- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.861
Gram takmışlar ya durumu olmadıklarından olabilir mi? Yani varda yapmamışlarsa biraz ayıp yada garip olsada üzülme onların sünneti vs olunca sende onlara gram takarsın.Azcık uzun oldu amaKonudan alakasız size bir fikir danışıcam biraz bdv gibi olucak amaaa
Bi kaç kere burdan abimle karısıyla aramın olmadığını söyledim hani abi olarak gram takanlar
Neyseeee ben haziranda evlendim evlendikden sonra ailecek temmuz gibi herkesi yemeğe almıştım onlarıda davet ettim güzel geçmişti..
evden çıkarken herkesin söyledi bziede bekleriz dedi abimin eşi çağırmayı beklemeyin dedi tamam inşallah dedik. Geçti gitti, Genelde bizim tarafda yeni evlenenler eve davet edilir bizde davet edilmediğimiz için evleneli 10-11 ay olucak gitmedik , çağırılmadık hiç, hamile kaldığımdada bi msjla hayırlı olsun dediler okadar .
Neyse geçen şubat ayında abimin eşi 2.ye doğum yaptı ben elimde bebek takımı alıp gittim hastaneye hayırlı olsuna sonra döndüm gittm ogun zaten yeğenim karnıma vurduğu için kanamam vardı durmamıştım.
Şimdi 2 ay geçti evlerine gitmedim tekrardan, annemde bana kızıyo gitmiyorum diyeeee.
(Bu arada ilk yeğenime baya bişi yaptım aldım ben ozman evli değilim diye, okadar şeye bana gramla gelince ben biraz soğudum, 2. Çocuğunada buyuzden birşey yapmadım
Eminim 1.ye yaptıklarımı hiçe sayıp, 2. Ye yapmadığımı görünce, benim çocğumada bişi yapıcağını düşünmüyorum)
Hastaneye gitmiştim Sizce evinede gitmelimiyim , yoksa bu zamana kadar hiç çağırmadığı için gitmemelimiyim
Arada kaldım..
Bana geliceğini düşünmüyorum doğum dan sonraaa oyuzden biraz gel gitlerdeyim ..
Ben listeyi yazdıralı daha 2 hafta olmadıkiAma sen listeye göre gitmiyor muydun
Peki lavaş neden anlatsana birazBen listeyi yazdıralı daha 2 hafta olmadıki
Yakalandım mıPeki lavaş neden anlatsana biraz
PeşindeyimYakalandım mı
Yaa tatilin son günü kahvaltıyı özel kılmak için
Peşindeyim
Ben de bugun sabah sınavdan çıktım
Kurt gibi açtım
Karbonhidrata boğdum kendimi yediklermi saysam
Ama şişim sabahtan beri mahvoldum
(Ama dün aksam yemeğimi 5te yediğimi ve sonrasında sadece ayva yediğimi ve kahvaltıyı da bugun 1de yaptığımı ekleyeyim)
Ben eminim abim yada eşi benim bebeğimi kucağına bile almıcaklarrr okadar eminimm yani , abimin karısının sözünü dinlediği için çok sinir oluyorumValla abim de olsa bana yapılmayan hiç bir şeyi karşı tarafa yapmazdım. Yanlış anlama da onlarınki sana yeğen de seninki onlara ne oluyor? Evet nir yere kadar kardeş arasında lafı olmaz ama hep ben yapıyorsam da orada bir sıkıntı vardır.
Şöyle söyliyim benim düğünümden önce abim eşine iphone 11 aldılarGram takmışlar ya durumu olmadıklarından olabilir mi? Yani varda yapmamışlarsa biraz ayıp yada garip olsada üzülme onların sünneti vs olunca sende onlara gram takarsın.
Eşimin kuzeni için kayınvalidem sürekli gidin gidin gidin gidin diyodu, Ay anne bir kez bile aranıp davet edilmedik nereye nyie gidiyoruz dedim eşim vs hep bir aradayken. Çok kızarım öyle ısrarlara. Yalandan ağız ucuyla gelin bak, davet beklemeyin demekle olmaz ki canım ararsın şu gün şu saat gelin bekliyorum dersin çok istiyorsan çünkü ben öyle yapıyorum.
Ama abinde hata buda bir gerçek.
Ara abi abini ve siz bizi davet etmiyorsunuz ama bit gün size geleceğiz birazdan eşimle de konuşup haber vereceğim de lafını ona sokmuş ol
Kaos severim
Evet sitede daha pahalı üstelik kargo bedavaya gelsin diye de ürün alıp hepten zarar ediyoruz aslında .Canım magaza da mı indirim aynılari internet sitesinde daha pahallı da.
Konuya çok hakim değilim ama abin için git canım büyüklük sen de kalsın, abi kardeş arasına niye girer ki biri. Abinde de hata var biraz dik durması gerekir yaniBen eminim abim yada eşi benim bebeğimi kucağına bile almıcaklarrr okadar eminimm yani , abimin karısının sözünü dinlediği için çok sinir oluyorumSonuçda karında olsa o benim kardeşim diceksin..
Şöyle söyliyim benim düğünümden önce abim eşine iphone 11 aldılarDemekki var diyorum durumları
Birde abimin eşi yoncaya gram takıcamm ben demiş abimde asla o bemim kardeşim abi olarak onumu takıcaz diye hesap sormamış,
Düğünden bi kaç gün önce abim bana msj attı eşim sana gram takıcak, ama ben abiyim onun az olduğunu farkındayım sana para atmak atıyım ama kimse bilmesin dedi . Ve bana 1500 gibi bir para attı haziranda.. ama bunu karısı dahi kimse bilmiyor
Zamanında eşi kardeşine 10 bin vermiş ve kardeşi geri vermemiş o benim kardeşim istemem demiiş.
