- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #42.461
Endiselenme eğer hareketli geçerse günün daha az hareket eder. Tatlı yiyip sakın sessiz bir odada uzan azda salla karnını. Yine hic hiç hissetmezsen o zaman bir bakarsın doktor durumuna ama bence gerek yokTamamdir deniyorum hemen dua edin lutfen
28. Haftada 1.136 idi benim ufaklık.Kızlar 27.hagtada kontrole giden varmı bebişiniz kaç kilo olmuş ?
Evet dondurma yiyip beklerken hissetttim cok azda olsa çok şükür bazen boyle cok korkutuyor beniEndiselenme eğer hareketli geçerse günün daha az hareket eder. Tatlı yiyip sakın sessiz bir odada uzan azda salla karnını. Yine hic hiç hissetmezsen o zaman bir bakarsın doktor durumuna ama bence gerek yokBenim normalde dışarıdan belli oluyor bugün az yedim çok gezdim nerdryse hiç hissetmedim şimdi uzandım bende bekliyorum.
Dimi aynen bencedeBence kalkan yeterli banada sorarsanız zaten amaç bir yere değmemesi iyileşme için. Gümüşe o kadar vermek mantıklı gelmiyor banada.
Gözün Aydın bende merak ettim cevap bekliyordumEvet dondurma yiyip beklerken hissetttim cok azda olsa çok şükür bazen boyle cok korkutuyor beni
Çok şükür ama bebegin hareketlerinin azalmasids sorunmus kasilmalarimda vardi bir gideyim hastaneyeGözün Aydın bende merak ettim cevap bekliyordum
Dün nasıldı ki?Çok şükür ama bebegin hareketlerinin azalmasids sorunmus kasilmalarimda vardi bir gideyim hastaneye
Dun iyiydi ama kasılma oluyordu yine persemebey randevum var aslinda hareketleri de netlesti belkide persembeyi beklemem lazimDün nasıldı ki?
Benim de iki gün önce çok azdı mesela
Birkaç gündür çok yorgundum çünkü
Ertesi gün bol bol yattım hiç durmadı aksama kadar
Bir gün azsa korkma bence yarını bekle
Bizi de haberdar edin hayırlısı olsunÇok şükür ama bebegin hareketlerinin azalmasids sorunmus kasilmalarimda vardi bir gideyim hastaneye
İdil ya da İpek olurduSevgili erkek anneleri, sizin kızınız olsaydı, isim listeniz nasıldı? Bir paylaşsanız da aydınlansak
Bizim erkek olsaydı Kerem veya Mete olacaktı
Hayır yapışması lazım durmuyor o yaz sıcaklarında sütyen zaten çekilmez aslında göğüs ucunun kuru kalması yara olmaması için yeterli ama illa oluyorBu plastik göğüs kalkanı sutyen olmadan durmaz mi peki ben evde sutyen takmayı düşünmüyorum oldum olası sevmem evde hic takmam sadece dışarı çıkarken sutyen kullanırım sutyensiz sabit kalmaz mı göğüs ucunda? Atlet ile olmaz mı kizlae
Yani atletle olmaz illa sutyen lazım anladimHayır yapışması lazım durmuyor o yaz sıcaklarında sütyen zaten çekilmez aslında göğüs ucunun kuru kalması yara olmaması için yeterli ama illa oluyor
Mochi almayı düşünen varmı bu arada yada önceden kullanan
Bu memeye yapışıyor elimizle tutmuyoruz bi memeyi emerken diğerinden akan sütü topluyor sağım yapmak için de kullanılıyor hep memnunuz diyorlar ama gerçekten kullanan birine sormadan almak istemiyorumYani atletle olmaz illa sutyen lazım anladim
Mochi ne bilmiyorum bile
Arkadaşım gözümün önünde 30 ml süt topladı sanıyorum 20 - 30 dakika kadar emzirdiği sırada, önermişti alacaktım zaten ama gözlerimle de şahit oldum.Bu memeye yapışıyor elimizle tutmuyoruz bi memeyi emerken diğerinden akan sütü topluyor sağım yapmak için de kullanılıyor hep memnunuz diyorlar ama gerçekten kullanan birine sormadan almak istemiyorum
Kiz bu ne , benim dediğim kapak gibi bi şeyBu memeye yapışıyor elimizle tutmuyoruz bi memeyi emerken diğerinden akan sütü topluyor sağım yapmak için de kullanılıyor hep memnunuz diyorlar ama gerçekten kullanan birine sormadan almak istemiyorum
Bana doktorum Garmastan Pomat önermişti, eczanelerde satılıyor silmek gerekmiyor lanolin içerenle kremler gibi merhem formunda değil daha çok losyon gibi.Ben göğüs ucu sorunu yaşamadım ondan hatırlamıyorum ne yaptım ne aldım ama garanti olsun diye alacağım yine. Sanki silmeden direk emzirilebilenler vardı ne marka aldınız?
Kiz bu ne , benim dediğim kapak gibi bi şey
Haaaaa anladim canim ben de sandım aynı şeyden bahsediyoruz farklı bir çeşidi. Kiz zaten tecrübem sıfır kafamı karıştırdınbiliyorum senin dediğini bu benim süt pompası gibi bişi hep sorasın vardı arada onu da sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?