- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #42.301
Var üst katlarında bebek arabalarının olduğu alanda, ama her ürün deneniyor bilgin olsunKizlaaar biriniz söyleyin ebebek mağazasında deneme kabini var mi
Canım depend bedenini kaç aldın bu beden olayı kafamı karıştırıyorBen dün kıyafet harici neler aldım diye baktım eksiklerimi göreyim diye minik bir liste yapayım sana ;
Bebek için: Şampuan, bebe yağı, losyon, pişik kremi, yıkarken kullanmak için yumuşak eldiven, banyo filesi, (kova vs kızımdan vardı), biberon, mochi, süt saklama kutusu ve poşeti, emzik, ateş ölçer (kızımdan vardı), havlu, müslin örtü kıyafet.
Kendim için : Gümüş göğüs kapağı, göğüs pedi, Lohusa pedi, depend, emzirmeye uygun iç çamaşırı 2 adet (ben onları çok sevmiyorum yayık ve deforme gösteriyor o yüzden çok alınması mantıklı değil), gecelik sabahlık set ve 2 gecelik, 1 pijama takımı.
Bunların dışında bebek bezi ( 1 ve 2 numara 48li 5er paket) , ıslak mendil, bebek temizleme pamuğu ( bana hiç zor gelmemişti pamuğu ıslatıp kullanmak, ıslak mendili sadece dışardayken kullandım yine öyle yaparım o yüzden ıslak mendili sadece 24 paket aldım pamuğu stoklamayı planlıyorum) alt açma organize çantası ve bir kaç çeşit nevresim aldım.
Bir tek aklımda valiz organizeri almak var onları çanta içinde kullanmak bana çok mantıklı geliyor bide şimdi iki çocuğun eşyalarını koyacağım yedek vs ayrı ayrı olmasından düzenli olmasından hoşlanırım bu indirimde onu kapacağım
Ben L aldım çok zayıf değilsen L olur o saran bişi zaten büyük gelmez sanmıyorumCanım depend bedenini kaç aldın bu beden olayı kafamı karıştırıyor
Yani 80 kiloyumBen L aldım çok zayıf değilsen L olur o saran bişi zaten büyük gelmez sanmıyorum
Susamlı falan şeyler yediysen oluyorResmen şurupla geziyorum yaaa 2-3 gündür mide yanmam aşırı arttıııÇok kötü cidden
Aaaaa pide yedim bilmiyodum bunuSusamlı falan şeyler yediysen oluyor
Nutella kasiklamaktanda olurResmen şurupla geziyorum yaaa 2-3 gündür mide yanmam aşırı arttıııÇok kötü cidden
Kızzzz siz bendemisiniz benimi izliyosunuzNutella kasiklamaktanda olur
Miden için havai fişek partisi olmuş o birazKızzzz siz bendemisiniz benimi izliyosunuzpidenin içine nutella sürüp yedim eğer bu tetikliyosa bidaha yemem
Ooo sen arşa çikarmissin 2 mide yakan ürünü bir araya getirip yersen sonu boyle olurKızzzz siz bendemisiniz benimi izliyosunuzpidenin içine nutella sürüp yedim eğer bu tetikliyosa bidaha yemem
ölçümler tutuyorsa sıkıntı olmaz canım.. evet biz mecburen tam donanımlıyız çocuk olunca işin içindeAccu check de var canım bende. Evet en iyisi o diyorlar. Ben onu baya kullanmıştım sonra yeni alayım diye bakınca şansıma optima çıkt. Onun striplerini karşılıyor diye devam ettim. Accu check bazen deniyorum aşağı yukarı aynı ölçüyorlar. Ama siz baya donanımlı kullanıyormuşsunuz. Allah kolaylık versin
Elinde şurup ayyaş gibi geziyor simdi bak hayal etMiden için havai fişek partisi olmuş o biraz
Ahahahah sesli güldüm yeminleElinde şurup ayyaş gibi geziyor simdi bak hayal et
Ben bunu kullanmıştımBu içeriği temiz lafına alerji olacağım yakındaNeden eskiden böyle şeyler yoktu. Neden dünya daha karmaşık hale geldi. Bizim suçumuz ne Ne yana dönsek böyle bir şeyler. Neye elimizi atsak kuruyor yahu. Ben bundan almamıştım neyseki ama şimdi içime kurt düştü ben de baby me almıştım. O nasıl acaba. Bir de ya ilk çocukta bundan kullandıysam.
Feci feciiiiiiii yok böyle birşeyMiden için havai fişek partisi olmuş o biraz
Abboowwwwwww asla yemem daha ölüyommm yeminleOoo sen arşa çikarmissin 2 mide yakan ürünü bir araya getirip yersen sonu boyle olur
Hahahahhaahahahahaj allahımmmmm ölücemmm gülmekdenElinde şurup ayyaş gibi geziyor simdi bak hayal et
Şu nutella yı bırak artık ödem tutucan yakında yoksaFeci feciiiiiiii yok böyle birşey
Abboowwwwwww asla yemem daha ölüyommm yeminle
Hahahahhaahahahahaj allahımmmmm ölücemmm gülmekden
Tuttum vallaaaaa şimdiden, ama bu mide yanmam bunun içinse şu dkdan itibaren bıraktımŞu nutella yı bırak artık ödem tutucan yakında yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?