- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.337
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #42.361
huhuhhhhhuuuuÇok iyi jilet kullanırımellemem yeterli
Görmeye gerek yok
Bende bir iki uzandım mecbur kalınca. Şimdilik burada bırak bir daha uzanma bence :)Hmm anladim canim bi araştırayım
Teşekkürler
Ayyy kizlar ben parmak ucu da dahil baya uzandım montlari falan yukarı kaldırdım artık bahar geldi diye netten baktım plesenga kopması falan diyor ödüm koptu suan bebeği hissediyorum bir şey olmamıştır demi bu saatten sonra uzanmasam. Yoksa gidip bi muayene olmam gerekir mi
Hayir ya bi türlü bulamadım
Bende bakmadan elimle yoklayarak yapıyorumÇok iyi jilet kullanırımellemem yeterli
Görmeye gerek yok
Amin kesinlikle öyleHer şeyin hayırlısı olsun
%100 katılıyorumNornalde baby me alıyordum
Bu sefer bundan aldım.
Aman canım zaten bunu almasaydım deterjanla yıkayacaktımsanki herkes biberon temizleyici alıyor da..
Bazı şeyleri cok önemsemiyorum açıkçası.
Çünkü fanusta yaşamayacak bu bebeler
ve insanoğlunun yaptığı hicbir şey masum değil. Fırında yapılan ekmek bile buna dahil.
şu kirli ortama uyum sağlanması lazım.
Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz
Arada böyle şeyler de olsun .
O yüzden aldığım ürünü kullanacağım
Bence no problem
Bana annem kv uzanma derler hep bebek eşinden ayrilir falan diyorlarYukarı uzaniuor musunuz kizlar bunlar batıl mi .. Ben bulaşık makinesini yerleştirirken parmak ucunda yukarı uzanıyorum tehlikeli midir ki
Her ay olmasada agdaya gidiyorum bi sorun olmuyor 1 ayda anca çıkıyor , dogudman sonrada lazere devam edicemAgda konusu konusulmustu gidenler oldumu acaba aksam icin randevu aldim boyle devam ederse ormana donecektim bir sorun olmaz umarim
Kizlaaar biriniz söyleyin ebebek mağazasında deneme kabini var mi
Bu takım benimde çok hoşuma gitmişti,hem sade hem küçük bir "hello wold" işlemesi. Son anda alırım belkiSizde baya tamamsınız :) bende tırnak makası ve yıkama süngeri almadığımı fark ettim. Birde hastane çıkışı için şunu alsam mı diyorum..Lcw kanz koleksiyonundan
Eki Görüntüle 3051142
Benim netleşti hatta herkese de söylüyorum ama eşimin içine pek sinmedi . Eşim Nil diyor ama istediğim olur herhalde .Kız anneleri
İsimler netleşti mi?
Bir şey merak ettim ,her yoga dersinde parmak ucunda yukarıya uzaniyoruz sık sık , hatta uzanabildigimiz kadar yukarı . Bende yoga da yaptığımız için günlük hayatta hiç kısıtlamadim kendimi uzanırken . Farklı şeylermi ki acabaBende bir iki uzandım mecbur kalınca. Şimdilik burada bırak bir daha uzanma bence :)
Nil güzelBu takım benimde çok hoşuma gitmişti,hem sade hem küçük bir "hello wold" işlemesi. Son anda alırım belki
Benim netleşti hatta herkese de söylüyorum ama eşimin içine pek sinmedi . Eşim Nil diyor ama istediğim olur herhalde .
Bir şey merak ettim ,her yoga dersinde parmak ucunda yukarıya uzaniyoruz sık sık , hatta uzanabildigimiz kadar yukarı . Bende yoga da yaptığımız için günlük hayatta hiç kısıtlamadim kendimi uzanırken . Farklı şeylermi ki acaba
Merhaba, dönüş yaparsanız mesaja çok sevinirim; yaşım 39 ve yaş riskim 1/229 çıktı, doktor sınırda olduğumu ve fetal dna önerdiğini söyledi. Moralim alt üst, fikrinizi ya da yaşadıklarınızı söylerseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.Benim ikili sonucum 1/4000 çıktı
Yaş riskim 1/370 çıktı doktorum sonucumun normal olduğunu söyledi sizinki 10.000 çıkmış neden evham yapıyorsunuz
ece koyacağız inşallahKız anneleri
İsimler netleşti mi?
