- 4 Şubat 2021
- 964
- 475
- 53
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.521
Peki doktorun kimdi? Çomü' den bahsediyorsun değil mi?
Aşılama yapılmıs. Tüp bebek mi yazmısım kuaura bakma ustunden gecince baya. Doktora sormustum merkez noldu acildi mi vs diye o zaman o iş zor gibi demisti ama sonra demekki bi asılama yapıldı ve oldu. Haber yaptilar. Muhtemelen artik devamı gelir ama benim doktor artık o hastanede olmayacak özel klinik aciyor. Devamını getiren doktor olur mu bilmiyorum inan ki
Yok canım önceden gelemem geldiğimde de vakit kaybetmeden hemen randevu alıp gitmek istedim hatta ben Servet hoca varmış ona dm den sordum az önce aşılama yapılıyor dedi. Bakalım artık inşallahHangi sehirden geleceksin yakınsa bi gelip yakınen arastırman mümkün olmaz mı?
Benimde öyleydi hatta sürekli kanama oldu. Sürekli yattım 24. haftadan sonra çıktı yukarıya. Pregteron içtim ve sürekli uzandım. İnşallah senin ki de çıkar.Arkadaşlar merhaba. 13 haftalık gebeyim. Dün çok yorulmuştum bu gün doktor bebiş çok aşağıda dedi. Doğum kanalına yalın dedi. Progestan verdi ama biraz korktum. Yukarı çıkar mı ? Var mı bu durumu yaşayan
Ben baştan beri kullanıyorum. Korkacak bir şey yok bence :)Kızlar aranızda tiroid ilacı kullanan var mı?
Benim Tsh hep 2-2.10 civarıydı. Hastanede yattığım dönemde yapılan testte, 5.40 çıkmış. Nisan’da korona geçirmiştim,doktor ona bağladı. İlaç kullanmamı istiyorlar.
Ne yapacağımı şaşırdımZaten kan sulandırıcıya da başladım, bir de üstüne bu geldi.
Canım adaçayını içme bence. Ada çayı önerilmiyordu hamilelikte.Aminnn
Benim doktorum servet bey. O yaptı zaten aşılamayı. Demekki yapılıyor artık.Peki doktorun kimdi? Çomü' den bahsediyorsun değil mi?
Yok canım önceden gelemem geldiğimde de vakit kaybetmeden hemen randevu alıp gitmek istedim hatta ben Servet hoca varmış ona dm den sordum az önce aşılama yapılıyor dedi. Bakalım artık inşallah
Kız niye ağlıyorsun duymazdan gel böyle şeyleri. Geçen benimki de dedi abisi gibi doğar diye cevap bile vermedim :)) Gülümsedim geçtim. İlk seferde doktor tarafından azarlanmıştı garibim.Ayy geçen gün kv dem aradı kontrol nasıl gecdi vs sordu, iyi dedim çok şükür gelişimi güzel hatta biraz önde şu an 1800 kusur olmuş falan dedim bana diyorki 3500 üstü dogarmiymis yanibana gelmeye başladılar tabi.dedik orasını şimdiden bilmiyorum nerden bileyim.saglikli olsunda kilosu önemli değil zaten 2500 ile 4000 arası normal kabul ediyor doktorlar diyorum.olur mu oykr şey 3500 üstü gelişimi iyi oluyor altı iyi olmuyor anneler gününü zehir etti bana sinirden ağlayıp durdum sonra kendime de kızdım ne ağlıyorsun yok yere diye ama hassasiz zaten yani zorundalarmi bu baskıyı kurmaya bilmiyorum.hayir gelişimi geride olabilirdi yani bu benim elimde sanki yani.bir daha sorar bana söyleyen ..... olsun kilosunu
Ada cayini icmeyecek. Yanlış anlaşılma olmasın. Demleyip gargara yapacak ve tukurecekBenimde öyleydi hatta sürekli kanama oldu. Sürekli yattım 24. haftadan sonra çıktı yukarıya. Pregteron içtim ve sürekli uzandım. İnşallah senin ki de çıkar.
