- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #42.981
İyi çok dusmemis senin önceki değere göre. 2 ye çıkarıp öyle de dene bakalım belki sende ise yarar belli olmaz.Aynı canım ne düşmüş ne yükselmiş.
11 demiştim ya 10 muş o
Şimdiki de aynı.
Ama düzenli kullanmadım pek. Yeni başladım işte 2 taneye
Aman zaten ben normalde de kansızdım
Sen de iştahım yok
Zayıfım
Kilo almadım
Eksıdeyım diye dolanma ortalarda
Öyle yapicam bakalım. Oldugu kadar napalim. :)İyi çok dusmemis senin önceki değere göre. 2 ye çıkarıp öyle de dene bakalım belki sende ise yarar belli olmaz.
Senin aile hekimligin yokmu evine yakın, gittiğinde herşeye bakıyor onlar.hem tetanoz falan vurulcam diyordun gitmisken baktır orda.Herkes demir konuşuyor ben bilmiyorumbenim başım kel mi haftaya ben de isticem tahlil. Dr a sonsuz güven önemli daha başta rahat davranıyor hissi verdi bana
28+4 canım maşallah valla geçtilerBugün kaç günlük bebiş canım..maşallah 1 kiloyu geçtiler
Valla bu sefer bende de yok.b tahlilere bakıyorum ya doktor istememiş ya da daha çıkmamışHerkes demir konuşuyor ben bilmiyorumbenim başım kel mi haftaya ben de isticem tahlil. Dr a sonsuz güven önemli daha başta rahat davranıyor hissi verdi bana
Kızlar bu haftalardan sonra bakarlar artık kansızlığa..çünkü sonzaman önemveriyor kimi doktor..kimiside baştan tedbir alıyor..Valla bu sefer bende de yok.b tahlilere bakıyorum ya doktor istememiş ya da daha çıkmamış
Geçmiş olsun canımAh bu arada ben covid oldum. Cumartesi ateşlendim, hastaneye gittim 39'a yükselince. Şu an iyiyim, birkaç gün dinlendim iyi oldum. Ama hala karantinadayım, şöyle ki son booster aşıyı olmamıştım hamile olmadığım için 2 haftalık karantina gerektiriyor. Normal karantina 1 haftaya inmişti oysaki. Evden çalıştığımdan çalışmaya devam ediyorum. Eşim ve kızım da evde benimleler, tek fark bu oldu. Kan sulandırıcı falan vermedi doktor. Bol bol su iç ve hareket et, önemli değil dedi. Burada sıfır müdahaleyle devam ettirmeye gayret ediyorlar hamilelikleri. Neyse önemli olan iyiyiz, keşke ben de 2 hafta izinli olup çalışmasaydım diye iç geçiriyorum arada. Karantina bittiğinde tam 26 haftamız dolmuş olacak inşallah. En azından zaman hızlı akar diye kendimi avutuyorum.
Canım ben gece 3 te içiyorum. Ama senin önceki değerin kaçtıGece yatmadan önce alıyorum canim.
50 lik
Öyle çok aç olmuyor karnım
Zaten içiyorum diye de bakmamis olabilir belki ben 2 tane içiyorum.Kızlar bu haftalardan sonra bakarlar artık kansızlığa..çünkü sonzaman önemveriyor kimi doktor..kimiside baştan tedbir alıyor..
Bebek giysileri kaliteliyse boya vermezler zaten ama yine de açıklarla koyuları ayırmak lazım. Mesela bizde birkaç sarı yeşil turuncu falan var onları ayırmam koruyucu mendille beraber atarım ama koyu renkleri atmam koyu renkte yok zaten almadım bilerek zaten el kadar giysiler onları da ayırmayayım yani. Hatta çamaşır filesi alın kızlar minnacık çorapları arar durursunuz yoksaArtık çok geçşaka bir yana çok canlı renkler pek yok zaten aldıklarimda sanırsam, dolabı yerlestirirken bakmam lazım
Aynen isticem yapar herhalde bazı doktor tahlil deyince gerek görsem moduna giriyor insallah oyle biri değildirAklına gelmemiştir belki. Önceden biraz demirim düşüktü filan de bakar o zaman
Kiz az önce eşimle konuştuk hava güzel cikcam dedim çıkma Allah korusun sorun olir dedi o kadar yokuş ki evimizin mahallesi inerm ama çıkamıyorum yoksa sık sık çıkmak dolaşmak istiyorum ama eve kule misali kapalıyım.. Yani gidemem esim işten gelince de kapanıyor zaten . Haftaya randevum var eşimle gitcez o zaman isterim artıkSenin aile hekimligin yokmu evine yakın, gittiğinde herşeye bakıyor onlar.hem tetanoz falan vurulcam diyordun gitmisken baktır orda.
