- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.901
Benim Sağ elimde uyuşma ve ağrı vardı çok şükür magnezyumdan sonra ağrı kesildi uyuşma doğumdan sonra geçer dedi doktorum sinir sıkışması oluyormuş çünküYarın saglık ocagına söyleyim o zaman. Benim ayaklarım çok fena ağrımaya başladı. Kullandigim vit takviyesine baktm.magnezyum kalsiyum yok icinde. Magnezyum gerekir değil mi?
Böyle plastik yumuşak gibimi odaBöyle bölmeliler güzel oluyor.
Mika var ondan al . Züccaciyede satılıyor
Dümdüz kaseye tabaga koyup veriyorum vallaYok yaaaa işte bebeğe 6aylıkdan sonra mamayı buna koyuyolar yumuşak bebeğin bi yerine gelse acıtmaz oyuzden herhaldeben evdeki tabağa koyarım artık
Gerçekden böyle insanlarla ilişkiyi kesmek gerekiyo hem sinirini zıplatıyo hemde huzurunu bozuyoValla ben bunu kendi annemde bizzat gördüm. Hep zavallı annem kardeşim diye alttan alırdı. Hatta para bile verirdi .aman karım duymasın. Sonra ne dedi biliyor musun o çok sevgili dayım ben para almadım ki dedi .
Anneler herkese böyle. Ben o yüzden gaza gelip aramıyorum. Çünkü enayi yerine koyuyorlar sonra .Ben herkesle ilgiyi kestim .Üzülmemek için belki de böyle yapmak gerekiyor.
Böyle plastik yumuşak gibimi oda
Bu fiyatı görünce bende öyle dedim tabağa koyup veririm diye , bu instamomlar bebi etkiliyo takip etmicem sonunda hiç biriniDümdüz kaseye tabaga koyup veriyorum valla
Sanki bize onlarda yedirler koyun gitsin tabaga işte
Heee tamam baktım şimdi geçen a101e gelmişti alsaydım keşkede neyse 6 ay olcakda mama yicekteeee oooYanı ne cam ne silikon
plastik yapı
Onlara bakarsan evin yolunu kaybedersin ayolBu fiyatı görünce bende öyle dedim tabağa koyup veririm diye , bu instamomlar bebi etkiliyo takip etmicem sonunda hiç birini
Ellerim de uyuşuyor evet. Bu vakte kadar idare ettim ama bacaklarim artık iki gündür zorluyor. Teşekkür ederim.Benim Sağ elimde uyuşma ve ağrı vardı çok şükür magnezyumdan sonra ağrı kesildi uyuşma doğumdan sonra geçer dedi doktorum sinir sıkışması oluyormuş çünkübence sana da etki eder canım magnezyum ama tabi doktoruna sor yinede
Bende de içine sıcak su doldurulani ve alti masaya yapışanı vardı. Altina suyu koyunca sogumuyor ve bebek yerinden oynatıp ters ceviremiyor. Ama gel gör ki bi iki kullandıktan sonra zor geldi sıkıldım. Insan en pratik olana gidiyor.Yok yaaaa işte bebeğe 6aylıkdan sonra mamayı buna koyuyolar yumuşak bebeğin bi yerine gelse acıtmaz oyuzden herhaldeben evdeki tabağa koyarım artık
D vitamini ve demir ilacıRegenesis max kullananlar yaninda ekstra ne kullaniyorsunuz? Bunda bazi vit ler eksik galiba.
Bu arada gebeliğim 28+4Arkadaşlar merhaba. Bugün ilk kez kuyruk sokumum çok kötü ağrıdı hatta yürürken bile çok zorlanıyorum. Dün de bacaklarımın ağrısından uyuyamadım bile. Magnezyum takviyesi alıyorum benimle aynı durumu yaşayan var mı acaba
Ben magnorm kullanıyorum geçen aylarda 50 ye almıştım daha dün 75 e aldımKızlar.. Receteyle uygun fiyata magnezyum var mı? Magnimore plus sanirim recetesiz. Ve internette 150 tl civarında gorunuyor dogru mu?
1 tane parol iç yoksa yarin bir kat daha aciyla uyanirsinKızlar bugün temizlik olayını biraz fazla abartmışım. kalçam inanılmaz ağrıyor. Ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum. Önerdiğiniz birşey var mı? Sabah işe nasıl giderim bilmiyorum.
O kısımdaki ağrı 30 haftadan sonra hic geçmiyor seninkide bir tık erken başlamış sanırım, bol dinlenmek gerek evi silip supurmekte uzerine ekliyor aciyi , ben parol aliyorum çok fazla hissedinceBu arada gebeliğim 28+4
O kısımdaki ağrı 30 haftadan sonra hic geçmiyor seninkide bir tık erken başlamış sanırım, bol dinlenmek gerek evi silip supurmekte uzerine ekliyor aciyi , ben parol aliyorum çok fazla hissedince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?