Ben baştan beri kullanıyorum. Korkacak bir şey yok bence :)
Canım adaçayını içme bence. Ada çayı önerilmiyordu hamilelikte.
Bugün yaşadım aynisiniÖyle şiddetli degil hafif adet agrısı gibi
Ayy geçen gün kv dem aradı kontrol nasıl gecdi vs sordu, iyi dedim çok şükür gelişimi güzel hatta biraz önde şu an 1800 kusur olmuş falan dedim bana diyorki 3500 üstü dogarmiymis yanibana gelmeye başladılar tabi.dedik orasını şimdiden bilmiyorum nerden bileyim.saglikli olsunda kilosu önemli değil zaten 2500 ile 4000 arası normal kabul ediyor doktorlar diyorum.olur mu oykr şey 3500 üstü gelişimi iyi oluyor altı iyi olmuyor anneler gününü zehir etti bana sinirden ağlayıp durdum sonra kendime de kızdım ne ağlıyorsun yok yere diye ama hassasiz zaten yani zorundalarmi bu baskıyı kurmaya bilmiyorum.hayir gelişimi geride olabilirdi yani bu benim elimde sanki yani.bir daha sorar bana söyleyen ..... olsun kilosunu
Zümra-HafsaKızlar isim olarak sizce hangisi güzel
Zeynep --Zümra
Zümra --İkra
Zeynep-- Hafsa
Zümra--Hafsa
.... Tek isim koymak korkan bide beni düşünün. İkizlere çok zorlandık..hala aradayız..
Kızlar bez sordum geride kaldı kimse görmedi sanırım
Baby turco bez alan var mı 1 numarada çok küçük vs sorunu var mı
Zten 1 paket alcam 1 numara ama eğer boyutu vs küçükse direk 2 numaradan başlayayım
Zeynep zümra ya da zümra ikra benceKızlar isim olarak sizce hangisi güzel
Zeynep --Zümra
Zümra --İkra
Zeynep-- Hafsa
Zümra--Hafsa
.... Tek isim koymak korkan bide beni düşünün. İkizlere çok zorlandık..hala aradayız..
Geçti benim ama senin nasıl suanBugün yaşadım aynisini
Dimi bende çok beğeniyorum birde bizim soyismimizle çok uyumlu oluyor değiştirmiycem galiba
Yok yavv hiç soylemicem merakdan kudursunBir kilo fazla söyleyin ya daçenesi kopasica
Bir duygusaldim zaten o gün oda öyle öyle canımı sıkınca tutamadım kendimiKız niye ağlıyorsun duymazdan gel böyle şeyleri. Geçen benimki de dedi abisi gibi doğar diye cevap bile vermedim :)) Gülümsedim geçtim. İlk seferde doktor tarafından azarlanmıştı garibim.Bu çocuğun kilosu az değil mi dedi doğumdan 2-3 gün önce gitmiştik. Doktor bir kızdı. Daha öncede anlatmıştım. Hanım hanım çocuğun kilosu normal. Siz niye tombul çocuk sağlıklı zannediyorsunuz diye kızdı. Benim ki de benim çocuk 4 kg doğdu deyince sen şeker hastası olursun o zaman dedi doktor. Tabi Kv şeker hastası zaten ben zaten şeker hastasıyım dedi. E ondan 4 kg doğmuş çocuk o çocuk ta ilerde şeker hastası olabilir dedi. Bana da hep manken diyeti yapacaksın çocukta sende fazla kg almayacak diyordu. Çocuk 1 hafta önden gidiyor diye kızıyordu hep. 3200 doğdu çocuk.
Ay inşallah çıkar. Dinleneyim bol bolBenimde öyleydi hatta sürekli kanama oldu. Sürekli yattım 24. haftadan sonra çıktı yukarıya. Pregteron içtim ve sürekli uzandım. İnşallah senin ki de çıkar.
Ben baştan beri kullanıyorum. Korkacak bir şey yok bence :)
Canım adaçayını içme bence. Ada çayı önerilmiyordu hamilelikte.
