- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.521
Misafirim vardi canim arada baktim buraya firsatim olmadi yazmaya@1bal1kaymakannesi napıyosun yoksun yahu
Anteplililili bu arada takipdesin sadece
@mavibeyazzz bir yok olanda burda
@Spatzi
Doğru tabi dun bi gittik baktık etlik lokman hekim e güzel ufak bi hastane oyle koru kadar büyük değil özel hastanenin bi polikliniği havasında. Pazar olduğu için tabi dr lar falan görmedik ama mesafesine falan baktık dun hiç trafik yoktu yarım saat gibi bi sürede gittik esim yine çok uzak bak trafik olsa bi saati gecer son aylar sık randevu olur çile olur dedi durdu ama ben oradan alcam paketi her hastane için zaten kötü yorum var bari 1 2 bin ucuz olsunOlay yaşandığında zaten korunun doktoru değildi bu olayın başındaki doktor. Ebelerle alakalı bir durumdu. Üzerinden çok geçti tabi. Değişmiş olma ihtimali yüksek.
Üniversite hastanesine gitmekle iyi etmişsin canım ben de %95 etlik e lokman dan paket alcam bakalım hayırlısı olsun sen kaça almıştın paketi ?Canım ben memnunum ama doktorum biraz pimpirikli en ufak şeye perinatolağa görünelim diyor. Zaten hem Hacettepe hem koru gittiğim için problem olmuyor. Onun dışında herşey çok iyi şuan için doktorla iletişimimiz bana yaklaşımı vs çok yakın. Doktorumdan çok ablam gibi.
Eylül yakınlarda doğan bi akrabam koydu onu eledim , gökçe güzelmiş elif de öyle bunları bi eşime söyleyeyim bakalım o ne diyecekEylül ece ilk kızımın adı meyra gökçe Zeynep Elif miray benim istediklerim eşim hiçbirine sıcak bakmadı ilayda aleyna ela onun istedikleri bende onlara sıcak bakmadım e ile başlasın istiyoruz galiba sonra vazgeçiyorum m ile başlasın benim baş harfim sonra oda hayır benim baş harfimle başlasın falan diyor sonuc ortada isim yok
Hmm anladim canim teşekkür ederimBende fitilin kendi akıntısı var onun dışında öyle aşırı bi akıntı yapmadı günde 1 kere kullanılorum
Kiz resmen bedava2 tane yenidoğan askılı
5 tane 0-3 aylık sıfır kol
4tane 6aylık kısa kollu
2tane 9 aylık uzun kollu
5tane eldiven
3 çorap
3 şapka
1gecellik üstü
Aldım pazar malı ama yumuşacık valla170 tl ye hallettim hepsini
Bidaha almam badi bunlar yeter
Evet hissediyo ama genelde elini koyunca duruyor bu yüzden ne zaman mesaneme vursa beni rahatsız etse alttan firt diye çıkacak hissi verse eşime elini koysana diyorum koyuyor o an hissediyor hareketlerini ancak 5 6 saniye sonra duruyorKızlar eşiniz bebeği hissetti mi hiç? Bizim her gün yarım saatimiz bebek hissetmeye çalışmakla geçiyor. Ben yüzde yüz hissedip eşime söylüyorum gelip elini koyuyor tık yok. Çok bozuluyor27. Hafta da bitti bugün, ne zaman hissediyor dışardan biri acaba tecrübeliler söyleyin
Çok teşekkür ederim kuzucumBu cidden çok iyiiii naneli içmeside kolay
Bence abartmadık, aldığım her ürün zamlandı, benim e bebekten aldığın zıbınlar 13₺idi ben alırken düşün şuan bime gelenler 18₺ olmuş bebek arabasını bıraksaydın şuan çok koyucaktı sana doğum masrafı senin kendi giderlerin vs belki böyle güzel bir şey bile almayacaksın.Nbr kızlar? Son ayında olan bir arkadaşım var bez stokladın mı ne marka aldın falan dedim yoo daha hastane çıkışı bile almadım dedi
Biz mi abarttık olayı o mu çok rahat ben anlamadım
Bu arada beşik işini de hallettik chicconun anne yanı beşiğini aldım 1 yaşına kadar yatsa benim için yeterli zaten. Aklımda bırakın chicco almak yeni almak dahi yoktu biliyorsunuz Baby plus ın ikinci el olanını almıştım iptal edilmişti beşiği de çocuk odasına koyacağım için kahverengi olması pek içime sinmemişti zaten pembe beyaz odanın içinde bana batardı aynı şekilde büyük kızım da takıntılır benim gibi
Beyaz yada pembe bişey bulsam diyordum kuzenim aradı bugün bir mağazada açık pembe chicco anne yanı bulmuş teşhir ürünüymüş ama kağıtları bile üzerinde yepyeni yatağı da dahil 1250 dedi sadece karton kutusu yokmuş dedim kutusunu napim kap gitsin. Uygun bir koliye koymuşlar başka bir tanıdığın arabasına koyup gönderecek bana aynı şehirde değiliz.
