- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.781
Bibs e benzer emzik gördüm . Nuk kaucuk
Bence hiç fark yoktur marka disinda.
Bilmiyorum canım uygulamasını indirip takip etmelisinHamile giyim joker de varmı
Kızlar kontrolüm vardı bugün bebek 26+6 karın çevresi 26 bacak 26+2 kilosu da 912 gram çok mu az ya doktor öyle büyük bi bebek bekleme dedi
Bugün nuka baktimNuk kauçuk emzik kurtardı beni zamanında. Chicco silikon emziğini tutmadı hep öğürdü ucuz emzik tuttu.
Bibs falan almam nuk yeter
Nuk da pahalanmış baya. Ayda bir rahat değiştirirdik önceden
Karın çevresi de 6 gün geride allahım ya şimdi baktım
İns zamanını yakalarız camım vala her dk yüreğimiz ağzımız daBnmde karin cevresi ve bacaklari geride kilosuda 26+5 de 850 gr di kucukmu kilosu azmi dedim doktorum gayet normal dedi sadece bacak boyunun kisa oldugunu soyledi bunuda genetige bagladi cunki esimde bende kisayiz o sebeple iri bir bebek beklemiyorum saglikli olmasi yeterli
Yani sanmıyorum. Öyle bir şey duymadım ben hiç.Emzik vermek riskli mi peki kizlar bebeğin boğulma kusmuğunu yutma vb durumları açısından ağzında Emzik ile uyuması?
Canım böyle şeylere takılma bence bana da kafa çapı ve çevresi 6 gün geride çıktı. Üstelik kafa küçüklüğü Allah korusun zeka geriliği olan bir hastalığa işaret eder. Ama ben üstünde durmadım. Minyon olabilir cocuk. Her çocuk aynı ölçüde olacak diye bir şey yok ki.Karın çevresi de 6 gün geride allahım ya şimdi baktım
Ben de iri olmasından korkuyorum hep minik doğdu benimkiler kaportayı son doğumda çizdirmek istemiyorumValla bide normal olacak bir aksilik olmazsa 3500 geçmesin amin
Böyle gereksiz ayrıntı veren doktorlara şaşıyorum hani sorun varsa söylesin ama büyük bi bebek bekleme nedir yaniKızlar kontrolüm vardı bugün bebek 26+6 karın çevresi 26 bacak 26+2 kilosu da 912 gram çok mu az ya doktor öyle büyük bi bebek bekleme dedi
Yemek yiyeli çok oldu mu ?Bugun karnim cok sert ve icten icten bi sızı var normalmi acaba ?sizdede oluyormu
2 saat falan oldu yaklasikYemek yiyeli çok oldu mu ?
Olmuş baya aslında benim de taş gibi oluyor ama yer yemez genelde2 saat falan oldu yaklasik
Bende hiç olmuyordu anlamadim ki bende bebegin pozisyonuyla alakali falan galibaOlmuş baya aslında benim de taş gibi oluyor ama yer yemez genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?