Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım tuvalet için saat başı uyanıyorum inan bende istemezdim uyanmayı. En sevmediğim şey benimde uyku bölünmesi
Ben de arada wc icin kalkiyorum ama düzenli degil bazen pert olmus halde uyuyorum. Alarm bile duyamayacak kadar oluyorum. Güvenemiyorum o yüzden. Wc meselesi cok.skntı hamilelikten öncede sık sık gece tuvalete kalkiyordum. Simdi biraz da yorgunluktan tuvaletim gelse de uyandiramiyor galiba o derece ölük bir uykuya geciyorum bazen

Benimde sonuç bu şekilde magnezyum ve kalsiyum icmiyorum ona ragmen iyi çıkmış.

Demir mi önemli ferittinmi önemli kizlar biri iyi cikmks digeri düşmüş

Eklentiler

• Screenshot_20220421-011149_Gallery.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 72
Aynen canım işte demir serum yazan değer 160 a kadar olması gerekirken 157 yazıyor ..evet HGB sınırda 13 den 11.6 ya düştü .ilaç alıyorum gece yatarken kan ilacı galiba artık sabah almam gerekecek inşaallah senin gibi benimde yükselir sen sabah mı alınca yükseldi ?

Feritin 30 ise çok iyi o zaman. O söylediğin değerler hep birlikte bakılıyor canım. Tek başına hgb nin düşük olması bir şey ifade etmiyor.
Galiba öyle hepsine birden bakılıyor demekki..kan ilacını sabah almakta fayda var gecealıyorum..ah karın ağrıtmasa sabah alıcam da

Benimde sonuç bu şekilde magnezyum ve kalsiyum icmiyorum ona ragmen iyi çıkmış.

Demir mi önemli ferittinmi önemli kizlar biri iyi cikmks digeri düşmüş
Canım tshını mutlaka dahiliyeye sor ilaç almanğerekebilir..kırmızı yananlar ferittin biraz düşük galiba en az 12 olması lazım diye biliyorum.

Zeynep ismini rüyamda söylediler..Hz Ömer'in kızının adını koy dediler. Çölün ortasındaydım.sonra internetten baktım kızının adı Zeynep miş
Rüyanız çok güzel hayır içinde olsun Hz.omerin kızlarının adı Hafsa, Zeynep, Fatıma bende Hafsa ismini koyacaktım kimse söyleyemiyor diye kolay söyleneni sectim

Son düzenleme:
Rüyanız çok güzel hayır içinde olsun Hz.omerin kızlarının adı Hafsa, Zeynep, Fatıma bende Hafsa ismini koyacaktım kimse söyleyemiyor diye kolay söyleneni sectim
Aynen canım benim adım Fatma zaten hafsayı bende düşündüm biraz zor geldi..o yüzden Zeynep'i koyayım dedim..cidden çok etkileyici bi şekilde uyandım..bağırıyordu Hz.ömer in kızının adını koy diye..çölün ortasında yüksek bi balkon gibi bi yerdeydim..bi uyandım hemen isimlerini araştırdım..o yüzden Zeynep i kesin koymak istiyorum..yada ikizlere Hafsa...Zümra mı koysam bilemedim

Canım öğlen açlık olculmuyor normalde.b ama 1. Saat tokluk önemli. 2. Saat 92 ise 1. Saat kaç acaba. Ama bu düşüklüte evet yiyebilirsin bence. Ve ara öğün yapman gerekiyor bu kadar düşüyorsa.
Ara öğün yapmıştım ama çok yürüdüm ondan oldu heralde

Dahiliye doktoru 1 gün sabah öğle 1 gün sabah akşam 1 gün öğle akşam ölç dedi ve 2. Saat tokluğu ölç 1 e gerek yok dedi

Tostu kaşarla mı yapıyorsun ? Ara öğün mutlaka yapıyorum çünkü acıkıyorum

Aaa olmaz gebelikte 1. Saat ölçülür. Niye öyle demişler sana bu 2. Gebelik şekerim 2 ayrı dahiliye uzmanına gidiyorum. Gebelikte 1. Saat ölçülür.
Hiç bilmiyorum ki özellikle bastıra bastıra sordum kadına 2. Saat mi 1 değil mi diye? Normalde 2si ölçülür ama sen 2yi ölçsen yeter dedi

Valla bende hamilelikten öncede çok kalkıyordum. Çok düzenli 3te uyanınca ilacı o saate fixlemistim. Nazarın mi değdi bilmem dün uyanmadim 5 te icebildim ,

Ara öğün yapmıştım ama çok yürüdüm ondan oldu heralde

Dahiliye doktoru 1 gün sabah öğle 1 gün sabah akşam 1 gün öğle akşam ölç dedi ve 2. Saat tokluğu ölç 1 e gerek yok dedi
Çok yurudugum gunben insülini azaltiyorum. Sen yemeği arttıracaksin.

Kiloyla sütun ne alakası var. Benim maşallah etim budum yerinde ama ilk çocukta süt son derece kitti. Ne zayıf arkadaşlarım var şakır şakır sütü var.
Bu bi batıl inanç o zaman ne bileyim zayıfsın sütün olmaz derlerdi hep duyardım
Göğüsucu kremini aldım oda yarın gelir. Biberonu çok araştırdım en sonunda buna karar verdim. Kese içinde tarak var :)
Anticolik biberon demi içindeki kaşık ne için?
Gördüğüm tüm zayıf insanlarda daha çok süt oluyor. Yemene dikkat et vitaminlerini al yeter.
Ya yememe iste pek dikkat edemiyorum iştahım az ama bakalım hayırlısı artık rabbim o günleri görmeyi nasip etsin mutlaka yazarım sütüm var ya da yok diye Allah var yazdırmayı nasip etsin
Bu şampuandan falan bende aldım merak ediyorum nasıl diye. Eğer beğenmezsen dedim..bebek kıyafetlerinen lekesini çıkarmada kullanırım..sonra makinaya atıyoruz zaten diye
Eşim kokladı bence normal ilac kokmuyor ama pazar gidip ebebekte aynısına bak o kokmazsa değiştiririz istersen dedi belki hormonal kokuları farklı alıyor olabilirim
Feritin 30 ise çok iyi o zaman. O söylediğin değerler hep birlikte bakılıyor canım. Tek başına hgb nin düşük olması bir şey ifade etmiyor.
Ya o kadar paket aldım tutmuş kadın benden sadece bunları istemiş ni de idrar tahlili
.. ferrittin alt cart curt bunlar hiç yok haftaya randevum var valla o kadar para verdim isticem " ben gerek görsem isterdim " gibi ukala laflar ederse bi kere daha yapılsın derim yapmazsa başka dr a geçerim dr değiştirme hakkım var nede olsa .. insan bi kan almışken hepsini ister niye yarım iş yapıyorsun demi...

Eklentiler

• Screenshot_20220420-094236_Samsung Notes.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…