Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kizlar bu biberon emzik temizleyici gerekli mi ben suyla yıkanıyor sanıyordum listeye ekleyeyim mi ??
Bir de leke çıkarıcı sanırım ek gıdaya geçince gerekliymis onu da almadım doğru mu yaptım ?

Kizlar bu biberon emzik temizleyici gerekli mi ben suyla yıkanıyor sanıyordum listeye ekleyeyim mi ??
Bir de leke çıkarıcı sanırım ek gıdaya geçince gerekliymis onu da almadım doğru mu yaptım ?
ben hiç kullanmadım dezenfekte makinam vardı onuda kullanmadım verdim sonra hatta. normal kaynattım sadece. leke çıkarıcı 6 ay sonrası için laızm erken şimdiden almak.

Ben Gökçe Nil
Babası Karaca
Abisi Venüs istiyor
3 ismi kağıda yazıp dedemize çektirip karar vercez
Tarz olarak hepsi birbirinden ne kadar farklı ama hepsi de güzel . Gökçe Nil tercihim olurdu herhalde
Tecrübeli değilim ama galiba kaka lekesi için gerekiyor

Tamam öyle yapıyım bendeeeee , bende seviyorum o kokuyu misss gibi

ben hiç kullanmadım dezenfekte makinam vardı onuda kullanmadım verdim sonra hatta. normal kaynattım sadece. leke çıkarıcı 6 ay sonrası için laızm erken şimdiden almak.
Biberonu plastik alcam kaynatılır mi bilmiyorum ama leke çıkarıcı yi ben de ek gıdaya geçince diye okudum ondan önce kaka lekesi falan kolay çıkıyormuş
Tarz olarak hepsi birbirinden ne kadar farklı ama hepsi de güzel . Gökçe Nil tercihim olurdu herhalde

Tecrübeli değilim ama galiba kaka lekesi için gerekiyor
Ek gıdaya geçince evet kaka çıkmıyormus ben de öyle okudum o zaman bakarız inşallah

Haber için teşekkürler,bende çiçekli geceliği aldım şimdi . Sabahligin bedeni yokmuş malesef ,yoksa alacaktım hastane için güzel olurdu
Bende sabahlığı alacağım geceliğinde sabahlığında bedenine baktım Ankarada görüp alayım diye

Ben kesinlikle leke çıkartıcı alınması gerektiğini düşünüyorum..çünkü zıbınlar hep leke oluyor..biberon temizleyici almıyorum onlarda mecbur kalmadıkça deterjan olaylarınavğirmelorum ..güzelce sirkeli suda biberonları eksikleri kaynatıyorum

Dr.a gittim sonuçlar için ama acil doğuma gitti bugün 4. doğummuş. Yarın sezaryen günü 12 kişi varmış Maşallah doğuran doğurana
akş:100 1.saat:176 2.saat:113 çıkmış sekreteri baktı iyi sorun yok dedi. Heralde 30.haftada giderim artık soramadım da dr.a

Bn leke çıkartıcı, kosla aldım, bayb menin fln varmış kuzenim çıkartmıyo dedi kakayı fln, oyuzden kosla aldım koydum kenara

Ben göğüs ucu sorunu yaşamadım ondan hatırlamıyorum ne yaptım ne aldım ama garanti olsun diye alacağım yine. Sanki silmeden direk emzirilebilenler vardı ne marka aldınız?

Ben göğüs ucu sorunu yaşamadım ondan hatırlamıyorum ne yaptım ne aldım ama garanti olsun diye alacağım yine. Sanki silmeden direk emzirilebilenler vardı ne marka aldınız?
Ben de kremden ziyade şeyi sormak istiyorum öbür ay alacağım için o zaman soracaktım ama plastik göğüs kalkanı alınmalı mi ( gümüş almayı düşünmüyorum) yoksa emzirip duruma göre tahriş olursa mi alınmalı emzirenler söylerse sevinirim her emzirenin göğsü yara olir mu kişiden kişiye değişir mi . Krem illa alicam ama göğüs kalkanı konusunda alinmasi zorunlu mu bilemedim bir de göğüs pedi almadım ben ama çalışmıyorum diye yine de bi tane alsam mı dışarı cikarsak falan sütyenden tsorte gömleğe çıkar mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…