- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #42.941
Ben de almak istiyorum araştırıyorum biraz bakalımBen aldım bundan..çünkü bizim burası yazın 50 dereceye çıkıyor kupkuru havası var en azından buhar makinasını açarım duruma göre diye ..
aynen çıkar herhalde.Baktim çıkmamış daha. Öğleye kadar çıkar heralde
Yok canım öyle beyazın içine kırmızı koyayım ama boyamasın o kadar korumuyor. Bende var bazen kullanıyorum özellikle kırmızı rengi çekiyor ama beyazla da atamam yani yakın renklerle atıyorum bazen lazım oluyor.Pek işe yaramıyor yani o zaman boş masraf
Artık çok geçEşyalarını aynı tonlarda almaya çalış mesela ben genelde pudra mint pembe tonları aldığım için beyazlarla rahatlıkla yıkarım.
Minik avuç içine siganlardan aldım. Markası da xiomi gibi bir şeyGünaydın kızlar oda nem ısı ölçer aldınız mı alacak mısınız ve bebek çamaşırları yıkarken renk karıştırmaya mendil alan kullanan oldu mu daha önce almak mantıklı mı??
Roosmanda 10 adet 19 lira geçen hafta aldım . Çamaşır az ise 2 ye kesen oluyor ama bebek camasirini yıkarken tam atarım herhalde , zaten toplasan 1 -2 makina olur .Günaydın kızlar oda nem ısı ölçer aldınız mı alacak mısınız ve bebek çamaşırları yıkarken renk karıştırmaya mendil alan kullanan oldu mu daha önce almak mantıklı mı??
Tek yaşarken kullanıyordum , direk siyah beyaz hiç atmiyordum ama renkli ve beyaza yakınları yıkardimSen kullandın mı hiç işe yarıyor mu renkli beyaz atsak?
23 24 derece diye duymuştum normal oda ısısıMinik avuç içine siganlardan aldım. Markası da xiomi gibi bir şeybir de bebeğin en iyi 20, 21 derecede iyi uyuduğunu duymuştum. Var mı fikri olan? Sanki soğuk gibi geldi
Bendede bu var memnunum , hatta eve bu geldikten sonra kışın psikolojik olarak üşümemeye başladım .Ben aldım bundan..çünkü bizim burası yazın 50 dereceye çıkıyor kupkuru havası var en azından buhar makinasını açarım duruma göre diye ..
Aynen. Kenarda duruyor kutusuAlmaya gerek yok yani o zaman
Ee iyi bişey miş o zamanBendede bu var memnunum , hatta eve bu geldikten sonra kışın psikolojik olarak üşümemeye başladım .Çok üşüdüm diyordum , bı bakıyorum 22 derece gösteriyor " aa aslında soğuk değilmiş oda " diye rahatliyordum
Ben de tersine İzmir'de değilim ama İzmirliyimİzmirli değilim ama uzun süredir İzmir deyizsiz İzmir'de misiniz ,bı İzmir buluşması yaparız diyorduk bir ara . Havalar da ısındı artık
Kuzenimde hamile ikizlere, Say'a göre ağustos sonu görünüyor bebişin doğumu ama doktoru benim tarihlerimi temmuz başını söylemiş hazırlan diye.Kaç haftalıkki? Problem mi varmış? Daha çok zaman var
Doktorum biri sınırda biri iyiyse iyi kabul ederiz bu dönemde dedi bence sen iyi kabul edilen noktadasın.Benimde sonuç bu şekilde magnezyum ve kalsiyum icmiyorumona ragmen iyi çıkmış.
Demir mi önemli ferittinmi önemli kizlar biri iyi cikmks digeri düşmüş
Valla rüyanızı şimdi okuyunca tüylerim diken diken oldu çok güzel düşündüğünüz isimde coookkk güzel Babasının süsü" Zeynep" adıyla yaşasın ömrü uzun olsun bahtı güzel olsun canımAynen canım benim adım Fatma zaten hafsayı bende düşündüm biraz zor geldi..o yüzden Zeynep'i koyayım dedim..cidden çok etkileyici bi şekilde uyandım..bağırıyordu Hz.ömer in kızının adını koy diye..çölün ortasında yüksek bi balkon gibi bi yerdeydim..bi uyandım hemen isimlerini araştırdım..o yüzden Zeynep i kesin koymak istiyorum..yada ikizlereHafsa...Zümra mı koysam bilemedim
Aklına gelmemiştir belki. Önceden biraz demirim düşüktü filan de bakar o zamanBu bi batıl inanç o zaman ne bileyim zayıfsın sütün olmaz derlerdi hep duyardım
Anticolik biberon demi içindeki kaşık ne için?
Ya yememe iste pek dikkat edemiyorum iştahım az ama bakalım hayırlısı artık rabbim o günleri görmeyi nasip etsin mutlaka yazarım sütüm var ya da yok diye Allah var yazdırmayı nasip etsin
Eşim kokladı bence normal ilac kokmuyor ama pazar gidip ebebekte aynısına bak o kokmazsa değiştiririz istersen dedi belki hormonal kokuları farklı alıyor olabilirim
Ya o kadar paket aldım tutmuş kadın benden sadece bunları istemiş ni de idrar tahlili
.. ferrittin alt cart curt bunlar hiç yok haftaya randevum var valla o kadar para verdim isticem " ben gerek görsem isterdim " gibi ukala laflar ederse bi kere daha yapılsın derim yapmazsa başka dr a geçerim dr değiştirme hakkım var nede olsa .. insan bi kan almışken hepsini ister niye yarım iş yapıyorsun demi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?