- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #42.321
Olur olur bende öyleyimYani 80 kiloyum
Nornalde baby me alıyordumKızlar sanki biri bundan almıştı geçenlerde.
İçeriği temiz değilmiş malesef
Ben zaten kullanmam böyle bir sey de görünce atmak istedim
Sayfada bir sürü ürünün incelemesi varEki Görüntüle 3051143
Arastirdiniz mi peki normal doğumda refakatçi veriyorlarmi ben ilk çocuğumu devlette yaptım normal olduğu için refakatçi vermediler.Simdi özelde istiyorum ama ozellerde direkt sezeryana alıyormuş kafam karıştı hastane temiz tabi odaları görmedik ama guzeldiBen varım canım, bir aksilik bir sıkıntı olmazda Allah izin verirse cam sakura şehir Hastanesi'nde olacak doğum.
Evet veriyolarmis yeni doğum yapan arkadaşım oldu orada oda söyledi, hastanedeki hemşireyle de konusdum oda anlatti.kadin olmasi sarti var sadece refakatçi kabul oluyor.arkadaşım doğumdan öncede kaldı hastanede 1 hafta falan riskli gebelikdi memnun kaldığıni söyledi ilgi alaka ve temizlik olarak.heryerde başımıza herşey gelebilir bunun malesef garantisi yok yaşayıp göreceğiz herkes aynı tecrubeyide yaşamaz sonuçta.Arastirdiniz mi peki normal doğumda refakatçi veriyorlarmi ben ilk çocuğumu devlette yaptım normal olduğu için refakatçi vermediler.Simdi özelde istiyorum ama ozellerde direkt sezeryana alıyormuş kafam karıştı hastane temiz tabi odaları görmedik ama guzeldi
Cunku saklama kabi önemliKendime 3 lü çelik saklama kabı
Gelince bayıldım hemen anneme de sıparıs verdım.
Karada indirim vardı bir de emaye 3 lü saklama kabı aldım
Kütahya porselen de indirim vardı çay fincanı seti aldım
Trendyoldan dolap düzenleyiciler aldım.
Bunların hepsini 2 gün önce aldım. Hepsi bugün geldi 1 tanesi hariç
Gördüğünüz üzre kendime çalışıyorum
Tatlım ben portakal, mandalina, kivi, salatalık, soğan... hiç birini yiyemiyorum normalde yanmadan dolayı. 10 senedir bu şekilde..... Bazen araba kullanırken geliyordu iki büklüm oluyordum trafikte. Arabada bile şişem vardı. Çantada çiğneme tableti. Evde baş ucumda şişe. İş yerimde masamın üstünde şişe..... ama 3 aydır kullandığım (hemen reklamını yapayım :)) Rabiza sayesinde yanmadan kurtuldum. Şişelerde elimde kaldı :))) Tavsiye ederim.Tuttum vallaaaaa şimdiden, ama bu mide yanmam bunun içinse şu dkdan itibaren bıraktımbu yanmayı yaşıcağıma ömür boyu yemem daha iyi
Doğru diyorsun valla canım. Aynen katılıyorum. Kendimi bunlar için germeyeceğim. Bahtımızda ne varsa artıkBen bunu kullanmıştım
Arkadaşım bulaşık makinasında yıkıyordu başka bir arkadaşımda sadece sterilize makinası kullanıyordu, birinden iyi birinden kötü bir yöntem.
Bu olay bence çocuğunu nasıl yetiştirmeyi planladığın ve yetiştirdiğinle alakalı. Yani ben doğanın içinde yaşayıp %100 doğal beslenip sürdürülebilir bir yaşam süremiyorum, çocuğuma şehrin göbeğinde bu doğal ortamı sunmam mümkün değil.
En başta bebek bezi ve ıslak mendil buna izin vermiyor zaten baştan fiyasko
O yüzden benim için bebeğe uygun erişilebilir ürünleri tercih etmek en mantıklısı.
Alabileceklerimden en temizini almaya çalışıyorum ama bazen bu mümkün değil.
O yüzden çok takılmadan kendimi üzmeden çevreme minimum zarar vererek ve konforumu da düşünerek ilerlemek en en mantıklısı diyorum
Batıl değil canım.Yukarı uzaniuor musunuz kizlar bunlar batıl mi .. Ben bulaşık makinesini yerleştirirken parmak ucunda yukarı uzanıyorum tehlikeli midir ki
Ben biraz uzanıyorumYukarı uzaniuor musunuz kizlar bunlar batıl mi .. Ben bulaşık makinesini yerleştirirken parmak ucunda yukarı uzanıyorum tehlikeli midir ki
Uzanmıyorum,eşim yapıyo öyle uzanma işlerini.Yukarı uzaniuor musunuz kizlar bunlar batıl mi .. Ben bulaşık makinesini yerleştirirken parmak ucunda yukarı uzanıyorum tehlikeli midir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?