Dr sezeryan a gitti hemşire istedi tahlilleri hadi o istemedi dr görünce eksik istenmiş deseydi diye düşündüm ama belki bu geldiğimde isteyecek bilemiyorum dr u hiç tanımıyorum çünkü yeni yeni tanışacagiz huyu suyu nasil bilmiyorum . Usg kağıdı bilgileri olan kağıdı vermedi mesela bu gidişimde onu da isticem özel hastane madem alayım devlet vermiyordu zaten bari burası versinValla bu sefer bende de yok.b tahlilere bakıyorum ya doktor istememiş ya da daha çıkmamış
Cok geçmiş olsun ama tavsiyem bi daha sor kan sulandirici iğneyiAh bu arada ben covid oldum. Cumartesi ateşlendim, hastaneye gittim 39'a yükselince. Şu an iyiyim, birkaç gün dinlendim iyi oldum. Ama hala karantinadayım, şöyle ki son booster aşıyı olmamıştım hamile olmadığım için 2 haftalık karantina gerektiriyor. Normal karantina 1 haftaya inmişti oysaki. Evden çalıştığımdan çalışmaya devam ediyorum. Eşim ve kızım da evde benimleler, tek fark bu oldu. Kan sulandırıcı falan vermedi doktor. Bol bol su iç ve hareket et, önemli değil dedi. Burada sıfır müdahaleyle devam ettirmeye gayret ediyorlar hamilelikleri. Neyse önemli olan iyiyiz, keşke ben de 2 hafta izinli olup çalışmasaydım diye iç geçiriyorum arada. Karantina bittiğinde tam 26 haftamız dolmuş olacak inşallah. En azından zaman hızlı akar diye kendimi avutuyorum.
Sonuc 1 ,82 aralığın 2 sinde.Canım ben gece 3 te içiyorum. Ama senin önceki değerin kaçtı
Ya ben 25 lik içiyorum tsh için kan vereceğim gün içmeden gidiyorum yine 3.5 hiç değişmiyor içip mi kan vercem aç karnına olması lazım diye hapı da içmiyom ama boşuna mı içiyorum nedir....kızlar demir düşük yine
Ama tsh yi kontrol altına almışım. 4.5 du cunku
Hem de öyle böyle değiltürk lirasının kaybettiği değer hızında düşmüş
Dahiliye ye gitmeden halletmiş oldum bunu da
Aynen çok koyu bendede yok diye biliyorum bakacağım yine.fileyide almisdim aynı mantıkla düşünüp işe yarıyor demekki sevindimBebek giysileri kaliteliyse boya vermezler zaten ama yine de açıklarla koyuları ayırmak lazım. Mesela bizde birkaç sarı yeşil turuncu falan var onları ayırmam koruyucu mendille beraber atarım ama koyu renkleri atmam koyu renkte yok zaten almadım bilerek zaten el kadar giysiler onları da ayırmayayım yani. Hatta çamaşır filesi alın kızlar minnacık çorapları arar durursunuz yoksa
Glukoz yazar evet. Şeker yükleme testimde diğerlerinde de glukoz yazıyordu ama.ben referans değerlerinden anladım.aclik olduğunu.Kızlar dünde sormuştum bu açlık şekeri kan testinde glukoz diye mi geçiyor sağlık ocağında doktor çıkmıştı soramadım doktora da yarın gitçem
Benim kurutma mak çok kırıştırıyor ya çözümü var mı kiBen mendili su sebeple kullanıyorum. Kurutma yaparken çok birbirine dolanıyordu. Mendil atınca daha az dolanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?