Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Üni baby den bahsediyoruz aslında.
Madonna onu paylaşmıs
Evet okudum ama bende cok takilanlardan degilim yumusatici kullanmayin diyorlar ama onuda aldim bebek yagida kullanicam sampuanda dalin ve uni baby aldim mustela falan almadim cokta sakinmamak lazim diye dusunuyorum

Ben ikisinde de sorun yaşamadım ama kalkan kullandım. Sürekli kullandım bence o fayda etti. Emzirme dışında ilk 10 gün hep kalkanı taktim. Bence alınmalı çünkü yara iyileşsin diye değil sadece daha çok yara olmasın diye kullanılıyor.

Bende çok araştırdım, herkes kalkan hava alıyo diye ona iyi diyolar gümüş kapağa iyi demiyolar kapalı olunca hava almayınca iyileşmiyormjş, bende oyzuden gümüş kapak yerine kalkanı tercih ettim. Hem akan sütüde orda toplanmış olur..

Bence kalkan yeterli banada sorarsanız zaten amaç bir yere değmemesi iyileşme için. Gümüşe o kadar vermek mantıklı gelmiyor banada.

Bebegim bugun hareket etmiyor cok korkuyorum hastaneye gidipte kotu bisey duymaktan

En rahat kan akışı sol tarafa yatınca oluyormuş bebeğin beslenmesine bile faydası var diyor doktorum birazcık elinle kıpırdat hala bişi yoksa bi doktora git için daha rahat eder
Tamamdir deniyorum hemen dua edin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…