyorum. Utanmasam oturup ağlayacağım. İlaç da içtim bir gram fayda etmedi. Herhangi bir şey yemeye korkuyorum. Nasıl bu kadar şiddetlendi anlayamadım. Doktor da gaviscon kullan şimdilik dedi ama hiç fayda etmiyor ki. Bekleyeceğim artık. Demir gibi sindirim sistemim vardı, birden böyle oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…