- 23 Ekim 2018
- 16.277
- 37.634
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.801
Mutlaka doktoruna danış, önemli bir şey değilse bile kanama olursa direk gelin diyor doktorlarİyi akşamlar kızlar nasılsınız? Bende bişey sormak istiyorum lavabodan kalkınca farkettim biraz kan geldi peçete koydum yarım saat sonra falan baktım bişey yoktu bidha olmadı yani ama korktum bugün iftara misafirim vardı yoruldum biraz acaba ondan mı yoksa doktora gitmelimiyim ilk defa böyle bişey oldu kafam takıldı cok
Benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu, beta hcg değerim 30 çıkmıştı sağlıksız gebelik demişlerdi meğer 15 gün kadar geç yumurtlama olmuş doktorum Sat'ı değiştirdi yani hamile kalmasam hastalansam 2 hafta kadar gecikecekmiş.Ve şu da var bir arkadaşım vardı bebeği 2 hafta önden gidiyordu. Kilosu falan da iyiydi hani.36 haftadan sonra bebegin gelişimi durdu ve anne sezaryen yaptı. Bebek 3200 doğdu. Bizim bu hafta hesaplamalarimiz hep sat a göre. Belki döllenme ondan 2 hafta sonra oldu bilmiyoruz ki .benim güya 28 hafta oldu ama adetim geçtikten 6 gün sonra beta hcg 49 du .normalde benim 500 1000 olmalıydı. Hatta dış gebelik dediler. Ben ne zaman hamile kaldığımı da biliyorum. Onların hesapladigiyla arada 10 gün var .Şimdi ben neyi dikkate alacağım?
İns zamanını yakalarız camım vala her dk yüreğimiz ağzımız da
Ultra air hava alıyormuş ve havayla teması çok olduğu için cildi kuru tutuyormuş yani çocuğun salyası, tükürüğü dudağında yanağında kalmıyormuş ben onu tercih ettim. Soothie tüm ağzı kaplıyor gibi geldi bana çok da araştırmadım onuKızlar bu soothie emzik ile air emzik arasında ne fark var biliyor musunuz?
Kendi sitesinde karşılaştırma var ama yapsan da bir sey yazmıyor
Eki Görüntüle 3049231 Eki Görüntüle 3049232
Ben ultra Air aldım. İkisi arasındaki farkı bilmiyorumKızlar bu soothie emzik ile air emzik arasında ne fark var biliyor musunuz?
Karın çevresi de 6 gün geride allahım ya şimdi baktım
Bnmde karin cevresi ve bacaklari geride kilosuda 26+5 de 850 gr di kucukmu kilosu azmi dedim doktorum gayet normal dedi sadece bacak boyunun kisa oldugunu soyledi bunuda genetige bagladi cunki esimde bende kisayiz o sebeple iri bir bebek beklemiyorum saglikli olmasi yeterli
Emziğin diş yapısını bozduğunu düşünüyorum vermedim ama sonradan da tutmadı tutması anne için baya kolaylık yoksa emzik diye seni kullanıyor ilk kızımda vermedim sonra verdim almadı ama buna başta deneyeceğim 40 gün sabah aksam emdi yaka ignemdi resmenEmzik konusunda ne düşünüyorsunuz ? Bazıları vermiyor damaklardan kaynaklı bazılarıda sonradan tutmaz anneyi emzik olarak kullanır rahat edemezsin diyolar çok kararsızım emzik almalımıyım almalıysam ne marka almalıyım nasıl oluyo onlar?
Usg kagidinda yaziyor hafta olarak mesela atiyorum bas cevresi 27+3 ken karin cevresi 26+1 bacak boyu 26+5 olabiliyorKızlar bu karın çevresi geri/ileri mevzusunu doktor mu söylüyor ?
Ultrasyon kağıdında mı yazıyor ?
Yazıyosa da gerisi/ilerisi nasıl anladınız ?
Soothie tamamı silikon, ortası delik bir tık iri bir emzik, ultra air çok daha yumuşak ve hafif yüzüne deyen kısımlar plastik tasarım olarak da uç olarak da baya fsrklılar.Kızlar bu soothie emzik ile air emzik arasında ne fark var biliyor musunuz?
Olsun içini doldurunca bir daha çekersin resim artık.Bu arada isimli yaptırdığım tulumlu 3lü set geldi kumaşı çok güzel bayıldımmmm tek sııkıntı ben hastane çıkışı diye almışımtım bana 0-3 aymış meğerse yani ilk doğduğu gün baya bol olucak gibi ben tek foto çekiminde üstüne giydiririm 15-dk okadar ilk zamanlar büyük olur gibionun dışında sorun yok
Bana da yaptı. Benim bebeğim zamanla o süreyi kapattı. İşte bu süreyi kapatması aslında onun 2 hafta önden gittiğini gösteriyor ama sat a da göre de normal zamanı oluyor.Benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu, beta hcg değerim 30 çıkmıştı sağlıksız gebelik demişlerdi meğer 15 gün kadar geç yumurtlama olmuş doktorum Sat'ı değiştirdi yani hamile kalmasam hastalansam 2 hafta kadar gecikecekmiş.
Bunu doktorum bebeğin haftası kilosu gelişimi vs hesaplayıp belirlemişti ilk 3 ayda, sana yapmadılar mı?
Almadığım bir o vardı şu mesaj sonrası gaza geldim onuda alıp koyacağım hastane cantasinaSoothie tamamı silikon, ortası delik bir tık iri bir emzik, ultra air çok daha yumuşak ve hafif yüzüne deyen kısımlar plastik tasarım olarak da uç olarak da baya fsrklılar.
Bebeklerin geneli ultra air alıyorlar bir tane alıp ilk deneme yapmak için en ideal emzik bence.
1 aya kapatır o açığı eğer genetikte kilo varsaBu arada isimli yaptırdığım tulumlu 3lü set geldi kumaşı çok güzel bayıldımmmm tek sııkıntı ben hastane çıkışı diye almışımtım bana 0-3 aymış meğerse yani ilk doğduğu gün baya bol olucak gibi ben tek foto çekiminde üstüne giydiririm 15-dk okadar ilk zamanlar büyük olur gibionun dışında sorun yok
Alttan çıtçıtlı uzun kollulardan alabilirsin canım. Ben onlardan aldım askılı tulumlarin içine.Günaydın kızlar
E bebekten 10 liraya patikli altlardan almıştım üst olarak uzun kollu tek üst almamışım hiç hava sıcak olunca kısa kollu body ve alt yeterli olur diye düşündüm ama okuduğum kadarıyla da hava ne kadar sıcak olursa olsun bebişler üşüyormuş bikaç tane de uzun kol body mi alsam ne yapsam siz nasıl yapıyorsunuz alış verişlerinizi??
3-6 ay olarak mı aldın canım yenidoğan almadın dimi?Alttan çıtçıtlı uzun kollulardan alabilirsin canım. Ben onlardan aldım askılı tulumlarin içine.
Aldım aldım ama bu modeli almadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?