Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben bebeğe uyku seti almıştım yan korumalıklarlaaa,
Onları yıkarken sizde yan korumalıklarlm içinde süngerini çıkartıp öyle yıkıyordunuz dimi
Benimki sabit çıkmıyor hepsini birlikte yıkadım o sebeple ama çıkıyor olsaydı da bir defaya mahsus kılıflarını da içinide yıkar sonra hep kılıf yıkarayarak devam ederdim sanırım

Benimki sabit çıkmıyor hepsini birlikte yıkadım o sebeple ama çıkıyor olsaydı da bir defaya mahsus kılıflarını da içinide yıkar sonra hep kılıf yıkarayarak devam ederdim sanırım
Benim çıkıyomuş baktım , İçindeki süngerle yıkarız dedi annemde, deforme olur diye korktum ağzı burnu yamulur fln diye ‍♀

Bu gun hareketleri az biraz korktum acikcasi birde yaklasik birkac gundur yaga kalktigimda vajinamda bir baski hissi oluyor sanki bebek dogmak uzere kafasini cikarcak heran gibi
Yok yok korkma hepimiz aynısını yaşıyoruz, yine içinde kalmasın doktorunun numarası varsa sor istersen, ama bendede baskı hissi var hep dönüp duruyo hep içimde heryere baskı yapıp toplanıyo bir yerde birde uyuyabiliyomuş

Bilmiyorum ki

Benim yaşım da 41 bana yaş riski 1/66 çıktı ikili testte. Doktorum yaş riskine hiç takılmadı. Ama kombine risk 1/570 çıktı yüksek sayılabilir istersen amniyosentez ya da fetal DNA dusunebilirsin dedi. Ben tercih etmedim o zaman 4lu test yapalım ve ayrıntılı da iyi bakalım dedi. 4lu de yaş riskim 1/100 çıktı. Diğer riskte düşmüştü. Ayrıntılı ultrason da da bu rahatsızlıklara işaret eden bir şey çıkmadı. Fetal DNA da yaptırmadım. Ama bu durum seni endişelendirecekse yaptır. Bir arkadsim da aynı şeyi yaşadı. Stres yuzunden erken doğum yaptı. Çocuk saglikliydi ama erken doğduğu için 2 ay hastanede kaldı. Ben biraz soğukkanlılık böyle konularda stres yapmayacağımi düşünerek yaptırmadım. Bir şey olduğunu da sanmıyorum. Sonuçta bu testler istatistiki sonuçlar.

Yaşımız ve çıkan riskimiz aynı.
aslında çok dert edilecek bir yükseklik değil ama Ben hamileliği şüpheyle geçirmemek adına yaptırdım. Testte bir şey yok, sadece maliyetli.

Elbette fanusta büyümeyecek ama ben olabildiğince, yapabildiğim kadarıyla kimyasaldan uzak durmaya çalışacağım kendi adıma

O kadar teşekkür ederim ki fikirleriniz için, inşallah sağlıklı olsun, inşallah düşmanımın evladı bile sağlıklı olsun.
Korkmayın rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin içiniz ferah olsun yine söylüyorum yaşa takılmayın 35 yaştan sonrasi için makine zaten riskli çıkarıyor önemli olan ense kalınlığı ve burun kemiği
Rabbim korktuğuna ugratmasin inşallah sağlıkla bebeğini kucağına al arkadaşım

Hamilelikte kullanmalik temiz içerikli ama çok da pahalı olmayan güneş kremi tavsiyeniz var mıdır? Kullandığım ürün içeriğinde oksibenzon (benzophenone) olduğunu gördüm; zararı kesin olmasa da bebekte sıkıntılara sebep olabiliyormuş. Hamilelere özel ürünler var ama çok pahalı yahu.

Elbette fanusta büyümeyecek ama ben olabildiğince, yapabildiğim kadarıyla kimyasaldan uzak durmaya çalışacağım kendi adıma
Herkesin kendi seçimi zaten canim. Sen " burdan biri almıştı " deyince.
Ben de almış biri olarak yazdım yani

Daha doğrusu burda alan suan tek kişiyim heralde

Herkesin kendi seçimi zaten canim. Sen " burdan biri almıştı " deyince.
Ben de almış biri olarak yazdım yani

Daha doğrusu burda alan suan tek kişiyim heralde
Yok sen değildin o
yoncambenim di sanırım, bütün bi fotonun içinde görmüştüm galiba

Sinoz güneş kremini önermişlerdi bir sitede ben ondan alıcam.

Benim çıkıyomuş baktım , İçindeki süngerle yıkarız dedi annemde, deforme olur diye korktum ağzı burnu yamulur fln diye ‍♀
Kılıfı çıkar aynı makinada ayrı ayrı hiç bişi olmaz. Hassas ya da elde yıkama gibi bir programda mis gibi. O yumuşatıcı kokusunu almazsam içim rahat etmez bende yatağını yaparken yıkayıp tekrar sereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…