- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.881
Zaten aldım artık inşallah elimde kalmaz2-3 takım da olsa 0-3 ay al bence. 3-6 ay çok emanet durabilir ama kalıba ve bebeğin kilosuna göre de değişir o
Tulum alt üst takım aldım 0-3 ay sonra 3-6 ay bakıyorum şuan. 3-9 almicam sonra kilosuna boyuna göre alırım diye bakalım..Ben tulum hic almadım
Alt üst takim aldım ve kaldırıyor alt üst takımlar büyük olsa bile. Bebeğin kilosu da önemli
Bazısı iri olur, bazısı zayıf. Tercih meselesı yani. Ben tercihimi büyükten yana kullanıyorum. Küçük olacaksa bikac tane olması yeterlidir.
Valla dimi yaa ben bu olayı bilmiyordum sizin sayenizde öğrendim.. Bir de eskiden belediye hosgeldin bebek çantası yollardi eve ben de onu araştıracaktim unuttum sonra..613 tl para gececek eline o sizin hakkiniz niye gitmesin
Burada nufus mudurlugune basvurmustuk ,sizde hastaneye sorun belki farklıdır
Anladim ki burada herkesin bebek büyütme tarzı kendine has ve herkesin kendi fikri var en iyisi içimden geldiği gibi alayım benAynen herkes öyle diyo inşallah öyledir haaa
Yaaa bence herkesin ihtiyacı farklıdır sen al tabikide 0-3 aylık , ben okadar bol giydirmek istemem, ben daha çok tulum alıyorum, onlar daha kullanışlıymış hem giyip çıkartmak daha kolay oluyor bence büyüdükçe alt üst takım aldım.. benceee sen kendine göre al ..
Sorma bugün beni de korkuttu karnımdan çıkacak diye korktuğum çocuk bugün oynamadı sen ne yaptın?Kızlar merhaba. 31.haftadayım. Bebeğin hareketlerini çok az hissediyorum bazen hiç hissetmiyorum. Benim gibi olan var mı normal mi bu durum
Corap basit yahuBen 0 ay bile aldım. Hastane çıkışı iki takım. Sonrası üç beş tulum 3-6 ay ve genellikle 6-9 aldım. Sonra hediye geldi baby shower da onlar da 9-12 ağırlıklı. Ama çocuğumun sadece 3 çift çorabı var daha
Hiç hareket yok korktum ya esim işten geldi karnıma konuştu tık yok hiç kıpırtı bile hissetmedikHayır.
Bayramın 1. Günü hiç yerinde durmadı.
2. Gün de hiç sesi çıkmadı tam tersine
Sana uzaylisin demiştimKızlar doğum sonrası kan olayını arkadaşıma soyledım
O da şok oldu.
Ne daşşaklı kadınsın " dedi.şans bakımından heralde
Valla kendimden şüphe duydum
Bana da azalma olursa gel demişti ama akşamları daha hareketli diye bekleyeyim dedim akşamı ama hâlâ yok bu yüzden acil e gittim şükür kalp atışını duyduk haftaya kendi dr uma randevum var pek cevap alamadım neden hareketsiz olduğuna dair dün ama en azından kalp atışı olduğunu gördüm rahatladım şükür çok canım yaninda ya da karnımı kaldırınca of puff ederdim aman nimetmis onlarKuzum benim hep hareketli nerdeyse. Doktor bana geçen ay hareketlerinde azalma hissedersen ya da kanaman olursa hemen gel demişti. Bi görün doktora için rahat etsin bence. Hareket olayı önemli.
Yok yok tık yoktuBi karnını ov şekerli bisey ye hareket eder ins ya etmezse bi git bakalım canım
Nufus a değil sgk ya mi gideceğiz yani esim ssk li çalışan.. Ay sosyal hizmetlerden kastın ne anlamadım özür dilerim sosyal hizmet deyince aklıma benim direk çocuk esirgeme kurumu geldiBebek doğduktan ve kimliği çıktıktan sonra çalışan, çalışmayan herkese veriliyormuş 1 defalık. Eşin veya sen memur iseniz çalıştığınız kuruma, değilseniz sosyal hizmetlere dilekçe veriyorsunuz. 1. Çocuk için 300, 2. Çocuk için 400, 3. Çocuk için 600 tl veriliyormuş. Benim 2. Çocukta yeni çıkmıştı bu ve almıştım neden almayayım ki? Babam vefat ettiğinde ssk dan emekliydi maaşını anneme geçirmek için gittiğimizde cenaze masraflarınız için ptt ye para yatırılmıştır çoğu kişi bilmez almaz devlete kalır gidin alın demişlerdi gidip almıştık neden bırakayım? Bana 600 tl verilecek şimdi evet çok değil ama az da sayılmaz bezine destek olur fena mı