- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #43.001
Benimde, aç hiç içemem zaten hapı bile tok zorluyor.Benimki tokta yutsam hafif sarsiyor bi bulamti geliyor yarim saat sürüyor
2 gunde bir almistim devam.edeyim oyle
Hafta sonları eşimle çıkıyorum araba ile çıkıyoruz yokuşuyildizsavascisi kız cik azcik olurmu öyle ev yokuş diye hep evdemi yasiyacaksin hicmi hava almaya çıkmıyorsun arada bile
Bende AKŞ yazıyordu diğerleri OGTT 75 1. Saat 2. Saat şeklindeKızlar dünde sormuştum bu açlık şekeri kan testinde glukoz diye mi geçiyor sağlık ocağında doktor çıkmıştı soramadım doktora da yarın gitçem
Teşekkür ederim bende değerlere göre anlamaya çalıştım gogla da sordum yinede emin olamadım 84 çıkmış gayet normal ozamanAynen çok kotu bendexe yok diye biliyorum bakacağım yine.fileyide almisdim aynı mantıkla düşünüp işe yarıyor demekki sevindim
Glukoz yazar evet. Şeker yükleme testimde diğerlerinde de glukoz yazıyordu ama.ben referans değerlerinden anladım.aclik olduğunu.
Evet gayet güzel çıkmış maşallahTeşekkür ederim bende değerlere göre anlamaya çalıştım gogla da sordum yinede emin olamadım 84 çıkmış gayet normal ozaman
Bende hava almaya çıkanlara bayılıyorum beni hiç ellemesinler kapıdan çıkmayayım kimse de gelmesin tüm gün evde oturayım istiyorum. İki adım ötede eczaneye gideceğim üşeniyorum ya hep böyleyim hiç sevmiyorum evden çıkmayı haftasonu ailece çıkmamız hariçyildizsavascisi kız cik azcik olurmu öyle ev yokuş diye hep evdemi yasiyacaksin hicmi hava almaya çıkmıyorsun arada bile
Markası ne? Arkadaşım servis çağırmıştı düzeldi boschBenim kurutma mak çok kırıştırıyor ya çözümü var mı ki
Bu şekilde çıkmış tokluk şekeri tokluk olara yazmışlarsa açlık glukoz diye yazılmış oyüzden anlayamadımBende AKŞ yazıyordu diğerleri OGTT 75 1. Saat 2. Saat şeklinde
Az önce sağlık ocağındaki ebe aradı en son ne konuştuk sizinle vs hiçbirşey hatırlamıyor doğru düzgün takip vs yokValla sen yazınca benim de kafam karıştı. Bana 3 doz ve 5 doz diye anlattı ebe. İlkinde de böyle demişti. Ben 5 doz olmamıştım boşverip..
Ama okulda ve işyerinde falan yaptıklarında da bir sefer olunca 5 yıl koruyor dediler hep. Hiç ömürlük denmedi
Teşekkür ederim bu güzelde iltihap b12 kansızlık hepsi yerlerdeEvet gayet güzel çıkmış maşallah
Tek başıma bende pek çıkmıyorum açıkçası ama oturduğum yer ile alakalı çevremde doğru düzgün ne bir park var ne gezmelik bı yer malesefBende hava almaya çıkanlara bayılıyorum beni hiç ellemesinler kapıdan çıkmayayım kimse de gelmesin tüm gün evde oturayım istiyorum. İki adım ötede eczaneye gideceğim üşeniyorum ya hep böyleyim hiç sevmiyorum evden çıkmayı haftasonu ailece çıkmamız hariç
Vestel. Yeni aldım zaten de çözemedim heralde daha dilini sık kullanmıyorum. Çamaşırın cinsine göre değişiyor heralde ama özellikle ince şeyler çok kırışıyor.Markası ne? Arkadaşım servis çağırmıştı düzeldi bosch
Evet referans aralığı 70-100 olan açlıkBu şekilde çıkmış tokluk şekeri tokluk olara yazmışlarsa açlık glukoz diye yazılmış oyüzden anlayamadım
Evet evet referansdan da belli ,zaten açlık bu.Bu şekilde çıkmış tokluk şekeri tokluk olara yazmışlarsa açlık glukoz diye yazılmış oyüzden anlayamadım
Vitaminler azalıyor emiyorlar bebislerTeşekkür ederim bu güzelde iltihap b12 kansızlık hepsi yerlerde
Sağ ol ama vermiceklerdir. Özele gidiyorum özellikle taleplerime olumlu dönmeye çalışıyor doktor müşteri olarak gördüğü için ama burada bu şekilde bir prosedür yok. hatta annemin 45 yaşında pıhtı atarak felç geçirdiğini belki de genetik yatkınlığım olabileceği konusunda ısrarcı oldum ama su iç ve hareket et kafi dedi. ateşin birden yeniden yükselirse düşünebiliriz dedi ama ateşim ilk günden sonra bitti. bu önemli bir aynrıntıymış.Cok geçmiş olsun ama tavsiyem bi daha sor kan sulandirici iğneyi
Benim de yokuş el vermiyorTek başıma bende pek çıkmıyorum açıkçası ama oturduğum yer ile alakalı çevremde doğru düzgün ne bir park var ne gezmelik bı yer malesefevlenmeden önce oturduğum yer güzeldi hep çıkar yürürdüm arkadaslarimla.burda bende eşimle gidiyorum mecbur arabayla gidip başka yerlerde yürüyoruz ortam el vermiyor napayım
BilmemYa ben 25 lik içiyorum tsh için kan vereceğim gün içmeden gidiyorum yine 3.5 hiç değişmiyor içip mi kan vercem aç karnına olması lazım diye hapı da içmiyom ama boşuna mı içiyorum nedir
Programdan da olabilir sırayla hepsini dene ablamın makinada biz yöntemi onda bulduk saçma isimli bir program süper çıkartıyor ütülü gibi nin aksine , bende istiyorum ama yerimi darlaştırıcak diye ertelemiştim, 2. Çocuğa kısmetmiş artık elim mahkumVestel. Yeni aldım zaten de çözemedim heralde daha dilini sık kullanmıyorum. Çamaşırın cinsine göre değişiyor heralde ama özellikle ince şeyler çok kırışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?