Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Peki doktorun kimdi? Çomü' den bahsediyorsun değil mi?
Hangi sehirden geleceksin yakınsa bi gelip yakınen arastırman mümkün olmaz mı?
Yok canım önceden gelemem geldiğimde de vakit kaybetmeden hemen randevu alıp gitmek istedim hatta ben Servet hoca varmış ona dm den sordum az önce aşılama yapılıyor dedi. Bakalım artık inşallah

Benimde öyleydi hatta sürekli kanama oldu. Sürekli yattım 24. haftadan sonra çıktı yukarıya. Pregteron içtim ve sürekli uzandım. İnşallah senin ki de çıkar.
Ben baştan beri kullanıyorum. Korkacak bir şey yok bence :)
Canım adaçayını içme bence. Ada çayı önerilmiyordu hamilelikte.

Benim doktorum servet bey. O yaptı zaten aşılamayı. Demekki yapılıyor artık.

Kız niye ağlıyorsun duymazdan gel böyle şeyleri. Geçen benimki de dedi abisi gibi doğar diye cevap bile vermedim :)) Gülümsedim geçtim. İlk seferde doktor tarafından azarlanmıştı garibim. Bu çocuğun kilosu az değil mi dedi doğumdan 2-3 gün önce gitmiştik. Doktor bir kızdı. Daha öncede anlatmıştım. Hanım hanım çocuğun kilosu normal. Siz niye tombul çocuk sağlıklı zannediyorsunuz diye kızdı. Benim ki de benim çocuk 4 kg doğdu deyince sen şeker hastası olursun o zaman dedi doktor. Tabi Kv şeker hastası zaten ben zaten şeker hastasıyım dedi. E ondan 4 kg doğmuş çocuk o çocuk ta ilerde şeker hastası olabilir dedi. Bana da hep manken diyeti yapacaksın çocukta sende fazla kg almayacak diyordu. Çocuk 1 hafta önden gidiyor diye kızıyordu hep. 3200 doğdu çocuk.

Ada cayini icmeyecek. Yanlış anlaşılma olmasın. Demleyip gargara yapacak ve tukurecek

Niye cevap vermeyip ağlıyorsun ki?
"Uzmanlığını hangi fakültede yaptın ne bilirsinki sen bebek gelişimi konusunda" deseydin ya

Şimdiden böyle stres yüklenirsen doğunca duyacaklarına hiç dayanamazsın şimdiden haberin olsun.
Misal en iyisinin bile sütü karşı duvara fışkırıyor nedense

Ben aldım yenidoğan için 1 numara iyidir. Bir paket aldım onu da. 2 ve 3 numara da aldım..

Birisi foto paylaşmıştı prima ve baby turco arasındaki beden farkını. Baya fark var. O yüzden baby turco çok çok almamak lazım.

Bir kilo fazla söyleyin ya da çenesi kopasica
Yok yavv hiç soylemicem merakdan kudursun devlete gidiyorum zaten söylemediler derim olur biter
Bir duygusaldim zaten o gün oda öyle öyle canımı sıkınca tutamadım kendimi sonra kendimde kızdım zaten ne ağladım ben şimdi saf gibi diye.
Aynen bizimkide 3900 doğurmuş ikisinide onu söyleyip duruyor zaten sanki onun elinde de.kendi iyi kiloda doğurmuş ya öyle düşündüğü için öyle olmalı çünkü sadece onun dedikleri onun bildikleri doğru şimdi onu empoze etmeye çalışıyor bana küçük doğarsa habire söyler tahminimce ben 3900 dogurmusdum şöyle yaradı yediklerim sütüm böyle iyi geldi vs çok işim var yani daha bunun süt evresi var, bizim aile süt de az geliyor genelde ama Allah bilir tabi daha orda yarışacak benimle dur bakalım
Aynen işte ben 1 hafta öne gecdi diye bu son gttigimde ona biraz takıldım şekerim mi çıkmaya başlıyordur nedir diye kadın beğenmiyor yav çokta şeydi Allahım yaa uzmicem daha da kendimi yok yere.

Ay inşallah çıkar. Dinleneyim bol bol

Ya gerçekten hiç üzme boşver herkesin vücudu farklı. Benim ilk çocuk hiç emmedi. 6 ay sagip verdim. Eltimde bana söyledi durdu benim çocuk güzel emiyor sütum yarıyor diye topak gibiydi kızı. Ama sürekli hasta ve antibiyotik alıyordu. Benim çocuk hiç hastalanmadi. Şimdi de o kadar sağlıklı besleniyor ki Ama eltimin kızı hala tombik ve hiç yemek yemiyor. Varsa yoksa abur cubur. Ondan bir şey diyemiyor artık.

Merhaba herşeyin yolunda olmasına sevindim Eskişehir'de yaşadığınızı yazmıştınız hangi doktora gidiyorsunuz acaba ben de Eskişehir'de yaşıyorum

Ağlamak yerine eşine söyle, kendi konuşsun annesiyle. Bebeğin sağlığını sadece kilo ve yağdan ibaret sanan insanlar için açıklama şart. Bir de alttan almayın bence. 3500 kilo sadece yağ kaplı oluyor. Doktordan iyi bilmediğine göre kilo konuşmayalım can sıkılmasın hiç gibi birşey diyerek tepkini belirt. Evet sinir bozucu ama sen değil başkası sinir olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…