- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.641
Hoşbuldum. 6 yaşında bir kızım var.Hoşgeldin. Amin inşallah
İlki kaç yaşında?
Deterjan üni baby sıvı hassas vs yazan bı ürün aldım. Kargoda daha. Onun dışında biberon deterjanı vs almadım daha. Islak mendil yerine bir süre su ve pamuk kullanırım. Bakım için de bubchen aldım. Krem vsKızlar şimdi benim bakım ve temizlik namına hiçbir ürünüm yok henüz.
Bakım ürünü olarak kime sorsam mustela'dan şaşma diyor. Birkaç arkadaşım da earth mama diyor ama o Türkiyede olmadığından sadece trendyolda buldum bi kaç yer satan, fiyatları aşırı pahalı.
Mustela kullanan var mı? Ya da önerileriniz var mı?
Ayrıca ıslak mendil olarak da water wipes öneriliyor. Kullanan oldu mu?
Ayrıca deterjan olarak ne alalım?
Bu hafta bunları halledeyim diyorum, bi destek atın kızlaar :)
Sünger filtre bilmediğim detaylar hayırlısı
Büyük abla zaten kız olacağını duyunca uçtuBen 1200 e almıştım.o zaman normal fiyatı 2000 liraydı. Ben haki rengini aldım başka yerlerde pembesi de vardı ama bu temizdi. Ben bunun yanına bir de park yatak alacağım. Onu da yoyko düşündük .Hem chicco nun bu yatagi güzel. Küçük her yere sığıyor. Ben içine de bir yatak almayı düşünüyorum çünkü yatağı çok ince geldi bana .Bir de cibinlik yaptıracağım.
Abla da şimdiden ablalığını göstermiş bu arada
Hoşbuldum. 6 yaşında bir kızım var.
Musteladan şaşmam ilk 1 yılKızlar şimdi benim bakım ve temizlik namına hiçbir ürünüm yok henüz.
Bakım ürünü olarak kime sorsam mustela'dan şaşma diyor. Birkaç arkadaşım da earth mama diyor ama o Türkiyede olmadığından sadece trendyolda buldum bi kaç yer satan, fiyatları aşırı pahalı.
Mustela kullanan var mı? Ya da önerileriniz var mı?
Ayrıca ıslak mendil olarak da water wipes öneriliyor. Kullanan oldu mu?
Ayrıca deterjan olarak ne alalım?
Bu hafta bunları halledeyim diyorum, bi destek atın kızlaar :)
Huh huuuuu ne aldın kız :)Ben ilk ay için water wipes aldım,kendim henüz deneyimlemedim fakat arkadaşlarım memnundu.
Mustela konusu biraz karışık ,ama Türkiye'deki artık tam temiz içerikli değil o sebepten ben listemden onu sildim . En azından ilk aylar için ne kadar temiz içerik o kadar iyi . Benim tercihim weleda , burts bees ve badger arasından olacak . Güneş kremi trukid aldım .
Deterjan olarak siveno,minoris ve green clean aldım . Hangisinden memnun kalırsam devam ederim diye düşündüm .
Sadece stokke ve bebek mamalarından kod kazanilamiyor . Diğer tüm ürünlerden oluyor , ben biraz önce 1300 liralık alışveriş yaptım ,yarına kadar kod gelecekmis. İstersem internet mağazasından istersem normal mağazadan 24 Nisan a kadar kullanabilirmişiz
HoşgeldinizHepinize merhaba.. Ben bugün üye oldum. Şu an siteyi çözmeye çalışıyorumGördüğüm kadarıyla çok güzel şeyler paylaşıyorsunuz. Ben ikinci bebeğime hamileyim. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Baby mall ın sitesinde harika indirimler oluyor ve ilk siparişte bilmem kaç tl lik sipariş verirsen indirim de oluyor. Andy wawa ve us polo marka kıyafetler aldım yarı parasına.Bende şimdi eve geldim aldık birkaç şey ama yanındaki baby mall mağazasını daha çok beğendim . Hem ferah hem seçenek daha fazla gibi geldi . Ama bı kampanya ya da indirim olmayınca ordan pek bir şey almadım bugünlük .
Pompa gibi olan modeli dışarıda sıkıp çocuğun burnunda açıyorsun vakumluyorsun yani ama rahatsız etmişti benim büyük kızı canını yakıyordu sanırım. İkincide otribebe aldım kablonun ucunu ağzına sokup kendin çekiyorsun aradaki sünger de hep senin çekiş hızını hafifletmek hemde sümüklerin ağzına gelmesini engellemekSünger filtre bilmediğim detaylar hayırlısı
Musteladan şaşmam ilk 1 yıl
Tamamdır bekliyorum
Şöyle yazdigim listeyi paylaşayım belki fikir olur ya da eksik gördüğünüz varsa paylaşabilirsiniz . Kıyafetlerini yazmadım henüz , aldıklarım karışık durduğu için kategori yapıp yazacağım en kısa sürede insHuh huuuuu ne aldın kız :)
Çok güzel olmuş listeŞöyle yazdigim listeyi paylaşayım belki fikir olur ya da eksik gördüğünüz varsa paylaşabilirsiniz . Kıyafetlerini yazmadım henüz , aldıklarım karışık durduğu için kategori yapıp yazacağım en kısa sürede ins
Kafayı yana koyup okudum yeminle bu ne kızŞöyle yazdigim listeyi paylaşayım belki fikir olur ya da eksik gördüğünüz varsa paylaşabilirsiniz . Kıyafetlerini yazmadım henüz , aldıklarım karışık durduğu için kategori yapıp yazacağım en kısa sürede ins
Bu da kız canım. Allah sağlık versin hepsine.Allah bağışlasın.
Benim de ikinci bebiş. Büyük 5,5 yaşında. Ama 6 yaş olarak sayılacak tabi bebişle abi arası
Cinsiyeti belli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?