- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #42.441
Canım illa uzanıyorum ama dikkat de etmeye çalışıyorumYukarı uzaniuor musunuz kizlar bunlar batıl mi .. Ben bulaşık makinesini yerleştirirken parmak ucunda yukarı uzanıyorum tehlikeli midir ki
Evet okudum ama bende cok takilanlardan degilim yumusatici kullanmayin diyorlar ama onuda aldim bebek yagida kullanicam sampuanda dalin ve uni baby aldim mustela falan almadim cokta sakinmamak lazim diye dusunuyorumÜni baby den bahsediyoruz aslında.
Madonna onu paylaşmıs
Niye normal yıkamıyoruz biberonuYalandan bitane aldım ilerde herhalde normal evdekilerle yaparım
Benim ki 913 gramdı canımKızlar 27.hagtada kontrole giden varmı bebişiniz kaç kilo olmuş ?
Kızlar 27.hagtada kontrole giden varmı bebişiniz kaç kilo olmuş ?
Senin ki kaç gram canımKızlar 27.hagtada kontrole giden varmı bebişiniz kaç kilo olmuş ?
Ben ikisinde de sorun yaşamadım ama kalkan kullandım. Sürekli kullandım bence o fayda etti. Emzirme dışında ilk 10 gün hep kalkanı taktim. Bence alınmalı çünkü yara iyileşsin diye değil sadece daha çok yara olmasın diye kullanılıyor.Ben de kremden ziyade şeyi sormak istiyorum öbür ay alacağım için o zaman soracaktım ama plastik göğüs kalkanı alınmalı mi ( gümüş almayı düşünmüyorum) yoksa emzirip duruma göre tahriş olursa mi alınmalı emzirenler söylerse sevinirim her emzirenin göğsü yara olir mu kişiden kişiye değişir mi . Krem illa alicam ama göğüs kalkanı konusunda alinmasi zorunlu mu bilemedim bir de göğüs pedi almadım ben ama çalışmıyorum diye yine de bi tane alsam mı dışarı cikarsak falan sütyenden tsorte gömleğe çıkar mı??
Niye normal yıkamıyoruz biberonu
Bende çok araştırdım, herkes kalkan hava alıyo diye ona iyi diyolar gümüş kapağa iyi demiyolar kapalı olunca hava almayınca iyileşmiyormjş, bende oyzuden gümüş kapak yerine kalkanı tercih ettim. Hem akan sütüde orda toplanmış olur..Ben ikisinde de sorun yaşamadım ama kalkan kullandım. Sürekli kullandım bence o fayda etti. Emzirme dışında ilk 10 gün hep kalkanı taktim. Bence alınmalı çünkü yara iyileşsin diye değil sadece daha çok yara olmasın diye kullanılıyor.
Bence kalkan yeterli banada sorarsanız zaten amaç bir yere değmemesi iyileşme için. Gümüşe o kadar vermek mantıklı gelmiyor banada.Bende çok araştırdım, herkes kalkan hava alıyo diye ona iyi diyolar gümüş kapağa iyi demiyolar kapalı olunca hava almayınca iyileşmiyormjş, bende oyzuden gümüş kapak yerine kalkanı tercih ettim. Hem akan sütüde orda toplanmış olur..
26+2 de gitmistim 1.075 diKızlar 27.hagtada kontrole giden varmı bebişiniz kaç kilo olmuş ?
Tatlı bişiler yiyip soluna yatmayı denedin mi Allah korusun kötü düşünmeBebegim bugun hareket etmiyor cok korkuyorum hastaneye gidipte kotu bisey duymaktan
Tatli yedim ama soluma yatmayi denemedimTatlı bişiler yiyip soluna yatmayı denedin mi Allah korusun kötü düşünme
Aslında ben de ikinci bir isim istiyorum. Eylül ece, eda ece ece nur olabilir diyoruzBiz de Ece ve Selin arasındayız
En rahat kan akışı sol tarafa yatınca oluyormuş bebeğin beslenmesine bile faydası var diyor doktorum birazcık elinle kıpırdat hala bişi yoksa bi doktora git için daha rahat ederTatli yedim ama soluma yatmayi denemedim
Tamamdir deniyorum hemen dua edin lutfenEn rahat kan akışı sol tarafa yatınca oluyormuş bebeğin beslenmesine bile faydası var diyor doktorum birazcık elinle kıpırdat hala bişi yoksa bi doktora git için daha rahat eder
Yoktur Allah’ın izniyle bişi uykusu gelmiştir minnoşunTamamdir deniyorum hemen dua edin lutfen
UmarimYoktur Allah’ın izniyle bişi uykusu gelmiştir minnoşun
Çikolata ye ve soluna uzan bekle hareket eder o hemem kotuyu getirme aklinaTatli yedim ama soluma yatmayi denemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?