Eşim de ne gerek var ikinci el almaya deyip duruyordu isabet oldu kısmetinde bu varmış kızçemin Allah yatmayı da nasip etsin inşallah.
Acele etmeyeyim dedikçe fırsatlar önüme çıktı hep herşeyi oldu bitti hayırlısı bakalım.
Bende böbrekleri büyük lafından sonra hep tedirginim ama kötü hissetmiyorum sağlıkla doğacak inşallah bu haftaiçi bir gün de özeldeki dr a gideceğim bakalım o ne diyecek.
Ayın 19 una da devletten randevu aldım şeker yüklemesi ve diğer kan tahlillerim vs için 26. Hafta oluyor 15 te bir ultrasona girmiş olurum diye planlıyorum.
Hassas bir dişim var o ağrıyor bu ara özellikle duş falan alınca yani biraz üşüyünce veya soğuk bişey yersem yapıyo inşallah devam etmez dün gece uykumdan uyandım resmen ağrıdan ama bugün geçti çok şükür
Ay evet okudum onu çok, demir tadı gelmesi durumunu.Ben evlenmeden önce 4gün yapmıştım ,4.gün ağzıma demir tadı böyle pas tadı gelmeye başladı , aslında normalmiş devam etsen o ogunlukmuş ama tabi dayanamamıştım. Belki bu sefer yaparım doğumdan sonra 13gün cidden düşer bayılırım herhalde,,
Bebeğe bir şey olursa diye almadım dedi Allah korusun ama ona birşey olacaksa doğum anında da olur doğduktan sonra da olur. İyi düşünelim iyi olsun.Bence abartmadık, aldığım her ürün zamlandı, benim e bebekten aldığın zıbınlar 13₺idi ben alırken düşün şuan bime gelenler 18₺ olmuş bebek arabasını bıraksaydın şuan çok koyucaktı sana doğum masrafı senin kendi giderlerin vs belki böyle güzel bir şey bile almayacaksın.
Bencede alalım evde dursun en nihayetinde nasılsa alacağız.
Alırken abartmamamya çalıştım tecrübeliyim ne kullanacağını biliyorum sende listene göre gayet makul şeyler almıştın bence doğru olanı yaptık.
Evet aynen öyle.Bebeğe bir şey olursa diye almadım dedi Allah korusun ama ona birşey olacaksa doğum anında da olur doğduktan sonra da olur. İyi düşünelim iyi olsun.
Dediğin gibi herşey aşırı zamlandı ben kıyafetleri de hep indirimden aldım bırak birkaç ayı ertesi gün bile 2 katı fiyat oldular. Kızımın kısmetine hep karşıma ucuz indirimli vs çıktı aldım bende güle güle eskitsin inşallah hepsini.
