Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Mutlaka doktoruna danış, önemli bir şey değilse bile kanama olursa direk gelin diyor doktorlar

Benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu, beta hcg değerim 30 çıkmıştı sağlıksız gebelik demişlerdi meğer 15 gün kadar geç yumurtlama olmuş doktorum Sat'ı değiştirdi yani hamile kalmasam hastalansam 2 hafta kadar gecikecekmiş.

Bunu doktorum bebeğin haftası kilosu gelişimi vs hesaplayıp belirlemişti ilk 3 ayda, sana yapmadılar mı?

İns zamanını yakalarız camım vala her dk yüreğimiz ağzımız da

Neden yüreğin ağzında? Bebeğin gayet sağlıklı bir şekilde gelişti şu anda sadece büyüyor.

Sürekli problem araman strese bağlı hormonları tetikliyor. Asıl bu başka problemler yaratır..

Uzuvlarda birkaç gün fark gayet normal. Ben cihazlardaki ölçümlere de çok güvenmiyorum mesela.
Femur kemiği ölçüp onun 7 katını boy olarak veriyor. Eklemi sanki tam tutturabiliyorlar mı ölçerken?

Ve illaki artı eksi değer toleransı oluyor. Mesela benimkinde kilo kısmında +-134gr diyor kağıtta. Az buz bir değer değil yani bu..

Kızlar bu soothie emzik ile air emzik arasında ne fark var biliyor musunuz?
Kendi sitesinde karşılaştırma var ama yapsan da bir sey yazmıyor

Eki Görüntüle 3049231 Eki Görüntüle 3049232
Ultra air hava alıyormuş ve havayla teması çok olduğu için cildi kuru tutuyormuş yani çocuğun salyası, tükürüğü dudağında yanağında kalmıyormuş ben onu tercih ettim. Soothie tüm ağzı kaplıyor gibi geldi bana çok da araştırmadım onu

Karın çevresi de 6 gün geride allahım ya şimdi baktım

Kızlar bu karın çevresi geri/ileri mevzusunu doktor mu söylüyor ?
Ultrasyon kağıdında mı yazıyor ?
Yazıyosa da gerisi/ilerisi nasıl anladınız ?

Emziğin diş yapısını bozduğunu düşünüyorum vermedim ama sonradan da tutmadı tutması anne için baya kolaylık yoksa emzik diye seni kullanıyor ilk kızımda vermedim sonra verdim almadı ama buna başta deneyeceğim 40 gün sabah aksam emdi yaka ignemdi resmen

Kızlar bu karın çevresi geri/ileri mevzusunu doktor mu söylüyor ?
Ultrasyon kağıdında mı yazıyor ?
Yazıyosa da gerisi/ilerisi nasıl anladınız ?
Usg kagidinda yaziyor hafta olarak mesela atiyorum bas cevresi 27+3 ken karin cevresi 26+1 bacak boyu 26+5 olabiliyor

Kızlar bu soothie emzik ile air emzik arasında ne fark var biliyor musunuz?
Kendi sitesinde karşılaştırma var ama yapsan da bir sey yazmıyor

Eki Görüntüle 3049231 Eki Görüntüle 3049232
Soothie tamamı silikon, ortası delik bir tık iri bir emzik, ultra air çok daha yumuşak ve hafif yüzüne deyen kısımlar plastik tasarım olarak da uç olarak da baya fsrklılar.
Bebeklerin geneli ultra air alıyorlar bir tane alıp ilk deneme yapmak için en ideal emzik bence.

Bu arada isimli yaptırdığım tulumlu 3lü set geldi kumaşı çok güzel bayıldımmmm tek sııkıntı ben hastane çıkışı diye almışımtım bana 0-3 aymış meğerse yani ilk doğduğu gün baya bol olucak gibi ben tek foto çekiminde üstüne giydiririm 15-dk okadar ilk zamanlar büyük olur gibi onun dışında sorun yok

Olsun içini doldurunca bir daha çekersin resim artık.

Bana da yaptı. Benim bebeğim zamanla o süreyi kapattı. İşte bu süreyi kapatması aslında onun 2 hafta önden gittiğini gösteriyor ama sat a da göre de normal zamanı oluyor.

Almadığım bir o vardı şu mesaj sonrası gaza geldim onuda alıp koyacağım hastane cantasina

1 aya kapatır o açığı eğer genetikte kilo varsa büyük bizim tarafa çekti yumus yumus toplu bir bebekti sonra 2. babasının tarafına benzedi zayıfti yani çok zayıf değildi ama ortalama diyeyim halada boy uzun ama zayif

Günaydın kızlar
E bebekten 10 liraya patikli altlardan almıştım üst olarak uzun kollu tek üst almamışım hiç hava sıcak olunca kısa kollu body ve alt yeterli olur diye düşündüm ama okuduğum kadarıyla da hava ne kadar sıcak olursa olsun bebişler üşüyormuş bikaç tane de uzun kol body mi alsam ne yapsam siz nasıl yapıyorsunuz alış verişlerinizi??

Alttan çıtçıtlı uzun kollulardan alabilirsin canım. Ben onlardan aldım askılı tulumlarin içine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…