- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.801
Çok okudum, fark yaratan, başarılı çocukların ne şartlarda büyüdüğü, geliştiği, yediklerine oynadıkları oyuna kadar tüm bu farklılıkları yaratan sebeplerin neler olduğuyla ilgili.. Yani bu senin benim inanıp katılıp katılmamamızla pek ilgili değil malesefBu olaya ben katılmıyorum savaşlarda yokluklar doğan çocuklar da gayet sağlam ve zekişu devirde kaç aile kurban kesmeden düzenli et yiyor haftada 2 hic sanmam.. hele birden fazla çocuğu falan varsa tek maaşsa sofraya yemek koyduğuna şükrediyorum.
Gül dalı yoksa bi de akan su için musluk olur mu?
2-3 takım da olsa 0-3 ay al bence. 3-6 ay çok emanet durabilir ama kalıba ve bebeğin kilosuna göre de değişir oArkadaşlar siz alt üst takım ve tulumlarda 0-3 ay mı alıyorsunuz yoksa direk 3-6 mi aldınız. Ben 3-6 ay bol olur diye 0-3 de alıyordum tulum ve alt üst takımlarda.. hata mı ediyorum?????
Buna çok dikkat edin
O asit daha sonra yukarı çıkıp farenjite neden oluyor .bknz:ben
Doktorum aslında dedi bana .miden yanmasa da 1 tane rennie iç yat dedi .
Ben ilk baslarda iğrenç mide bulantilari çektiğim için mide yanması canımı çok yakmadı. B
Bir de akşam 8 den sonra bir şey yemiyorum .Ona rağmen oluyor bende
Ben yaptıracağım. Sürekli muayeneleri olacak ilk zamanlar ayda iki kez, sonra her ay aşılar vs. Çok çok mantıklı bence.Kızlar yeni bir soru ile huzurlarınızdayım :))
Bebeğe sigorta yaptırmayı planlayan var mı? Araştırma yaptınız mı hiç? Annenin ya da babanın genel sigortası varsa çocuklar onun üzerinden yapılıyormuş. Ama benim yok. tek bebeğe yaptırsak mı diye düşündük. Araştırıcam ama varsa bilen duyan sorayım dedim. :))
Ben tulum hic almadımİyiymiş esim giderse usenmezse derim. Nereye gidecek?
Kiz deme öyle burada hep sizlerden gördüm 0 almayın 0-3 alın 3-6 alın dediniz ben de öyle yapıyorum alışverişi hata mı ediyorum6-9 hic bakmıyorum onu sonra alırım diye ..
Tamamlayıcı sağlık sigortasını soruyorsunuz sanırımKızlar yeni bir soru ile huzurlarınızdayım :))
Bebeğe sigorta yaptırmayı planlayan var mı? Araştırma yaptınız mı hiç? Annenin ya da babanın genel sigortası varsa çocuklar onun üzerinden yapılıyormuş. Ama benim yok. tek bebeğe yaptırsak mı diye düşündük. Araştırıcam ama varsa bilen duyan sorayım dedim. :))
Ben de çok hasta oldum bu hamilelikte ya. Bazen çocuklardan bulaştı bazen okuldan. O kadar vitamin maske kolonya hiç korumadı sankiSürekli ondan mı hasta oluyorum acaba ben? Nerdeyse 2 aydır yanma var ve sıksık hastayım
Ben yaptıracağım. Sürekli muayeneleri olacak ilk zamanlar ayda iki kez, sonra her ay aşılar vs. Çok çok mantıklı bence.
Arkadaşım 2. Ay özel sağlık sigortası aşılarla vs parasını çıkardı dedi düşün.
613 tl para gececek eline o sizin hakkiniz niye gitmesinİyiymiş esim giderse usenmezse derim. Nereye gidecek?
Kiz deme öyle burada hep sizlerden gördüm 0 almayın 0-3 alın 3-6 alın dediniz ben de öyle yapıyorum alışverişi hata mı ediyorum6-9 hic bakmıyorum onu sonra alırım diye ..
O zaman paylaşalım fikir verelim birbirimizeSürekli ondan mı hasta oluyorum acaba ben? Nerdeyse 2 aydır yanma var ve sıksık hastayım
Ben yaptıracağım. Sürekli muayeneleri olacak ilk zamanlar ayda iki kez, sonra her ay aşılar vs. Çok çok mantıklı bence.
