- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.621
Ben bugün gittim .kuponum da geldi hemen .Baby mom emzirme sutyeni ve hamile kulodu aldım. Cokkk rahatBu arada bu e bebekdeki 250 tl ye 50tl hediye ceki bütün ürünlerdemi
Alıcaklarım 1000 küsür de 200 tl alırım ozaman her üründeyse
Ozman her üründe geçerli bu 250 tl alışverşe 50 tl ozman bende gidiyim eksikleri alıyım 200 tlye güzel bişi bulurum illa bakıyımBen bugün gittim .kuponum da geldi hemen .Baby mom emzirme sutyeni ve hamile kulodu aldım. Cokkk rahathiç bu kadar rahat olacağını düşünmemiştim. Depend ,tekli külot, lohusa pedi,ağız mendili aldım.
Penti den 2 tane emzirme atleti ve normal emzirme sutyeni aldım. Mağazada internetten ucuza geldi
Bir de internetten dr browns 2 li biberon ve philips avent 2 li emzik sipariş ettim .
Kendime Gecelik de alirsam kendi alisverisim bitiyor
Ooo hergün çıkmıyo galibaLcw indirim kodu var mı?
Dün 75 ₺ kazandım ama kullanmadım. Bugün çarkın olduğu yeri bulamıyorum
Bilmiyorum ki hiç kullanmadımOoo hergün çıkmıyo galiba
Kız yok emzirirken için kıyılıyor ondan bahsettiOoo geçmiş olsun yaaa miniğeeeramazan doğru misafir gelen giden olur
Valla hepsindede hello baby yazıyo e bebek ürünü gibikeşke ordada olsa pazar malı diyip geçme çok teşekkür ederiz
İyi yine bakabilmişsin bende hepsi doluyduAslında hastanenin herşeyini gezin bakın diyolar bazıları süt sağma pombasına kadar veriyomuş da düzgün tek seferde anlatmıyolar
Aynennnn emzirirken kötüüü zaten 1-2hafta doğumdan sonra sezerysn olduğu için sıvı beslenirim belki ıda işe yarar
Aaaa ben hamile kalmadan önce hayatımı yemeksiz devam ettiriyodumtek öğünle yemekle alakam yoktu şuanda yokda şuan tatlıya düştüm
Mamalarda, stokke marka ürünlerde ve outlet ürünlerinde geçerli değilmiş.Bu arada bu e bebekdeki 250 tl ye 50tl hediye ceki bütün ürünlerdemi
Süper yapıyorsun bende istedim aslında gidip almak ama yoğunluktan netten sipariş vereceğim 2 gündür sürekli artan bir alışveriş sepetim mevcut
Kizlar bu burun aspiratöründe kablolu mu pompalı mi daha iyidir?? Bunlardan hangisi daha mantıklı ?
İyi zaten onalrdan almıcaktım temel şeyler onlarda olur ozman işime yararMamalarda, stokke marka ürünlerde ve outlet ürünlerinde geçerli değilmiş.
Bez, ıslak mendil tüm temizlik ve bakım ürünlerinde geçerli baya avantajlı oluyor.
Kızlar şimdi benim bakım ve temizlik namına hiçbir ürünüm yok henüz.
Bakım ürünü olarak kime sorsam mustela'dan şaşma diyor. Birkaç arkadaşım da earth mama diyor ama o Türkiyede olmadığından sadece trendyolda buldum bi kaç yer satan, fiyatları aşırı pahalı.
Mustela kullanan var mı? Ya da önerileriniz var mı?
Ayrıca ıslak mendil olarak da water wipes öneriliyor. Kullanan oldu mu?
Ayrıca deterjan olarak ne alalım?
Bu hafta bunları halledeyim diyorum, bi destek atın kızlaar :)
Sadece stokke ve bebek mamalarından kod kazanilamiyor . Diğer tüm ürünlerden oluyor , ben biraz önce 1300 liralık alışveriş yaptım ,yarına kadar kod gelecekmis. İstersem internet mağazasından istersem normal mağazadan 24 Nisan a kadar kullanabilirmişizBu arada bu e bebekdeki 250 tl ye 50tl hediye ceki bütün ürünlerdemi
Ayy harikaa bende perşembe hemen gidiyim hallediyimm herşeyiBen ilk ay için water wipes aldım,kendim henüz deneyimlemedim fakat arkadaşlarım memnundu.
Mustela konusu biraz karışık ,ama Türkiye'deki artık tam temiz içerikli değil o sebepten ben listemden onu sildim . En azından ilk aylar için ne kadar temiz içerik o kadar iyi . Benim tercihim weleda , burts bees ve badger arasından olacak . Güneş kremi trukid aldım .
Deterjan olarak siveno,minoris ve green clean aldım . Hangisinden memnun kalırsam devam ederim diye düşündüm .
Sadece stokke ve bebek mamalarından kod kazanilamiyor . Diğer tüm ürünlerden oluyor , ben biraz önce 1300 liralık alışveriş yaptım ,yarına kadar kod gelecekmis. İstersem internet mağazasından istersem normal mağazadan 24 Nisan a kadar kullanabilirmişiz
Bende şimdi eve geldim aldık birkaç şey ama yanındaki baby mall mağazasını daha çok beğendim . Hem ferah hem seçenek daha fazla gibi geldi . Ama bı kampanya ya da indirim olmayınca ordan pek bir şey almadım bugünlük .Süper yapıyorsun bende istedim aslında gidip almak ama yoğunluktan netten sipariş vereceğim 2 gündür sürekli artan bir alışveriş sepetim mevcut
Şimdi eve geldim , bı yemek sonrası listemi paylaşayım bende fikir olur belki . Bende bazen buradaki listelerden eklemeler çok yapmış oldumAyy harikaa bende perşembe hemen gidiyim hallediyimm herşeyiTeşekkür ederim sen neler aldın
Tamamdır bekliyorumŞimdi eve geldim , bı yemek sonrası listemi paylaşayım bende fikir olur belki . Bende bazen buradaki listelerden eklemeler çok yapmış oldum
Hoşgeldinizzzzzz aramızaaaaaHepinize merhaba.. Ben bugün üye oldum. Şu an siteyi çözmeye çalışıyorumGördüğüm kadarıyla çok güzel şeyler paylaşıyorsunuz. Ben ikinci bebeğime hamileyim. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
HoşbuldumHoşgeldinizzzzzz aramızaaaaaamin inşallahhhhhh
Sünger filtre bilmediğim detaylar hayırlısıKablolu al çekmek daha rahat onunla.
Ben uç bitince yeni alacağım diye uğraşmadım. Az para değil çünkü. İçinde filtre niyetine duran sünger kirlenince attım süngersiz olarak sadece ucu yıkayıp yıkayıp kullandım hep
Hepinize merhaba.. Ben bugün üye oldum. Şu an siteyi çözmeye çalışıyorumGördüğüm kadarıyla çok güzel şeyler paylaşıyorsunuz. Ben ikinci bebeğime hamileyim. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?