Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Nornalde baby me alıyordum
Bu sefer bundan aldım.
Aman canım zaten bunu almasaydım deterjanla yıkayacaktım sanki herkes biberon temizleyici alıyor da..

Bazı şeyleri cok önemsemiyorum açıkçası.
Çünkü fanusta yaşamayacak bu bebeler
ve insanoğlunun yaptığı hicbir şey masum değil. Fırında yapılan ekmek bile buna dahil.

şu kirli ortama uyum sağlanması lazım.
Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz
Arada böyle şeyler de olsun .
O yüzden aldığım ürünü kullanacağım
Bence no problem

Ben varım canım, bir aksilik bir sıkıntı olmazda Allah izin verirse cam sakura şehir Hastanesi'nde olacak doğum.
Arastirdiniz mi peki normal doğumda refakatçi veriyorlarmi ben ilk çocuğumu devlette yaptım normal olduğu için refakatçi vermediler.Simdi özelde istiyorum ama ozellerde direkt sezeryana alıyormuş kafam karıştı hastane temiz tabi odaları görmedik ama guzeldi

Evet veriyolarmis yeni doğum yapan arkadaşım oldu orada oda söyledi, hastanedeki hemşireyle de konusdum oda anlatti.kadin olmasi sarti var sadece refakatçi kabul oluyor.arkadaşım doğumdan öncede kaldı hastanede 1 hafta falan riskli gebelikdi memnun kaldığıni söyledi ilgi alaka ve temizlik olarak.heryerde başımıza herşey gelebilir bunun malesef garantisi yok yaşayıp göreceğiz herkes aynı tecrubeyide yaşamaz sonuçta.

Kendime 3 lü çelik saklama kabı
Gelince bayıldım hemen anneme de sıparıs verdım.
Karacada indirim vardı bir de emaye 3 lü saklama kabı aldım
Kütahya porselen de indirim vardı çay fincanı seti aldım

Trendyoldan dolap düzenleyiciler aldım.

Bunların hepsini 2 gün önce aldım. Hepsi bugün geldi 1 tanesi hariç

Gördüğünüz üzre kendime çalışıyorum

Cunku saklama kabi önemli

Tuttum vallaaaaa şimdiden, ama bu mide yanmam bunun içinse şu dkdan itibaren bıraktım bu yanmayı yaşıcağıma ömür boyu yemem daha iyi
Tatlım ben portakal, mandalina, kivi, salatalık, soğan... hiç birini yiyemiyorum normalde yanmadan dolayı. 10 senedir bu şekilde..... Bazen araba kullanırken geliyordu iki büklüm oluyordum trafikte. Arabada bile şişem vardı. Çantada çiğneme tableti. Evde baş ucumda şişe. İş yerimde masamın üstünde şişe..... ama 3 aydır kullandığım (hemen reklamını yapayım :)) Rabiza sayesinde yanmadan kurtuldum. Şişelerde elimde kaldı :))) Tavsiye ederim.

Doğru diyorsun valla canım. Aynen katılıyorum. Kendimi bunlar için germeyeceğim. Bahtımızda ne varsa artık

Yukarı uzaniuor musunuz kizlar bunlar batıl mi .. Ben bulaşık makinesini yerleştirirken parmak ucunda yukarı uzanıyorum tehlikeli midir ki
Batıl değil canım.

Yukarı doğru uzanmak örneğin evde perde asmak, yüksek bir raftan tabak ve benzeri eşya almak gibi durumlarda gebe hem ağrı duyar hem de bu hareketler sırasında ıkınır ve karın içi basıncını artırır.

Gebelikte uzun süre hareketsiz kalmak tehlikelidir. Çünkü,gebelikte kan pıhtılaşmasına eğilim artar.Uzun süre hareketsizlikte bu pıhtılaşmayı kolaylaştırır.Erken doğum tehlikesi olmadığı sürece her gün mutlaka yürüyüş yapılmalıdır. Koşmak,ani hareketlerden kaçınmak,ağır kaldırmak,çok yükseğe uzanmak doğru değildir.

Uzanmıyorum.

Yukarı uzaniuor musunuz kizlar bunlar batıl mi .. Ben bulaşık makinesini yerleştirirken parmak ucunda yukarı uzanıyorum tehlikeli midir ki
Uzanmıyorum,eşim yapıyo öyle uzanma işlerini.
Kolumu kaldırdığımda zorlamadan ulaşabiliyosam sorun yok ama onun dışında tabak,tencere bile indirmiyorum yukarıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…