Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Simdilik nasil idare ediyorsun peki kusura bakma biraz ozel oldu ama ozellikle ozel bolgemi gobegimde hic goremiyorum ben hayatimda hic jilet kullanmamistim onuda denedim ama oda bir ise yaramadi
Ben jilet kullanıyorum. Normalde lazer yaptırmıştım ama hamilelikte artıyor. Aynayla hallediyorum her duş sonrası.

Jiletle aldım.
Agda konusu konusulmustu gidenler oldumu acaba aksam icin randevu aldim boyle devam ederse ormana donecektim bir sorun olmaz umarim
Doğuma yakın da alırım tamamdır. Hemen uzamıyor öyle aşırı şekilde.

Ağdayı nornal de çekemiyorum
Şuan hayatta çekemem.
Bacaklarımı ve koltuk altımı alırım ağda ile

Simdilik nasil idare ediyorsun peki kusura bakma biraz ozel oldu ama ozellikle ozel bolgemi gobegimde hic goremiyorum ben hayatimda hic jilet kullanmamistim onuda denedim ama oda bir ise yaramadi
Geçenlerde konuşmuştuk burda bu konuyu bacaklara kendim ağda yaptım bikiniyi tıraş olduğu kadar klozete oturup yaptım burdan tavsiye buydu dikkatli ve yavaş olunca sorun olmadı püri pak bişey beklemem şu an erken doğum riski var zaten o yüzden gidemem kuaföre doğum yaklaşınca gidicem

Ben jilet kullanıyorum. Normalde lazer yaptırmıştım ama hamilelikte artıyor. Aynayla hallediyorum her duş sonrası.
Beceriksiz oldugumu anladım birkez daha
Benim cabuk uzuyor tuylu bir genetige sahipim zaten jilet zaten bilmedigim birseydi simdide gobegimden hic yapamadim
Evdede agda yapiyordum ben ilk aylar bir sorun olmaz galiba ayni islem sonucta

Ben hep cam kullandım yine cam aldim ama sonuçta ezikler kaynatıliyor oda kaynatilabilir bence.
Hmm anladim canim bi araştırayım
Var üst katlarında bebek arabalarının olduğu alanda, ama her ürün deneniyor bilgin olsun
Teşekkürler

.....

Ben biraz uzanıyorum

Uzanmıyorum,eşim yapıyo öyle uzanma işlerini.
Kolumu kaldırdığımda zorlamadan ulaşabiliyosam sorun yok ama onun dışında tabak,tencere bile indirmiyorum yukarıdan
Ayyy kizlar ben parmak ucu da dahil baya uzandım montlari falan yukarı kaldırdım artık bahar geldi diye netten baktım plesenga kopması falan diyor ödüm koptu suan bebeği hissediyorum bir şey olmamıştır demi bu saatten sonra uzanmasam. Yoksa gidip bi muayene olmam gerekir mi
Kız anneleri
İsimler netleşti mi?
Hayir ya bi türlü bulamadım

Benim cabuk uzuyor tuylu bir genetige sahipim zaten jilet zaten bilmedigim birseydi simdide gobegimden hic yapamadim

Göbekler büyüdü ağda yaparken bebeği çok sıkıştırma ilk aylarla aynı değiliz şu an yine de senin tercihin

Korkma öyle bir şey olsa bebiş hareket etmez bence ama dikkat et yapma öyle şeyler az kaldı sıkalım dişimizi

Çok iyi jilet kullanırım ellemem yeterli
Görmeye gerek yok

Korkma öyle bir şey olsa bebiş hareket etmez bence ama dikkat et yapma öyle şeyler az kaldı sıkalım dişimizi
Artık dikkat ederim ben dalıp yapıyorum sonradan aklıma gelip fark ediyorum sonra korkuyorum netten bakıyorum kötü kötü şeyler yazıyor Allah korusun plesebta falan ayrılsa kanama olur herhalde

olmamıştır canım inşallah ,bundan sonra daha dikkatli olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…