Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bebeğimin hareket etmesinden gayet mutluyum ama ben bu hissi sevemedim bir türlü Hani bazıları diyor ya çok güzel işte doğunca özlüyorsun o hissi diye bilmiyorum ben sevmedim .Sanki sürekli bağırsaklarım bozukmuş gibi hissediyorum ,ekstra midemi bulandırıyor

Olay yaşandığında zaten korunun doktoru değildi bu olayın başındaki doktor. Ebelerle alakalı bir durumdu. Üzerinden çok geçti tabi. Değişmiş olma ihtimali yüksek.
Doğru tabi dun bi gittik baktık etlik lokman hekim e güzel ufak bi hastane oyle koru kadar büyük değil özel hastanenin bi polikliniği havasında. Pazar olduğu için tabi dr lar falan görmedik ama mesafesine falan baktık dun hiç trafik yoktu yarım saat gibi bi sürede gittik esim yine çok uzak bak trafik olsa bi saati gecer son aylar sık randevu olur çile olur dedi durdu ama ben oradan alcam paketi her hastane için zaten kötü yorum var bari 1 2 bin ucuz olsun
Üniversite hastanesine gitmekle iyi etmişsin canım ben de %95 etlik e lokman dan paket alcam bakalım hayırlısı olsun sen kaça almıştın paketi ?
Eylül yakınlarda doğan bi akrabam koydu onu eledim , gökçe güzelmiş elif de öyle bunları bi eşime söyleyeyim bakalım o ne diyecek
Bende fitilin kendi akıntısı var onun dışında öyle aşırı bi akıntı yapmadı günde 1 kere kullanılorum
Hmm anladim canim teşekkür ederim
Kiz resmen bedava çok iyi almışsın vallahi pazar falan demem ben de alırım da bizim burada ki cankaya da evime yakın pazarda kıyafet olmuyor kendi memleketimde sıra sıra bebek eşyası saten pazarcilar olurdu burada yok ilginç geliyor gerçi ankara nin neyi ilginç gelmiyor ki bana güle güle kullansın vallahi hem hesaplı hem cok güzeller annesi
Evet hissediyo ama genelde elini koyunca duruyor bu yüzden ne zaman mesaneme vursa beni rahatsız etse alttan firt diye çıkacak hissi verse eşime elini koysana diyorum koyuyor o an hissediyor hareketlerini ancak 5 6 saniye sonra duruyor ben gıcıklık olsun diye seni sevmiyor diyorum tabi kızına laf ettirir mi o da bana hemen hayır kızım babasına saygısından vurmuyor diyo

Bence abartmadık, aldığım her ürün zamlandı, benim e bebekten aldığın zıbınlar 13₺idi ben alırken düşün şuan bime gelenler 18₺ olmuş bebek arabasını bıraksaydın şuan çok koyucaktı sana doğum masrafı senin kendi giderlerin vs belki böyle güzel bir şey bile almayacaksın.
Bencede alalım evde dursun en nihayetinde nasılsa alacağız.
Alırken abartmamamya çalıştım tecrübeliyim ne kullanacağını biliyorum sende listene göre gayet makul şeyler almıştın bence doğru olanı yaptık.

günaydın kızlar

cumartesi günü kontrolüm vardı.Bebiş gayet iyi şükür, plasenta biraz aşağıda takip edicez dedi doktor.

bu sabah tetanoz 2.doz aşımı da oldum.Gitmişken kan ve idrar testi de verdim.
bu arada tansiyonum evde normal, sağlık ocağı -hastanede 14 çıkıyor,heyecan yapıyorum galiba
zaten tansiyonla ilgili problem olduğunda idrarda protein çıkıyomuş sanırım öyle dedi hemşire.
kilom 68 çıktı, 7-8 kilo almışım 6 ayda.en fazla 75 le kapatırım diye düşünüyorum

Surrender krampları söyledim normal dedi hiç magnezyumu 2 ye çıkar falan demedi doktor
yoncambenim normal odaya baktım, yeni silinmişti içeri giremedim,kapıdan gördüğüm kadarıyla klasik bir oda orta klasman.suit odalar da doluydu bakamadım,bi dahaki gittiğimde boşsa ona da bakıcam

Ay evet okudum onu çok, demir tadı gelmesi durumunu.
Halsizlik en kötüsü heralde çocukla mümkün değil yapılması ama ona emin ol
Uykusuz, yorgun helede benim gibi gece hiç uyumayan bir bebeğin annesiysen imkansız.
İdyet bile hak getire gece acıkmalarında sürekli aburcubur yiyodumm
Ama emzirince veriliyor kalorileri çok güzel yakıyorsun

Bebeğe bir şey olursa diye almadım dedi Allah korusun ama ona birşey olacaksa doğum anında da olur doğduktan sonra da olur. İyi düşünelim iyi olsun.
Dediğin gibi herşey aşırı zamlandı ben kıyafetleri de hep indirimden aldım bırak birkaç ayı ertesi gün bile 2 katı fiyat oldular. Kızımın kısmetine hep karşıma ucuz indirimli vs çıktı aldım bende güle güle eskitsin inşallah hepsini.

Evet aynen öyle.
Mesela şuan bebek bezi kategorisi de dahil e bebekte 250₺ ye 50 ₺ kampanyası çok mantıklı. Bez ve ıslak mendil pamukla alınabilir 2şer paket.
Hediye çekleri de son kalan ihtiyaçlara kullanılır diye düşünüyorum ben alacağım

Aynısı şuan bende de var. 3 gündür ayaklarda ağrı var. Ellerim ayaklarım şişti az. Bir anda moralim bozuldu. Niye böyle oldu diye de alışmaya çalışıyorum.

9.250ye almıştım canım. Keseyi görür görmez aldım. Şuan ne kadar bilmiyorum

Kızlar dün öğlenden beri hareketlerini hissediyorum. Normalde aşşırı hareketli. Böyle bir durum yaşayan oldu mu hiç normal mi pozisyonu mu değişti naptı

Genelde 2 ye cıkarttırıyor seninki pek ciddiye almadı galiba. Ne dedi peki kramplara?
Allah korusun doğduktan sonra da bir şey olacaksa olur.

Bence vakitlice aldık 2 ay öncesinin ekonomisi bile yok şu an 2 ay önce indirimlerle her şeyi alıyorduk şu an temel gıdalara zor yetişiyoruz valla

Tahmin edebiliyorum bende aynı durumdaydim. Üstelik bir süre sonra öksürüge sebep oluyor. Boğazda tahriş. Öksürük dolayısı ile miğde bulantısı..... Yastıkları yükselttim yakacak şeyleri hayatımdan çıkardım. Düşün, portakal mandalina, kivi, soğan, salatalık yemez oldum. Yıllardır yemiyorum. Gecen ilk defa salatalık yedim az da olsa bir şey olmadı vallahi bu ilac suruplardan iyi geldi.

Salatalık tam tersi rahatlatır sanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…