Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bana çok nornal geldi. Doktorun söylediği garip.
Ya zaten her zaman bisey buluyor kontrol vardı özel hastane ya böbrek büyümüş taş varmış su iç diyo içiyorum dedim o zaman kesin serum bağlamam lazım diyo 10 tane sabah akşammış dünyanın parası demek suyla da hallolabilir neden bu kadar para istiyorlar anlamadım

Kızlar kontrolüm vardı bugün bebek 26+6 karın çevresi 26 bacak 26+2 kilosu da 912 gram çok mu az ya doktor öyle büyük bi bebek bekleme dedi
Yoo bence senin doktorun haklı değil. Benim 28.haftada yani arada 12 gün var 1130 gram geldi ve 37 cm olmus .biz sormuştuk tecrübelerinize göre ne kadar doğar diye. 3200 3300 doğar dedi .e daha ne olsun. 4 kilo çocuk doğurup napacam .3 üstü bebek her zaman iyidir .aksine ben büyük bebek olmasın isterim .sana eziyet. Normal doğursan çıkması zor ,sezaryen olsa daha büyük kesecekler .

Aşağı yukarı çoğumuzun bebeği bu zamanlarda bu kilodaydı. Arada oynasın 50 gr işte.
O yüzden normal geldi bana.

Serum bağlayınca taş yer değiştirecek galiba?

Aynı hafta ve günde 915 gram 33 cmdi çok iyi boyu kilosu dedi bana
Ay ne güzel ben bi rastlamadım söyle doktora tansiyonumu ölçüyor 13-9 hemen kan ver bilmem ne sonra 2 tane ayrı hastane de ölçtürdüm 9-5 onun mu makina da sıkıntı var bilmiyorum ki evde de ölçtüm düşük hemen diyo yanında varsa at tansiyon ilacı yok ya bi daha gitmicem buna

Kız 2,5 olsa oda yeter bekleme dediği kaç kilo onu da bilmiyorum

Aşağı yukarı çoğumuzun bebeği bu zamanlarda bu kilodaydı. Arada oynasın 50 gr işte.

Özel hastane ya içine de antiyotik katıcam ya zaten ben bir haftadır antibiyotik kullanıyorum

Ve şu da var bir arkadaşım vardı bebeği 2 hafta önden gidiyordu. Kilosu falan da iyiydi hani.36 haftadan sonra bebegin gelişimi durdu ve anne sezaryen yaptı. Bebek 3200 doğdu. Bizim bu hafta hesaplamalarimiz hep sat a göre. Belki döllenme ondan 2 hafta sonra oldu bilmiyoruz ki .benim güya 28 hafta oldu ama adetim geçtikten 6 gün sonra beta hcg 49 du .normalde benim 500 1000 olmalıydı. Hatta dış gebelik dediler. Ben ne zaman hamile kaldığımı da biliyorum. Onların hesapladigiyla arada 10 gün var .Şimdi ben neyi dikkate alacağım?

Aynen öyle. Zaten aşağı yukarı ölçümler
Bebek doğunca baya oynama oluyor. Bazılarında az
Bazılarında tahminden daha çok.

Sağlıklı olsunlar
Zaten suan gayet iyi gidiyor kiloları

Zaten biberonda alcam almışken tam set olanları var aventin emzik te var içinde ondan alayım diyom

Emziksiz olur mu yahu? Bebeğin emme refleksi o kadar güçlüdür ki emecek şey illaki ister. Verme de göreyim sonra memeyi emzik gibi emsin dursun boyuna

Oğlum 45 günlükken kauçuk emziği tuttu da oh be dedim Ki ilk bebek başıma gelecekten habersizim. İyi ki vermişim dedim zaman zaman

Emziğin icat edilmediği zamanlarda bile bi çare kadınlar tülbente ekmek ve şeker çiğneyip sıkıştırıp verirlermiş bebeğe. Öyle lazım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…