Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bibs e benzer emzik gördüm . Nuk kaucuk
Bence hiç fark yoktur marka disinda.

Nuk kauçuk emzik kurtardı beni zamanında. Chicco silikon emziğini tutmadı hep öğürdü ucuz emzik tuttu.
Bibs falan almam nuk yeter

Nuk da pahalanmış baya. Ayda bir rahat değiştirirdik önceden

Kızlar kontrolüm vardı bugün bebek 26+6 karın çevresi 26 bacak 26+2 kilosu da 912 gram çok mu az ya doktor öyle büyük bi bebek bekleme dedi

Doktorun ya çok saçma konuşmuş ya da iri bir bebek değil demek istemiş galiba.

26+6 da ben de gittim kontrole 915 gr biraz düşük ama önemli derecede değil dedi. Bu da normal olduğu anlamına gelir. Benim ilki de 3050gr doğdu.
Herkes 4-5 kilo doğuracak diye bir şey yok. Zaten normali iri olması değildir..
Kafana takarak stres hormonunu tetikleme.

Nuk kauçuk emzik kurtardı beni zamanında. Chicco silikon emziğini tutmadı hep öğürdü ucuz emzik tuttu.
Bibs falan almam nuk yeter

Nuk da pahalanmış baya. Ayda bir rahat değiştirirdik önceden
Bugün nuka baktim
O da ucuz degil yahu aynen ikilileri var 60 ₺ ondan da alıcam bakıcam bugün.
Bazı yerlerde de nuk un3 tanesi 50 -60 yazıyor

Bnmde karin cevresi ve bacaklari geride kilosuda 26+5 de 850 gr di kucukmu kilosu azmi dedim doktorum gayet normal dedi sadece bacak boyunun kisa oldugunu soyledi bunuda genetige bagladi cunki esimde bende kisayiz o sebeple iri bir bebek beklemiyorum saglikli olmasi yeterli
Karın çevresi de 6 gün geride allahım ya şimdi baktım

İns zamanını yakalarız camım vala her dk yüreğimiz ağzımız da

Emzik vermek riskli mi peki kizlar bebeğin boğulma kusmuğunu yutma vb durumları açısından ağzında Emzik ile uyuması?
Yani sanmıyorum. Öyle bir şey duymadım ben hiç. Benim oğlan çok az kullandı emzik sonra almadı. 1ay ancak.... Ama emzik kullananlar çok rahat ettiklerini söylüyor. Üstelik silikon kauçuk vs... Ne bulduysam denedim. Bütün markalardan aldım. Yok emmedi.

Karın çevresi de 6 gün geride allahım ya şimdi baktım
Canım böyle şeylere takılma bence bana da kafa çapı ve çevresi 6 gün geride çıktı. Üstelik kafa küçüklüğü Allah korusun zeka geriliği olan bir hastalığa işaret eder. Ama ben üstünde durmadım. Minyon olabilir cocuk. Her çocuk aynı ölçüde olacak diye bir şey yok ki.

Kızlar kontrolüm vardı bugün bebek 26+6 karın çevresi 26 bacak 26+2 kilosu da 912 gram çok mu az ya doktor öyle büyük bi bebek bekleme dedi
Böyle gereksiz ayrıntı veren doktorlara şaşıyorum hani sorun varsa söylesin ama büyük bi bebek bekleme nedir yani

Doktorum sadece doğumdan önceki son kontrolde dedi iri bir bebek olmayacak diye biz de dedik abisi de öyle doğdu diye o zaman genetik dedi ve konu kapandı

Ne gerek var sorun olmayan bir şeyi sorun gibi göstermeye ki daha haftalar var belli de olmaz yani

Bugun karnim cok sert ve icten icten bi sızı var normalmi acaba ?sizdede oluyormu

Kızlar bu soothie emzik ile air emzik arasında ne fark var biliyor musunuz?
Kendi sitesinde karşılaştırma var ama yapsan da bir sey yazmıyor

İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Bende bişey sormak istiyorum lavabodan kalkınca farkettim biraz kan geldi peçete koydum yarım saat sonra falan baktım bişey yoktu bidha olmadı yani ama korktum bugün iftara misafirim vardı yoruldum biraz acaba ondan mı yoksa doktora gitmelimiyim ilk defa böyle bişey oldu kafam takıldı cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…