- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #42.841
Numeroloji yazsak çıkar mıAynen. Benim kriterim belli. Anlamı ve söylenişi güzel olacak, yeni olsun diye zorlama olmayacak Buğlem/Esila/Almila vb. ve hayvan adı olmayacak
Ben beğendiğim ismin numerolojisine bakarım mutlaka
Mesela Kuran'da geçen bazı isimler de ağır geliyor kişiye. O ismin manasını kaldıramayıp tam tersi kişiliğe bürünüyorlar..
Ekranda zaten son iki harf çıkıyor gerisini nokta koyuyorlar ama benim zaten 2 harf tamamı yaniTam emin değilim net hatırlamıyorumda aklımda bi tahmin varekranda vardıya bide aynen boşver
Bade nin bir diğer anlamı da aşktırBeğeniyorsan koy gitsin yahu bırak anlamını. Kötü anlamı yok sonuçta.
Melisa güzel kafanı karıştırma o zaman
Mesela Bade güzel diyorum anlamı şarap diyorlar. Eee güzelmiş işte diyorum
Keşke benimkiler de bana küsseSorma ne terbiyesiz gelinliğim kaldı ne saygısızlığım kaynana görümce bir oldular düşman oldular banahamileliğime kimse sevinmedi şu an herkesle iletişimi kestik o değil ben herkese altın takmıştım onlar kaldı mahkemeye versem geri alırım o zaman görürler terbiyesiz saygısız gelini
Göbeği 5 6 gün geride ama dr bunu sorun görmediEn son ne zaman kontrole gittin bebekte gelişim geriliği yoksa niye sorun olsun ki
Hala totosuna don yok , kıyafet almadımYoeum atmadımm amaaaaaa rahatladım artık bebişe bişi aldın diyeeeee valla çok sevindimmm devamı gelsin inşallah
Bence geç kalmadın istersen sağlık ocağına sorup yaptırabilirsin
Ayyyy boşver çağırılıyosun, sonra bide seninde çağırman gerekiyor, hamile hamile çekilmiyo misafir ağırlamak
Ayyyyy inşallah bendede olmaz
Bende ameliyatta paslı fln olur bıcak fln oyuzden ne olur ne olmaz en kötü 1kere olsun diyorum aşı
Ne olur ne olmazzzz yaptırıyım ozman
Bana denk gelmedi bu hediye çeki ya200 tl hediye çekimi bunları alarak değerlendirdimmmm 0-3 aylık dışarı çıkmalık pek bişi almamıştım onuda bu üstü alarak değerlerndirdim , inşallah mamayı doğru almışımdır
Melisa bana şu salak kızı hatırlatıyor iki s ileErkekte cihangir den kopamadım
Kız da melısadan kopamıyorum
Tek solukta uzun isim
Zenginsin ondanbilmiyorum valla
Kese içinde ne var acaba, bir de ben lansinoh almayı düşündüm ama bu biberon nasıl bunu da düşünebilirimKızlar siparişlerim gelmiş
Kremi ne alcam henüz bilmiyorum emzirme öncesi yıkama gerektirmeyen bi sey daha pratik sanki ama hangisi o özellikte bilmiyorumBen ilkinde krem artı kalkan kullandım ne yara oldu nede acıdı Philips almıstım keremde lansinondu mor kutuda
İlayBir el atin kızlarhangileri daha güzel sizce benim aklımda bir kaç tanesi daha baskın kimisini eşim beğendi.soy adımız çok kısa bu arada 2 harfli
Kimmiş o kız ? Bana kimseyi hatırlatmıyorGöbeği 5 6 gün geride ama dr bunu sorun görmedi
Hala totosuna don yok , kıyafet almadım
Bana denk gelmedi bu hediye çeki ya
Melisa bana şu salak kızı hatırlatıyor iki s ile
Zenginsin ondan
Kese içinde ne var acaba
Kremi ne alcam henüz bilmiyorum emzirme öncesi yıkama gerektirmeyen bi sey daha pratik sanki ama hangisi o özellikte bilmiyorum
Nasıl bilmezsin ya melisa isminden soğuttu milleti " iki s ile "Kimmiş o kız ? Bana kimseyi hatırlatmıyor
Melissa p. diye biri vardı. Off kitap yazmıştı ++++18Kimmiş o kız ? Bana kimseyi hatırlatmıyor
Kiloyla sütun ne alakası var. Benim maşallah etim budum yerinde ama ilk çocukta süt son derece kitti. Ne zayıf arkadaşlarım var şakır şakır sütü var.Kiz öyle deme vallahi korkuyorum sütüm olmazsa bu zayıflıktan diye. Bi de bebek gelişmezse direncsis kalır doğum sonrası çok yıpranırsam falan bi cok sorun geliyor aklıma
Uygulamada 200 ila 400 gram alınmalı diyor ben sabitim bi terslik var gibi hissediyorum
Canım öğlen açlık olculmuyor normalde.b ama 1. Saat tokluk önemli. 2. Saat 92 ise 1. Saat kaç acaba. Ama bu düşüklüte evet yiyebilirsin bence. Ve ara öğün yapman gerekiyor bu kadar düşüyorsa.Slm kızlar,
Bugün ölçüm yapmaya başladım.
