Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bizden bir kat fazla gidecekler ilk 1 ay kadar. Yani hava sıcak olsa da ilk doğduğunda uzun kollu giyer. Hastane çıkışları ve tulumlar uzun kollu, içine kısa kollu giydirecegim atlet niyetine.

Bizden bir kat fazla gidecekler ilk 1 ay kadar. Yani hava sıcak olsa da ilk doğduğunda uzun kollu giyer. Hastane çıkışları ve tulumlar uzun kollu, içine kısa kollu giydirecegim atlet niyetine.
İlk aylık aışverişi sen nasıl yaptın kaç tulum zıbın hastane çıkışı falan aldın bi de aldığın diğer emziği merak ettim

Almadığım bir o vardı şu mesaj sonrası gaza geldim onuda alıp koyacağım hastane cantasina
Bende kızıma almıştım hiç birini almamıştı bir kutu var çeşit çeşit emzik yanıma bir tek aventi alıcam diğerlerini evde denerim eğer tutmazsa, ama çevremde bana - bir tane alacağım hastane çantasına atacağım ne alayım - diye sorduklarında avent air öneriyorum emzikli 10 bebekten 7si ondan diğer üçüde ne versen tutacak bebekler oluyor zaten bence, tutmayanda tutmuyor benim ki gibi

Çekebilir yıkadığımda, bide bebişin azıcık iri olabilir sen uzunsun eşin de uzunsa, ee bide erkek bebek hızlı toplanır hastanede bir çıt büyük olsada evde ilk haftasında falan tam olur bence

İlk aylık aışverişi sen nasıl yaptın kaç tulum zıbın hastane çıkışı falan aldın bi de aldığın diğer emziği merak ettim
Sootie ve oioi var elimde bide bunu alacagim ben cok aldim sen bana bakma kısa kollu uzun kollu tulum hastane çıkışı bol bol var sayısını bilmiyorum ama yıkarken sayacağım bayram sonrasi

Benimde büyük ne yapsam tutmadi annem bir kere emzigi bantlamis ben yokken zorla diliyle atmiş

Karın çevresi de 6 gün geride allahım ya şimdi baktım
Canm 26+4 de gittim. 930 gramdı. Ve her yeri hemen hemen 26+1 26+2 iken karın cevresi geride 25+5 gorunuyor. Doktorum bişey demedi. Hatta bu vakte kadar kafası da hep geriden geliyordu. Ben takmadım kafama. Doktorum bişey olsa söylerdi kesin söylerdi adamı tanıyorum. Gerek görmedigi ciddi bulmadigi seyl3ri dile getirmiyor benim doktor.

Olsun içini doldurunca bir daha çekersin resim artık.
Aynen en azından fazla giydiricemmmm bi kaç kere giyöiş olur
Bizim tarafa çekerse kesin tombiş olur benimde eşimin tarafı kuru zayıf anasına çeker belki toplanır olur hemen
Çekebilir yıkadığımda, bide bebişin azıcık iri olabilir sen uzunsun eşin de uzunsa, ee bide erkek bebek hızlı toplanır hastanede bir çıt büyük olsada evde ilk haftasında falan tam olur bence
Evet benimde eşiminde uzunnn , artık hastaneede tek foto için giydiririm en azından bi kaç kere üstünde görürüm yenidoğan olsaydı belki 1hafta bile giydireöexdim

Kızlar bu karın çevresi geri/ileri mevzusunu doktor mu söylüyor ?
Ultrasyon kağıdında mı yazıyor ?
Yazıyosa da gerisi/ilerisi nasıl anladınız ?

Kagıtta yazıyor. AC yazan yer karin cevresi karsisinda 25+5 yazmis. Normalde ben 26+4de gitmistim. Diger degelrin karsisi hep 26 + seklinde mesela.