Aynısı şuan bende de var. 3 gündür ayaklarda ağrı var. Ellerim ayaklarım şişti az. Bir anda moralim bozuldu. Niye böyle oldu diye de alışmaya çalışıyorum.Ya benim de aynen. Eşim bugün oh be hamile eşim var gibi yürüyoruz ilk kez dedihep normal sadece kilo almış bi kadındım ama şimdi göbeğim fırladı ve aşırı ağırlaştım ama biraz erken oldu sanki. Herkes son ay çok ağırlaştığından bahsediyor ama bizim daha 3 ay var nası geçecek bakalım
9.250ye almıştım canım. Keseyi görür görmez aldım. Şuan ne kadar bilmiyorumDoğru tabi dun bi gittik baktık etlik lokman hekim e güzel ufak bi hastane oyle koru kadar büyük değil özel hastanenin bi polikliniği havasında. Pazar olduğu için tabi dr lar falan görmedik ama mesafesine falan baktık dun hiç trafik yoktu yarım saat gibi bi sürede gittik esim yine çok uzak bak trafik olsa bi saati gecer son aylar sık randevu olur çile olur dedi durdu ama ben oradan alcam paketi her hastane için zaten kötü yorum var bari 1 2 bin ucuz olsun
Üniversite hastanesine gitmekle iyi etmişsin canım ben de %95 etlik e lokman dan paket alcam bakalım hayırlısı olsun sen kaça almıştın paketi ?
Eylül yakınlarda doğan bi akrabam koydu onu eledim , gökçe güzelmiş elif de öyle bunları bi eşime söyleyeyim bakalım o ne diyecek
Hmm anladim canim teşekkür ederim
Kiz resmen bedavaçok iyi almışsın vallahi pazar falan demem ben de alırım da bizim burada ki cankaya da evime yakın pazarda kıyafet olmuyor kendi memleketimde sıra sıra bebek eşyası saten pazarcilar olurdu burada yok ilginç geliyor gerçi ankara nin neyi ilginç gelmiyor ki bana güle güle kullansın vallahi hem hesaplı hem cok güzeller annesi
Evet hissediyo ama genelde elini koyunca duruyor bu yüzden ne zaman mesaneme vursa beni rahatsız etse alttan firt diye çıkacak hissi verse eşime elini koysana diyorum koyuyor o an hissediyor hareketlerini ancak 5 6 saniye sonra duruyorben gıcıklık olsun diye seni sevmiyor diyorum tabi kızına laf ettirir mi o da bana hemen hayır kızım babasına saygısından vurmuyor diyo
Dana gibi yiyorsunBi konu takip ediyorum kadın su orucu yaptı sadece su içti hergün güncelledi kilosunu 80 kilodan 69. Kiloya düştü bugun 13.gündeallahım doğumdan sonra snaırım yapıcam
Genelde 2 ye cıkarttırıyor seninki pek ciddiye almadı galiba. Ne dedi peki kramplara?günaydın kızlar
cumartesi günü kontrolüm vardı.Bebiş gayet iyi şükür, plasenta biraz aşağıda takip edicez dedi doktor.
bu sabah tetanoz 2.doz aşımı da oldum.Gitmişken kan ve idrar testi de verdim.
bu arada tansiyonum evde normal, sağlık ocağı -hastanede 14 çıkıyor,heyecan yapıyorum galiba
zaten tansiyonla ilgili problem olduğunda idrarda protein çıkıyomuş sanırım öyle dedi hemşire.
kilom 68 çıktı, 7-8 kilo almışım 6 ayda.en fazla 75 le kapatırım diye düşünüyorum
Surrender krampları söyledim normal dedi hiç magnezyumu 2 ye çıkar falan demedi doktor
yoncambenim normal odaya baktım, yeni silinmişti içeri giremedim,kapıdan gördüğüm kadarıyla klasik bir oda orta klasman.suit odalar da doluydu bakamadım,bi dahaki gittiğimde boşsa ona da bakıcam
Allah korusun doğduktan sonra da bir şey olacaksa olur.Bebeğe bir şey olursa diye almadım dedi Allah korusun ama ona birşey olacaksa doğum anında da olur doğduktan sonra da olur. İyi düşünelim iyi olsun.
Dediğin gibi herşey aşırı zamlandı ben kıyafetleri de hep indirimden aldım bırak birkaç ayı ertesi gün bile 2 katı fiyat oldular. Kızımın kısmetine hep karşıma ucuz indirimli vs çıktı aldım bende güle güle eskitsin inşallah hepsini.
enornodan sonra magnorm kullanınca oldu dedim;onla alakası yok , gebelikte olabilir-normal dediGenelde 2 ye cıkarttırıyor seninki pek ciddiye almadı galiba. Ne dedi peki kramplara?
Allah korusun doğduktan sonra da bir şey olacaksa olur.
