Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yarın saglık ocagına söyleyim o zaman. Benim ayaklarım çok fena ağrımaya başladı. Kullandigim vit takviyesine baktm.magnezyum kalsiyum yok icinde. Magnezyum gerekir değil mi?
Benim Sağ elimde uyuşma ve ağrı vardı çok şükür magnezyumdan sonra ağrı kesildi uyuşma doğumdan sonra geçer dedi doktorum sinir sıkışması oluyormuş çünkü bence sana da etki eder canım magnezyum ama tabi doktoruna sor yinede

Yok yaaaa işte bebeğe 6aylıkdan sonra mamayı buna koyuyolar yumuşak bebeğin bi yerine gelse acıtmaz oyuzden herhalde ben evdeki tabağa koyarım artık
Dümdüz kaseye tabaga koyup veriyorum valla

Sanki bize onlarda yedirler koyun gitsin tabaga işte

Gerçekden böyle insanlarla ilişkiyi kesmek gerekiyo hem sinirini zıplatıyo hemde huzurunu bozuyo

Ellerim de uyuşuyor evet. Bu vakte kadar idare ettim ama bacaklarim artık iki gündür zorluyor. Teşekkür ederim.

Yok yaaaa işte bebeğe 6aylıkdan sonra mamayı buna koyuyolar yumuşak bebeğin bi yerine gelse acıtmaz oyuzden herhalde ben evdeki tabağa koyarım artık
Bende de içine sıcak su doldurulani ve alti masaya yapışanı vardı. Altina suyu koyunca sogumuyor ve bebek yerinden oynatıp ters ceviremiyor. Ama gel gör ki bi iki kullandıktan sonra zor geldi sıkıldım. Insan en pratik olana gidiyor.
Bence hafif ve altı yapışan tabak mantikli. Ama çok pahaliysa da gerek yok.

Aslında sürekli dinleniyorum acaba hareketsizlikten mi oldu diye düşündüm ben de. Yani yürümemi bile aşırı zorlaştırıyor zaten bacak ağrılarım yanına kâr kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…