Zümra İkra uyumlu gibiKızlar isim olarak sizce hangisi güzel
Zeynep --Zümra
Zümra --İkra
Zeynep-- Hafsa
Zümra--Hafsa
Ya gerçekten hiç üzme boşver herkesin vücudu farklı. Benim ilk çocuk hiç emmedi. 6 ay sagip verdim. Eltimde bana söyledi durdu benim çocuk güzel emiyor sütum yarıyor diye topak gibiydi kızı.Yok yavv hiç soylemicem merakdan kudursundevlete gidiyorum zaten söylemediler derim olur biter
Bir duygusaldim zaten o gün oda öyle öyle canımı sıkınca tutamadım kendimisonra kendimde kızdım zaten ne ağladım ben şimdi saf gibi diye.
Aynen bizimkide 3900 doğurmuş ikisinide onu söyleyip duruyor zaten sanki onun elinde de.kendi iyi kiloda doğurmuş ya öyle düşündüğü için öyle olmalı çünkü sadece onun dedikleri onun bildikleri doğru şimdi onu empoze etmeye çalışıyor bana küçük doğarsa habire söyler tahminimce ben 3900 dogurmusdum şöyle yaradı yediklerim sütüm böyle iyi geldi vs çok işim var yanidaha bunun süt evresi var, bizim aile süt de az geliyor genelde ama Allah bilir tabi daha orda yarışacak benimle dur bakalım
Aynen işte ben 1 hafta öne gecdi diye bu son gttigimde ona biraz takıldım şekerim mi çıkmaya başlıyordur nedir diye kadın beğenmiyor yavçokta şeydi Allahım yaa uzmicem daha da kendimi yok yere.
Merhaba herşeyin yolunda olmasına sevindimŞimdi ciktim kontrolden. Çok şükür her şey yolundaboyuna bakmadi. Acil bir hasta vardı. Kilosu da 1506 çıktı az olabilir mi dedim. Gayet iyi dedi baş, karın çevresi vs onlar da iyi şükürler olsun. Persentil olarak yazmış kağıtta. Yüzde 30 persentil genelde ölçümler. Sağlık olsun herkes iyi haberler alsin hep. Çok gergindim. Buradan okudukça panik olmuştum. Şimdi rahatladım. 3 hafta sonra gideceğim ins
Ay ne biliyim ben ada çayını görünce kırmızi alarm yandı o geri kalan kısma dikkat etmemişimAda cayini icmeyecek. Yanlış anlaşılma olmasın. Demleyip gargara yapacak ve tukurecek
Ağlamak yerine eşine söyle, kendi konuşsun annesiyle. Bebeğin sağlığını sadece kilo ve yağdan ibaret sanan insanlar için açıklama şart. Bir de alttan almayın bence. 3500 kilo sadece yağ kaplı oluyor. Doktordan iyi bilmediğine göre kilo konuşmayalım can sıkılmasın hiç gibi birşey diyerek tepkini belirt. Evet sinir bozucu ama sen değil başkası sinir olsun.Ayy geçen gün kv dem aradı kontrol nasıl gecdi vs sordu, iyi dedim çok şükür gelişimi güzel hatta biraz önde şu an 1800 kusur olmuş falan dedim bana diyorki 3500 üstü dogarmiymis yanibana gelmeye başladılar tabi.dedik orasını şimdiden bilmiyorum nerden bileyim.saglikli olsunda kilosu önemli değil zaten 2500 ile 4000 arası normal kabul ediyor doktorlar diyorum.olur mu oykr şey 3500 üstü gelişimi iyi oluyor altı iyi olmuyor anneler gününü zehir etti bana sinirden ağlayıp durdum sonra kendime de kızdım ne ağlıyorsun yok yere diye ama hassasiz zaten yani zorundalarmi bu baskıyı kurmaya bilmiyorum.hayir gelişimi geride olabilirdi yani bu benim elimde sanki yani.bir daha sorar bana söyleyen ..... olsun kilosunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?