- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.861
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #42.961
Renk mendilleri almıycaz son kararımGünaydın herkese
Bebek kıyafetleri genellikle renk vermiyor tabi çok karıştırmamak lazım
Bende kendi pijama takimlarimi yıkadım utuledim dun bari onlar aradan çıksın diye bayramdan sonra sa bebisinkileri yıkarım yazın sicakta zor olur diye
Ben mendili su sebeple kullanıyorum. Kurutma yaparken çok birbirine dolanıyordu. Mendil atınca daha az dolanıyor.Renk mendilleri almıycaz son kararımben de bi pijama bulsaydım keşke bayram tatilinde yıkama ütüleme işlerini yaparım ben de belki
Doktorum bir sorun yok dedi bu tahlil sonuclarinaCanım tshını mutlaka dahiliyeye sor ilaç almanğerekebilir..kırmızı yananlar ferittin biraz düşük galibaen az 12 olması lazım diye biliyorum.
Benimki tokta yutsam hafif sarsiyor bi bulamti geliyor yarim saat sürüyorDoktorum biri sınırda biri iyiyse iyi kabul ederiz bu dönemde dedi bence sen iyi kabul edilen noktadasın.
Çok stres yapmadan içmeleri e devam edebilirsin bence mideni bulandırmadan içtiğin yöntem işe yaramış
Sağol canım inşaallahValla rüyanızı şimdi okuyunca tüylerim diken diken oldu çok güzel düşündüğünüz isimde coookkk güzel Babasının süsü" Zeynep" adıyla yaşasın ömrü uzun olsun bahtı güzel olsun canım
Demirle kan ilacı aynı değil mi? Niye 2 ayrı ilaçmış gibi bahsetmiş?Doktorum bir sorun yok dedi bu tahlil sonuclarina
Tsh yi de sordum ciddi boyutta degil dedi
Demir ve kan ilacini ic dedi
Canım hani tedbir amaçlı söylüyüm sana gebelik ilerledikçe TSH da yükseliyor o yüzden takip ettir devamlı..benim kızımda 3.3dü..şimdide 4.7 ben ilaç kullanıyorum..çünkü 2.5un altında olmalı dediler bana hep..şuan 1 yere düştüDoktorum bir sorun yok dedi bu tahlil sonuclarina
Tsh yi de sordum ciddi boyutta degil dedi
Demir ve kan ilacini ic dedi
Aslında zeynebin pek bir anlamı da gözükmüyor.Sağol canım inşaallahhepimizin kiler için dualarımız..
Aslında zeynebin pek bir anlamı da gözükmüyor.
Mücevher
Değerli taş
Babasının süsü
Yazıyor anlamında.
daha ne olsun kızmücevherim olur..aslında zeyneple zümranın karakteristik özellikleri çok benziyor o yüzden ikisini düşünüyorum..Aslında ikisinide araştırdım biraz .. ikiside ahlaklı zeki merhametli disiplinli oluşları çok hoşuma gidiyor..
Bugün kaç günlük bebiş canım..maşallah 1 kiloyu geçtilerKızlar sabah doktora gittim. Bebiş 1300 Gr olmuş. Boyunu söylemedi doktor. Ama bacak kemiğini ölçerken boyu çok uzun olacak dedi. Abisi 52 cm doğdu dedim. Bu da aşağı yukarı öyle olur dedi.Ama şimdi kaç cm sormayı unuttum.
Baş çevresi ve çapı bu sefer haftasında çıktı. Doktoruma soyledim perinatolog böyle dedi diye... Doktor da niye oyle demiş ben söylemiyorum 1 hafta gibi rakamları gereksiz yere anne baba üzülüyor evhama kapılıyor dedi.
Gece yatmadan önce alıyorum canim.Surrender sen nasıl düşürdün kız bu TSH i baktim şimdi sonuç çıkmış. 3 yine ya. Doktorun soylediginden 25mg fazla içtim oysa ki
MaşallahKızlar sabah doktora gittim. Bebiş 1300 Gr olmuş. Boyunu söylemedi doktor. Ama bacak kemiğini ölçerken boyu çok uzun olacak dedi. Abisi 52 cm doğdu dedim. Bu da aşağı yukarı öyle olur dedi.Ama şimdi kaç cm sormayı unuttum.
Baş çevresi ve çapı bu sefer haftasında çıktı. Doktoruma soyledim perinatolog böyle dedi diye... Doktor da niye oyle demiş ben söylemiyorum 1 hafta gibi rakamları gereksiz yere anne baba üzülüyor evhama kapılıyor dedi.
Olabilir canım
İyi bari tsh düzene girmiş bak ne güzel.....kızlar demir düşük yine
Ama tsh yi kontrol altına almışım. 4.5 du cunku
Hem de öyle böyle değiltürk lirasının kaybettiği değer hızında düşmüş
Dahiliye ye gitmeden halletmiş oldum bunu da
Aynı canım ne düşmüş ne yükselmiş.İyi bari tsh düzene girmiş bak ne güzel.
Ferritin kaç, düşmüş mu aynı mı
Ben 2 ye çıkardığım halde düştü hirnise yaramıyor sanırsam yada bebisler bizim vitaminleri iyi emiyor anlamadım
Sen de iştahım yokAyyy haftaya benim de randevu var 28+1 ken . Bebiş 1 kilo yu geçmiş midir kiçok merak ediyorum hem karnım ufak hem pek iştahım yok kilo almadım diye bebis 1 kiloyu geçtiyse ben de düzenli kilo veriyorum demekki çünkü tartı da sabit çıkıyorum
Kizlar cidden çok az kaldı demi ya hâlâ çok var gibi geliyor ama aslında az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?