Öğlen açlık 67
Tokluk 2. Saat 92
Şimdi sürekli böyle düşük çıkarsa yakın bir zamanda karpuz yiyebilir miyim
Yok yok şaka bir yana diyet listesi güncellenir mi araya tatlı kaçamaklar katılır mı?
Valla eğer isim misal bir Firdevs Yöreoğlu, Bihter Ziyagil benzeri değilse zaten uzun olmasını sevmiyorum benBende beğeniyorum da eşim pek istemiyor nedense inci yi
Yok değil bilemedin
Neva benim favorim aslında hatta bir ara ışıl neva diye düşündük bayagida aklımıza yattı da 2 isim kismi düşündürdü.tek başına da çok mu kısa kalır acaba diyorum soyaddan dolayı.
Ben koydum bile ama ifşa olmim yazarım. Artık herkes biliyor çünküSen ne düşünüyorsun isim?
Göğüsucu kremini aldım oda yarın gelir. Biberonu çok araştırdım en sonunda buna karar verdim. Kese içinde tarak var :)Göbeği 5 6 gün geride ama dr bunu sorun görmedi
Hala totosuna don yok , kıyafet almadım
Bana denk gelmedi bu hediye çeki ya
Melisa bana şu salak kızı hatırlatıyor iki s ile
Zenginsin ondan
Kese içinde ne var acaba, bir de ben lansinoh almayı düşündüm ama bu biberon nasıl bunu da düşünebilirim
Kremi ne alcam henüz bilmiyorum emzirme öncesi yıkama gerektirmeyen bi sey daha pratik sanki ama hangisi o özellikte bilmiyorum
Gördüğüm tüm zayıf insanlarda daha çok süt oluyor. Yemene dikkat et vitaminlerini al yeter.Kiz öyle deme vallahi korkuyorum sütüm olmazsa bu zayıflıktan diye. Bi de bebek gelişmezse direncsis kalır doğum sonrası çok yıpranırsam falan bi cok sorun geliyor aklıma
Uygulamada 200 ila 400 gram alınmalı diyor ben sabitim bi terslik var gibi hissediyorum
Canım ben öğlen 1 tane tost yiyorum. Tost yiyebilirsin bence. Tam buğday ekmeğinin tost ekmeği gibi olanından aldım. Ara öğünü ihmal etme. Eğer ara öğün yapmazsam bir bakıyorum benimde 50&60 düşmüş. Hele hareketli olduğun günlerde. Diyet gibi düşünerek yeme bence.Yeni başladım zaten diyete tam anlamıyla
Sabah yarım çay bardağı portakal suyu içmiştim aslında
Valla sorma aklımda sürekli ne yiyeceğim var menü oluşturmaya çalışıyorum falan çok yoruyor beynimi
Nerde yarım ekmek tostlar sandviçler
Yok istesemde oyle olmaz zatenValla eğer isim misal bir Firdevs Yöreoğlu, Bihter Ziyagil benzeri değilse zaten uzun olmasını sevmiyorum benkısa ve net iyidir.
Aaa olmaz gebelikte 1. Saat ölçülür. Niye öyle demişler sana bu 2. Gebelik şekerim 2 ayrı dahiliye uzmanına gidiyorum. Gebelikte 1. Saat ölçülür.Dahiliye doktoru 2. Saati ölçmen yeterli 1e gerek yok dedi
Bakalım böyle giderse arada minik kaçamaklar eklenir diye umuyorum
Bitter çikolata falan olsun bari
Tekrar şeker yüklemesi yapılsa kaç çıkar acaba ben onu merak ediyorum belki de bu sefer çıkmıcak
Bende yorumlari okudum gaz yapmıyormus diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?