- 5 Temmuz 2021
- 1.027
- 2.237
- 53
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.501
Aynen öyle şimdiden bıktırdılar bakalım doğunca nolucakAyy ilk torun herkesin. Herkes bir yandan çekiştirir valla
Hayatımın üç yılı Güneydoğu da geçti. Vejeteryan olarak gittim, dönerken elimde kuzu şiş vardıAcigi kapatırız gell
Sizin durumunuz benimgibiymiş..bende fitil ve haftada iğne vurduruyorum..iğne yine bi faydası yok aynı şyımBuarada doktorum rahim ağzın kapalı, plesenta yukarıda, bebek kalp atımları iyi dedi. Bu doğum ağrısı veya sancısı değil idrar ve kanda temiz çıktı. Ama sen böyle kendini yorar ağrıların böyle giderse tetiklersin dedişimdi sabah akşam progestan fitil, haftada 1 iğne kullanacam. Tansiyon Ölçümleri iyi pazartesi günü de şeker yüklemesi yapalım dedi. Normalde 50mg yapıyor ama kızda 50de 1.saat 140 çıkmış tekrar 75lik yaptık diye bunda direk 75lik dedi
Dün akşam yürüyüşte bir anda geldi cisimBazen biseyler geliyor su mu akıntı mı iş mi kaçırıyorum hep aynı şey oluyor diyorum su gitti gidiyorum bişey çıkmıyor Allah’a çok şükür
Al bendende o kadar günlük 8 kere ilaç alıyorum galibaAynen canım bebekler için mecbur bende kan sulandırıcı iğne, tiroid ilacı, aha şimdi de progestan fitil ve haftalık iğne çıktı vücudum istila halide her yerden birşey giriyor
Bir kilo fazla söyleyin ya daAyy geçen gün kv dem aradı kontrol nasıl gecdi vs sordu, iyi dedim çok şükür gelişimi güzel hatta biraz önde şu an 1800 kusur olmuş falan dedim bana diyorki 3500 üstü dogarmiymis yanibana gelmeye başladılar tabi.dedik orasını şimdiden bilmiyorum nerden bileyim.saglikli olsunda kilosu önemli değil zaten 2500 ile 4000 arası normal kabul ediyor doktorlar diyorum.olur mu oykr şey 3500 üstü gelişimi iyi oluyor altı iyi olmuyor anneler gününü zehir etti bana sinirden ağlayıp durdum sonra kendime de kızdım ne ağlıyorsun yok yere diye ama hassasiz zaten yani zorundalarmi bu baskıyı kurmaya bilmiyorum.hayir gelişimi geride olabilirdi yani bu benim elimde sanki yani.bir daha sorar bana söyleyen ..... olsun kilosunu
obursirin naptin kontrol nasil gecti .
Kaynana kisisi kendi dogursun da koysun insBenim kv geçen bir yerde yemekteyken bebek ismi düşündünüz mü diye sorduklarında benden önce atlayıp, daha önce hiç duymadığım bi ismi söyleyip onu düşünüyoruz dedişok oldum resmen meğer kaynımla düşünüp karar vermişler gelde delirme. Tabi başbaşa kalınca tatlı sert uyarımı yaptım ama içime dert oldu hatırladıkça geliyolar soldan soldan
Duymadım ama Dr unuz ne kadar güzel bir açıklama yapmış. Yüzde 90 kaybolacak demiş ve bu çok yüksek bir ihtimalEve şimdi geldik, moralim çok bozuk.
Bugüne kadar hiç olmayan bir şey gördü doktor, kızımın sağ yumurtalığında 1,5 cmlik bir kist
yumurtalık kisti diğer kistler gibi değil, doğumdan sonra annenin hormonlarının etkisi ortadan kalktığında %90 kaybolacak dedi ama tabi ben mahvoldum ağlamaktan
Boyu 45 cm kilosu 2.070 gram olmuş, baş aşağı dönmüş, gelişimi suyu her şeyi iyi dedi doktor.
Bilmiyorum valla çaresiz kaldım, 3 hafta sonra göreceğim seni ve kücülmüş olacak inşallah dedi.
Bu durumu yaşayan ya da çevresinde yaşayan var mı?
Ben özellikle eşimin ailesine düşündükleri erkek ismi var mı diye sordum ki olur da yanlışlıkla o isimleri veya benzerlerini koymayınBen o konularda fazla açığım galiba.
Direkt belırtırim
Ve kimse de sesini çıkaramaz.
Ulen bı cocuk yapıcaz
Bıraksınlar da isimlerini de hevesle koyalım yani
Maşallah kocaman olmuş. Benim oğlumun beyninde göründü hamilelikte doğuma kadar kaybolur dedi gercektende kaybolmuştu hiç kafana takma. Sorun olacağını sanmam.Eve şimdi geldik, moralim çok bozuk.
Bugüne kadar hiç olmayan bir şey gördü doktor, kızımın sağ yumurtalığında 1,5 cmlik bir kist
yumurtalık kisti diğer kistler gibi değil, doğumdan sonra annenin hormonlarının etkisi ortadan kalktığında %90 kaybolacak dedi ama tabi ben mahvoldum ağlamaktan
Boyu 45 cm kilosu 2.070 gram olmuş, baş aşağı dönmüş, gelişimi suyu her şeyi iyi dedi doktor.
Bilmiyorum valla çaresiz kaldım, 3 hafta sonra göreceğim seni ve kücülmüş olacak inşallah dedi.
Yaa özelden mi yazmıştın baktım şimdi ama göremedim. ben tüp bebek değil aşılama demiştim aşılamaya mı zor dedi. tüh üzüldüm şimdiCanim dm den mesaj yazmistim sana ama gormedin sanirim. Ben o zaman sormustum doktorum o iş zor demisti. Sonra kendisi hastanede bir kisiyi tüp bebek tedavisi yapmis hatta haber de yaptilar. Ancak suan o doktor poliklinik acti artik universitede calismayacak. Yeni yeni daha. Baska tedavi görenler olabilir şuan. Ama bi tanesi basarılı hamilelik gecirdi onu biliyorum.
Yaa özelden mi yazmıştın baktım şimdi ama göremedim. ben tüp bebek değil aşılama demiştim aşılamaya mı zor dedi. tüh üzüldüm şimdi
Hangi sehirden geleceksin yakınsa bi gelip yakınen arastırman mümkün olmaz mı?Yaa özelden mi yazmıştın baktım şimdi ama göremedim. ben tüp bebek değil aşılama demiştim aşılamaya mı zor dedi. tüh üzüldüm şimdi
Bir dahakine cevabım bu olur zaten direkKa
Kaynana kisisi kendi dogursun da koysun ins
Ben cevremde vs duymadim ama neden daha once boyle bisey yokken simdi oluşmuş onu anlamadim ,umarim kendiliginden kaybolurki kist olaylari anne karninda genelde kayboliyor iyi düşün iyi olsun ,birde bugun iyi hissetmiyorum falan demistin buna cıktı demekkiEve şimdi geldik, moralim çok bozuk.
Sonunu boyle bekliyordum ,cok tanidigim var senin gibi şuanHayatımın üç yılı Güneydoğu da geçti. Vejeteryan olarak gittim, dönerken elimde kuzu şiş vardı
Doktor kesinlikle güzel ve olumlu konuşmuş , demekki okdar korkulcak birşey yok, doğumdan sonra geçerrrr kesinnnn üzme kendini okdar, bak bebeğinin maşallahı var boyuda baya uzun 45 santımmm maşallahEve şimdi geldik, moralim çok bozuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?