Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aslında sürekli dinleniyorum acaba hareketsizlikten mi oldu diye düşündüm ben de. Yani yürümemi bile aşırı zorlaştırıyor zaten bacak ağrılarım yanına kâr kalıyor
Yürümekte iyi geliyor evet , surekli dinlenincede ağrır ama ev süpürünce degisik hallere giriyoruz egil doğrul cok oluyor her odada dinlenerek süpürüyorum artik eger dayanilmazsa bi parol ic bakalim işe yarayacakmi

Hiç rahat iş yapamıyorum ben de
Geçen gün 3 saatte sil süpür yapabildim. Eğilip bir şeylerin altını silebilmek, çekmek itmek çok zorlaştı.
Evim de büyük değil ama her odada bir oturuyorum neredeyse

Vay be onu hiç duymamıştım neler vsr cidden ama mantıklı bişi de dediğin gibi kim uğraşcak

Bu fiyatı görünce bende öyle dedim tabağa koyup veririm diye , bu instamomlar bebi etkiliyo takip etmicem sonunda hiç birini
İstamomları takip etme zaten tamamen alışveriş odaklilar. Ben birseyi önerince onlar alacaksam bile almıyorum. Diğer meselede de içinden geleni yap. Bende benzer şeyler yaşadım terapist bana sen elinden ve içinden geleni yap kimseyi mutlu etmeye uğraşma dedi sonra bıraktım. Şimdi aramız daha iyi her zamankinden. En güzeli ve temizi aslında mesafeli durmak. Kardeşimiz diye illa çok iyi olmayacağız.

Canım yazdıklarını okudum ve sana çok hak verdim.O kadar haklısın ki.dugunde gram takmak ne demek oluyor onu yabancılara yapıyoruz biz.Kardese de bu reva görülmez ama iş abin de bitiyor ,pasif kalmış gizliden para atmak ne demek ben olsam gizli atacağına hiç atma derdim.
En güzeli uzak durmak evet ama onlar senin yeğenin.Yine de yeğenin icin evlerine gidip yeğenlerimi görüp sevmeye geldim diyebilirsin

yoncambenim konuyu yeni okudum

Sanırım bende gitmezdim , eşinin agzina bakan bi abim varsa onlara mutluluklar diler her türlü mesafeyi koyardim
Gitsen bile bu saatten sonra ne abinin sana tavri değişecek, nede o gelin hatir bilecek ,bir pismanlik daha duymamak adina gitmem

Ayni durumu bende yasiyorum
Ekmegi degistirdim ya , icinden 6 tane yedim duruyor buzlukta
Kendimi kasmadan ilerliycem ,yoksa stres oluyorm ozel biseyler yapinca

Yok yaaaa işte bebeğe 6aylıkdan sonra mamayı buna koyuyolar yumuşak bebeğin bi yerine gelse acıtmaz oyuzden herhalde ben evdeki tabağa koyarım artık
Oioi markasına özenerek çıktı hepsi, Oioi o kadar pahalı ki bunlar ucuz kalıyor işte onu almak isteyip alamayanlar bunu tercih ediyor sanırım.
Ben silikon dan ve plastikten hoşlanmıyorum bana sağlıklı gelmiyor, mika bir set almıştım alıp atma ihtimaline karşı önüne koyup onu yalnız bırakacağımda onu seçiyorum ama hep cam porselen kullandım hala öyle yapıyorum bir kaç sette aldım hatta onun için porselen ve cam

Aslında sürekli dinleniyorum acaba hareketsizlikten mi oldu diye düşündüm ben de. Yani yürümemi bile aşırı zorlaştırıyor zaten bacak ağrılarım yanına kâr kalıyor
benim de pelvik gölgem ve kalça kemiklerim inanılmaz ağrıyor batma hissi ile birlikte bazen yürütmüyor özellikle de iş yapınca çok oturunca ve 5 dk. bile olsa sırt üstü yatınca ayağa kalkamıyorum.. Doktorum hamilelikte kemiklerdeki kıkırdaklar şişer şişince de kemiğe kaslara basınç yapar dedi magnorm verdi ama pek faydasını göremedim benim diğer hamileliğim de de böyle olmuştu sanırım yapıyla alakalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…