Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Nasıl yani? Ağzına sümük gelmedi mi o zaman

Ben içine bisi sokmadan hayatta yapmam
Tek kat peceteyı birazcık koparıp bılr atılsa oluyor

İnşaallah bn namazları zaten oturarak kılıyorum. Çocuk için kilo vermem gerekiyordu, o süreçte sporda dizimi zorlamışım yerde otururken sızlıyor hala. O yüzden sandalye de kılıyorum..

Morkahve şu Kizilayda 3,5 ₺ olan zibin nereydi acaba Kızılay da ufak değil ki bi kaç yere bakıp çıkayım internette zıbınların tanesi 19 20 TL arasi
Tatlım anneme sordum. Minicity den almış ama 3 ay filan önce aldım dedi. Hatta 30 TL ye battaniye almış başka birine öyle soyledi. Ama şimdi nasıl fiyatlar gidip bakmak lazım. Fakat o mağazada baya ucuz şeyler oluyor zaman zaman. İnternetten cıvıl magazasina bakabilirsin bir de.

Mustela ya ne olmuş ben mustela almayı düşünüyordum.

Hatta mağazasinda daha bile ucuz seyler olabiliyor.

Mustela içeik olarak iyi değil denildiği gibi hatta ben instagramda prema ve onun anneliği diye bi sayfayı takip etmeye başladım biyolog içerik bilgileri veriyor hatta muhendisinoglu verdiği bilgileri bu kadından aşırıyormuş şöyle bişey paylaştı bugün

Eklentiler

• Screenshot_20220404-200425_Instagram.webp
    41 KB · Görüntüleme: 86
Aynen bu olayı bende duydum türkiyede içeriyi iyi değilmiş diye

Bende kullandım uzun süre hala kullanıyordum ama çok üzüldüm şuan. Buna bakayim. İçerik 6 yıl önce temizdi sonra sorgulamadim ama değişmiş demek ki.

Kafayı yana koyup okudum yeminle bu ne kız Şu tuvalet iletişimini ben de okuyacağım ya merak ediyorum 1 yaşına kadar da ben bakıcam zaten yapmayı düşünüyorum
Bunu ben de deneyeceğim bana çok mantıklı geldi bikaç video izledim kitabını da alacağım umarım o kadar sabırlı olurum da yapabilirim

kızlar ne düşünüyorsunuz uygun mu sizce temiz içerik bunlar

Aaa kizlar ben bu şeyleri hani çocuğun burnuna deniz suyu serum vb sıkıp akıyor sanıyordum biz vakum gibi ağzımızla mi çekiyoruz ben bu aleti tamamen yanlış anlamışım
Civil de de çıtçıtlı body ler 18 TL 20 TL arası canım bu hafta sonu gidip bi Minicity ve babymall a bakayım bakalım belki netten daha hesaplıdir

Benim aşırı yara olmamıştı ama hassasiyet ve ilk alışta acı oluyordu. Hatta ilk andaki acı nedeniyle ablama kesinlikle mantık işi değil doğurmak demiştim
Lansinoh kremi her emzirme sonrası sürerdim. Hep elimin altında dururdu zaten.
Bir de göğüs kalkanı çamaşıra falan değmediği için rahat ettiriyordu.

Nasıl yani? Ağzına sümük gelmedi mi o zaman

Ben içine bisi sokmadan hayatta yapmam
Tek kat peceteyı birazcık koparıp bılr atılsa oluyor

Bir defasında eşimin ağzına geldi zaten

Bana gelmediği için bir şey koymak zorunda hissetmedim. Ama bu gündüz paylaştığım nose frida yedek filtreler iyiymiş. Otribebe plastik uç almaya gerek yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…