Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Pek işe yaramıyor yani o zaman boş masraf
Yok canım öyle beyazın içine kırmızı koyayım ama boyamasın o kadar korumuyor. Bende var bazen kullanıyorum özellikle kırmızı rengi çekiyor ama beyazla da atamam yani yakın renklerle atıyorum bazen lazım oluyor.

Eşyalarını aynı tonlarda almaya çalış mesela ben genelde pudra mint pembe tonları aldığım için beyazlarla rahatlıkla yıkarım.
Artık çok geç şaka bir yana çok canlı renkler pek yok zaten aldıklarimda sanırsam, dolabı yerlestirirken bakmam lazım

Günaydın kızlar oda nem ısı ölçer aldınız mı alacak mısınız ve bebek çamaşırları yıkarken renk karıştırmaya mendil alan kullanan oldu mu daha önce almak mantıklı mı??
Minik avuç içine siganlardan aldım. Markası da xiomi gibi bir şey bir de bebeğin en iyi 20, 21 derecede iyi uyuduğunu duymuştum. Var mı fikri olan? Sanki soğuk gibi geldi

Günaydın kızlar oda nem ısı ölçer aldınız mı alacak mısınız ve bebek çamaşırları yıkarken renk karıştırmaya mendil alan kullanan oldu mu daha önce almak mantıklı mı??
Roosmanda 10 adet 19 lira geçen hafta aldım . Çamaşır az ise 2 ye kesen oluyor ama bebek camasirini yıkarken tam atarım herhalde , zaten toplasan 1 -2 makina olur .
Sen kullandın mı hiç işe yarıyor mu renkli beyaz atsak?
Tek yaşarken kullanıyordum , direk siyah beyaz hiç atmiyordum ama renkli ve beyaza yakınları yıkardim

Ben aldım bundan..çünkü bizim burası yazın 50 dereceye çıkıyor kupkuru havası var en azından buhar makinasını açarım duruma göre diye ..
Bendede bu var memnunum , hatta eve bu geldikten sonra kışın psikolojik olarak üşümemeye başladım . Çok üşüdüm diyordum , bı bakıyorum 22 derece gösteriyor " aa aslında soğuk değilmiş oda " diye rahatliyordum

Ee iyi bişey miş o zamanbende kışın değilde yazın sıcaklığa göre klima açarım diye düşündüm..bizim buranın kışı ılık..yazı fena banyo günleri odanın ısısı çok önemli

....kızlar demir düşük yine
Ama tsh yi kontrol altına almışım. 4.5 du cunku

Hem de öyle böyle değil türk lirasının kaybettiği değer hızında düşmüş

Dahiliye ye gitmeden halletmiş oldum bunu da

Eklentiler

• Screenshot_20220421-102338_Gallery.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleme:
Kaç haftalıkki? Problem mi varmış? Daha çok zaman var
Kuzenimde hamile ikizlere, Say'a göre ağustos sonu görünüyor bebişin doğumu ama doktoru benim tarihlerimi temmuz başını söylemiş hazırlan diye.
Genelde 1 ay 1.5 ay önce geliyor 9ayı tamamlayan çok az demiş

Benimde sonuç bu şekilde magnezyum ve kalsiyum icmiyorum ona ragmen iyi çıkmış.

Demir mi önemli ferittinmi önemli kizlar biri iyi cikmks digeri düşmüş
Doktorum biri sınırda biri iyiyse iyi kabul ederiz bu dönemde dedi bence sen iyi kabul edilen noktadasın.
Çok stres yapmadan içmeleri e devam edebilirsin bence mideni bulandırmadan içtiğin yöntem işe yaramış

Valla rüyanızı şimdi okuyunca tüylerim diken diken oldu çok güzel düşündüğünüz isimde coookkk güzel Babasının süsü" Zeynep" adıyla yaşasın ömrü uzun olsun bahtı güzel olsun canım

Peki demirin bir poha yaramamış olması..

Bir yandan da kendini hiç kansız gibi hıssetmıyor olmam! Halsizlik, yorgunluk hic yok
Olmadı da

Aklına gelmemiştir belki. Önceden biraz demirim düşüktü filan de bakar o zaman

Günaydın herkese

Bebek kıyafetleri genellikle renk vermiyor tabi çok karıştırmamak lazım

Bende kendi pijama takimlarimi yıkadım utuledim dun bari onlar aradan çıksın diye bayramdan sonra sa bebisinkileri yıkarım yazın sicakta zor olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…