Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Tamamdir deniyorum hemen dua edin lutfen
Endiselenme eğer hareketli geçerse günün daha az hareket eder. Tatlı yiyip sakın sessiz bir odada uzan azda salla karnını. Yine hic hiç hissetmezsen o zaman bir bakarsın doktor durumuna ama bence gerek yok Benim normalde dışarıdan belli oluyor bugün az yedim çok gezdim nerdryse hiç hissetmedim şimdi uzandım bende bekliyorum.

Evet dondurma yiyip beklerken hissetttim cok azda olsa çok şükür bazen boyle cok korkutuyor beni

Çok şükür ama bebegin hareketlerinin azalmasids sorunmus kasilmalarimda vardi bir gideyim hastaneye
Dün nasıldı ki?
Benim de iki gün önce çok azdı mesela
Birkaç gündür çok yorgundum çünkü
Ertesi gün bol bol yattım hiç durmadı aksama kadar
Bir gün azsa korkma bence yarını bekle

Dün nasıldı ki?
Benim de iki gün önce çok azdı mesela
Birkaç gündür çok yorgundum çünkü
Ertesi gün bol bol yattım hiç durmadı aksama kadar
Bir gün azsa korkma bence yarını bekle
Dun iyiydi ama kasılma oluyordu yine persemebey randevum var aslinda hareketleri de netlesti belkide persembeyi beklemem lazim

Bu plastik göğüs kalkanı sutyen olmadan durmaz mi peki ben evde sutyen takmayı düşünmüyorum oldum olası sevmem evde hic takmam sadece dışarı çıkarken sutyen kullanırım sutyensiz sabit kalmaz mı göğüs ucunda? Atlet ile olmaz mı kizlae

Hayır yapışması lazım durmuyor o yaz sıcaklarında sütyen zaten çekilmez aslında göğüs ucunun kuru kalması yara olmaması için yeterli ama illa oluyor

Mochi almayı düşünen varmı bu arada yada önceden kullanan

Yani atletle olmaz illa sutyen lazım anladim
Mochi ne bilmiyorum bile

Yani atletle olmaz illa sutyen lazım anladim
Mochi ne bilmiyorum bile
Bu memeye yapışıyor elimizle tutmuyoruz bi memeyi emerken diğerinden akan sütü topluyor sağım yapmak için de kullanılıyor hep memnunuz diyorlar ama gerçekten kullanan birine sormadan almak istemiyorum

Eklentiler

• 8B4BB59A-DEF9-4F6C-A059-771952B45E60.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 72
Bu memeye yapışıyor elimizle tutmuyoruz bi memeyi emerken diğerinden akan sütü topluyor sağım yapmak için de kullanılıyor hep memnunuz diyorlar ama gerçekten kullanan birine sormadan almak istemiyorum
Arkadaşım gözümün önünde 30 ml süt topladı sanıyorum 20 - 30 dakika kadar emzirdiği sırada, önermişti alacaktım zaten ama gözlerimle de şahit oldum.
Ben aldım o sebeple.

Ayrıca göğsün yara olmaması için aslında nemli kalması gerekiyormuş, kalkan yada gümüş kapak hiç bir yere değmeden keremle nemini koruduğu için işe yarıyor, hümüşün ayrıca iyileştirici özelliğinden bağımsız olarak çalışma prensipleri bu, plastik yasa gümüş bişi kesinlikle alınmalı bence. Ben delirdim o acıdan çok çektim o sebeple ne bulursam alırım heralde

Kiz bu ne , benim dediğim kapak gibi bi şey

Eklentiler

• Screenshot_20220419-221944_ebebek.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 67
Ben göğüs ucu sorunu yaşamadım ondan hatırlamıyorum ne yaptım ne aldım ama garanti olsun diye alacağım yine. Sanki silmeden direk emzirilebilenler vardı ne marka aldınız?
Bana doktorum Garmastan Pomat önermişti, eczanelerde satılıyor silmek gerekmiyor lanolin içerenle kremler gibi merhem formunda değil daha çok losyon gibi.
Bebeğe hiç bir zararı yok ayrıca ağzında pamukçuk af gibi yaraların oluşmasını da engelliyor demişti.
Ama kıvamı losyon gibi olduğu için hemen emiliyor ve silinmesi çok zor değildi.

biliyorum senin dediğini bu benim süt pompası gibi bişi hep sorasın vardı arada onu da sorayım dedim
Haaaaa anladim canim ben de sandım aynı şeyden bahsediyoruz farklı bir çeşidi. Kiz zaten tecrübem sıfır kafamı karıştırdın
Tamam benim attığım kalkan sutyensiz durmaz yani hala aynı sonuctayiz ben de listeye ekleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…