- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #42.881
Kızlar haziran annelerinde biri yarın doğum yapacakmış sağlıkla gelsin inşallah
zaman daralıyor sankiii
Ahahahah her an her şey olabilir o zamanHahaha ben de 10 yıllık evliyim
Evet serklajı vardı erken doğum riski yüksekti Allah yardımcısı olsun sağlıkla kavuşurlar inşallahKaç haftalıkki? Problem mi varmış? Daha çok zaman var
Sen geç yatiyorsan olabilir belki ben geç yatsam sabaha işe gidemem ayol. Bi de yemekten sonra tok alman lazm senin tabi. Ben de kahvaltıdan sonra mi alsam ki öglen eve gelince falan belki bi ayar çekecegiz inş.....
Demiri gündüz kahvaltıdan 1 saat sonra
Akşam 1 demir daha . Demirden 2 saat sonra da yanı yatarken tsh ilacı
Demiri Portakal suyuyla içiyorum. 1 tane portakal sıkıyorum kendime
Geç yatırıyorum bu arada:) yatarken model kazınıyor biraz. Aç karına almış oluyorum işte
32 haftalık onu. Gebeliği riskliydi 14.haftada açılması oldu kese dışarı çıktı dikiş atıldı ona yatarak 32.haftalara kadar geldi.insallah sağlıkla atlatirlar.Kaç haftalıkki? Problem mi varmış? Daha çok zaman var
Evet geç yatıyorum.Sen geç yatiyorsan olabilir belki ben geç yatsam sabaha işe gidemem ayol. Bi de yemekten sonra tok alman lazm senin tabi. Ben de kahvaltıdan sonra mi alsam ki öglen eve gelince falan belki bi ayar çekecegiz inş
Ben ara sıra haziran annelerine bakıyorumŞu diğer ay annelerinin topiklerini okumayan bir tek ben varım galiba
Başıma geleceği bildiğim için hiç merak etmiyorum. Aksine bir sayfa okumaya kalksam afakanlar basıyo kapatıyorum
Evet serklajı vardı erken doğum riski yüksekti Allah yardımcısı olsun sağlıkla kavuşurlar inşallah
Canım ben gece 12 gibi demir alıyorum. Gece 3 te kalkıp tiroid alıyorum. Sabah 6 da miğde ilacı saat 8 de de demir alıyorum. Kahvaltıdan sonra vitamin pregesteron ve magnezyum. Akşam yine magnezyum, alerji ilacı ve pregesteron alıyorum.
Ben ara sıra haziran annelerine bakıyorum
Kaç haftalık olmuslar diye
Yarın tahlil sonuclarini yaz merak ettim o sekilde ne kadar yükselmiş. Inşallah baya yükselmistirEvet geç yatıyorum.
Doktor yemekten 2 saat sonra alabilirsin dedi.
Bazen 1 saat sonra
Ya da 2 saat sonra alıyorum işte. Bırebır saate uymuyorum elbette.
Bir şekilde alıyorum işte napım
Biz de neva koyucazBende ondan dedim zatenevraklara bakdik ettik gözüne takilmisdir belki şimdi aklına gelmisdir diye tırstım yazma dedim
Ahahha devlet meselesi oldu sanki
Neva beğeniliyor gercekden hoş değil miteşekkür ederim.
Eksik kalır miyımYarın tahlil sonuclarini yaz merak ettim o sekilde ne kadar yükselmiş. Inşallah baya yükselmistir
Kızlar benim anlamadığım bi şey var ..kansızlık HEMOGRAM da HGB değeri olarak bakılıyor..mesela benim 11.6 çıkmış ..sizler ferittine neden bakıyorsunuzDün de yazmıştım eşim Nil istiyor diye. Benim de liseden beri hayalim , kızim olursa Vera olmasi . Çoğu dilde anlamı var ve hepsi de güzel. Slav dillerinde "inanç /inanmak" anlamına geliyor . Latin,Slav,Arap,arnavut dillerinde anlamları hep guzel.
Etrafımdaki tüm melisalar hep iyi duygular çagristiriyor
Benim hamilelik öncesi ferrittin değerim 4.1 e düşmüştü , 2 ay ilaç sonrası 18 e yükselmişti . Hamilelik ile birlikte geçen ay tekrar 5 e düşmüş . Ama sadece yatmadan 1 doz ferplex içiyorum , doktor hiç ikiye çıkart demedi. Doğum öncesi biraz daha hızlı yükseltmek lazım galiba .Surrender portakal suyu ile içme ve karadut özü olayına bende başlayayım. Dut pekmezim vardı bide onu düzenli yiyeyim
Canım tuvalet için saat başı uyanıyorumseni ayakta alkışlıyorum bu nasil azim. Uykumu bölmek konusunda emin olamıyorum bazen uyku uyuyamıyorum zor oluyor bölününce dağilıyor da sonra işe gidince iyice moronlaşıyorum helal olsun vallahi
Feritin 30 ise çok iyi o zaman. O söylediğin değerler hep birlikte bakılıyor canım. Tek başına hgb nin düşük olması bir şey ifade etmiyor.Kızlar benim anlamadığım bi şey var ..kansızlık HEMOGRAM da HGB değeri olarak bakılıyor..mesela benim 11.6 çıkmış ..sizler ferittine neden bakıyorsunuzferittin 30.6..bude demirserum yazan bi değer var oda 157 çıkmış bi de benim ikiz ya napacam bilmiyorum ilaçlarda karnımı ağrıtıyor çok mu düşük benim ki
Hgb hemoglobin demek o kan evet digerleri demirle alakalı. Demirin gayet iyi masallah ikiz bebişlere ragmen. Hemoglobinin sınırda sanırım benim de gecen aylarda öyleydi. demir hapı kullanınca o da yükselmis. Internetten biraz baktim da ikisi baglantili bisey heralde. Hemoglobin demir tasiyan proteinmis diger ifadeyle de oksijen tasiyan kirmizi kan hücreleriymis sanirim.Kızlar benim anlamadığım bi şey var ..kansızlık HEMOGRAM da HGB değeri olarak bakılıyor..mesela benim 11.6 çıkmış ..sizler ferittine neden bakıyorsunuzferittin 30.6..bude demirserum yazan bi değer var oda 157 çıkmış bi de benim ikiz ya napacam bilmiyorum ilaçlarda karnımı ağrıtıyor çok mu düşük benim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?