- 23 Ekim 2018
- 16.270
- 37.629
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.881
Bilmem belki biraz kınama cezası kendime getirir beni diyeYedikten sonra haber vermenin ne anlamı var
Kınayamam olmaz, kıyamamBilmem belki biraz kınama cezası kendime getirir beni diye
Telefonun sarjı bitti diye aglamıs tımAy bugün çok garibim valla her şeye ağlıyorum sabahtan beri . Annemleri gönderdim kardeşimin yanına gideceklerdi yarım saat sonra kapı çaldı yolda çilek almışlar kardeşime bana da alıp yoldan geri dönüp kapıdan bıraktılar. Yemin ederim çileğe bakıp bakıp ağlıyorumHamilelikten önce hiç ağlamazdım eşimle 2018den beri beraberiz ağladığımı hamilelikte gördü o dereceydi yani . Ne olcak bu haller ya doğumdan sonra geçer inşallah Sizin ağladığınız en saçma neler oldu ?
Yüksek değil ki senin şekerin. Gereksiz stres yapma kendineAllah affetsin dr endokrinoloji ye git demedi hatta yediğine bile dikkat et demedi bu yüzden ben yüksek olduğunun farkındayım ama sadece hafta sonu kaçamak yapıyorum çünkü bi tek hafta sonu eşimle kahvaltı edebiliyorum onda da güzel bi kahvaltı etmek istiyorum diğer günler de elimden geldikçe dikkat ediyorum ama çok kasmıyorum canm isteyince az da olsa yiyorum tatli ya da meyve çünkü diğer türlü daha da stres oluyorum
Eşim ekmek almamış diye tartışmıştım ben de, seninle evlendiğimden beri ekmeğe doyamadım diye de kızmştımTelefonun sarjı bitti diye aglamıs tımeşim sarja taktıda barıştım onla
Ben bu konularda çok kindarım ve bundan asla pişman değilim. Ben hamile olacağım ve bana mesajla hayırlı olsun diyecek ?? Onu da mı karısı yaptırıyor. Anneler hep ogullarini tutuyor kızlarının ne düşündüğünü umursamiyor .Senin kocan aynısını yapsa annen burnundan getirir ama gelin yapınca bir şey olmaz .Konuya çok hakim değilim ama abin için git canım büyüklük sen de kalsın, abi kardeş arasına niye girer ki biri. Abinde de hata var biraz dik durması gerekir yani
Ben tek çocuğum empati kuramıyorum belki de haklısındırBen bu konularda çok kindarım ve bundan asla pişman değilim. Ben hamile olacağım ve bana mesajla hayırlı olsun diyecek ?? Onu da mı karısı yaptırıyor. Anneler hep ogullarini tutuyor kızlarının ne düşündüğünü umursamiyor .Senin kocan aynısını yapsa annen burnundan getirir ama gelin yapınca bir şey olmaz .
Benim annem de erkek kardeşine böyleydi. Anneannem hep bizim gitmemizi isterdi .hep biz dayıma iyi davrandik .o bize hiç iyi davranmadı. Sonra üzülen hep annem oldu .kimse de iyilikten bilmedi .
Ben gitmem de aramam da .benim çocuğum cocuk değil mi ? Niye kimse simartmiyor da hep ben sımartiyorum .
Eşim ekmek almamış diye tartışmıştım ben de, seninle evlendiğimden beri ekmeğe doyamadım diye de kızmştım
Peri padişahının oğlu/kızı olsa umrumda olmazBen bu konularda çok kindarım ve bundan asla pişman değilim. Ben hamile olacağım ve bana mesajla hayırlı olsun diyecek ?? Onu da mı karısı yaptırıyor. Anneler hep ogullarini tutuyor kızlarının ne düşündüğünü umursamiyor .Senin kocan aynısını yapsa annen burnundan getirir ama gelin yapınca bir şey olmaz .
Benim annem de erkek kardeşine böyleydi. Anneannem hep bizim gitmemizi isterdi .hep biz dayıma iyi davrandik .o bize hiç iyi davranmadı. Sonra üzülen hep annem oldu .kimse de iyilikten bilmedi .