Dün akşamdan beri hamile elbisesi bakıyorum . Bayram geliyor ve obez halimle ne giyeceğimi düşünüyorum
son 36. haftada değiştiren kuzenim var canım zaten 2 hafta sonrada doğum yaptı bence içine sindiyse neden olmasın
Vala ben değiştirecem benim doktorum da başka yere gitti gelen doktor da berbat bende doktor arıyorum
İçinize sinmeyen bir durum varsa değiştirilir ki kızım da son 1 ay degistirdim ve çok da memnun kaldım
Ay hepiniz olabilir demişsiniz, ben de dereden geçerken at değiştirilmez mantığıyla düşündüm hep ama 2. Doktor daha çok içime sindi. Bundan sonraki kontrolde yine ona gideceğim sanırım hakkımızda hayırlısı artıkDeğistirilir neden olmasın? Genelde dogum yaptirmasini istedigin doktorlar son dakikak olmaması icin 34 35. Haftalarda bize gelirseniz iyi olur diyorlar. Ama son hafta gidip o doktorla doguranlar da mevcut.
Ama şimdi bebek hareket etti korkmalı miyim eş ayrılsa kanama falan olurdu demi Allah korusun.. Ay ni daha uzanmam zaten de şuan bi risk olmuş mudur kiBana annem kv uzanma derler hep bebek eşinden ayrilir falan diyorlarbi bildikleri var zaar
İsim yok hala, 6-7 isme indirdik şükür listeyi. Ama o kadarKız anneleri
İsimler netleşti mi?
mesela benim değerim 1/10000 çıkmıştı ve doktorum fetal dna önermedi .tabiki istersen kendin yaptırabilirsin .bu bir risktir. yani .1/10000 de de var .yani on bin kişide 1 riskim var demek .o bir kişi sen de olabilirisn 9999 kişiden biri de sen olabilirsin .doktorun yaptır diye önerdiyse yaptır çünkü böyle şeylerde geç kalmamak önemli.iyi çıkarsa en azından için rahat eder ve stresli bir hamilelik geçirmezsinMerhaba, dönüş yaparsanız mesaja çok sevinirim; yaşım 39 ve yaş riskim 1/229 çıktı, doktor sınırda olduğumu ve fetal dna önerdiğini söyledi. Moralim alt üst, fikrinizi ya da yaşadıklarınızı söylerseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Ayyyy inşallah doğum dan sonra gider bu, ben hayatımda ilk defa mide yanması yaşıyorum, şurpda bi işe yaramıyo gibiTatlım ben portakal, mandalina, kivi, salatalık, soğan... hiç birini yiyemiyorum normalde yanmadan dolayı. 10 senedir bu şekilde..... Bazen araba kullanırken geliyordu iki büklüm oluyordum trafikte. Arabada bile şişem vardı. Çantada çiğneme tableti. Evde baş ucumda şişe. İş yerimde masamın üstünde şişe..... ama 3 aydır kullandığım (hemen reklamını yapayım :)) Rabiza sayesinde yanmadan kurtuldum. Şişelerde elimde kaldı :))) Tavsiye ederim.
Yok olmamistir korkma , ama boyle ihtimalleri düşün ve uzanma artik eşinden yardim isteAma şimdi bebek hareket etti korkmalı miyim eş ayrılsa kanama falan olurdu demi Allah korusun.. Ay ni daha uzanmam zaten de şuan bi risk olmuş mudur ki
Hala gecmediyse Elma ye 1 taneAyyyy inşallah doğum dan sonra gider bu, ben hayatımda ilk defa mide yanması yaşıyorum, şurpda bi işe yaramıyo gibi
Olmadı bende rabiza alıyım yoksa birşey yiyemem, ne tetikliyo onlarıda bilmiyorum takip ediyim gün içinde ne yiyosam♀
Senin bayada kötüymüş yaniiii cidden cekilcek dert değil uyuyakalmışım hatta şimdi midemyanmasımdan geçsin diye yeminle
Aman aman uzanmam bi daha bu korku yettiYok olmamistir korkma , ama boyle ihtimalleri düşün ve uzanma artik eşinden yardim iste
Biz de Ece ve Selin arasındayızece koyacağız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?