Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Tuvaletten çıkıyorum
10 sn sonra tuvaletim geliyor sanki

Of kesin bu bayram yüzünden he
Daha önce de olmustu böyle ama. 1 haftadır hiç dinlenemedim. Sürekli arabada trafikte. Rezalet de bir trafik vardı bayram boyunca. Bi bugun uzandım adam akıllı.
Su da desen öyle az içtim

Kizlar bugün bebeğin hareketini çok az hissettim karnımı bile kaldırmadı kuvvetsiz bi iki kıpırdadı.. akşam daha hareketli olurdu bahadır sesi yok gitsem mi acile? Sizin her gün hareketli mi??
Hayır.
Bayramın 1. Günü hiç yerinde durmadı.
2. Gün de hiç sesi çıkmadı tam tersine

Bir kaç gün suyu 3 litre civarı içmeye çalış bir de salata yiyorsan dereotu ekle. Maydanoz güvenli değil ama dereotu veriyor diyetisyenler

Kizlar bugün bebeğin hareketini çok az hissettim karnımı bile kaldırmadı kuvvetsiz bi iki kıpırdadı.. akşam daha hareketli olurdu bahadır sesi yok gitsem mi acile? Sizin her gün hareketli mi??
Kuzum benim hep hareketli nerdeyse. Doktor bana geçen ay hareketlerinde azalma hissedersen ya da kanaman olursa hemen gel demişti. Bi görün doktora için rahat etsin bence. Hareket olayı önemli.

Almadım sanirim. Cunku zaten yatıyorlar ve hızla kilo alacaklar.dırekt 3-6 dan başladım ben

Sürekli çoraba para veremem
Bende ..
Hastane çıkışından hariç hiç minik bişey yok .
Sürekli 3-6 /6-9 ve üstü alıyorum .
Zaten anne sütünü 3 gün içen bebek hemen maşallah oluyor .
Instagram dan da görüyorum paylaşımları ..
3 günlük haliyle 3 aylık halleri ..

Canım ben çalıştığım şirketin bize yaptırdığı bir sağlık sigortası var. Tamamlayıcı değil ama tam genel sağlık sigortası da değil. Ondan yaptırıcam doğar doğmaz ufak bi meblağa yaptırıyorlar aile fertlerine de. 1000tl gibi birşey. Muayene ve tetkiklerde limitler var ama Allah korusun yatışlı durumlarda ve ameliyatlarda sınırsız karşılıyor.

Bugün bebişin çamaşırlarını yıkamaya başladım.
Ama ütüye girişemedim. Zor geldi bir an. Katlayıp sepete koydum. Yarın başlarım herhalde. Bu hafta halletmek istiyorum hepsini.

Normal kirli çıkmış olsa bu kadar çok görünmez tabi..

Bu bildiğin rapor ücreti. 16 haftalık doğum izninde çalıştığın şirket sana maaş yatırmıyor. SGK rapor ücreti ödüyor. Ekstra birşey değil yani. Hatta gelir vergisi de brüt ücrete yansımadığı için geçen senelere göre daha düşük aslında. Önceden şirketten aldığın bir maaşı geçiyordu artık brüt ücret düşük göründüğü için bir maaşın altında kalıyor.

Bi yaz gelemediki bende dolabin icini ayarlaiycam yikamadim henüz bisey , kışlıklar ortada hala ve suan doğal gazi actik disari buz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…