- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.921
Yürümekte iyi geliyor evet , surekli dinlenincede ağrır ama ev süpürünce degisik hallere giriyoruz egil doğrul cok oluyor her odada dinlenerek süpürüyorum artikAslında sürekli dinleniyorum acaba hareketsizlikten mi oldu diye düşündüm ben de. Yani yürümemi bile aşırı zorlaştırıyor zaten bacak ağrılarım yanına kâr kalıyor
Deneyim bi geçmezse içeyim parol çok teşekkür ediyorumYürümekte iyi geliyor evet , surekli dinlenincede ağrır ama ev süpürünce degisik hallere giriyoruz egil doğrul cok oluyor her odada dinlenerek süpürüyorum artikeger dayanilmazsa bi parol ic bakalim işe yarayacakmi
Regenesis max kullananlar yaninda ekstra ne kullaniyorsunuz? Bunda bazi vit ler eksik galiba.
Yürümekte iyi geliyor evet , surekli dinlenincede ağrır ama ev süpürünce degisik hallere giriyoruz egil doğrul cok oluyor her odada dinlenerek süpürüyorum artikeger dayanilmazsa bi parol ic bakalim işe yarayacakmi
Vay be onu hiç duymamıştım neler vsr cidden ama mantıklı bişi de dediğin gibi kim uğraşcakBende de içine sıcak su doldurulani ve alti masaya yapışanı vardı. Altina suyu koyunca sogumuyor ve bebek yerinden oynatıp ters ceviremiyor. Ama gel gör ki bi iki kullandıktan sonra zor geldi sıkıldım. Insan en pratik olana gidiyor.
Bence hafif ve altı yapışan tabak mantikli. Ama çok pahaliysa da gerek yok.
Magnezyum ve demir kullanıyorum yanindaRegenesis max kullananlar yaninda ekstra ne kullaniyorsunuz? Bunda bazi vit ler eksik galiba.
MagositKızlar.. Receteyle uygun fiyata magnezyum var mı? Magnimore plus sanirim recetesiz. Ve internette 150 tl civarında gorunuyor dogru mu?
İstamomları takip etme zaten tamamen alışveriş odaklilar. Ben birseyi önerince onlar alacaksam bile almıyorum. Diğer meselede de içinden geleni yap. Bende benzer şeyler yaşadım terapist bana sen elinden ve içinden geleni yap kimseyi mutlu etmeye uğraşma dedi sonra bıraktım. Şimdi aramız daha iyi her zamankinden. En güzeli ve temizi aslında mesafeli durmak. Kardeşimiz diye illa çok iyi olmayacağız.Bu fiyatı görünce bende öyle dedim tabağa koyup veririm diye , bu instamomlar bebi etkiliyo takip etmicem sonunda hiç birini
Canım yazdıklarını okudum ve sana çok hak verdim.O kadar haklısın ki.dugunde gram takmak ne demek oluyor onu yabancılara yapıyoruz biz.Kardese de bu reva görülmez ama iş abin de bitiyor ,pasif kalmış gizliden para atmak ne demek ben olsam gizli atacağına hiç atma derdim.Ben eminim abim yada eşi benim bebeğimi kucağına bile almıcaklarrr okadar eminimm yani , abimin karısının sözünü dinlediği için çok sinir oluyorumSonuçda karında olsa o benim kardeşim diceksin..
Şöyle söyliyim benim düğünümden önce abim eşine iphone 11 aldılarDemekki var diyorum durumları
Birde abimin eşi yoncaya gram takıcamm ben demiş abimde asla o bemim kardeşim abi olarak onumu takıcaz diye hesap sormamış,
Düğünden bi kaç gün önce abim bana msj attı eşim sana gram takıcak, ama ben abiyim onun az olduğunu farkındayım sana para atmak atıyım ama kimse bilmesin dedi . Ve bana 1500 gibi bir para attı haziranda.. ama bunu karısı dahi kimse bilmiyor
Zamanında eşi kardeşine 10 bin vermiş ve kardeşi geri vermemiş o benim kardeşim istemem demiiş.
Bana gram takıyo ve abim birşey demiyo
Annemde aramızda sıkıntı olsun istemiyo, abimde gizliden bana para yolladığı içinde gitsem mi diyorum ne biliyim
Eşinin yüzünü bile görmek istemiyorum arada kaldım
Tabi tek altın muhabbeti değil arkamdan konuştığu şeyleri duydum oyuzden birazdan kinim
Ayni durumu bende yasiyorumAllah affetsin dr endokrinoloji ye git demedi hatta yediğine bile dikkat et demedi bu yüzden ben yüksek olduğunun farkındayım ama sadece hafta sonu kaçamak yapıyorum çünkü bi tek hafta sonu eşimle kahvaltı edebiliyorum onda da güzel bi kahvaltı etmek istiyorum diğer günler de elimden geldikçe dikkat ediyorum ama çok kasmıyorum canm isteyince az da olsa yiyorum tatli ya da meyve çünkü diğer türlü daha da stres oluyorum
Hergün alıyorum ben canımKizlar bana dr omegayi haftada iki kullan yeter demişti bi pazartesi bi cuma atıyorum siz her gün mü atıyorsunuz???
Oioi markasına özenerek çıktı hepsi, Oioi o kadar pahalı ki bunlar ucuz kalıyor işte onu almak isteyip alamayanlar bunu tercih ediyor sanırım.Yok yaaaa işte bebeğe 6aylıkdan sonra mamayı buna koyuyolar yumuşak bebeğin bi yerine gelse acıtmaz oyuzden herhaldeben evdeki tabağa koyarım artık
regenesis max kullanıyorum ,günde 1 kez canımKizlar bana dr omegayi haftada iki kullan yeter demişti bi pazartesi bi cuma atıyorum siz her gün mü atıyorsunuz???
kalsiyum magnezyum demirRegenesis max kullananlar yaninda ekstra ne kullaniyorsunuz? Bunda bazi vit ler eksik galiba.
Benim iştahımı çok açıyor azaltayım mı diye sormuştum doktora o da balık ceviz vs tüketiyorsan azaltabilirsin dedi 2 3günde bir alıyorum şimdiKizlar bana dr omegayi haftada iki kullan yeter demişti bi pazartesi bi cuma atıyorum siz her gün mü atıyorsunuz???
Acele etme canım bime geliyor tabi melamin o böyle ağır değil ama 12 tlydiBöyle plastik yumuşak gibimi oda
benim de pelvik gölgem ve kalça kemiklerim inanılmaz ağrıyor batma hissi ile birlikte bazen yürütmüyor özellikle de iş yapınca çok oturunca ve 5 dk. bile olsa sırt üstü yatınca ayağa kalkamıyorum.. Doktorum hamilelikte kemiklerdeki kıkırdaklar şişer şişince de kemiğe kaslara basınç yapar dedi magnorm verdi ama pek faydasını göremedim benim diğer hamileliğim de de böyle olmuştu sanırım yapıyla alakalı..Aslında sürekli dinleniyorum acaba hareketsizlikten mi oldu diye düşündüm ben de. Yani yürümemi bile aşırı zorlaştırıyor zaten bacak ağrılarım yanına kâr kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?