Ben gitmem de aramam da .benim çocuğum cocuk değil mi ? Niye kimse simartmiyor da hep ben sımartiyorum .
Anneme git söyle diyorum bana söylediğin gibi gelinine oğlunaaaa söyleyemiyo olay çıkartırlar ederler diyeBen bu konularda çok kindarım ve bundan asla pişman değilim. Ben hamile olacağım ve bana mesajla hayırlı olsun diyecek ?? Onu da mı karısı yaptırıyor. Anneler hep ogullarini tutuyor kızlarının ne düşündüğünü umursamiyor .Senin kocan aynısını yapsa annen burnundan getirir ama gelin yapınca bir şey olmaz .
Kesinlikle öyle ben de düşünmemeye çalışıyorum hareketli bir bebek sağlıklıdır diye avunuyorum inşallah nir dahaki kontrolde iyiymiş, büyümüş diye yazacağımO 10 gün fark daha da fazlalaşırsa diyedir belki doktordan daha iyi bilemeyiz. ama sunu diyim sonlara dogru sıklaşacak zaten doktorların tarzı farkli olabiliyor bazisi biraz erkenden 2 haftalik kontrole inebilir. Suan stres yapman bebege fayda saglamaz. Sana da faydası yok. Elinde veya kotnrolünde olan bişey de degil. Bu furumda genelde Allah a bırakiyorum. Stres olmayacagi varsa da soruna sebep oluyor.
Ne işe yarayacak ki bu? Özel bir olayı mı var?Bunlarda maşallah ne pahalı
Ben magnorm kullanıyorum doktor yazmıştı. Kan hapıyla birlikte 17 lira civarı ödeme yaptım diye hatırlıyorumKızlar.. Receteyle uygun fiyata magnezyum var mı? Magnimore plus sanirim recetesiz. Ve internette 150 tl civarında gorunuyor dogru mu?
Yok yaaaa işte bebeğe 6aylıkdan sonra mamayı buna koyuyolar yumuşak bebeğin bi yerine gelse acıtmaz oyuzden herhaldeNe işe yarayacak ki bu? Özel bir olayı mı var?
Banada bunu yazdıKızlar.. Receteyle uygun fiyata magnezyum var mı? Magnimore plus sanirim recetesiz. Ve internette 150 tl civarında gorunuyor dogru mu?
Ben magnorm kullanıyorum doktor yazmıştı. Kan hapıyla birlikte 17 lira civarı ödeme yaptım diye hatırlıyorum
Yarın saglık ocagına söyleyim o zaman. Benim ayaklarım çok fena ağrımaya başladı. Kullandigim vit takviyesine baktm.magnezyum kalsiyum yok icinde. Magnezyum gerekir değil mi?Banada bunu yazdı
Böyle bölmeliler güzel oluyor.Bunlarda maşallah ne pahalı
Valla ben bunu kendi annemde bizzat gördüm. Hep zavallı annem kardeşim diye alttan alırdı. Hatta para bile verirdi .aman karım duymasın. Sonra ne dedi biliyor musun o çok sevgili dayım ben para almadım ki dedi .Anneme git söyle diyorum bana söylediğin gibi gelinine oğlunaaaa söyleyemiyo olay çıkartırlar ederler diye
Abimin ilk çocğuna çok altın geldi mesela, geçen ona altın takanlardan birinin çocğu oldu , abimle eşi gitmiyo hayırlı olsuna onada neden takısı var takı takıcaklar diye ödemesi gerekiyo onu geri.
Almayı bilirler vermeye gelince yok.
Anneme söyle bak bizi millete rezil ediyolar diyorum söyleyemiyo deli ediyo beni
Yeminle yiğenlerimi cidden seviyorumda, dediğin gibi biliyorum asla eşinin abiminde bebeğimi alıp seviceğini sevmiyorum gelselerde
İnşallah zaman beni yanıltır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?