Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım sırt üstü yat. Hareketi olduğunda. Benim ki hissedeli baya olmuştu. Oğlum bir türlü hissedememisti. O da bu hafta yakaladı. Gece 1-2 civarı daha aktif oluyor benim ki. Ama bugün ilginç bir şekilde sabah 8 de başladı. Hala harket halinde akşam karnımın zıplaması dışardan gözle bile görünüyordu. Geçen 2 gün hiç sesi çıkmamıştı bugün acısını cikardi.

Çok kalınları kaldırdım artık, istesem de giyemem onları
Boğazlı kazak giyilir mi yav nisanda
Mevsimlikler duruyor
Ramazan sonrasına artık
Bende bugün kaldırdım. Çabaya yoruldum ama hava işi mis iyice. Yanlız elbiselerimden bol olanlara girerim diye umuyordum. Ona biraz bozuldum. Aslında olurlardı da göğüsten geçmedi çoğu. Yukarda takılıp kaldı bazıları. Bazıları da elbise değil de bluz gibi oldu. Göbek yukarı kaldırınca.

Deli gibi hareket eden bebek eşim dokununca dut yemiş bülbüle dönüyor, sanki oyun oynuyor bizle sıpa ilk gebeliklerde daha geç olabiliyor diyorlar ama 27. Hafta da bitti artık hissetsin garibim de

Öyle düşünme bebek için içerde bir depolama var biraz zaman için ordan beslenebiliyor.bende çok şükür sıkıntı yaşamıyorum. Teravih kılarken artık sık sık otur kalk yapamıyorum karnım beni zorluyor. Bazı rekatları yerde kılıyorum ara ara kalkıp ayakta devam ediyorum. Allah kabul etsin inşallah. Bebeklerimizede manavi olarak iyi olur inşallah

Deli gibi hareket eden bebek eşim dokununca dut yemiş bülbüle dönüyor, sanki oyun oynuyor bizle sıpa ilk gebeliklerde daha geç olabiliyor diyorlar ama 27. Hafta da bitti artık hissetsin garibim de
Demin uygulamanın forumunda böyle bir başlık vardı. Sen söyleyince dikkatimi çekti açıp okudim. En aşağı 10-15 kişi yazmış. Baba elleyince çocuk duruyormuş Naz yapıyorlar babaya demek.

Sağlıcakla gelsin

Oyy kurban olurum yaa Allah hayırlısıyla doğurmanı nasip etsin o rızkıyla nasibiyle gelir inşallah. Çok ihtiyaç duyarsan ikinci ellere bakarsın bende çok baktım maddi durum yetse bile bazı şeylere fazla para vermekte gereksiz geliyor zaten. Benim kızlarım hep gelirken kısmetleriyle geldiler hep ailemize bolluk getirdiler senin bebeğin de öyle olur inşallah

Benimki de aynı ne kadar hareketli olsa da biri elini koyarsa hemen duruyor eşim hala hissedemedi büyük kızım denk geldi 1 kez tekmeyi yedi eline Hatta bazen hareketleri çok rahatsız ederse diyorum biriniz gelin elinizi koyun da az dursun Benim kilom da var ama dışarıdan görünüyor karnım hareket ediyor kuvvetli vurduğunda eşim de görüyor. Ben mi uzun zaman geçince unuttum bilmem ama sanki diğer kızlarım bu kadar hareketli değillerdi ya bu maşallah bazı günler hiç durmuyor

O kadar zormuş ki. Daha önce hiç midemle ilgili bir sorun yaşamadım. Şu an resmen uyuyamıyorum ağrısından, yanmasından. Yarın doktora gideceğim. Bu ilacı da sorayım çünkü dayanılacak gibi değil

Bi konu takip ediyorum kadın su orucu yaptı sadece su içti hergün güncelledi kilosunu 80 kilodan 69. Kiloya düştü bugun 13.günde allahım doğumdan sonra snaırım yapıcam
Bende su orucunu çok merak ediyorum ama 7 gün 10 gün falan yapmak bence çok zor.
3 gün denemek istiyorum ben sırf merakımdan.
Bağırsakları ve kan temizleniyormuş çok araştırmıştım, işten çocuktan vs fırsat olmamıştı çoook halsizlik oluyomuş..

Ama 13 gün falan çok ütopik ben asla yapamam

Ben evlenmeden önce 4gün yapmıştım ,4.gün ağzıma demir tadı böyle pas tadı gelmeye başladı , aslında normalmiş devam etsen o ogunlukmuş ama tabi dayanamamıştım. Belki bu sefer yaparım doğumdan sonra 13gün cidden düşer bayılırım herhalde,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…