Bence vakitlice aldık 2 ay öncesinin ekonomisi bile yok şu an 2 ay önce indirimlerle her şeyi alıyorduk şu an temel gıdalara zor yetişiyoruz vallaNbr kızlar? Son ayında olan bir arkadaşım var bez stokladın mı ne marka aldın falan dedim yoo daha hastane çıkışı bile almadım dedi
Biz mi abarttık olayı o mu çok rahat ben anlamadım
Bu arada beşik işini de hallettik chicconun anne yanı beşiğini aldım 1 yaşına kadar yatsa benim için yeterli zaten. Aklımda bırakın chicco almak yeni almak dahi yoktu biliyorsunuz Baby plus ın ikinci el olanını almıştım iptal edilmişti beşiği de çocuk odasına koyacağım için kahverengi olması pek içime sinmemişti zaten pembe beyaz odanın içinde bana batardı aynı şekilde büyük kızım da takıntılır benim gibi
Beyaz yada pembe bişey bulsam diyordum kuzenim aradı bugün bir mağazada açık pembe chicco anne yanı bulmuş teşhir ürünüymüş ama kağıtları bile üzerinde yepyeni yatağı da dahil 1250 dedi sadece karton kutusu yokmuş dedim kutusunu napim kap gitsin. Uygun bir koliye koymuşlar başka bir tanıdığın arabasına koyup gönderecek bana aynı şehirde değiliz.
Eşim de ne gerek var ikinci el almaya deyip duruyordu isabet oldu kısmetinde bu varmış kızçemin Allah yatmayı da nasip etsin inşallah.
Acele etmeyeyim dedikçe fırsatlar önüme çıktı hep herşeyi oldu bitti hayırlısı bakalım.
Bende böbrekleri büyük lafından sonra hep tedirginim ama kötü hissetmiyorum sağlıkla doğacak inşallah bu haftaiçi bir gün de özeldeki dr a gideceğim bakalım o ne diyecek.
Ayın 19 una da devletten randevu aldım şeker yüklemesi ve diğer kan tahlillerim vs için 26. Hafta oluyor 15 te bir ultrasona girmiş olurum diye planlıyorum.
Hassas bir dişim var o ağrıyor bu ara özellikle duş falan alınca yani biraz üşüyünce veya soğuk bişey yersem yapıyo inşallah devam etmez dün gece uykumdan uyandım resmen ağrıdan ama bugün geçti çok şükür
Hissediyor musun hissetmiyor musun o kısmı anlayamadım canım?Kızlar dün öğlenden beri hareketlerini hissediyorum. Normalde aşşırı hareketli. Böyle bir durum yaşayan oldu mu hiç normal mi pozisyonu mu değişti naptı
Evet bence de onunla alakası yoktur .enornodan sonra magnorm kullanınca oldu dedim;onla alakası yok , gebelikte olabilir-normal dedi
Tahmin edebiliyorum bende aynı durumdaydim. Üstelik bir süre sonra öksürüge sebep oluyor. Boğazda tahriş. Öksürük dolayısı ile miğde bulantısı..... Yastıkları yükselttim yakacak şeyleri hayatımdan çıkardım. Düşün, portakal mandalina, kivi, soğan, salatalık yemez oldum. Yıllardır yemiyorum. Gecen ilk defa salatalık yedim az da olsa bir şey olmadıO kadar zormuş ki. Daha önce hiç midemle ilgili bir sorun yaşamadım. Şu an resmen uyuyamıyorum ağrısından, yanmasından. Yarın doktora gideceğim. Bu ilacı da sorayım çünkü dayanılacak gibi değil
Salatalık tam tersi rahatlatır sanıyordumTahmin edebiliyorum bende aynı durumdaydim. Üstelik bir süre sonra öksürüge sebep oluyor. Boğazda tahriş. Öksürük dolayısı ile miğde bulantısı..... Yastıkları yükselttim yakacak şeyleri hayatımdan çıkardım. Düşün, portakal mandalina, kivi, soğan, salatalık yemez oldum. Yıllardır yemiyorum. Gecen ilk defa salatalık yedim az da olsa bir şey olmadıvallahi bu ilac suruplardan iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?