- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.049
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.841
Tuvaletten çıkıyorumGünaydın kızlar klozete kanka olan var mı benim gibidiyetli annenin diyetli çişi misali az az sık sık lavabodayım ay 30.haftada böyle 34+larda altıma kaçırmadan bari diyorum ne zaman ayağa kalksam lavaboya koşuyorum resmen
9 mu maşallahOh oh gelsin kilolaarbence iyi gidiyosun ya son iki ay en fazla 5 alırsın 18 ile biter ki bana göre normal ben 9 kilodayım hala bakalım kaçla bitiricem diyetle
Hazıran grubu bize 3 beden büyükBen haziranın 20 sinde doğurmak istiyorum ben nereye ait anneyim
Of kesin bu bayram yüzünden heSon aylarda ödem normal canım ama biraz erken başlamış seninki. Dikkat et yediğine içtiğine. Ödem de çok rahatsız edici oluyor çünkü. Bol bol su içmeye devam. Sıcaklar bastırınca hepimiz şişicez
Benim tercihim değil kız şekerden sebep diyetisyene gidiyorum9 mu maşallah
Hayır.Kizlar bugün bebeğin hareketini çok az hissettim karnımı bile kaldırmadı kuvvetsiz bi iki kıpırdadı.. akşam daha hareketli olurdu bahadır sesi yok gitsem mi acile? Sizin her gün hareketli mi??
Bir kaç gün suyu 3 litre civarı içmeye çalış bir de salata yiyorsan dereotu ekle. Maydanoz güvenli değil ama dereotu veriyor diyetisyenlerOf kesin bu bayram yüzünden he
Daha önce de olmustu böyle ama. 1 haftadır hiç dinlenemedim. Sürekli arabada trafikte. Rezalet de bir trafik vardı bayram boyunca. Bi bugun uzandım adam akıllı.
Su da desen öyle az içtim
Aman çok severm ya sankiBir kaç gün suyu 3 litre civarı içmeye çalış bir de salata yiyorsan dereotu ekle. Maydanoz güvenli değil ama dereotu veriyor diyetisyenler
Kuzum benim hep hareketli nerdeyse. Doktor bana geçen ay hareketlerinde azalma hissedersen ya da kanaman olursa hemen gel demişti. Bi görün doktora için rahat etsin bence. Hareket olayı önemli.Kizlar bugün bebeğin hareketini çok az hissettim karnımı bile kaldırmadı kuvvetsiz bi iki kıpırdadı.. akşam daha hareketli olurdu bahadır sesi yok gitsem mi acile? Sizin her gün hareketli mi??
Bende ..Almadım sanirim. Cunku zaten yatıyorlar ve hızla kilo alacaklar.dırekt 3-6 dan başladım ben
Sürekli çoraba para veremem
Canım ben çalıştığım şirketin bize yaptırdığı bir sağlık sigortası var. Tamamlayıcı değil ama tam genel sağlık sigortası da değil. Ondan yaptırıcam doğar doğmaz ufak bi meblağa yaptırıyorlar aile fertlerine de. 1000tl gibi birşey. Muayene ve tetkiklerde limitler var ama Allah korusun yatışlı durumlarda ve ameliyatlarda sınırsız karşılıyor.Kızlar yeni bir soru ile huzurlarınızdayım :))
Bebeğe sigorta yaptırmayı planlayan var mı? Araştırma yaptınız mı hiç? Annenin ya da babanın genel sigortası varsa çocuklar onun üzerinden yapılıyormuş. Ama benim yok. tek bebeğe yaptırsak mı diye düşündük. Araştırıcam ama varsa bilen duyan sorayım dedim. :))
Bu bildiğin rapor ücreti. 16 haftalık doğum izninde çalıştığın şirket sana maaş yatırmıyor. SGK rapor ücreti ödüyor. Ekstra birşey değil yani. Hatta gelir vergisi de brüt ücrete yansımadığı için geçen senelere göre daha düşük aslında. Önceden şirketten aldığın bir maaşı geçiyordu artık brüt ücret düşük göründüğü için bir maaşın altında kalıyor.kızlar bir arkadaşım bana şu iki linki yolladı.
Yeni annelere 2022'de en az 12 bin 454 lira doğum parası
Yeni asgari ücretle birçok hesap değişti. Bunlardan biri de çalışan annelere doğum izni kapsamında yapılan ödeme. 2021 yılında 8 bin 903 lira olan en düşük...www.posta.com.tr
Doğum Parası Hesaplama 2025
Doğum iznine ayrılan kadın çalışanımızın brüt ücretine göre doğum parası ne kadar alacağını burada öğren.sgk.hesaplama.in
doğum parası veriliyormuş bu şekilde baksana diye. Bu gerçek mi var mı böyle bir şey bilen varsa
Otur oturduğun yerdeBen haziranın 20 sinde doğurmak istiyorum ben nereye ait anneyim
Ben fransız kaldımKızlar doğum sonrası kan olayını arkadaşıma soyledım
O da şok oldu.
Ne daşşaklı kadınsın " dedi.şans bakımından heralde
Valla kendimden şüphe duydum
Bu dogumunda zorla o kan gelcek artikKızlar doğum sonrası kan olayını arkadaşıma soyledım
O da şok oldu.
Ne daşşaklı kadınsın " dedi.şans bakımından heralde
Valla kendimden şüphe duydum
Bi yaz gelemedikiBugün bebişin çamaşırlarını yıkamaya başladım.
Ama ütüye girişemedim. Zor geldi bir an. Katlayıp sepete koydum. Yarın başlarım herhalde. Bu hafta halletmek istiyorum hepsini.
Normal kirli çıkmış olsa bu kadar çok görünmez tabi..
Dogumdan hemen sonra adet olunuyor ya normalde buBen fransız kaldım
Kan olayı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?