Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Deterjan üni baby sıvı hassas vs yazan bı ürün aldım. Kargoda daha. Onun dışında biberon deterjanı vs almadım daha. Islak mendil yerine bir süre su ve pamuk kullanırım. Bakım için de bubchen aldım. Krem vs kullanmak nasip olsun sağlıkla

Büyük abla zaten kız olacağını duyunca uçtu Ortancanın pek umrunda değil
3 kız hala inanamıyorum hayat bize hep toz pembe
Aynı paraya almış sayılırız bakalım foto atmışlardı temiz görünüyordu gelince görcem cibinlik yaptırmam da inceyse yeni yatak bakarım dış kumaşı çıkarılıyor diye biliyorum temiz olsa bile yıkarım.

Musteladan şaşmam ilk 1 yıl

Huh huuuuu ne aldın kız :)

Ay ikinci tetanoz aşısı zamanım gelmiş ya benim
Şimdi birkaç gün onun hassasiyetini çek işin yoksa..

Bu ebebek ten aldıklarımızı değişim süresi var mıydı? Unutmuşum değiştirmeyi 1 ayı geçmiş

Kızlar ben minicityin uygulamasından peluş battaniyeleri 82 TL'ye aldım..dışarda civilde falan 250 tlymiş..hatta markası dinarsu yumuşak..bugünde baktım 120 TL'ye çıkmış..diğer koyunlu battaniyeleri de 31 tlye aldım ..mini City i takip edin derim..4 battaniyeyi tek bi battaniye fiyatına aldım

Eklentiler

• IMG_20220401_122153.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_20220401_121051.webp
    64,2 KB · Görüntüleme: 79
Hoşgeldiniz Hayirli olsun.

Baby mall ın sitesinde harika indirimler oluyor ve ilk siparişte bilmem kaç tl lik sipariş verirsen indirim de oluyor. Andy wawa ve us polo marka kıyafetler aldım yarı parasına.

Sünger filtre bilmediğim detaylar hayırlısı
Pompa gibi olan modeli dışarıda sıkıp çocuğun burnunda açıyorsun vakumluyorsun yani ama rahatsız etmişti benim büyük kızı canını yakıyordu sanırım. İkincide otribebe aldım kablonun ucunu ağzına sokup kendin çekiyorsun aradaki sünger de hep senin çekiş hızını hafifletmek hemde sümüklerin ağzına gelmesini engellemek Tabi çıkan sümükler süngere yapıştığı için çıkarıp yıkaman gerekiyor eskidikçe de değiştirmen gerekiyor yedek başlıklar satılıyor. Bu sefer e bebekten aldım baby plus muydu neydi markası hepsi aynı model zaten.

Az önce Philips avent Göğüs Kalkanı ve silverette gümüş göğüs ucu kapağı aldım.

Ayrıca, philips aventin göğüs ucu koruyucusu ile pedlerinden aldım.

Evet tam bir emzirme korkağıyım

Yara olmasından canımın yanmasından çok tedirginim. Ondan dolayı ne bulursam alıyorum. Psikopat gibi okudum, bunlar en yıldızlı en beğenilen ürünlermiş. Valla pahalı ama göğüs ucumu düşününce bile içim ürperiyor, bu da benim fobim galiba.

Bende yarin e bebek ziyareti yapacağım bez ve ıslak mendil almadım onlari alacağım. 250 50 kampanyası çok çok mantıklı sonra en kötü bez alırım ceklerle.

Eklentiler

• IMG20220404164441.webp
    60,1 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG20220404164445.webp
    58,6 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG20220404164449.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG20220404164454.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 92
Çok güzel olmuş liste

Kafayı yana koyup okudum yeminle bu ne kız Şu tuvalet iletişimini ben de okuyacağım ya merak ediyorum 1 yaşına kadar da ben bakıcam zaten yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…