Kızlar bu karın çevresi geri/ileri mevzusunu doktor mu söylüyor ?
Ultrasyon kağıdında mı yazıyor ?
Yazıyosa da gerisi/ilerisi nasıl anladınız ?
Benim de boy kilo olması gereken haftada. Baş çevresi ve karın çevresi 4 gün kadar geride Dr hiçbir şey demedi. Ben de çocuk fit olacak diye sevindim varsa gerilik siz de takılmayın

Bende 5 tane hastane çıkışı var, 5-6 tane uzun kollu ayağı patikli tulum var, bunların hepsi yeni doğan. Bunlar dışında 0-3 3-6 şeklinde askılı, kısa kollu, kısa kol kısa bacak tek tulumlar, içi kısa kollu, gömlekli salopetler bir tık daha süslü gezmelik şeyler var.

Bir kaç tane indirimde denk getirdiğim kışlık şeyler var, 6-9 / 9-12 ay aldım onları hep pantolon, gömlek, ceket gibi şeyler gezmelik tarzda. Çok ucuz denk gelince aldım yoksa kışa çok bişi almak mantıklı değil bence bebeğin kilo boy gidişatına göre almayı mantıklı buluyorum çok büyük kıyafet giydirmeyi sevmem ben çünkü.

Benimde büyük ne yapsam tutmadi annem bir kere emzigi bantlamis ben yokken zorla diliyle atmiş
Azıcık vicdanı varsa bu kadar çabama tutar o emziği başkada bir şey demiyorum.

Bende bayramdan sonra yıkayıp yerleştireceğim o aşamaya gelince sanki doğuma az kalacakmış gibi hissediyorum heyecanlıyım
Bu aralar hep erken doğum haberleri duyuyorum içim rahat olsun çantamı da hazırlarım bir eksiğim kalmadı zaten bundan sonra aldığı herşey keyfii ekstra şeyler olacak onlarda ekstra yıkanıp dolaba yerleştirilir diye düşündüm

Bana da yaptı. Benim bebeğim zamanla o süreyi kapattı. İşte bu süreyi kapatması aslında onun 2 hafta önden gittiğini gösteriyor ama sat a da göre de normal zamanı oluyor.
Yani doktor bana şu şekilde açıkladı, ben hastaneye 12 gün gecikmeyle gittiğimde kan testi 30 çıktığında aslında 6-7 haftalık olması beklenen 4 haftalık bile değildi. Sağlıksız dendi düşer tutunamamış dendi vs. Sonra kendi doktorum bir bebek var ama o kadarlık değil, demekki gec yumurtlama olmuş gününü hesaplarız sen şuan buna takılma takip edeceğiz dedi.

Hep düzeltilmiş sat a göre takip ettik eski son adet tarihini unuttuk yani. Sende öyle yap eskisini düşünme o kafa karıştırır doğru sonuç vermez

Slmlar herkese bizim dun doktor ziyaret günümüzdu tam 26+0 810 grm 32 santimmisiz kafası sağ kaburgamın altindaymis ters duruyo dedi böbrek ağrın olursa panik yapma dedi bebis hep bi yerdeymis çünkü bu da resmimiz

ben dun gitmişim Eylül annelerine atmışım gruplarına da girmedim nasil oldu ki

Eklentiler

• Screenshot_20220416-191945_Gallery.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 88
  • Screenshot_20220416-191852_Gallery.webp
    11 KB · Görüntüleme: 105
Yenidoğan baya almışsın ben de yenidoğana hastane çıkışı ve tulum aldım diğerleri 3 aydan başlıyor bugün patikli altların üstüne takım olsun diye kruvaze zıbın aldım alttan çıtçıtlı olanlardan artık hiç dışarda giydirmelik bir şey almadım ben galiba ya ama tulumları çok renkli çok cici :)

Bende pco sebebiyle sata uymuyordu cunki 2 ayda bir adet goruyordum 3 haftalik olan bebegin aslinda 9 haftalik falan olmasi gerekiyordu bende doktorun bana verdigi sata gore ilerliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…