Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Renk mendilleri almıycaz son kararım ben de bi pijama bulsaydım keşke bayram tatilinde yıkama ütüleme işlerini yaparım ben de belki

Canım tshını mutlaka dahiliyeye sor ilaç almanğerekebilir..kırmızı yananlar ferittin biraz düşük galiba en az 12 olması lazım diye biliyorum.
Doktorum bir sorun yok dedi bu tahlil sonuclarina
Tsh yi de sordum ciddi boyutta degil dedi
Demir ve kan ilacini ic dedi

Doktorum biri sınırda biri iyiyse iyi kabul ederiz bu dönemde dedi bence sen iyi kabul edilen noktadasın.
Çok stres yapmadan içmeleri e devam edebilirsin bence mideni bulandırmadan içtiğin yöntem işe yaramış
Benimki tokta yutsam hafif sarsiyor bi bulamti geliyor yarim saat sürüyor
2 gunde bir almistim devam.edeyim oyle

Doktorum bir sorun yok dedi bu tahlil sonuclarina
Tsh yi de sordum ciddi boyutta degil dedi
Demir ve kan ilacini ic dedi
Canım hani tedbir amaçlı söylüyüm sana gebelik ilerledikçe TSH da yükseliyor o yüzden takip ettir devamlı..benim kızımda 3.3dü..şimdide 4.7 ben ilaç kullanıyorum..çünkü 2.5un altında olmalı dediler bana hep..şuan 1 yere düştü

Kızlar sabah doktora gittim. Bebiş 1300 Gr olmuş. Boyunu söylemedi doktor. Ama bacak kemiğini ölçerken boyu çok uzun olacak dedi. Abisi 52 cm doğdu dedim. Bu da aşağı yukarı öyle olur dedi. Ama şimdi kaç cm sormayı unuttum.
Baş çevresi ve çapı bu sefer haftasında çıktı. Doktoruma soyledim perinatolog böyle dedi diye... Doktor da niye oyle demiş ben söylemiyorum 1 hafta gibi rakamları gereksiz yere anne baba üzülüyor evhama kapılıyor dedi.

Aslında zeynebin pek bir anlamı da gözükmüyor.
Mücevher
Değerli taş
Babasının süsü
Yazıyor anlamında.

Bugün kaç günlük bebiş canım..maşallah 1 kiloyu geçtiler

Maşallah

Ayyy haftaya benim de randevu var 28+1 ken . Bebiş 1 kilo yu geçmiş midir ki çok merak ediyorum hem karnım ufak hem pek iştahım yok kilo almadım diye bebis 1 kiloyu geçtiyse ben de düzenli kilo veriyorum demekki çünkü tartı da sabit çıkıyorum
Kizlar cidden çok az kaldı demi ya hâlâ çok var gibi geliyor ama aslında az kaldı

İyi bari tsh düzene girmiş bak ne güzel.
Ferritin kaç, düşmüş mu aynı mı
Ben 2 ye çıkardığım halde düştü hicbiseye yaramıyor sanırsam yada bebisler bizim vitaminleri iyi emiyor anlamadım

Aynı canım ne düşmüş ne yükselmiş.
11 demiştim ya 10 muş o
Şimdiki de aynı.
Ama düzenli kullanmadım pek. Yeni başladım işte 2 taneye

Aman zaten ben normalde de kansızdım

Sen de iştahım yok
Zayıfım
Kilo almadım
Eksıdeyım diye dolanma ortalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…