Evet öyle hem anne+çocuk olanlar olduğu gibi sadece çocuk olanlar da varmış. Araştırmak lazımTamamlayıcı sağlık sigortasını soruyorsunuz sanırımben ocak ayında 2 yaşındaki kızım için sormuştum. 18 yaş altı için en az bir ebeveyn dahil olma zorunluluğu var. İkimize yaklaşık 3bin tl gibi bir tutar söylediler. Her branş doktoru için 10 muayene hakkınız olacak dediler. O günlerde hamileliğim belirgin olduğu için kadın doğumu karşılayamayız dediler işimize gelmeyince daha da detay sormadık
Tamamlayıcı sağlık sigortası canım.Bu bahsettigin saglik sigortasımi canim eger oyleyse doğuştan itibaren 18 yasina kadar devket tarafindan sigortali olarak doğuyorlar
Aynen canım araştıran paylaşsınÖzel sağlık sigortasından bahsediyorsunuz değil mi kızlar ? Ben biraz araştırdım ama fiyat almadım henüz . Daha doğrusu önce çocuk doktorlarını araştırıp hangi anlaşmalı sigortalarla çalıştıklarını belirlemeye çalışıyorum şuan . Sonrasında o sigortalardan fiyat alacağım . Eğer bilgi alırsanız paylaşın olur mu kızlar
Aynen herkes öyle diyo inşallah öyledir haaaÖmür boyu kilo alıp vermiş biri olarak söylim hamilelik kilosu en hızlı giden kilodur. Diğer inatçı kilolar da eğer bir hastalığın falan yoksa spor ve diyetle giderler.
Yaaa bence herkesin ihtiyacı farklıdır sen al tabikide 0-3 aylık , ben okadar bol giydirmek istemem, ben daha çok tulum alıyorum, onlar daha kullanışlıymış hem giyip çıkartmak daha kolay oluyor bence büyüdükçe alt üst takım aldım.. benceee sen kendine göre al ..Arkadaşlar siz alt üst takım ve tulumlarda 0-3 ay mı alıyorsunuz yoksa direk 3-6 mi aldınız. Ben 3-6 ay bol olur diye 0-3 de alıyordum tulum ve alt üst takımlarda.. hata mı ediyorum?????
Benim tek çocuk olanlardan haberim yoktu valla hep ikili duydum. Paylaşınca sizden fikir edinirim benim diğer tüm kaynaklar anneli çıktıydıEvet öyle hem anne+çocuk olanlar olduğu gibi sadece çocuk olanlar da varmış. Araştırmak lazım
Mide asidi çok sinsi hastalıklara neden oluyor .Çok dikkat etmek gerekSürekli ondan mı hasta oluyorum acaba ben? Nerdeyse 2 aydır yanma var ve sıksık hastayım
Nasıl başvurulup alınıyor ki ywni duydum ben.. Bilgin var ise paylaşabilir misin bizimle.Çalışan anneler için tabikide var biliyorum bende 12-13 bin tl veriyo devlet, yarısını doğumdan önce, yarısını doğumdan sonra
Canım ssk olanlar için o meblağlar. Kamuda çalışanlara vermiyorlar.Nasıl başvurulup alınıyor ki ywni duydum ben.. Bilgin var ise paylaşabilir misin bizimle.
Teşekkür ederim canım. Biz süt ve çocuk parası alacağız blogta okuduğum kadarı ile.Canım ssk olanlar için o meblağlar. Kamuda çalışanlara vermiyorlar.
Ben 0 ay bile aldım. Hastane çıkışı iki takım. Sonrası üç beş tulum 3-6 ay ve genellikle 6-9 aldım. Sonra hediye geldi baby shower da onlar da 9-12 ağırlıklı. Ama çocuğumun sadece 3 çift çorabı var dahaArkadaşlar siz alt üst takım ve tulumlarda 0-3 ay mı alıyorsunuz yoksa direk 3-6 mi aldınız. Ben 3-6 ay bol olur diye 0-3 de alıyordum tulum ve alt üst takımlarda.. hata mı ediyorum?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?