- 15 Ekim 2016
- 22.722
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.047
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #42.861
Ben Bihter ismini Çok severim mesela tam bir kadın ismi bana göre ama işte mimlendi ve çocukluk genç kızlık çağı için falan zor bir isim sevmeyebilir, koyamıyoruz işteYok istesemde oyle olmaz zaten
Fena mimlendi hemdeBen Bihter ismini Çok severim mesela tam bir kadın ismi bana göre ama işte mimlendi ve çocukluk genç kızlık çağı için falan zor bir isim sevmeyebilir, koyamıyoruz işte
Canım ben gece 12 gibi demir alıyorum. Gece 3 te kalkıp tiroid alıyorum. Sabah 6 da miğde ilacı saat 8 de de demir alıyorum. Kahvaltıdan sonra vitamin pregesteron ve magnezyum. Akşam yine magnezyum, alerji ilacı ve pregesteron alıyorum.Ay simdi o sekilde zor olacak bana ondan tek sefer iki mi diye bi isin kolayı kaçasım geldiginden sordumben ac karına sabah troid ilaci aliyorum. Aksam demir yatmadan önce aliyorum. Işin kotuau demirle troid beraber yakin vakitte kullanilmamaliymis. Troid ilacinin etkisini dusuruyormus. Ne ara içecem ki ikinciyi Resmen kolumuzun altinda bilmem kac karpuzla cambaz gibi ip üstunde gitmeye calisiyoruz. O kadar da dikkat ettim ben de snin gibi. Duzenli aldim portakal suyuyla falan da ictim. Nazlandı resmen
Neeeeeee abbooowwwwKızlar haziran annelerinde biri yarın doğum yapacakmış sağlıkla gelsin inşallah
zaman daralıyor sankiii
Çok erken değil miKızlar haziran annelerinde biri yarın doğum yapacakmış sağlıkla gelsin inşallah
zaman daralıyor sankiii
10 yıl evli kalınca o da oluyor bizimkilerde öyle sinsiydi işteKeşke benimkiler de bana küssebenimkiler yüze gulen arkadan konuşan tipler. Yani ben öyle düşünüyorum belki de değillerdir
Az önce okudum suyu gelmiş doktorda yarın sabah sezaryene alalım demiş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinNeeeeeee abbooowwww
Amin canım inşallahÇok erken değil miHaziran annesi ve nisan ayında doğacak bebek. İns sorunsuz atlatır
Aynen okudum şimdi merak ettim suyu azalmış içerde, alllajnsağlıkla kucağına alır inşallahAz önce okudum suyu gelmiş doktorda yarın sabah sezaryene alalım demiş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ben suyu azaldığı için doğuma alınacağını okudum birinin ama aynı kisimi acaba.ayni sebeple geçen hafta bir tanidigimda doğum yapdiAz önce okudum suyu gelmiş doktorda yarın sabah sezaryene alalım demiş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bende Neva ve Peri den yana kullanıyorum oyumuBilene 10 puankız soyadı gecinde biseyler deyin hele hangisi güzel cemreyi eşim istemisdi bu arada
Rabbim korusun inşallah okurken bi tuhaf oldum vallaBen suyu azaldığı için doğuma alınacağını okudum birinin ama aynı kisimi acaba.ayni sebeple geçen hafta bir tanidigimda doğum yapdiçok şükür bebiş sağlıkli,kuvezde ama gayet iyimis çok şükür.darisi diğer arkadaşa inşallah
Amin canım inşallahBende okudum simdi 32 haftalikmis kuzenim 30 haftalik dogum yapti 28 gun kaldi kuvezde bebek rabbim hepimize hayirli zamanda saglikla fogum nasip etsin insallah tum hamileleri bir avazda kurtarsin
Melissa p. diye biri vardı. Off kitap yazmıştı ++++18
Bu şampuandan falan bende aldım merak ediyorum nasıl diye. Eğer beğenmezsen dedim..bebek kıyafetlerinen lekesini çıkarmada kullanırım..sonra makinaya atıyoruz zaten diyeKizlaaaaar bakin hele ben bi şeyler aldım hadi bismillah
Iki şey sormak istiyorum ilki bu aspiratör çok kalın görünüyor bebisin minicik burnuna sığmaz ki ucu başka markanın ki daha mı ufak ucluydu??
İkincisi de bu baby me köpük şampuan çok ağır kokuyor ilac gibi, dalin falan çok güzel kokardı acaba bu ürünü kullanan oldu mu değiştireyim mi ???
Bencede beyaz tüm daha güzel olmuş yeşili boyamana gerek yok sırtarmıyor hatta bebek odasında bazı objeleri oyuncakları yeşil seçersen güzel renk katabilir illa pembe olacak kız odası diye bişey yok..pembe yeşil güzel objeler olabilirFikrinize ihtiyacım varfazla inceliyorum her şeyi sanırım
1.si dolabın tüllerinden beyaz olan mı pembe olan mı güzel? Beyazı kısa yapmış perdenin düzelttireceğim
2.yatağın ek yerleri su yeşili. Sizce onu da beyaza boyamalı mıyım ? Yoksa çok sırıtmıyor mu ?
Hahaha ben de 10 yıllık evliyim10 yıl evli kalınca o da oluyor bizimkilerde öyle sinsiydi işte
Şimdi bu bilgiyle ne yaparsan yap gibi olduOkumuştum kitabını:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?