- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.821
Canım 17li haftalarda bende de oldu hatta gözüm de görmedi bir süre sonra uyuştu heryerim.. doktorum progestan vermişti ondan olabilir keselim dedi ve kesince geçti gerçektenGeçen cuma akşamı uyuştum. Elim, gözüm, en kötüsü de dilimDirekt felç mi diye araştırma yaptılar. 1 haftadır hastanedeyim neredeyse.
Beyin tomografisi, boyun damarları ultrasonu, Hematoloji için testler.. Neyse ki öyle bir şey değilmiş.
Sadece kolestrol yüksek dediler.
Hiç ilaç alasım yok, bebişe zarar vermekten korkuyorumZaten MR falan derken baya bir yıprandım.
Aynen ben kamudakilernin almasığını bilmiyordum ama ssk lılar alıyor çevremdekiler almıştı heppNasıl başvurulup alınıyor ki ywni duydum ben.. Bilgin var ise paylaşabilir misin bizimle.
Bimin bir altın sütü var kaymak gibi bizde onu alıyoruz tavsiye ederim hatunlarSüte yeni başladım canim. Şurda 2-3 haftadır içiyor olabilirim.
Ama süt kilo aldırıyormuş bebeğe evet.
O yüzden doğuma kadar bırakmak istemiyorum sütü :)
Ay ben de en başından beri kullanıyorum ve bunu bana hiç söylemedilerCanım 17li haftalarda bende de oldu hatta gözüm de görmedi bir süre sonra uyuştu heryerim.. doktorum progestan vermişti ondan olabilir keselim dedi ve kesince geçti gerçekten
Öylemi canım? Mutlaka doktoruna bir sor istersen. Ben özele gidiyorum normalinde o uyuşma olunca koktuk eğitim araştırmaya gittik acile, önce gözüm görmedi bir süre sonra sağ kolum uyuştu o açıldı derken yanaklarım dilim daha sonra sol kolum sırayla çok korktum. Acilde de kan idrar tansiyon vesayre bakıldı hepsi normaldi. Banada yatış verip mr tomografi yapalım nöroloji baksın denildi. O esnada çok beklemiştik kendi özelde olan doktoruma ulaştım oda gerek yok imza ver yanıma gel dedi, gittik, progestandan olabilir keselim dedi hatta iğne vurulmuştum progestan içerikli yine oda yapar dedi hepsini kestik gerçekten düzeldi çünkü bir kaç sefer tekrarlarladı bu uyuşmalar bende kesince geçti şükürler olsun. Sanada çok geçmiş olsun kuzum insan çok korkuyor bizzat yaşadımAy ben de en başından beri kullanıyorum ve bunu bana hiç söylemediler
Normal de nasıldı canımKızlar merhaba. 31.haftadayım. Bebeğin hareketlerini çok az hissediyorum bazen hiç hissetmiyorum. Benim gibi olan var mı normal mi bu durum
Altın süt nasıl oluyor ki?Bimin bir altın sütü var kaymak gibi bizde onu alıyoruz tavsiye ederim hatunlar
Ben de çok hasta oldum bu hamilelikte ya. Bazen çocuklardan bulaştı bazen okuldan. O kadar vitamin maske kolonya hiç korumadı sanki
Aynısını yaşadım inanmıyorumÖylemi canım? Mutlaka doktoruna bir sor istersen. Ben özele gidiyorum normalinde o uyuşma olunca koktuk eğitim araştırmaya gittik acile, önce gözüm görmedi bir süre sonra sağ kolum uyuştu o açıldı derken yanaklarım dilim daha sonra sol kolum sırayla çok korktum. Acilde de kan idrar tansiyon vesayre bakıldı hepsi normaldi. Banada yatış verip mr tomografi yapalım nöroloji baksın denildi. O esnada çok beklemiştik kendi özelde olan doktoruma ulaştım oda gerek yok imza ver yanıma gel dedi, gittik, progestandan olabilir keselim dedi hatta iğne vurulmuştum progestan içerikli yine oda yapar dedi hepsini kestik gerçekten düzeldi çünkü bir kaç sefer tekrarlarladı bu uyuşmalar bende kesince geçti şükürler olsun. Sanada çok geçmiş olsun kuzum insan çok korkuyor bizzat yaşadım
Kaç haftalık canım
Aynıyım İnan kiMahvoldum ya, hep hastayım gibi hissediyorum Bi tam manasıyla iyi değilim.
Metabolizmam çökmüş durumda
Bayramin 2. Ve 3. Günü çok az hissettim rahime baski yapiyordu sadece ,hatta dogum pozisyonu aldi galiba diye düşündümKızlar merhaba. 31.haftadayım. Bebeğin hareketlerini çok az hissediyorum bazen hiç hissetmiyorum. Benim gibi olan var mı normal mi bu durum
Dikkat et cok bol vitamin.Spatzi bende sanıyorum metabolizmanızı düştü diye asla hastalıktan kurtulamadım, kızımda edip durdum eşimde şikayet etmeye başladı korkuyo da bişi olucak diye. Covit ve eve kapanma cidden normal mikropları bile etkilemiş çok çok ağır geçiyor hafif nezleler bile
Kafan rahat olsun kuzum sonuçlarında nede olsa temiz gelmiş progestan uzun süreli kullanımda bazı bünyelerde bunu yaparmışAynısını yaşadım inanmıyorum1 haftadır felç mi geçirdim diye araştırma yaptılar. O kadar yıprandım ki
Hemen bu işin çaresine bakacağım, nasıl bunu söylemezlerİçimi çok rahatlattın inan, uyumaya korkuyorum bir şey olacak diye
Eskiden daha şiddetli hissediyordum son zamanlarda birkaç güne bir hissetmeye başladım ve şiddeti azaldıNormal de nasıldı canım
Teşekkür ederim ben artık hiç bişi yiyemiyorum su içsem asite dönüyorBuna çok dikkat edin
O asit daha sonra yukarı çıkıp farenjite neden oluyor .bknz:ben
Doktorum aslında dedi bana .miden yanmasa da 1 tane rennie iç yat dedi .
Ben ilk baslarda iğrenç mide bulantilari çektiğim için mide yanması canımı çok yakmadı. B
Bir de akşam 8 den sonra bir şey yemiyorum .Ona rağmen oluyor bende
Son aylarda ödem normal canım ama biraz erken başlamış seninki. Dikkat et yediğine içtiğine. Ödem de çok rahatsız edici oluyor çünkü. Bol bol su içmeye devam. Sıcaklar bastırınca hepimiz şişicezSiz de şiştiniz mi ya
Bayramda su düzenim şaştı, yürüyüş şaştı
Bir de üstüne bol yemek olunca elim ayağım davul oldu
Dün bugun su içmeye gayret ettim ama düzelmedi pek
Eskiden düzelirdi
Mesela eşimin elini tuttum bugun bir süre sağ elim zonklamaya başladı bi bıraktım ki diğer elimin iki katı olmuş şaka gibi
Çok şaşırdık
Sağ elimi sık kullandığım için o daha çok şişiyor
Aranızda bi ben böyle değilimdir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?