Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Telefonun sarjı bitti diye aglamıs tım eşim sarja taktıda barıştım onla

Yüksek değil ki senin şekerin. Gereksiz stres yapma kendine

Konuya çok hakim değilim ama abin için git canım büyüklük sen de kalsın, abi kardeş arasına niye girer ki biri. Abinde de hata var biraz dik durması gerekir yani
Ben bu konularda çok kindarım ve bundan asla pişman değilim. Ben hamile olacağım ve bana mesajla hayırlı olsun diyecek ?? Onu da mı karısı yaptırıyor. Anneler hep ogullarini tutuyor kızlarının ne düşündüğünü umursamiyor .Senin kocan aynısını yapsa annen burnundan getirir ama gelin yapınca bir şey olmaz .
Benim annem de erkek kardeşine böyleydi. Anneannem hep bizim gitmemizi isterdi .hep biz dayıma iyi davrandik .o bize hiç iyi davranmadı. Sonra üzülen hep annem oldu .kimse de iyilikten bilmedi .
Ben gitmem de aramam da .benim çocuğum cocuk değil mi ? Niye kimse simartmiyor da hep ben sımartiyorum .

Ben tek çocuğum empati kuramıyorum belki de haklısındır

Peri padişahının oğlu/kızı olsa umrumda olmaz harfiyen katılıyorum

Anneme git söyle diyorum bana söylediğin gibi gelinine oğlunaaaa söyleyemiyo olay çıkartırlar ederler diye
Abimin ilk çocğuna çok altın geldi mesela, geçen ona altın takanlardan birinin çocğu oldu , abimle eşi gitmiyo hayırlı olsuna onada neden takısı var takı takıcaklar diye ödemesi gerekiyo onu geri.
Almayı bilirler vermeye gelince yok.
Anneme söyle bak bizi millete rezil ediyolar diyorum söyleyemiyo deli ediyo beni

Yeminle yiğenlerimi cidden seviyorumda, dediğin gibi biliyorum asla eşinin abiminde bebeğimi alıp seviceğini sevmiyorum gelselerde
İnşallah zaman beni yanıltır

Kesinlikle öyle ben de düşünmemeye çalışıyorum hareketli bir bebek sağlıklıdır diye avunuyorum inşallah nir dahaki kontrolde iyiymiş, büyümüş diye yazacağım

Kızlar.. Receteyle uygun fiyata magnezyum var mı? Magnimore plus sanirim recetesiz. Ve internette 150 tl civarında gorunuyor dogru mu?

Ben magnorm kullanıyorum doktor yazmıştı. Kan hapıyla birlikte 17 lira civarı ödeme yaptım diye hatırlıyorum

Banada bunu yazdı
Yarın saglık ocagına söyleyim o zaman. Benim ayaklarım çok fena ağrımaya başladı. Kullandigim vit takviyesine baktm.magnezyum kalsiyum yok icinde. Magnezyum gerekir değil mi?

Valla ben bunu kendi annemde bizzat gördüm. Hep zavallı annem kardeşim diye alttan alırdı. Hatta para bile verirdi .aman karım duymasın. Sonra ne dedi biliyor musun o çok sevgili dayım ben para almadım ki dedi .
Anneler herkese böyle. Ben o yüzden gaza gelip aramıyorum. Çünkü enayi yerine koyuyorlar sonra .Ben herkesle ilgiyi kestim .Üzülmemek için belki de böyle yapmak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…