Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Teşekkür ederim bende değerlere göre anlamaya çalıştım gogla da sordum yinede emin olamadım 84 çıkmış gayet normal ozaman

yildizsavascisi kız cik azcik olurmu öyle ev yokuş diye hep evdemi yasiyacaksin hicmi hava almaya çıkmıyorsun arada bile
Bende hava almaya çıkanlara bayılıyorum beni hiç ellemesinler kapıdan çıkmayayım kimse de gelmesin tüm gün evde oturayım istiyorum. İki adım ötede eczaneye gideceğim üşeniyorum ya hep böyleyim hiç sevmiyorum evden çıkmayı haftasonu ailece çıkmamız hariç

Az önce sağlık ocağındaki ebe aradı en son ne konuştuk sizinle vs hiçbirşey hatırlamıyor doğru düzgün takip vs yok
En son geldiğimde Asi olduğumu söyledim 2.dogum olduğu için tek doz yapacağız dediniz dedim
yok biz 2.dozu yapalım doğumdan sonra kalanları yapariz dedi
Hay Allah'ım ya
Öğlenden sonra gideceğim 2.doz icin

Tek başıma bende pek çıkmıyorum açıkçası ama oturduğum yer ile alakalı çevremde doğru düzgün ne bir park var ne gezmelik bı yer malesef evlenmeden önce oturduğum yer güzeldi hep çıkar yürürdüm arkadaslarimla.burda bende eşimle gidiyorum mecbur arabayla gidip başka yerlerde yürüyoruz ortam el vermiyor napayım

Bu şekilde çıkmış tokluk şekeri tokluk olara yazmışlarsa açlık glukoz diye yazılmış oyüzden anlayamadım
Evet evet referansdan da belli ,zaten açlık bu.
Teşekkür ederim bu güzelde iltihap b12 kansızlık hepsi yerlerde
Vitaminler azalıyor emiyorlar bebisler multivitamin falan alıyorsundur herhalde, doktor çok eksik bişey görürse mudahele eder zaten.

Cok geçmiş olsun ama tavsiyem bi daha sor kan sulandirici iğneyi
Sağ ol ama vermiceklerdir. Özele gidiyorum özellikle taleplerime olumlu dönmeye çalışıyor doktor müşteri olarak gördüğü için ama burada bu şekilde bir prosedür yok. hatta annemin 45 yaşında pıhtı atarak felç geçirdiğini belki de genetik yatkınlığım olabileceği konusunda ısrarcı oldum ama su iç ve hareket et kafi dedi. ateşin birden yeniden yükselirse düşünebiliriz dedi ama ateşim ilk günden sonra bitti. bu önemli bir aynrıntıymış.

Benim de yokuş el vermiyor

Ya ben 25 lik içiyorum tsh için kan vereceğim gün içmeden gidiyorum yine 3.5 hiç değişmiyor içip mi kan vercem aç karnına olması lazım diye hapı da içmiyom ama boşuna mı içiyorum nedir
Bilmem
Yatmadan önce içtim
Sabah kan verdım. Öyle olsaydi demir işe yarardı heralde
Onu da gece içmiştim. Ama ne arttı ne düştü aynı cıktı sonuç

Bu arada covid şekeri tetikliyor olabilir ya da artık haftam ilerlediği için olabilir bilmiyorum, geçen akşam ölçüm yaptım, normalde hep genel sınırlar içerisinde çıkıyordu sonucum ama bu sefer kötü çıktı. Ağustos annelerinden bir arkdaş covid şekeri de etkiliyormuş dedi. covid geçirdiği zaman onun da şekeri çıkmış, sonra normal sınırlara geri girmiş. takipteyim bakalım.

Vestel. Yeni aldım zaten de çözemedim heralde daha dilini sık kullanmıyorum. Çamaşırın cinsine göre değişiyor heralde ama özellikle ince şeyler çok kırışıyor.
Programdan da olabilir sırayla hepsini dene ablamın makinada biz yöntemi onda bulduk saçma isimli bir program süper çıkartıyor ütülü gibi nin aksine , bende istiyorum ama yerimi darlaştırıcak diye ertelemiştim, 2. Çocuğa kısmetmiş artık elim mahkum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…