Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Arkadaşlar siz alt üst takım ve tulumlarda 0-3 ay mı alıyorsunuz yoksa direk 3-6 mi aldınız. Ben 3-6 ay bol olur diye 0-3 de alıyordum tulum ve alt üst takımlarda.. hata mı ediyorum?????

Çok okudum, fark yaratan, başarılı çocukların ne şartlarda büyüdüğü, geliştiği, yediklerine oynadıkları oyuna kadar tüm bu farklılıkları yaratan sebeplerin neler olduğuyla ilgili.. Yani bu senin benim inanıp katılıp katılmamamızla pek ilgili değil malesef

Çeşme olur ayrıca. Çiçek açmış ya da filizlenmiş bir dala as, gün ağarmadan al sudan geçir. İnşallah olsun dileklerimiz

Arkadaşlar siz alt üst takım ve tulumlarda 0-3 ay mı alıyorsunuz yoksa direk 3-6 mi aldınız. Ben 3-6 ay bol olur diye 0-3 de alıyordum tulum ve alt üst takımlarda.. hata mı ediyorum?????
2-3 takım da olsa 0-3 ay al bence. 3-6 ay çok emanet durabilir ama kalıba ve bebeğin kilosuna göre de değişir o

Sürekli ondan mı hasta oluyorum acaba ben? Nerdeyse 2 aydır yanma var ve sıksık hastayım
Ben yaptıracağım. Sürekli muayeneleri olacak ilk zamanlar ayda iki kez, sonra her ay aşılar vs. Çok çok mantıklı bence.

Arkadaşım 2. Ay özel sağlık sigortası aşılarla vs parasını çıkardı dedi düşün.

Ben tulum hic almadım
Alt üst takim aldım ve kaldırıyor alt üst takımlar büyük olsa bile. Bebeğin kilosu da önemli
Bazısı iri olur, bazısı zayıf. Tercih meselesı yani. Ben tercihimi büyükten yana kullanıyorum. Küçük olacaksa bikac tane olması yeterlidir.

Tamamlayıcı sağlık sigortasını soruyorsunuz sanırım ben ocak ayında 2 yaşındaki kızım için sormuştum. 18 yaş altı için en az bir ebeveyn dahil olma zorunluluğu var. İkimize yaklaşık 3bin tl gibi bir tutar söylediler. Her branş doktoru için 10 muayene hakkınız olacak dediler. O günlerde hamileliğim belirgin olduğu için kadın doğumu karşılayamayız dediler işimize gelmeyince daha da detay sormadık

Ben de çok hasta oldum bu hamilelikte ya. Bazen çocuklardan bulaştı bazen okuldan. O kadar vitamin maske kolonya hiç korumadı sanki

613 tl para gececek eline o sizin hakkiniz niye gitmesin
Burada nufus mudurlugune basvurmustuk ,sizde hastaneye sorun belki farklıdır

O zaman paylaşalım fikir verelim birbirimize

Evet öyle hem anne+çocuk olanlar olduğu gibi sadece çocuk olanlar da varmış. Araştırmak lazım

Aynen canım araştıran paylaşsın Z zeynokoloji ssevilll ben sigortam net de sordum sabirim arayıp söyleyecekler. Bir sayfaya gördüm oradaki ekran görüntüsü şu;

Ömür boyu kilo alıp vermiş biri olarak söylim hamilelik kilosu en hızlı giden kilodur. Diğer inatçı kilolar da eğer bir hastalığın falan yoksa spor ve diyetle giderler.
Aynen herkes öyle diyo inşallah öyledir haaa
Yaaa bence herkesin ihtiyacı farklıdır sen al tabikide 0-3 aylık , ben okadar bol giydirmek istemem, ben daha çok tulum alıyorum, onlar daha kullanışlıymış hem giyip çıkartmak daha kolay oluyor bence büyüdükçe alt üst takım aldım.. benceee sen kendine göre al ..

Mide asidi çok sinsi hastalıklara neden oluyor .Çok dikkat etmek gerek

Kızlar merhaba. 31.haftadayım. Bebeğin hareketlerini çok az hissediyorum bazen hiç hissetmiyorum. Benim gibi olan var mı normal mi bu durum

Ben 0 ay bile aldım. Hastane çıkışı iki takım. Sonrası üç beş tulum 3-6 ay ve genellikle 6-9 aldım. Sonra hediye geldi baby shower da onlar da 9-12 ağırlıklı. Ama çocuğumun sadece 3 çift çorabı var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…