- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #42.401
Benimki sabit çıkmıyor hepsini birlikte yıkadım o sebeple ama çıkıyor olsaydı da bir defaya mahsus kılıflarını da içinide yıkar sonra hep kılıf yıkarayarak devam ederdim sanırımBen bebeğe uyku seti almıştım yan korumalıklarlaaa,
Onları yıkarken sizde yan korumalıklarlm içinde süngerini çıkartıp öyle yıkıyordunuz dimi
Haber için teşekkürler,bende çiçekli geceliği aldım şimdi . Sabahligin bedeni yokmuş malesef ,yoksa alacaktım hastane için güzel olurduKızlar pentide indirim var ihtiyacı olan varsa baksın ben şu mavi gecelikten aldım hamile şortu filan aldım Eki Görüntüle 3051545
Benim çıkıyomuş baktım , İçindeki süngerle yıkarız dedi annemde, deforme olur diye korktum ağzı burnu yamulur fln diyeBenimki sabit çıkmıyor hepsini birlikte yıkadım o sebeple ama çıkıyor olsaydı da bir defaya mahsus kılıflarını da içinide yıkar sonra hep kılıf yıkarayarak devam ederdim sanırım
Yok yok korkma hepimiz aynısını yaşıyoruz, yine içinde kalmasın doktorunun numarası varsa sor istersen, ama bendede baskı hissi var hep dönüp duruyo hep içimde heryere baskı yapıp toplanıyo bir yerdeBu gun hareketleri az biraz korktum acikcasi birde yaklasik birkac gundur yaga kalktigimda vajinamda bir baski hissi oluyor sanki bebek dogmak uzere kafasini cikarcak heran gibi
Bilmiyorum kiBu takım benimde çok hoşuma gitmişti,hem sade hem küçük bir "hello wold" işlemesi. Son anda alırım belki
Benim netleşti hatta herkese de söylüyorum ama eşimin içine pek sinmedi . Eşim Nil diyor ama istediğim olur herhalde .
Bir şey merak ettim ,her yoga dersinde parmak ucunda yukarıya uzaniyoruz sık sık , hatta uzanabildigimiz kadar yukarı . Bende yoga da yaptığımız için günlük hayatta hiç kısıtlamadim kendimi uzanırken . Farklı şeylermi ki acaba
Bende pembesinden alabilirim çok güzelmişKızlar pentide indirim var ihtiyacı olan varsa baksın ben şu mavi gecelikten aldım hamile şortu filan aldım Eki Görüntüle 3051545
İnternet ya da mağazalara bak hiç mi yok. Trendyol da var satistaHaber için teşekkürler,bende çiçekli geceliği aldım şimdi . Sabahligin bedeni yokmuş malesef ,yoksa alacaktım hastane için güzel olurdu
Benim yaşım da 41 bana yaş riski 1/66 çıktı ikili testte. Doktorum yaş riskine hiç takılmadı. Ama kombine risk 1/570 çıktı yüksek sayılabilir istersen amniyosentez ya da fetal DNA dusunebilirsin dedi. Ben tercih etmedim o zaman 4lu test yapalım ve ayrıntılı da iyi bakalım dedi. 4lu de yaş riskim 1/100 çıktı. Diğer riskte düşmüştü. Ayrıntılı ultrason da da bu rahatsızlıklara işaret eden bir şey çıkmadı. Fetal DNA da yaptırmadım. Ama bu durum seni endişelendirecekse yaptır. Bir arkadsim da aynı şeyi yaşadı. Stres yuzunden erken doğum yaptı. Çocuk saglikliydi ama erken doğduğu için 2 ay hastanede kaldı. Ben biraz soğukkanlılık böyle konulardaMerhaba, dönüş yaparsanız mesaja çok sevinirim; yaşım 39 ve yaş riskim 1/229 çıktı, doktor sınırda olduğumu ve fetal dna önerdiğini söyledi. Moralim alt üst, fikrinizi ya da yaşadıklarınızı söylerseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Yaşımız ve çıkan riskimiz aynı.Merhaba, dönüş yaparsanız mesaja çok sevinirim; yaşım 39 ve yaş riskim 1/229 çıktı, doktor sınırda olduğumu ve fetal dna önerdiğini söyledi. Moralim alt üst, fikrinizi ya da yaşadıklarınızı söylerseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Elbette fanusta büyümeyecek ama ben olabildiğince, yapabildiğim kadarıyla kimyasaldan uzak durmaya çalışacağım kendi adımaNornalde baby me alıyordum
Bu sefer bundan aldım.
Aman canım zaten bunu almasaydım deterjanla yıkayacaktımsanki herkes biberon temizleyici alıyor da..
Bazı şeyleri cok önemsemiyorum açıkçası.
Çünkü fanusta yaşamayacak bu bebeler
ve insanoğlunun yaptığı hicbir şey masum değil. Fırında yapılan ekmek bile buna dahil.
şu kirli ortama uyum sağlanması lazım.
Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz
Arada böyle şeyler de olsun .
O yüzden aldığım ürünü kullanacağım
Bence no problem
Korkmayın rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin içiniz ferah olsun yine söylüyorum yaşa takılmayın 35 yaştan sonrasi için makine zaten riskli çıkarıyor önemli olan ense kalınlığı ve burun kemiğiO kadar teşekkür ederim ki fikirleriniz için, inşallah sağlıklı olsun, inşallah düşmanımın evladı bile sağlıklı olsun.
Herkesin kendi seçimi zaten canim. Sen " burdan biri almıştı " deyince.Elbette fanusta büyümeyecek ama ben olabildiğince, yapabildiğim kadarıyla kimyasaldan uzak durmaya çalışacağım kendi adıma
Yok sen değildin oHerkesin kendi seçimi zaten canim. Sen " burdan biri almıştı " deyince.
Ben de almış biri olarak yazdım yani
Daha doğrusu burda alan suan tek kişiyim heralde
Malesef trendyoldada yok bedeni. Hatta hırs yapip İzmir'in ilçelerindeki mağazalarda stok baktım ama yokİnternet ya da mağazalara bak hiç mi yok. Trendyol da var satista
Ben sadece ben aldım diye biliyorum.
Ben Gökçe NilBiz Ece ve Selin arasındayız. Mihra da kulağıma hoş geliyor ama bir Ece/Selin değilSizin listede hangileri var?
Sinoz güneş kremini önermişlerdi bir sitede ben ondan alıcam.Hamilelikte kullanmalik temiz içerikli ama çok da pahalı olmayan güneş kremi tavsiyeniz var mıdır? Kullandığım ürün içeriğinde oksibenzon (benzophenone) olduğunu gördüm; zararı kesin olmasa da bebekte sıkıntılara sebep olabiliyormuş. Hamilelere özel ürünler var ama çok pahalı yahu.
Ay hatta benim gördüğüm fairy miydi yoksaBen sadece ben aldım diye biliyorum.
Kılıfı çıkar aynı makinada ayrı ayrı hiç bişi olmaz. Hassas ya da elde yıkama gibi bir programda mis gibi. O yumuşatıcı kokusunu almazsam içim rahat etmez bende yatağını yaparken yıkayıp tekrar sereceğimBenim çıkıyomuş baktım , İçindeki süngerle yıkarız dedi annemde, deforme olur diye korktum ağzı burnu yamulur fln diye♀
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?