- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.761
Ya zaten her zaman bisey buluyor kontrol vardı özel hastane ya böbrek büyümüş taş varmış su iç diyo içiyorum dedim o zaman kesin serum bağlamam lazım diyo 10 tane sabah akşammış dünyanın parası demek suyla da hallolabilir neden bu kadar para istiyorlar anlamadımBana çok nornal geldi. Doktorun söylediği garip.
Yoo bence senin doktorun haklı değil. Benim 28.haftada yani arada 12 gün var 1130 gram geldi ve 37 cm olmus .biz sormuştuk tecrübelerinize göre ne kadar doğar diye. 3200 3300 doğar dedi .e daha ne olsun. 4 kilo çocuk doğurup napacam .3 üstü bebek her zaman iyidir .aksine ben büyük bebek olmasın isterim .sana eziyet. Normal doğursan çıkması zor ,sezaryen olsa daha büyük kesecekler .Kızlar kontrolüm vardı bugün bebek 26+6 karın çevresi 26 bacak 26+2 kilosu da 912 gram çok mu az ya doktor öyle büyük bi bebek bekleme dedi
Aşağı yukarı çoğumuzun bebeği bu zamanlarda bu kilodaydı. Arada oynasın 50 gr işte.Ya zaten her zaman bisey buluyor kontrol vardı özel hastane ya böbrek büyümüş taş varmış su iç diyo içiyorum dedim o zaman kesin serum bağlamam lazım diyo 10 tane sabah akşammış dünyanın parası demek suyla da hallolabilir neden bu kadar para istiyorlar anlamadım
Aynı hafta ve günde 915 gram 33 cmdi çok iyi boyu kilosu dedi banaKızlar kontrolüm vardı bugün bebek 26+6 karın çevresi 26 bacak 26+2 kilosu da 912 gram çok mu az ya doktor öyle büyük bi bebek bekleme dedi
Ay ne güzel ben bi rastlamadım söyle doktora tansiyonumu ölçüyor 13-9 hemen kan ver bilmem ne sonra 2 tane ayrı hastane de ölçtürdüm 9-5 onun mu makina da sıkıntı var bilmiyorum ki evde de ölçtüm düşük hemen diyo yanında varsa at tansiyon ilacıAynı hafta ve günde 915 gram 33 cmdi çok iyi boyu kilosu dedi bana
Çünkü artık hızla büyüyecekler. Zaten o aylarda 1500 kilo olan bebek 4,5 - 5 kilo doğar zannımcaAynı hafta ve günde 915 gram 33 cmdi çok iyi boyu kilosu dedi bana
Kız 2,5 olsa oda yeter bekleme dediği kaç kilo onu da bilmiyorumYoo bence senin doktorun haklı değil. Benim 28.haftada yani arada 12 gün var 1130 gram geldi ve 37 cm olmus .biz sormuştuk tecrübelerinize göre ne kadar doğar diye. 3200 3300 doğar dedi .e daha ne olsun. 4 kilo çocuk doğurup napacam .3 üstü bebek her zaman iyidir .aksine ben büyük bebek olmasın isterim .sana eziyet. Normal doğursan çıkması zor ,sezaryen olsa daha büyük kesecekler .
Özel hastane ya içine de antiyotik katıcam ya zaten ben bir haftadır antibiyotik kullanıyorumAşağı yukarı çoğumuzun bebeği bu zamanlarda bu kilodaydı. Arada oynasın 50 gr işte.
O yüzden normal geldi bana.
Serum bağlayınca taş yer değiştirecek galiba?
Ve şu da var bir arkadaşım vardı bebeği 2 hafta önden gidiyordu. Kilosu falan da iyiydi hani.36 haftadan sonra bebegin gelişimi durdu ve anne sezaryen yaptı. Bebek 3200 doğdu. Bizim bu hafta hesaplamalarimiz hep sat a göre. Belki döllenme ondan 2 hafta sonra oldu bilmiyoruz ki .benim güya 28 hafta oldu ama adetim geçtikten 6 gün sonra beta hcg 49 du .normalde benim 500 1000 olmalıydı. Hatta dış gebelik dediler. Ben ne zaman hamile kaldığımı da biliyorum. Onların hesapladigiyla arada 10 gün var .Şimdi ben neyi dikkate alacağım?Aşağı yukarı çoğumuzun bebeği bu zamanlarda bu kilodaydı. Arada oynasın 50 gr işte.
O yüzden normal geldi bana.
Serum bağlayınca taş yer değiştirecek galiba?
Ya ne bekliyormuş acaba ? Daha 26 haftalik bebek 1.500 kilo mu olacakmışKız 2,5 olsa oda yeter bekleme dediği kaç kilo onu da bilmiyorum
4.5 kilo karnımda bebek olsa ne düşünürdüm bilemedim??Çünkü artık hızla büyüyecekler. Zaten o aylarda 1500 kilo olan bebek 4,5 - 5 kilo doğar zannımca
Aynen öyle. Zaten aşağı yukarı ölçümlerVe şu da var bir arkadaşım vardı bebeği 2 hafta önden gidiyordu. Kilosu falan da iyiydi hani.36 haftadan sonra bebegin gelişimi durdu ve anne sezaryen yaptı. Bebek 3200 doğdu. Bizim bu hafta hesaplamalarimiz hep sat a göre. Belki döllenme ondan 2 hafta sonra oldu bilmiyoruz ki .benim güya 28 hafta oldu ama adetim geçtikten 6 gün sonra beta hcg 49 du .normalde benim 500 1000 olmalıydı. Hatta dış gebelik dediler. Ben ne zaman hamile kaldığımı da biliyorum. Onların hesapladigiyla arada 10 gün var .Şimdi ben neyi dikkate alacağım?
Zaten biberonda alcam almışken tam set olanları var aventin emzik te var içinde ondan alayım diyomEmzik alacagim kesinlikle. Çünkü biberon da aldım. Emzik ilk olarak ebebek in bir markası var. Yeni doğan için minicik ikili. Ondan başlayacağım. Sonra tutarsa avent alırım inskızım da kullandim iki yıl. Emzik benim için büyük kolaylık
Hamile giyim joker de varmıjokerde indirimde şu an mesela
Valla bide normal olacak bir aksilik olmazsa 3500 geçmesin aminÇünkü artık hızla büyüyecekler. Zaten o aylarda 1500 kilo olan bebek 4,5 - 5 kilo doğar zannımca
İnşallah.Valla bide normal olacak bir aksilik olmazsa 3500 geçmesin amin
Benim tsh iyi ama demirden kestim umudu yine düşük çıksın başlarım bu aşkın ızdırabına deyip ilacı bile bırakabilirimPazartesı kan ve tsh baktırıcm
Demir yine düşük çıkarsa küfür ederim
Zaten midemi bulandiriyor ara sıra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?