- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.501
Canım sırt üstü yat. Hareketi olduğunda. Benim ki hissedeli baya olmuştu. Oğlum bir türlü hissedememisti. O da bu hafta yakaladı.Kızlar eşiniz bebeği hissetti mi hiç? Bizim her gün yarım saatimiz bebek hissetmeye çalışmakla geçiyor. Ben yüzde yüz hissedip eşime söylüyorum gelip elini koyuyor tık yok. Çok bozuluyor27. Hafta da bitti bugün, ne zaman hissediyor dışardan biri acaba tecrübeliler söyleyin
Bende bugün kaldırdım. Çabaya yoruldum ama hava işi mis iyice. Yanlız elbiselerimden bol olanlara girerim diye umuyordum. Ona biraz bozuldum.Çok kalınları kaldırdım artık, istesem de giyemem onları
Boğazlı kazak giyilir mi yav nisanda
Mevsimlikler duruyor
Ramazan sonrasına artık
Deli gibi hareket eden bebek eşim dokununca dut yemiş bülbüle dönüyor, sanki oyun oynuyor bizle sıpaCanım sırt üstü yat. Hareketi olduğunda. Benim ki hissedeli baya olmuştu. Oğlum bir türlü hissedememisti. O da bu hafta yakaladı.Gece 1-2 civarı daha aktif oluyor benim ki. Ama bugün ilginç bir şekilde sabah 8 de başladı. Hala harket halinde akşam karnımın zıplaması dışardan gözle bile görünüyordu. Geçen 2 gün hiç sesi çıkmamıştı bugün acısını cikardi.
Öyle düşünme bebek için içerde bir depolama var biraz zaman için ordan beslenebiliyor.bende çok şükür sıkıntı yaşamıyorum. Teravih kılarken artık sık sık otur kalk yapamıyorum karnım beni zorluyor. Bazı rekatları yerde kılıyorum ara ara kalkıp ayakta devam ediyorum. Allah kabul etsin inşallah. Bebeklerimizede manavi olarak iyi olur inşallahBn tutuyorum 2 gündür. Şeker yüklemesinde değerler normal gelince tutayım dedim. Elhamdülillah kendi adıma bir sıkıntı yaşamadım. Ama bebeğim adına vicdanım çok huzursuz. Saat 5 ten sonra hareketleri daha artıyor. Diyorum acıktı ondan mı böyle. Öyle bnde...
Demin uygulamanın forumunda böyle bir başlık vardı. Sen söyleyince dikkatimi çekti açıp okudim. En aşağı 10-15 kişi yazmış. Baba elleyince çocuk duruyormuşDeli gibi hareket eden bebek eşim dokununca dut yemiş bülbüle dönüyor, sanki oyun oynuyor bizle sıpailk gebeliklerde daha geç olabiliyor diyorlar ama 27. Hafta da bitti artık hissetsin garibim de
Sağlıcakla gelsinBen almadım …
Bi beşik , kıyaferleri vs alırsam çok şükür ..
Bebek arabası almıcam mesela , alamıcam
Tüp Bebeğe 90.000,00₺ harcamış bir anne adayı olarak onu kucağıma almak bile bana mucize …
Sağlıkla doğsun da ben onu çarşafa sarar yine büyütürüm
Taze yeşil soğan heralde. Baya uzun oluyorKızlar bugün uygulamalarimdan birindebebeğiniz artık yeşil soğan büyüklüğünde yazıyordu. Yeşil soğan nasıl bir büyüklük ölçüsü yahu
Hhahah hey Allah ya
Oyy kurban olurum yaa Allah hayırlısıyla doğurmanı nasip etsin o rızkıyla nasibiyle gelir inşallah. Çok ihtiyaç duyarsan ikinci ellere bakarsın bende çok baktım maddi durum yetse bile bazı şeylere fazla para vermekte gereksiz geliyor zaten. Benim kızlarım hep gelirken kısmetleriyle geldiler hep ailemize bolluk getirdiler senin bebeğin de öyle olur inşallahBen almadım …
Bi beşik , kıyaferleri vs alırsam çok şükür ..
Bebek arabası almıcam mesela , alamıcam
Tüp Bebeğe 90.000,00₺ harcamış bir anne adayı olarak onu kucağıma almak bile bana mucize …
Sağlıkla doğsun da ben onu çarşafa sarar yine büyütürüm
Öyle taze yeşil soğan. Ama bir ortalamasi yok kiTaze yeşil soğan heralde. Baya uzun oluyor
O soğanlar
Benimki de aynı ne kadar hareketli olsa da biri elini koyarsa hemen duruyor eşim hala hissedemedi büyük kızım denk geldi 1 kez tekmeyi yedi elineDeli gibi hareket eden bebek eşim dokununca dut yemiş bülbüle dönüyor, sanki oyun oynuyor bizle sıpailk gebeliklerde daha geç olabiliyor diyorlar ama 27. Hafta da bitti artık hissetsin garibim de
%100 katılıyorum.Aha ben
Hamileliği sevenler bana anormal geliyor
Hangi şurup?Doktor bana şurup verdi cidden kesti mide yanmalarımı rahat ettimmmm
O kadar zormuş ki. Daha önce hiç midemle ilgili bir sorun yaşamadım. Şu an resmen uyuyamıyorum ağrısından, yanmasından. Yarın doktora gideceğim. Bu ilacı da sorayım çünkü dayanılacak gibi değilDohlguma kadar devam etmekle kalmadı kalıcı oldu benim ki.Bir daha geçmedi. Renni surupsuz yaşayamaz olmuştum 9 senedir. Bu sefer yanmalar oksurtunce o da kanama yapınca doktor hap verdi. Ve senelerdir ilk defa miğde yanmasını unuttum. rabiza sağ olsun.
Bende su orucunu çok merak ediyorum ama 7 gün 10 gün falan yapmak bence çok zor.Bi konu takip ediyorum kadın su orucu yaptı sadece su içti hergün güncelledi kilosunu 80 kilodan 69. Kiloya düştü bugun 13.gündeallahım doğumdan sonra snaırım yapıcam
Bu cidden çok iyiiii naneli içmeside kolayHangi şurup?
Ben evlenmeden önce 4gün yapmıştım ,4.gün ağzıma demir tadı böyle pas tadı gelmeye başladı , aslında normalmiş devam etsen o ogunlukmuş ama tabi dayanamamıştımBende su orucunu çok merak ediyorum ama 7 gün 10 gün falan yapmak bence çok zor.
3 gün denemek istiyorum ben sırf merakımdan.
Bağırsakları ve kan temizleniyormuş çok araştırmıştım, işten çocuktan vs fırsat olmamıştı çoook halsizlik oluyomuş..
Ama 13 gün falan çok ütopik ben asla yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?