Bana gram takıyo ve abim birşey demiyo
Annemde aramızda sıkıntı olsun istemiyo, abimde gizliden bana para yolladığı içinde gitsem mi diyorum ne biliyim
Eşinin yüzünü bile görmek istemiyorum arada kaldım
Tabi tek altın muhabbeti değil arkamdan konuştığu şeyleri duydum oyuzden birazdan kinim
Aslında dün de çorap almıştım. Pijamalar indirimde dedi görevli bakmaya üşendim.Evet sitede daha pahalı üstelik kargo bedavaya gelsin diye de ürün alıp hepten zarar ediyoruz aslında .
Bişeyi görerek almak benim için hep tek mantıklı yol olmuştur . Sanıyorum tüm mağazalar için geçerli çünkü hem kurumsal hem de özel bi durum yok , tabi bakmak lazım ..
Zaten güncelleme gelecekse boşver iyi yaptın, ondan sonrasına uy yeterli bence ya zaten bisey kalmadı doğumlarahata ettim biliyorum yarın dahiliye randevum var sonra diyetisyenim listemi güncelleyecek, o zamana kadar biraz rahat davranmış olabilirim
Senin büyük sınav mı, nasıl geçti ?
Çok sevindim inşallah hedefine ulaşırsınZaten güncelleme gelecekse boşver iyi yaptın, ondan sonrasına uy yeterli bence ya zaten bisey kalmadı doğumlara
Güzeldi çok şükür bi öncekine göre. Standart sapması çok düşük olmazsa lazım olan puanı alırım gibi
Canım abin kabahtli kesinBen eminim abim yada eşi benim bebeğimi kucağına bile almıcaklarrr okadar eminimm yani , abimin karısının sözünü dinlediği için çok sinir oluyorumSonuçda karında olsa o benim kardeşim diceksin..
Şöyle söyliyim benim düğünümden önce abim eşine iphone 11 aldılarDemekki var diyorum durumları
Birde abimin eşi yoncaya gram takıcamm ben demiş abimde asla o bemim kardeşim abi olarak onumu takıcaz diye hesap sormamış,
Düğünden bi kaç gün önce abim bana msj attı eşim sana gram takıcak, ama ben abiyim onun az olduğunu farkındayım sana para atmak atıyım ama kimse bilmesin dedi . Ve bana 1500 gibi bir para attı haziranda.. ama bunu karısı dahi kimse bilmiyor
Zamanında eşi kardeşine 10 bin vermiş ve kardeşi geri vermemiş o benim kardeşim istemem demiiş.
Bana gram takıyo ve abim birşey demiyo
Annemde aramızda sıkıntı olsun istemiyo, abimde gizliden bana para yolladığı içinde gitsem mi diyorum ne biliyim
Eşinin yüzünü bile görmek istemiyorum arada kaldım
Tabi tek altın muhabbeti değil arkamdan konuştığu şeyleri duydum oyuzden birazdan kinim
Amin inşallah teşekkür ederimÇok sevindim inşallah hedefine ulaşırsın
Yarından itibaren daha dikkatli olacağım mecbur artık
Aynen ben asla eşimin ablalarıyla aralarına girmem karışmam , abim biraz pasif kalıyo onun yanındaKonuya çok hakim değilim ama abin için git canım büyüklük sen de kalsın, abi kardeş arasına niye girer ki biri. Abinde de hata var biraz dik durması gerekir yani
Abimde eşine uyuyo işte , aramaz sormaz, bize gelirler eşimle pek muhattap olmaz fln ki benim eşim birşey yapmadı zaten yeni evliyiz evlenmeden önce ve şimdi toplasan 5 kere görmedi , ben yine yüz yüze gelince onun eşiyle konuşuyorumyoncambenim abinin tavrı nasıl Peki genel olarak. Sanırım ben onun hareketlerine göre de davranırdım
Ama o da yengene uyuyorsa benim umrumda olmazdı pek açıkçası
Valla sırf annem içim yaparsam yapıcammm sanırım, annemler giderken belki giderim oda gelmedi demesinler diyeCanım abin kabahtli kesinama az da olsa telafi etmeye çalışma durumu var en azından. Hiç yoktan iyidir. Böyle durumlarda genelde aile buyuerini üzmemek için gereken yapılıyor maalesef.
Hiç sevmem karısının/kocasının ağzında yaşayan insanları. Sen bilirsin elbette. Benim umrumda olmaz istediklerini desinler, gitmem valla.Aynen ben asla eşimin ablalarıyla aralarına girmem karışmam , abim biraz pasif kalıyo onun yanında
Abimde eşine uyuyo işte , aramaz sormaz, bize gelirler eşimle pek muhattap olmaz fln ki benim eşim birşey yapmadı zaten yeni evliyiz evlenmeden önce ve şimdi toplasan 5 kere görmedi , ben yine yüz yüze gelince onun eşiyle konuşuyorum
Valla sırf annem içim yaparsam yapıcammm sanırım, annemler giderken belki giderim oda gelmedi demesinler diye
Yemeden önce mi yedikten sonra mıAmin inşallah teşekkür ederim
Hamur yiyesin geldiği an gel hemen buraya yaz
Yedikten sonra haber vermenin ne anlamı varYemeden önce mi yedikten sonra mı
Yemiyeceğim artık lavaş ve simitle bugün jübileyi yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?