Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yok istesemde oyle olmaz zaten
Ben Bihter ismini Çok severim mesela tam bir kadın ismi bana göre ama işte mimlendi ve çocukluk genç kızlık çağı için falan zor bir isim sevmeyebilir, koyamıyoruz işte

Ben Bihter ismini Çok severim mesela tam bir kadın ismi bana göre ama işte mimlendi ve çocukluk genç kızlık çağı için falan zor bir isim sevmeyebilir, koyamıyoruz işte
Fena mimlendi hemde tam dalga konusu olur gençlik çocukluk döneminde malesef

Canım ben gece 12 gibi demir alıyorum. Gece 3 te kalkıp tiroid alıyorum. Sabah 6 da miğde ilacı saat 8 de de demir alıyorum. Kahvaltıdan sonra vitamin pregesteron ve magnezyum. Akşam yine magnezyum, alerji ilacı ve pregesteron alıyorum.

Az önce okudum suyu gelmiş doktorda yarın sabah sezaryene alalım demiş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ben suyu azaldığı için doğuma alınacağını okudum birinin ama aynı kisimi acaba.ayni sebeple geçen hafta bir tanidigimda doğum yapdi çok şükür bebiş sağlıkli,kuvezde ama gayet iyimis çok şükür.darisi diğer arkadaşa inşallah

Bu şampuandan falan bende aldım merak ediyorum nasıl diye. Eğer beğenmezsen dedim..bebek kıyafetlerinen lekesini çıkarmada kullanırım..sonra makinaya atıyoruz zaten diye

Bencede beyaz tüm daha güzel olmuş yeşili boyamana gerek yok sırtarmıyor hatta bebek odasında bazı objeleri oyuncakları yeşil seçersen güzel renk katabilir illa pembe olacak kız odası diye bişey yok..pembe yeşil güzel objeler olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…