Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
En iyisi biz bez mez alıp 250 ye 50 tl çek le alalım sen daha ne alıcan neler aldın ne kaldı yaz bakim
Listem bile varrrrr bunları alıyım diyorum gidip bunlarıda alırsam bişi kalmıcak gibi

Eklentiler

• F2D751CB-F4FD-4B16-9E5D-6B295867F526.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 82
Listem bile varrrrr bunları alıyım diyorum gidip bunlarıda alırsam bişi kalmıcak gibi
Emzirme ürünleri anneler gününde indirime girer bence yeniden bi ay daha bekle istersen bir de her perşembeden pazara 4 gün indirimini takip et bazı şeyleri böyle alırız benimde bazıları kaldı listendekilerden yalnız yumuşatıcı tavsiye edilmiyor bilgin olsun

Kizlar bu burun aspiratöründe kablolu mu pompalı mi daha iyidir?? Bunlardan hangisi daha mantıklı ?

Eklentiler

• Screenshot_20220404-135637_ebebek.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_20220404-135541_ebebek.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 75
Aynen evet onu sonra okudumm bi yerlerdede ne olur ne olmaz alırım dursun kenarda almışken, , dediğin gibi anneler gününde girebilir indirime bencede

Kızlar şimdi benim bakım ve temizlik namına hiçbir ürünüm yok henüz.

Bakım ürünü olarak kime sorsam mustela'dan şaşma diyor. Birkaç arkadaşım da earth mama diyor ama o Türkiyede olmadığından sadece trendyolda buldum bi kaç yer satan, fiyatları aşırı pahalı.

Mustela kullanan var mı? Ya da önerileriniz var mı?

Ayrıca ıslak mendil olarak da water wipes öneriliyor. Kullanan oldu mu?

Ayrıca deterjan olarak ne alalım?

Bu hafta bunları halledeyim diyorum, bi destek atın kızlaar :)

Ben normal sleppy naturel aldım 1-2 numarasını onlarda güzelmiş istersen öyle al
sanırım herkes benim gibi bilmiyor,, çok yeni olduğu için .. olmazsa birer paket bundan alayım sonrası senin dediğin gibi natürel alayım bimin bezi bile tanesi 1,1 tl ye geliyor.. en kötü sızdırır kötü çıkarsa 2 saatte bir değiştirir altını bitiririm bezleri adet olarak küçük paketleri .. çok teşekkürler canım

Birkaç gündür benimki de çok sakindi. Bir gün sadece iki üç kez hafif şekilde kimildadi. Panik olmamaya çalıştım. Bu sabah yine sesi soluğu çıkmayınca karnımin üzerine yattım ve bekledim birkaç dakika. Bilmiyorum doğru mu ama hafiften başladi oynamaya zaten benim beybiler anne karnında sakın olur. Fırtına öncesi sessizlik

İlacın fotoğrafı var mı? Bana gönderebilir misin? Olmadı tekrar soracağım. Çünkü dayanılmayacak seviyeye geldi şu an.

Bu arada bu e bebekdeki 250 tl ye 50tl hediye ceki bütün ürünlerdemi
Alıcaklarım 1000 küsür de 200 tl alırım ozaman her üründeyse

Ben 1200 e almıştım.o zaman normal fiyatı 2000 liraydı. Ben haki rengini aldım başka yerlerde pembesi de vardı ama bu temizdi. Ben bunun yanına bir de park yatak alacağım. Onu da yoyko düşündük .Hem chicco nun bu yatagi güzel. Küçük her yere sığıyor. Ben içine de bir yatak almayı düşünüyorum çünkü yatağı çok ince geldi bana .Bir de cibinlik yaptıracağım.
Abla da şimdiden ablalığını göstermiş bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…