Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Numeroloji yazsak çıkar mı bilemedim hiç

Keşke benimkiler de bana küsse benimkiler yüze gulen arkadan konuşan tipler. Yani ben öyle düşünüyorum belki de değillerdir

En son ne zaman kontrole gittin bebekte gelişim geriliği yoksa niye sorun olsun ki
Göbeği 5 6 gün geride ama dr bunu sorun görmedi
Hala totosuna don yok , kıyafet almadım
200 tl hediye çekimi bunları alarak değerlendirdimmmm 0-3 aylık dışarı çıkmalık pek bişi almamıştım onuda bu üstü alarak değerlerndirdim , inşallah mamayı doğru almışımdır
Bana denk gelmedi bu hediye çeki ya
Erkekte cihangir den kopamadım
Kız da melısadan kopamıyorum

Tek solukta uzun isim
Melisa bana şu salak kızı hatırlatıyor iki s ile
bilmiyorum valla
Zenginsin ondan
Kızlar siparişlerim gelmiş
Kese içinde ne var acaba, bir de ben lansinoh almayı düşündüm ama bu biberon nasıl bunu da düşünebilirim
Ben ilkinde krem artı kalkan kullandım ne yara oldu nede acıdı Philips almıstım keremde lansinondu mor kutuda
Kremi ne alcam henüz bilmiyorum emzirme öncesi yıkama gerektirmeyen bi sey daha pratik sanki ama hangisi o özellikte bilmiyorum

Kimmiş o kız ? Bana kimseyi hatırlatmıyor

Kiloyla sütun ne alakası var. Benim maşallah etim budum yerinde ama ilk çocukta süt son derece kitti. Ne zayıf arkadaşlarım var şakır şakır sütü var.

Canım öğlen açlık olculmuyor normalde.b ama 1. Saat tokluk önemli. 2. Saat 92 ise 1. Saat kaç acaba. Ama bu düşüklüte evet yiyebilirsin bence. Ve ara öğün yapman gerekiyor bu kadar düşüyorsa.

Valla eğer isim misal bir Firdevs Yöreoğlu, Bihter Ziyagil benzeri değilse zaten uzun olmasını sevmiyorum ben kısa ve net iyidir.

Göğüsucu kremini aldım oda yarın gelir. Biberonu çok araştırdım en sonunda buna karar verdim. Kese içinde tarak var :)

Gördüğüm tüm zayıf insanlarda daha çok süt oluyor. Yemene dikkat et vitaminlerini al yeter.

Canım ben öğlen 1 tane tost yiyorum. Tost yiyebilirsin bence. Tam buğday ekmeğinin tost ekmeği gibi olanından aldım. Ara öğünü ihmal etme. Eğer ara öğün yapmazsam bir bakıyorum benimde 50&60 düşmüş. Hele hareketli olduğun günlerde. Diyet gibi düşünerek yeme bence.

Aaa olmaz gebelikte 1. Saat ölçülür. Niye öyle demişler sana bu 2. Gebelik şekerim 2 ayrı dahiliye uzmanına gidiyorum. Gebelikte 1. Saat ölçülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…