Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sen geç yatiyorsan olabilir belki ben geç yatsam sabaha işe gidemem ayol. Bi de yemekten sonra tok alman lazm senin tabi. Ben de kahvaltıdan sonra mi alsam ki öglen eve gelince falan belki bi ayar çekecegiz inş

Sen geç yatiyorsan olabilir belki ben geç yatsam sabaha işe gidemem ayol. Bi de yemekten sonra tok alman lazm senin tabi. Ben de kahvaltıdan sonra mi alsam ki öglen eve gelince falan belki bi ayar çekecegiz inş
Evet geç yatıyorum.

Doktor yemekten 2 saat sonra alabilirsin dedi.
Bazen 1 saat sonra
Ya da 2 saat sonra alıyorum işte. Bırebır saate uymuyorum elbette.

Bir şekilde alıyorum işte napım

seni ayakta alkışlıyorum bu nasil azim. Uykumu bölmek konusunda emin olamıyorum bazen uyku uyuyamıyorum zor oluyor bölününce dağilıyor da sonra işe gidince iyice moronlaşıyorum helal olsun vallahi

Evet geç yatıyorum.

Doktor yemekten 2 saat sonra alabilirsin dedi.
Bazen 1 saat sonra
Ya da 2 saat sonra alıyorum işte. Bırebır saate uymuyorum elbette.

Bir şekilde alıyorum işte napım
Yarın tahlil sonuclarini yaz merak ettim o sekilde ne kadar yükselmiş. Inşallah baya yükselmistir

Kızlar benim anlamadığım bi şey var ..kansızlık HEMOGRAM da HGB değeri olarak bakılıyor..mesela benim 11.6 çıkmış ..sizler ferittine neden bakıyorsunuz ferittin 30.6..bude demirserum yazan bi değer var oda 157 çıkmış bi de benim ikiz ya napacam bilmiyorum ilaçlarda karnımı ağrıtıyor çok mu düşük benim ki

seni ayakta alkışlıyorum bu nasil azim. Uykumu bölmek konusunda emin olamıyorum bazen uyku uyuyamıyorum zor oluyor bölününce dağilıyor da sonra işe gidince iyice moronlaşıyorum helal olsun vallahi
Canım tuvalet için saat başı uyanıyorum inan bende istemezdim uyanmayı. En sevmediğim şey benimde uyku bölünmesi

Feritin 30 ise çok iyi o zaman. O söylediğin değerler hep birlikte bakılıyor canım. Tek başına hgb nin düşük olması bir şey ifade etmiyor.

Hgb hemoglobin demek o kan evet digerleri demirle alakalı. Demirin gayet iyi masallah ikiz bebişlere ragmen. Hemoglobinin sınırda sanırım benim de gecen aylarda öyleydi. demir hapı kullanınca o da yükselmis. Internetten biraz baktim da ikisi baglantili bisey heralde. Hemoglobin demir tasiyan proteinmis diger ifadeyle de oksijen tasiyan kirmizi kan hücreleriymis sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…