- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.601
En iyisi biz bez mez alıp 250 ye 50 tl çek le alalımAaaa vallahamı gidip alıcam bende perşembe güni dedik ama hala indirmde değil hiç birşey
Listem bile varrrrr bunları alıyım diyorum gidipEn iyisi biz bez mez alıp 250 ye 50 tl çek le alalımsen daha ne alıcan neler aldın ne kaldı yaz bakim
karar veremedim sepetim de bekliyorum sizlerden fikir alıyım daO yeni çıktı galiba sanırım oyuzden kimsenin kullandığını daha sanmıyorum, yakında youtubede çıkar karşılaştırmaları
Ben normal sleppy naturel aldım 1-2 numarasını onlarda güzelmiş istersen öyle alkarar veremedim sepetim de bekliyorum sizlerden fikir alıyım da
Emzirme ürünleri anneler gününde indirime girer bence yeniden bi ay daha bekle istersen bir de her perşembeden pazara 4 gün indirimini takip et bazı şeyleri böyle alırız benimde bazıları kaldı listendekilerden yalnız yumuşatıcı tavsiye edilmiyor bilgin olsunListem bile varrrrr bunları alıyım diyorum gidipbunlarıda alırsam bişi kalmıcak gibi
Aynen evet onu sonra okudumm bi yerlerdede ne olur ne olmaz alırım dursun kenarda almışken, , dediğin gibi anneler gününde girebilir indirime bencedeEmzirme ürünleri anneler gününde indirime girer bence yeniden bi ay daha bekle istersen bir de her perşembeden pazara 4 gün indirimini takip et bazı şeyleri böyle alırız benimde bazıları kaldı listendekilerden yalnız yumuşatıcı tavsiye edilmiyor bilgin olsun
Ben kablolusunu alıcammKizlar bu burun aspiratöründe kablolu mu pompalı mi daha iyidir?? Bunlardan hangisi daha mantıklı ?
Kablolu al pompalı kullanışlı degilKizlar bu burun aspiratöründe kablolu mu pompalı mi daha iyidir?? Bunlardan hangisi daha mantıklı ?
Ben kablolusunu alıcammucu değişiyo fln onun, diğerinin değişmiyo diye biliyorum
Sağolun kizlar burası iyi ki var ya deneyimsiz anne adayları için çok iyi fikir alış verişi oluyorKablolu al pompalı kullanışlı degil
Kabloluyu bilmiyorum. Ama pompalı yı ben beğenmedim kullanımını. Bilmiyorum yaaKizlar bu burun aspiratöründe kablolu mu pompalı mi daha iyidir?? Bunlardan hangisi daha mantıklı ?
İkisini de kullandım kesinlikle kablolu olanKizlar bu burun aspiratöründe kablolu mu pompalı mi daha iyidir?? Bunlardan hangisi daha mantıklı ?
sanırım herkes benim gibi bilmiyor,, çok yeni olduğu için .. olmazsa birer paket bundan alayım sonrası senin dediğin gibi natürel alayım bimin bezi bile tanesi 1,1 tl ye geliyor.. en kötü sızdırır kötü çıkarsa 2 saatte bir değiştirir altını bitiririm bezleri adet olarak küçük paketleri .. çok teşekkürler canımBen normal sleppy naturel aldım 1-2 numarasını onlarda güzelmiş istersen öyle al
Hahah birileri trip yiyecekti desene o zamanHeeee iyi ozman millete triplenmiyim yine
İlacın fotoğrafı var mı? Bana gönderebilir misin? Olmadı tekrar soracağım. Çünkü dayanılmayacak seviyeye geldi şu an.Canım bu haftalarda ne yapsan ne kadar dikkat etsen de yine de yanma ihtimali var. Hormonlar düz kaslari gevsetiyor. Miğde yukarı itiliyor. Geçen hamileliğimde surupla idare etmiştim. Ama şurubun faydası kısa süreli. Anlık rahatlatıyor bir süre sonra yine yanıyor. Alkolik gibi cebimde şişeyle geziyordum valla. Bu içtiğim ilacı geçen 1 gün unuttum icmedim. Oluyorum sandim. Doktoruna sor valla şu an için çok rahatlatıcı bir cozum oldu.
Ben 1200 e almıştım.o zaman normal fiyatı 2000 liraydı. Ben haki rengini aldım başka yerlerde pembesi de vardı ama bu temizdi. Ben bunun yanına bir de park yatak alacağım. Onu da yoyko düşündük .Hem chicco nun bu yatagi güzel. Küçük her yere sığıyor. Ben içine de bir yatak almayı düşünüyorum çünkü yatağı çok ince geldi bana .Bir de cibinlik yaptıracağım.Sen kaça aldın cnm teşhir ürünü beşiği? Benim koyacağım yer baya küçük park yatak sığmaz sallanan sepet gibi beşiklere bakmıştım ama 2 tane plastik parça tutuyor pek sağlam gelmediler bana yaşına kadar yatması zor bu anne yanı olanlar kademeli olunca büyüdükçe aşağı indiririm hem düşme tehlikesi olmaz hemde ayaklarındaki ağırlık azalır kırılmaz diye düşündüm sonrasında zaten yavrulu yatağın alt kısmında yatacak kısmetse. Prego kraft baby hope bir sürü marka model baktım chicco gereksiz pahallı hepsi aynı işi görüyor hatta bazı modellerin ayakları daha geniş sallanıyor falan ama kızım ille toz pembe olsun odamda başka renk istemem deyince hadi dedim gönlüne göre olsun hiç yoktan odaya bir ortak daha çıktı zatenAllahtan erkek değil pembe beşiğe yatıracaktı bu gidişle onu da
Tabi bunlar planlarım ama muhtemelen uzuuun bir süre koynumda yatar hepsi yalan olurO yüzden çok fazla para vermek istemedim zaten.
Kabloluyu bilmiyorum. Ama pompalı yı ben beğenmedim kullanımını. Bilmiyorum yaa
Sagolun kizlar kabloluya karar kıldımİkisini de kullandım kesinlikle kablolu olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?