Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende bir iki uzandım mecbur kalınca. Şimdilik burada bırak bir daha uzanma bence :)

%100 katılıyorum

Kizlaaar biriniz söyleyin ebebek mağazasında deneme kabini var mi

Sizde baya tamamsınız :) bende tırnak makası ve yıkama süngeri almadığımı fark ettim. Birde hastane çıkışı için şunu alsam mı diyorum..Lcw kanz koleksiyonundan

Eki Görüntüle 3051142
Bu takım benimde çok hoşuma gitmişti,hem sade hem küçük bir "hello wold" işlemesi. Son anda alırım belki
Kız anneleri
İsimler netleşti mi?
Benim netleşti hatta herkese de söylüyorum ama eşimin içine pek sinmedi . Eşim Nil diyor ama istediğim olur herhalde .
Bende bir iki uzandım mecbur kalınca. Şimdilik burada bırak bir daha uzanma bence :)
Bir şey merak ettim ,her yoga dersinde parmak ucunda yukarıya uzaniyoruz sık sık , hatta uzanabildigimiz kadar yukarı . Bende yoga da yaptığımız için günlük hayatta hiç kısıtlamadim kendimi uzanırken . Farklı şeylermi ki acaba

Nil güzel

Benim ikili sonucum 1/4000 çıktı
Yaş riskim 1/370 çıktı doktorum sonucumun normal olduğunu söyledi sizinki 10.000 çıkmış neden evham yapıyorsunuz
Merhaba, dönüş yaparsanız mesaja çok sevinirim; yaşım 39 ve yaş riskim 1/229 çıktı, doktor sınırda olduğumu ve fetal dna önerdiğini söyledi. Moralim alt üst, fikrinizi ya da yaşadıklarınızı söylerseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Dün akşamdan beri hamile elbisesi bakıyorum . Bayram geliyor ve obez halimle ne giyeceğimi düşünüyorum

son 36. haftada değiştiren kuzenim var canım zaten 2 hafta sonrada doğum yaptı bence içine sindiyse neden olmasın

Vala ben değiştirecem benim doktorum da başka yere gitti gelen doktor da berbat bende doktor arıyorum

İçinize sinmeyen bir durum varsa değiştirilir ki kızım da son 1 ay degistirdim ve çok da memnun kaldım

Değistirilir neden olmasın? Genelde dogum yaptirmasini istedigin doktorlar son dakikak olmaması icin 34 35. Haftalarda bize gelirseniz iyi olur diyorlar. Ama son hafta gidip o doktorla doguranlar da mevcut.
Ay hepiniz olabilir demişsiniz, ben de dereden geçerken at değiştirilmez mantığıyla düşündüm hep ama 2. Doktor daha çok içime sindi. Bundan sonraki kontrolde yine ona gideceğim sanırım hakkımızda hayırlısı artık

mesela benim değerim 1/10000 çıkmıştı ve doktorum fetal dna önermedi .tabiki istersen kendin yaptırabilirsin .bu bir risktir. yani .1/10000 de de var .yani on bin kişide 1 riskim var demek .o bir kişi sen de olabilirisn 9999 kişiden biri de sen olabilirsin .doktorun yaptır diye önerdiyse yaptır çünkü böyle şeylerde geç kalmamak önemli.iyi çıkarsa en azından için rahat eder ve stresli bir hamilelik geçirmezsin

Ayyyy inşallah doğum dan sonra gider bu, ben hayatımda ilk defa mide yanması yaşıyorum, şurpda bi işe yaramıyo gibi
Olmadı bende rabiza alıyım yoksa birşey yiyemem, ne tetikliyo onlarıda bilmiyorum takip ediyim gün içinde ne yiyosam‍♀
Senin bayada kötüymüş yaniiii cidden cekilcek dert değil uyuyakalmışım hatta şimdi midemyanmasımdan geçsin diye yeminle

Hala gecmediyse Elma ye 1 tane ‍♀

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…