Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sizin durumunuz benimgibiymiş..bende fitil ve haftada iğne vurduruyorum..iğne yine bi faydası yok aynı şyım

Bazen biseyler geliyor su mu akıntı mı iş mi kaçırıyorum hep aynı şey oluyor diyorum su gitti gidiyorum bişey çıkmıyor Allah’a çok şükür
Dün akşam yürüyüşte bir anda geldi cisim üç beş damla kaçtı maalesef eve kadar başı asagida çünkü benim yavru kusun

Aynen canım bebekler için mecbur bende kan sulandırıcı iğne, tiroid ilacı, aha şimdi de progestan fitil ve haftalık iğne çıktı vücudum istila halide her yerden birşey giriyor
Al bendende o kadar günlük 8 kere ilaç alıyorum galiba yorucu..sabah troid ilacı ile başlıyorum

Bir kilo fazla söyleyin ya da çenesi kopasica

obursirin naptin kontrol nasil gecti .

Eve şimdi geldik, moralim çok bozuk.

Bugüne kadar hiç olmayan bir şey gördü doktor, kızımın sağ yumurtalığında 1,5 cmlik bir kist

yumurtalık kisti diğer kistler gibi değil, doğumdan sonra annenin hormonlarının etkisi ortadan kalktığında %90 kaybolacak dedi ama tabi ben mahvoldum ağlamaktan

Boyu 45 cm kilosu 2.070 gram olmuş, baş aşağı dönmüş, gelişimi suyu her şeyi iyi dedi doktor.

Bilmiyorum valla çaresiz kaldım, 3 hafta sonra göreceğim seni ve kücülmüş olacak inşallah dedi.

Bu durumu yaşayan ya da çevresinde yaşayan var mı?

Ka
Kaynana kisisi kendi dogursun da koysun ins

Duymadım ama Dr unuz ne kadar güzel bir açıklama yapmış. Yüzde 90 kaybolacak demiş ve bu çok yüksek bir ihtimal lütfen üzmeyin kendinizi

Ben o konularda fazla açığım galiba.
Direkt belırtırim
Ve kimse de sesini çıkaramaz.

Ulen bı cocuk yapıcaz
Bıraksınlar da isimlerini de hevesle koyalım yani
Ben özellikle eşimin ailesine düşündükleri erkek ismi var mı diye sordum ki olur da yanlışlıkla o isimleri veya benzerlerini koymayın

Maşallah kocaman olmuş. Benim oğlumun beyninde göründü hamilelikte doğuma kadar kaybolur dedi gercektende kaybolmuştu hiç kafana takma. Sorun olacağını sanmam.

Yaa özelden mi yazmıştın baktım şimdi ama göremedim. ben tüp bebek değil aşılama demiştim aşılamaya mı zor dedi. tüh üzüldüm şimdi

Yaa özelden mi yazmıştın baktım şimdi ama göremedim. ben tüp bebek değil aşılama demiştim aşılamaya mı zor dedi. tüh üzüldüm şimdi

Aşılama yapılmıs. Tüp bebek mi yazmısım kuaura bakma ustunden gecince baya. Doktora sormustum merkez noldu acildi mi vs diye o zaman o iş zor gibi demisti ama sonra demekki bi asılama yapıldı ve oldu. Haber yaptilar. Muhtemelen artik devamı gelir ama benim doktor artık o hastanede olmayacak özel klinik aciyor. Devamını getiren doktor olur mu bilmiyorum inan ki

Kızlar selamm bebeğe şampuan, vücut yaginolarak ne aldınız? Yani mustela,siveno ve incia arasında kaldım ama neye göre seçeceğim bilemedim hiç

Ben cevremde vs duymadim ama neden daha once boyle bisey yokken simdi oluşmuş onu anlamadim ,umarim kendiliginden kaybolurki kist olaylari anne karninda genelde kayboliyor iyi düşün iyi olsun ,birde bugun iyi hissetmiyorum falan demistin buna cıktı demekki

Doktor kesinlikle güzel ve olumlu konuşmuş , demekki okdar korkulcak birşey yok, doğumdan sonra geçerrrr kesinnnn üzme kendini okdar, bak bebeğinin maşallahı var boyuda baya uzun 45 santımmm maşallah
Hiç üzme kendine bebeğinde üzüldüğünü anlar üzülürrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…