Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
2-3 takım da olsa 0-3 ay al bence. 3-6 ay çok emanet durabilir ama kalıba ve bebeğin kilosuna göre de değişir o
Zaten aldım artık inşallah elimde kalmaz
Tulum alt üst takım aldım 0-3 ay sonra 3-6 ay bakıyorum şuan. 3-9 almicam sonra kilosuna boyuna göre alırım diye bakalım..
613 tl para gececek eline o sizin hakkiniz niye gitmesin
Burada nufus mudurlugune basvurmustuk ,sizde hastaneye sorun belki farklıdır
Valla dimi yaa ben bu olayı bilmiyordum sizin sayenizde öğrendim.. Bir de eskiden belediye hosgeldin bebek çantası yollardi eve ben de onu araştıracaktim unuttum sonra..
Anladim ki burada herkesin bebek büyütme tarzı kendine has ve herkesin kendi fikri var en iyisi içimden geldiği gibi alayım ben
Kızlar merhaba. 31.haftadayım. Bebeğin hareketlerini çok az hissediyorum bazen hiç hissetmiyorum. Benim gibi olan var mı normal mi bu durum
Sorma bugün beni de korkuttu karnımdan çıkacak diye korktuğum çocuk bugün oynamadı sen ne yaptın?
Corap basit yahu güle güle giysin . Ben de aldım Valla 0-3 ay . Biraz da 3-6 alırım ama 6-9 almicam onu sonra alırım inşallah hele bi doğsun boyuna kilosuna göre ek gıdaya geçmiş olacak malum

Hayır.
Bayramın 1. Günü hiç yerinde durmadı.
2. Gün de hiç sesi çıkmadı tam tersine
Hiç hareket yok korktum ya esim işten geldi karnıma konuştu tık yok hiç kıpırtı bile hissetmedik
Kızlar doğum sonrası kan olayını arkadaşıma soyledım
O da şok oldu.
Ne daşşaklı kadınsın " dedi. şans bakımından heralde

Valla kendimden şüphe duydum
Sana uzaylisin demiştim
Kuzum benim hep hareketli nerdeyse. Doktor bana geçen ay hareketlerinde azalma hissedersen ya da kanaman olursa hemen gel demişti. Bi görün doktora için rahat etsin bence. Hareket olayı önemli.
Bana da azalma olursa gel demişti ama akşamları daha hareketli diye bekleyeyim dedim akşamı ama hâlâ yok bu yüzden acil e gittim şükür kalp atışını duyduk haftaya kendi dr uma randevum var pek cevap alamadım neden hareketsiz olduğuna dair dün ama en azından kalp atışı olduğunu gördüm rahatladım şükür çok canım yaninda ya da karnımı kaldırınca of puff ederdim aman nimetmis onlar
Bi karnını ov şekerli bisey ye hareket eder ins ya etmezse bi git bakalım canım
Yok yok tık yoktu
Nufus a değil sgk ya mi gideceğiz yani esim ssk li çalışan.. Ay sosyal hizmetlerden kastın ne anlamadım özür dilerim sosyal hizmet deyince aklıma benim direk çocuk esirgeme kurumu geldi

Doktor açıklamış işte, haftasıyla uyumlu gayet normal demiş neyi merak ettin tam olarak?

Yani malesef burda bir çok arkadaş bu konuda evham yaptı ve yapıyor ama 10 günde yarım kilo almıyor arkadaşlar öyle olsa doğuma kadar 8-10 kilo doğarlar

Aynı doktor aynı cihazla üstüste ölçüm yapsa aynı sonucu çıkaramayabilir ki sana doktorun cihaz farkı diye de açıklamış. Stres yapma keyfine bak

Ellerim genelde şiş ama Benimde sağ elim hep daha şiş bariz fark var iki el arası
Çok ayakta kalırsam evde iş vs yaparsam heryerim şişiyor
Dinlenirsem daha az oluyor ödem

Çalıştığım özel hastanede de mama bez ıslak mendil vs aileler getiriyordu
Her hastanede kural başka mı acaba yada devlet özel diye ayrılıyor bilemedim

Nüfustan kimlik çıkıp çocuk sisteme kayıt olunca sosyal hizmetler diye bir yer var binası var bulursunuz yerini sora sora oraya başvuruluyormuş belki internetten de oluyordur.

Günaydın sola yatmaktan solum çürümüş sağa dönüyorum sağım çürüyor hamileliğin tadını çıkar diyenlere selam olsun sanki uyuyabiliyoruz da rahat rahat

Ne tadı yahu. Uygulamada bile bu haftalardan itibaren çoğu anne adayı hamilelikten sıkılmaya başlar yazıyor. Ne kadar bizi anlatan bir cümle

Hareketlerimin bu derece kısıtlandığını hissetmemin sebebi halihazırda bir çocuğumun olması, önceki gebeliğimdekinden daha çok sorumluluğum olması ve gün içinde daha çok hareket etmek zorunda olmama bağlıyorum biraz da

Ama uyku sorunu bunda ekstra bonus tabi

Kontrole gttik bugün kızlar bebiisim çok büyümüş 3 3 buçuk haftada 700 kusur gr almış 1130 Gr di 1839 Gr olmuş ya 3 haftada 2 kilo almisdim bebisimde almış çok şükür 42 cm de boyumuz var.hastanenin eğitimi varmış gebe okulu ebe ile konuştuk falan bayağı bilgide aldık içim rahatladi biraz online eğitimlerine de katılacağım.insallah çok güzel dogumlarimiz olur

Hangi hastane veriyor eğitimi? Online mı sadece

Ben şöyle düşünüyorum tamam kilo olarak farklı çıkabilir fakat ölçümleri niye farklı sonuçta bebeğin kaç ğünlük olduğu belli ölçümler boya göre yapılıyor

AY evet herkes hasta olmaya başlamış geçiş mevsimindeyiz tehlikeli valla
Ay maşallah diyeyim ,buraları okuyunca kendimi sorugulamaya başlıyorum . Hiç bir mevsim dondurmayı kesmiyorum , hep soğuk su içiyorum . Çorap desen yok , hep tişört giyerim . Hiç hasta olmadım daha . Herhalde bünye buna alışkın olunca , geçişlerde sıkıntı olmuyor

Ya kızlar bayram gezmesinde bile orta yaş teyzelerden sürekli bir öneri bir öneri ," aa terlik giymemişsin bebeğin gazlı olacak " " aa arkanda pencere açık hemen kapat " doğumdan sonra nasıl kaçacagiz bunlardan bakalım . Ağustos sıcağında çocuğu örtmeye,kat kat giydirmeye çalışırlarsa isyan çıkar size bu durumlarda doğrusunu anlatmaya çalışıyormusunuz , yoksa gecistiriyormusunuz?

Yav he he deyip geçeceksin

Ben şanslıyım, memlekette değilim karışacak kimse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…